wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

 Neděle 4. října 2009        

 

           

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Není vám dobře, ale nechápete to. Je tady nemoc, kterou nikdo nezval. Máte pocit napětí ve svalech, přitom si nejste vědomi, že by se stala nějaká chyba. Buďte na sebe opatrnější. Dobře vám udělá masáž celého těla, relaxace, uvolnění. Pijte meduňkový čaj.

Potřebujete si ale hlavně odpočinout.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Udělali jste důležitý řez. Moc dobře víte, co vás minulé dny už jen obtěžovalo. Bylo nutné se od toho osvobodit, najednou se vám i lépe dýchá. Myslete do budoucna, neohlížejte se zpět. Možná se divíte, že to takhle rychle funguje.

Nic vás nebolí, jste spokojení a těšíte se na zítřek.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Technické vynálezy se staly součástí vašeho života. Až příliš na ně spoléháte, zapomínáte fungovat bez nich. Možná máte během dneška zažít situaci, kdy bude všechno jinak, zjistíte, že jste hlavně lidmi. Přijde zásadní lekce.

Ten obyčejný život vám nějak utíká mezi prsty.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte příliš úkolů, dostali jste se tam, kde jste být nechtěli. Umělecký nebo relaxační rozměr života se nějak vytrácí. Zaobíráte se neodkladnými povinnostmi, penězi, účty, fakturami. Musíte dávat pozor, aby nevznikla chyba. Nerozptylujte se, pracujte pečlivě.

Čas na zábavu přijde až večer. 

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.

Připadáte si, jako byste právě prožívali svou první nejkrásnější lásku. Je vám nádherně. V ničem nevidíte problém, všechno se dá hned vyřešit. Víte, kterou ruku smíte vzít do své dlaně.

Váš partner tohle všechno prožívá s vámi, nic víc si už nemůžete přát.

Jste šťastní.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Mohli byste se dostat do rizikové situace vlastním nedomyšleným uvažováním. Každé dobrodružství má své hranice, za které se už chodit nemá. Neriskujte tam, kde víte, že to nemusí dobře dopadnout. Mějte se víc rádi. Vyhněte se horolezectví, zorbingu, neskákejte padákem ani na gumě z mostu.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Den je ve znamení pracovních úkolů, zábava bude muset počkat. Víte dobře, co jste si nechávali na potom. Už není možné povinnosti déle odkládat. Jste důležití v jistém kolektivu, spoléhají na vás, užívejte si to.

Nic neodkládejte na zítra, teď je vhodná doba všechno vyřídit.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.

Uvědomujete si, že jste součástí většího celku, neměli byste nyní myslet jenom na sebe. Nepodnikejte nic, co se dělat nemá. Můžete směle promluvit před ostatními, sjednejte si pořádek, je-li to nutné. Vždy zůstaňte na zemi.

Hlavně se nad nikoho nepovyšujte, to ostatní ocení.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.

Nejste ve svém životě moc spokojení, víte, že by se něco mohlo změnit, ale zatím na tuto změnu nemáte dostatek odvahy. Proto zůstáváte, jací jste, a jen si stěžujete kamarádům. Možná vás to i chvílemi baví – být obětí, která všechno snese.

Ta chvíle rozhodnutí jednou přijde.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.

Kolem vás je zvláštní napětí. Jen těžko přijímáte reakce druhých, v kterých se poznáte sami. Je to, jako byste před nimi stáli nazí. Řešíte, jak se dostat co nejrychleji zpět, tam, kde jste byli, abyste byli pro ně opět kamarády. Možná víte, jakou chybu jste udělali a co komu máte říct.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.

Prožíváte úžasné sladění s partnerem, je vám hezky, jak už dlouho nebylo. Nevnímáte žádné krize, oba chcete být jen spolu. Myslíte víc na toho druhého než na sebe. Nic nekomplikujte, rozběhněte se k němu, jak to jen půjde.

Večer si udělejte pro sebe, hrajte si jako děti, buďte veselí. 

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.

Moc vám to sluší. S tím se dá pracovat, nezůstávejte určitě doma. U kadeřnice si nechte upravit účes, ale rozhodně vlasy nezkracujte. Také pedikúra, případně kosmetika vám bude příjemná. Udělá vám dobře, když se necháte opečovávat.

Zaregistrujete také hned pozitivní ohlasy okolí.

Ryby

© Wahlgrenis   4.10.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.