wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 28. září do 4. října 2009              

 
Po 28.9.2009 Út 29.9.2009 St 30.9.2009 Čt 1.10.2009 Pá 2.10.2009 So 3.10.2009 Ne 4.10.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 6, 15, 37, 46, 47

Práce:
Snažení konkurence se ukázalo jako funkční. Nejspíš jste někde nechali nechráněnou jistou stránku vašeho projektu a už bylo všechno špatně. Zvažujete, jak se bránit, koho do procesu zapojit. Je to složitá otázka. Zatím se vám nechce používat ty nejtvrdší zbraně. Ale už startujete. Buďte opatrní.

Zdraví:
Kolem vás jsou podivné kruhy. Měli byste se občas zastavit a rozmyslet si, co vlastně od života očekáváte, a hlavně, kam chcete dojít. Je tady výrazný rozpor. Snažíte se o nemožné, jdete proti proudu. Všechno, co vám nějak škodí, se pokuste ze svého života odstranit. Nebude to hned, ale půjde to.

Vztah:
Radujte se, každý den je skládankou z mnoha drobných radostí. Nemluvte jen o svých trápeních a starostech. Uvidíte, jak se partner dokáže přeladit na tuhle vaši pozitivní vlnu. Nehledejte v jeho vyhýbavých pohledech nic proti vám. Může být zaskočen vaším novým náhledem na svět. Hlavně vydržte.

Volný čas:
Jakmile se dostane partner na jinou kolej, než jste vy, začnete hned kombinovat. Vymýšlíte, jak se nezávazně seznámit s někým jiným, jak zažívat zase ta dobrodružství. Nechcete v životě nudu. Ale pozor, tady spí zákeřný protivník, který by se vám mohl zapsat pod kůži a už byste nemuseli najít cestu zpět.

Rada:
Neschovávejte se před větrem a deštěm. Jsou to ideální přírodní hygienické prostředky, které z vám dokáží neuvěřitelně rychle smýt všechny nánosy prachu, sundají masku, pod kterou jste tak důkladně ukryti před světem a ještě vám otevřou srdce k blízkým lidem. Deštník je sice fajn, ale někdy zkuste zmoknout.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 9, 17, 25, 45, 47, 48

Práce:
Máte pocit, že se vám začíná dařit. Všechno je jako vypočítané, nic nechybí, i ten poslední dílek zapadne přesně na své místo do vaší skládanky. Nemusíte řešit žádné konce. Naopak se nadechujete k dalšímu, mnohem lepšímu jednání. Teď máte přestávku, ale už brzy pojedete zase naplno.

Zdraví:
Pokuste se nezapojovat do diskuzí na téma zdraví a nemoci. Nebezpečné jsou především mezi kolegy na pracovišti. Každý má své zkušenosti, někdy až příliš nepěkné. Mohli byste zjistit příznaky nemoci, které jste na sobě dosud nepozorovali. Někdo z vašich blízkých by vás mohl hodně znejistět.

Vztah:
Přeladíte-li ve vztahu jenom na své pocity a své prožitky, přestanete-li myslet na partnera, přijde velice brzy zklamání. Nesmíte dělat nic násilně, nic, co by mohlo tomu druhému vadit. Najděte společnou hranici, která je pro oba únosná. Co je za ní, už vás ale nesmí zajímat. Bylo by to totiž násilí.

Volný čas:
Potřebujete opustit město, dýchat čistý vzduch, nejlépe někde na horách nebo na venkově. Obrovské hypermarkety to bez vás tentokrát vydrží. Nemusíte nakupovat za tisíce, ale sbalte si do batohu jen pár housek a vyražte po svých. Ideální bude, když se vydáte sami, máte si srovnat myšlenky.

Rada:
Smrt není konec, jak si myslíte. Chodit na hřbitov a plakat tam nad zesnulým vám stejně nepomůže, jen litujete, že tu není. Smrt je přirozená součást života. Je ale nutné se s ní včas vyrovnat. Nikdy si nenechávejte nic na potom, všechny sliby plňte a vyznávejte lásku hned, jak to srdce žádá.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 6, 10, 14, 18, 26, 49

Práce:
Není snadné pracovat, když jste zapleteni do podivných smyček. Není to bohužel dětská hra, spíš intriky dospělých, kterým se jejich plány poněkud vymkly z ruky. Chtěli byste to jinak, ale nemáte v tuto chvíli žádné pravomoci. Jen vykonáváte to, co je vám nařízeno. Nějak se s tím musíte srovnat.

Zdraví:
Měli byste si dopřát relaxační bylinkovou koupel. Nespěchejte na sebe. Udělejte si nejprve bylinný nálev, zvolte si vůni, která se vám líbí. Do příjemně teplé lázně potom přes bavlněné plátýnko bylinný nálev přelijte. Měli byste ve vodě vydržet aspoň dvacet minut. Zapalte si k tomu svíčku.

Vztah:
Časem je téměř každý vztah nahlodán finančními problémy. Krásné sliby za zvuku kostelních zvonů se postupně rozplývají. Najednou máte s partnerem spoustu rozdílných plánů, které samozřejmě něco stojí. Je složité domluvit se, co je důležitější a co se zaplatí dřív. Musíte se nějak dohodnout.

Volný čas:
Pokud se budete uzavírat před přáteli, přestanete se s nimi stýkat a budete tvrdit, že nikoho nepotřebujete, najednou se dostanete do problémů. Zpočátku může přijít třeba jen nenápadná nemoc. Rozmyslete si dobře, jestli vám stojí za to stáhnout se do soukromí a vůbec nikomu neotvírat.

Rada:
Konečně jste začali z té vaší komplikované cesty odhazovat klacky, které tady nemají co dělat. Učíte se nádherně plout vlastním životem. Není to jednoduché, už dlouho se pořád jen o něco snažíte. Uvolněte toho napětí, přestaňte usilovat o nemožné. Všechno stejně bude tak, jak být má.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 25, 40, 42, 44, 49

Práce:
Daří se vám a všichni kolem to vidí. Minulý týden byl pro vás zvlášť úspěšný. Teď už se jen snažíte udržet tento stav jako permanentní. Jste správně nastartováni, nedovolte, aby se objevila nějaká kolize. Všechno bude v pořádku, když si budete hlídat termíny a detaily. Není to tak moc těžké.

Zdraví:
Pomalu to vypadá, že si připadáte v tomto svém nezdravém stavu už jako zcela v pohodě. Ani nevíte, co to znamená být v pořádku a bez jakýchkoli problémů. Marně vzpomínáte, kdy vám nic nebylo. To je hodně dávno. Měli byste si udělat v sobě pořádek a všechno, čím si ubližujete, odstranit.

Vztah:
Zase se mezi vás a partnera vkrádá stín pochybností a falše. Snad i tohle vám už připadá normální. Vraťte se do těch krásných začátků, kdy jste si dokázali jenom číst z očí a nemuseli jste přitom vůbec nic říkat. Ono se to zase povede, když se budete jenom trochu snažit. Nedělejte si žádné násilí.

Volný čas:
Mohli byste si zasportovat, ale jen si přitom neubližte. Ideální jsou míčové hry, jako například volejbal nebo basketbal. Tělo byste si protáhli také u squashe, ale k tomu potřebujete protihráče. Partner na tohle není, ale máte spoustu známých nebo kolegů, kteří nezkazí žádnou legraci.

Rada:
Kdybyste celé dny bloudili v neprostupném pralese, jen těžko byste potkali spřízněnou duši. Tady se vyskytují zcela jiné živočišné druhy. Stejně tak v životě si dávejte pozor, s kým máte tu čest. Ne každý je nutně na vaší straně, někteří dokonce nosí s sebou nůž, aby vám ho mohli bodnout do zad. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 22, 25, 42, 47, 49

Práce:
Nastoupili jste na cestu, která má správný směr, stále se rozšiřuje a nabírá další spojence. O ničem nepochybujte, nic si nerozmýšlejte. Máte své jasné zásady, držte se jich. Teď není vhodná doba na žádné experimenty. Konzultovat postup s druhými sice můžete, ale vůbec nic neměňte.

Zdraví:
Potrápí vás rýma, snad jste někde venku nastydli, anebo vás ofoukla v kanceláři klimatizace. Nezdá se to, ale technika někdy může více škodit než pomáhat. Na průvan jste citliví. Dobře vám udělají bylinkové čaje a dostatečně dlouhý spánek. Neměli byste určitě ponocovat. Oči si potřebují odpočinout.

Vztah:
Jste odhodláni říci milované osobě to nádherné a jediné „ano“ na celý život. Je to rozhodnutí, které se obvykle zvažuje dlouho. Je to slib, kterým se tomu druhému maximálně dáváte, nic víc už nemáte. Tohle je vůbec největší dar, jaký kdy můžete druhému člověku dát. Proto si ho dobře rozmyslete.

Volný čas:
Nelistujte pořád knížkou Domácí lékař, když se vám na tělo objeví malinký pupínek. Raději se věnujte svému životu. Žijte naplno každou jednotlivou vteřinu, neutíkejte do minulých vzpomínek ani nežijte ve zbytečných plánech do budoucnosti. Největší cenu má pro vás právě tato chvíle.

Rada:
Spánek v posledních měsících podceňujete. Dbejte, abyste chodili spát v přibližně stejnou dobu, neměli byste být příliš rozrušení a ani mít plný žaludek. Před usnutím si můžete pro zklidnění chvíli číst, ale starosti, které na vás čekají další den, zcela vypusťte. Stejně se vám nevyhnou.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 11, 12, 19, 35, 42

Práce:
Opět se věci pohnuly, nepřipadáte si už jako v krizi, napětí povolilo, zase se pohybujete v zaběhlých stereotypech. Neočekáváte žádná dobrodružství, to, co se stalo, je za vámi, nechcete se k tomu vracet. Máte před sebou spoustu úkolů, nezdržujte se. Udělejte si pořádek v osobních kontaktech.

Zdraví:
V pekle růže nepokvetou. Nemají světlo ani správný vzduch. Doma nemáte dobré energie, běžné vyvětrání nepomůže. Měli byste si nechat zkontrolovat geopatogenní zóny, ty vám nejspíš odebírají obrovské množství energie. Někdy stačí posunout lůžko o půl metru stranou, a hned je člověku lépe.

Vztah:
Děti nejsou jenom naplněním vztahu, jsou mnohem víc. Výchova nekončí s poslední plenkou ani s maturitním vysvědčením. Jste pro své potomky vzory na celý život, proto byste se k nim měli podle toho chovat. Jsou pro ně čitelná nejen vaše slova a gesta, ale brzy se naučí rozumět i myšlenkám.

Volný čas:
Neumíte si volna představit bez opuštěné hudby nebo televize. Měli byste aspoň jednou udělat změnu a alespoň zkusit být zcela potichu, bez společnosti technických vynálezů. Zkuste zklidnit svou mysl, zaposlouchat se do okolního ticha a být aspoň chvilku trochu vážní. Život není jen legrace.

Rada:
Ne každý kritický sen, který se vám zdá, vás musí vystrašit. Snové obrazy neodpovídají realitě za bdělého stavu, nemusíte se proto děsit. Nemocnice se snu neznamená nevyléčitelnou nemoc, stejně jako údolí není konec života. Jsou to jen určité vlny, kterými si máte projít. Je dobré si sny zapisovat.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  3, 9, 24, 36, 39, 43

Práce:
Jestli jste si stanovili přesná pravidla hry v zaměstnání, nemělo by vás nic překvapit. Režim je skoro odpočinkový. Máte pocit, že si zasloužíte odpočinek, sice chodíte do práce, ale všechno děláte jen jako napůl. Potupně se máte vrátit do svého tempa. Záleží na vás, koho si do budoucna pustíte k tělu.

Zdraví:
Děláte si příliš mnoho násilí, nějak se vám všechno vymyká z kontroly. Budete se muset nejspíš vrátit o několik kroků zpět a začít zcela jinak, nově. Chyba je ale na dosah. Ubližujete si, nemáte se rádi. Příliš si všechno komplikujete. Omezte kávu a sycené nápoje. Chybí vám také zdravý spánek.

Vztah:
Objeví-li se nad vámi a partnerem mráček, hned nevzdychejte. Nebude tady ostatně dlouho. Brzy se tma kolem vás rozptýlí a přijde nádherné svítání. Slunce vkročí do obou vašich srdcí, pro nikoho jiného tam už nebude místo. Škoda jen, že musíte být o lásce partnerem neustále přesvědčováni.

Volný čas:
Občas je dobré poslechnout si děti, když si hrají. Mají svůj svět se svými důležitými prioritami. Je to svět čistší, jasnější a krásnější. Škoda, že dospělí jednou provždy projdou do jiného světa a zapomenout na pravdu dětství. V dospělosti je všechno jinak, škleby pod maskou, lži a nenávist.

Rada:
Máte strach z nových začátků. Bojíte se předem zklamání, litujete se, ač nemáte nejmenší důvod k pochybám. Nerozjet příběh jen proto, že by mohl jednou skončit, je zbabělé. Máte myslet nejen na sebe, ale případně i na toho druhého. Nechtějte zabít to, co se ani nemělo šanci narodit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 11, 24, 36, 41, 43, 46

Práce:
Sklízíte zasloužená ocenění, slyšíte obdivná slova. Dílo se vám daří, chápete, že složitý rozjezd před několika měsíci jste zvládli dobře. Jste už skoro v cíli, pomalu si můžete oddechnout. Byly chvíle, kdy jste nevěřili, že se dostanete až sem. Nejvíc vás ale bolí zrada kolegů.

Zdraví:
Zdravotní problémy, které řešíte, jsou nyní předmětem zkoumání odborníků. Čekáte na výsledky, důležitou zprávu, která nastartuje další postup. Držíte se ale příliš na zemi, jste lékařům dáni napospas, příliš jste se poddali, proto se nedivte, až se začnou dít věci. Měli byste na to jít jinak, už se probuďte.

Vztah:
Připadáte si, jako by jenom vám zněly kostelní zvony. Všechno krásně začíná, nic vás nyní netrápí. Láska nezná omezení, mince ani bankovky nehrají svoji roli, i když jsou samozřejmě příjemné. Finanční otázka není v současné době ve vztahu stěžejní. Opravdu teď kraluje nekonečná láska.

Volný čas:
Nechcete si připouštět nic, co by vás dostalo zpět do minulých problémů. V těch jste se ocitli pouze vlastními chybami. Hlídáte si před sebou čistou cestičku, odmetáte pochybnosti, lži a nehezká slůvka, která by snad chtěla vyplout z vašich úst. Tohle je opravdu zbytečné, hodně na sobě pracujete.

Rada:
Naplňte domov důvěrou, aby se jeden před druhým nemusel schovávat. Někdy může být spornou oblastí účetnictví. Vneste sem řád, aby každému bylo čitelné, co se tady řeší. Všichni se podílejí na společném chodu, všichni také mají mít určité informace. Jasná pravidla jsou ale moc důležitá. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 6, 7, 20, 29, 41, 46

Práce:
Odrazili jste se a máte pocit, jako byste začali létat. Přitom jste se tohle nikdy neučili. Sami se nestačíte divit. Lidé kolem vymýšlení samé krizové varianty a zrazují vás od vaší cesty. Zatím ale máte všechno pod kontrolou. Nebojte se velkých věcí. Právě od vás lidstvo očekává posun dál. Máte na to.

Zdraví:
Není moc veselé, když se celá rodina těší na nové miminko, a najednou je všechno jinak. Tohle je proces, který jde mírně mimo člověka. Možná budete zkoumat v minulosti, jak tohle měli rodiče a vašeho partnera. Nezapomeňte ovšem, že tehdy byla poněku jiná doba, hlavně trochu pomalejší.

Vztah:
Když necháváte své dospívající děti samotné v bytě přes noc, nedivte se, že si přivedou kamarády. Vy jste nebyli jiní. Ovšem měla by mezi vámi panovat důvěra. Hry na doktory nemusí končit vždy jen happy endem. Nejdůležitější informace by měla k vašim potomkům dorazit od vás.

Volný čas:
Nestavte si kolem sebe zeď, skoro na každém kroku se můžete seznámit s novými, zajímavými lidmi. Nebuďte věčně zalezlí ve své ulitě, poznávejte nové tváře, nové názory. Komunikujte víc s ostatními, někdy se můžete dozvědět docela zajímavé věci. Zbytečně jste jen ve svém světě.

Rada:
V životě se člověk může dotknout mnohokrát nebe. Není nutné, kdo ho přitom drží za ruku, ale důležité je, jak ke své pravdě přijde. Víra je pro každého člověka jinak obsažná a jinak důležitá. Každý se vyvíjí, jak postupně prochází jednotlivými životními zkouškami. Nikdy od sebe nic neodhánějte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 13, 16, 26, 33, 41, 48

Práce:
Věříte v nový posun, ale najednou jste mírně zastaveni. Může se jednat o útok kolegy, který se bude tvářit jako kompetentní, tedy že do vašeho projektu přeci může mluvit. Nemáte ale na jeho řeči chuť. Navíc by vás to zdržovalo. Zaujmete vůči okolí jasné stanovisko, nasadíte masku a myslíte si své.

Zdraví:
Už se musely projevit bolesti očí, příliš času trávíte u počítače, málo odpočíváte. Okrádáte se o vzácný spánek. Neriskujte, čas nyní pracuje proti vám. Mohla by vás ještě začít bolet hlava. Bylo by zbytečné si v těchto dnech ještě přidělávat problémy zdravotní. Pokuste se usínat před 23. hodinou.

Vztah:
Každá růže krásně voní, ale má i trny. Nikdy si nemůžete být jisti člověkem, který je vedle vás. Je krásné, když dojde k souznění, jste zamilovaní a ten druhý to vnímá podobně. Ovšem city mohou zaplát a po několika chvílích si odletí. Přijměte druhého člověka jako dar, ale naučte se žít i sami.

Volný čas:
Nezavrhujte své vlastní sny. Přicházejí k vám, abyste měli možnost podívat se na svůj život ještě z jiné stránky. Ne všechno, co se objeví ve snu, je odraz z bdělého stavu. Často je to úplný opak. Měli byste se ale naučit své sny chápat. Někdy jsou to zásadní informace, kterým ale moc nerozumíte.

Rada:
Važte si každého slova, které k vám dorazí. Člověk jako jediný živočich umí ke komunikaci používat řeč. Jsou to často jen obyčejná sdělení, ale když je začnete pozorovat, zjistíte, jak někdo dokáže se svým jazykem krásně zacházet. Pak logicky vyrušíte ze své mluvy veškeré nadávky a vulgární slova.  

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 6, 9, 10, 25, 27, 49

Práce:
Nemusíte mít strach ze zklamání, jste plni energie a nových nápadů. Pořád se ve vaší hlavě rodí nové nápady, které se mění v rozsáhlé projekty. Ostatní mohou mít s vámi problém, jen těžko chápou, že jste na takové tvůrčí úrovni, když oni to mají jinak. Ale nebojte se, jsou na vaší straně.

Zdraví:
Možná si připadáte jako v tunelu, nevidíte světlo před sebou, ale ani za sebou. Jste už moc daleko. Ale budete se muset rozhodnout, jakou cestou se dáte, chcete-li se sebou už konečně něco udělat. Rozhodně byste měli začít jinak, než jste žili dosud. Však tuhle hádanku brzy vyřešíte a nebude to ani drahé.

Vztah:
Ve vztahu pochybujete. Nevěříte v čistotu a nekonečnou lásku. Předem očekáváte problémy a ty se pak také samozřejmě objeví. Zlikvidujte všechno, co mezi vámi a partnerem nemá co dělat, začněte nově, bez předsudků. Teprve potom se začne vytvářet nová kvalita vztahu. Jinak to ale nepůjde.

Volný čas:
Hřbitovy nejsou zrovna místy, kam byste chodili rádi. Ale občas sem zavítejte, i když nejsou zrovna dušičky. Uvědomíte si svou roli v nekonečném koloběhu dějin. Nikdo se nevyhneme odchodu z tohoto světa. Všechny dny, které máte na tento život připraveny, žijte naplno.

Rada:
Udělejte si chvilku na posezení s kamarády. Už nějak dlouho jste měli jiné programy, víte, komu máte zavolat nebo kam rovnou zajít. S nimi jste najednou jakoby v jiném světě, kde nejsou problémy a nic není složité. Tady si můžete s klidem půjčit peníze, zahnat nudu, ale i definitivně rozpustit svůj žal.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:15, 16, 18, 22, 24, 35

Práce:
Váš projekt je trochu náročnější, než jste si mysleli. Ale už brzy se před vámi otevře jasná cesta, nový cíl. Zpočátku budete muset tomuto svému směru věnovat hodně úsilí, je v jistém směru jiný proti tomu, na čem jste pracovali dosud. Není s kým se poradit, všechno to leží jenom na vás.

Zdraví:
Problémy na vás doléhají, podcenili jste menší příznaky a nyní musíte zajít k lékaři, aby vás dal dohromady. Připadáte si jako v pasti, všechno vás bolí, máte teplotu, jste malátní, hlava vám třeští. Musíte si hlavně odpočinout, nezačínejte nic, dokud nebudete v pořádku. Pijte hodně bylinkové čaje.

Vztah:
Nechtějte po partnerovi, aby byl něžný, když vám něha chybí. Především v intimních chvilkách byste měli myslet více na toho druhého, jste v poslední době sobečtí. Nemusíte o tom mluvit, partner rozumí vašim gestům i beze slov. Došlo ke zmrazení v citech. Zkuste najít správný klíč a odemkněte své srdce.

Volný čas:
Slyšíte nebeské zvony, ale to ještě neznamená, že to je umíráček. Je to jen varování, abyste našli ve svém životě hodnoty, které vám vyhovují a které potřebujete. Všechno ostatní můžete s klidným svědomím zlikvidovat. Hlavně alkohol a nikotin vám škodí. Zdá se, jako byste měli málo vzduchu.

Rada:
Nebojujete-li se životem, ale přijmete-li jen za svůj, najednou se vám hrozně uleví. Je to, jako by vám spadnul kámen ze srdce. Připadáte si najednou kompletní, celí, úplní. Nic vám nechybí a všechno, co se najednou děje, chápete jako to nejsprávnější. Ovšem trvá dlouho, než k tomuto pochopení člověk dojde. 

 

© Wahlgrenis   28.9.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.