wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

 Čtvrtek 1. října 2009        

 

           

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ve vašem vztahu k partnerovi se objevil problém, teď ale nedělejte rozhodně nic násilně. Počkejte si, co se bude dít dál. V tomto příběhu totiž nehrajete hlavní roli. Partner má možná nějaké pochyby, testuje si vás, zkoumá, jak se zachováte.

Nemyslete na to, udělejte si hezký večer.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Dnes byste měli dělat jen to, co vás baví, rozhodně nedopusťte na sobě žádné násilí, z toho by stejně nic nebylo. Vaše práce chodí jinudy, bylo by marné se vůbec o něco snažit. Proto v klidu odpočívejte, relaxujte, čtěte si, poslouchejte příjemnou hudbu.

Ostatní to samozřejmě pochopí.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Přicházejí k vám peníze, nesmíte s k nim otáčet zády, to by nebylo správné. Neočekáváte-li odměny v práci a není-li na cestě k vám ani dědictví po bohatém příbuzném, mohli byste si zkusit vsadit.

Čísla si ale zvolte sami, nechte k sobě promlouvat okolní svět, vnímejte symboly.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Náhody sice neexistují, ale jedna taková by vás mohla postavit tváří v tvář cizímu člověku. Na chvíli zapochybujete, jestli se odněkud neznáte, protože tyhle vzájemné pocity budete mít oba. Překvapí vás, kolik máte společných témat, jako byste dosud žili vedle sebe.

Tohle je osudové setkání.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.

Přestože čekáte důležitou zprávu, zatím čekáte marně. Nepokoušejte se ale odesílateli připomínat, ozve se vám v pravou chvíli. Učte se trpělivosti, nedělejte nic násilně. Zatím si udělejte čas na procházku přírodou, projděte se po louce nebo se zaposlouchejte, co vám šeptá les.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Pořád jste běželi směrem, o kterém jste si mysleli, že je to správná cesta. Najednou jste ve slepé uličce, tudy se dál nedostanete. Možná jste dala důvěru nesolidním lidem, věřili jste nesprávným projektům. Promyslete další postup, jinak a jinudy. Jakmile se od původním plánů odpoutáte, ukáže se vám nový cíl.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
V posledních dnech jste se mírně zpomalili a zklidnili. To je moc dobře. Víte už zcela jasně, že vám nic neuteče. Jsou to sice možná jen vteřiny, ale celkově byste se mohla dostat jinam. Možná až tam, odkud není návratu zpět.

Užívejte si raději svého života naplno, každá vteřina je důležitá.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.

Máte pocit, jako byste byli v neznámé zemi, kde se mluví cizím jazykem. Nikdo nerozumí vám a ani vy nikomu nerozumíte. Sice se ze všech sil snažíte, ale není vám to nic platné. Nedivte se ničemu. Jste totiž jinde, než byste správně měli být.

Tohle ale učtitě není snadná otázka.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.

Začínáte v těchto dnech novou etapu svého života. Něco bude zcela nově, zatím se s novým stavem pouze lehce seznamujete, váháte. Ale nebojte se toho, co máte před sebou. Je to důležitý krok, který máte udělat. Neohlížejte se zpět, tam své štěstí nenajdete.

Všechno máte před sebou.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.

Pohybujete se v nejistých kruzích, možná rozjíždíte nepříliš solidní projekt nebo se obracíte na nesprávného člověka. Jste pod vyšší ochranou, ale neměli byste ji příliš zneužívat. Vše dopadne dobře, ale raději se snažte prožít den tak, aby se nic zásadního nepřihodilo.

Buďte na sebe opatrnější.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.

Jste zklamaní láskou, zůstali jste sama, přítel odchází, důvody jsou vám ale nepochopitelné. Mělo to skončit jinak. Vlastně tento příběh podle vás anikončit neměl. Uzavíráte se do sebe, nejste si jisti sami sebou, dokonce se bojíte podívat ostatním do očí.

Dějí se podivné věci.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.

Možná už jste na lásku zanevřeli. Neměli byste ale rozhodně zamykat své srdce a zůstávat doma. Právě dnes byste se mohli seznámit s novou láskou. Vyjděte z domu krásní, narovnejte se, usmívejte se a těšte se. Tohle setkání, kterému jdete vstříc, bude z kategorie nadpozemských.

Ryby

© Wahlgrenis   1.10.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.