wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

 Sobota 3. října 2009        

 

           

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
To nekonečné rozhodování, co byste měli udělat dál, je už konečně za vámi. Nastává chvíle rozběhu tím správným směrem. Už se nevracejte, tohle je nyní vaše cesta. Vyjde to, nebojte. Neměli byste nyní o sobě ani náhodou pochybovat.

Nikoho se teď na nic neptejte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
V posledních dnech jste se mírně zpomalili a zklidnili. To je moc dobře. Víte už zcela jasně, že vám nic neuteče. Jsou to sice možná jen vteřiny, ale celkově byste se mohli dostat jinam. Možná až tam, odkud není návratu zpět.

Užívejte si raději svého života naplno, každá vteřina je důležitá.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Usiluje o vás nemoc. Ve vašem těle se pravděpodobně uhnízdil zánět, který byste ale měli poměrně brzy zvládnout. Vaše jednání během pracovního týdne bylo možná příliš razantní, slova příliš agresivní. Prospěl by vám klid.

Své myšlenky se snažte mít vždy pod kontrolou.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Myslíte v poslední době příliš na sebe, proto je nyní láska jinde. Uzavřeli jste se svými starostmi, připadáte si nenahraditelní. Moc pracujete. Odemkněte zase své srdce, tohle už jste přeci dávno uměli. Jakmile se zase naladíte, láska se k vám vrátí.

Neodkládejte dnes úsměv.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.

Mohli byste se potkat s člověkem, s nímž máte velké spojení z minulosti. Sice jste se ještě nikdy neviděli, ale budte překvapeni, že si můžete povídat úplně o všem. Ničemu se nedivte, nepátrejte, jak je to možné. Je to totiž možné.

Takhle nějak vypadá setkání z minulých životů.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste součástí celku, dobře to víte. Můžete klidně mluvit před ostatními. Všichni si vás váží, nesmíte teď nikoho zklamat. Daří se vám, vnímáte ze všech stran podporu. Jste-li v místech, kde jste vyrůstala, budete vnímat tuto podporu ještě více.

S alkoholem opatrně.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Bylo by dobré, kdybyste dnes měli oči i uši otevřené mnohem víc než jindy. Jsou to pro vás důležité radary. Mohli byste se dostat do zvláštní situace, která se vás jakoby nebude nijak týkat, ale vy se v ní najednou zcela nelogicky poznáte.

Měli byste začít uvažovat trochu jinak.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.

Možná jste podcenili termíny nebo své schopnosti, ale určitě jste se dostali do skluzu. Plány se vám zkomplikovaly a bude poměrně složité najít cestu zpět. Mohli byste se ale pokusit o zcela nový pohled na věc, třeba vás napadne originální řešení.

Neměli byste se totiž hned hroutit.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.

Myslíte si, že partner vás nemiluje, když má jiný program než vy? To by bylo dobré pojmout jinak. Partner není pro vás věc, kterou si můžete uvázat doma. Nikdy vám nikdo nemůže patřit. Dopřejte mu volnost a sami si najděte koníčka, kde budete bez něho.

Je to ozdravný proces.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.

Už nejste malí. V tom máte jasno. Rozhodli jste se nedávno pro větší finanční transakci, víte, že volna si moc neužijete. Tahle částka má několik nul a vy máte povinnost splácet. Nejspíš máte práci i o víkendu. Byla to ostatně vaše volba, tak se snažte.

Nic jiného se teď ostatně dělat nedá.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.

Plánujete nový rozjezd. Jste na začátku cesty, nerozmýšlejte žádné krizové varianty, jděte pořád dopředu. Nemějte obavy, že se ztratíte. Neohlížejte se za svá záda, tam na vás žádné štěstí nečeká. Ale to jste už dávno pochopili.

Vydávejte se, kam chcete, najdete bez obav svůj cíl. 

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.

Kolem vás je nyní krásný a velice důležitý magnetismus.

Není čas odchodů, ale naopak nových setkávání. Přitahujete k sobě ty správné lidi.

Váháte-li, jestli máte jít dál v páru, máte-li vedle sebe vhodného partnera, pak neváhejte a jděte.

Tohle je šance, kterou jste dostali.

Ryby

© Wahlgrenis   3.10.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.