wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

28. června 2022: Offline konference Wahlgrenis   

Téma početí a příchodu miminek do tohoto světa - jak možná víte - mě zajímá již hodně let... A nejen zajímá.
Ostatně v roce 2012 vyšla (lehce pod nátlakem) moje knížka Proč k nám miminko nechce. Jednou knihou ale není možné říci všechno. Pořád mi do cesty vstupují další a další informace, potkávám se se ženami, které od mládí vyrůstaly na hormonální antikoncepci. Také mluvím s pedagogy základních škol, dostáváme se také k předmětu, který by měl budoucí generaci připravit na rodičovství. Často jsem až šokována tím, co se dozvídám.



Wahlgrenis

Dobrý den, v 18 hodin začne offline konference. Budete si moci přečíst moje odpovědi na Vaše otázky.

Včera tady u nás byla obrovská bouřka. Dokonce taková, že vypadl proud. Když zase naskočil, sice se všechno opět rozsvítilo, ale nefungoval internet. U poskytovatele internetu jsem se dozvěděla, že "odešel modem". Naštěstí touto informací příběh nekončil a asi po dvou hodinách k nám pracovník od poskytovatele internetu dojel a nefunkční modem vyměnil. Spojení bylo opět navázáno. Děkuji do všech směrů, že jsme zůstali ve spojení.

 

 

1. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, uvítala jsem možnost zeptat se Vás prostřednictvím offline konference. Sleduji Váš web téměř od počátku, psala jsem Vám už několikrát, pokaždé jsem od Vás dostala odpověď. Moc jsete mi pomohla, i když osobně jsme se neviděly. Moje dcera nemůže otěhotnět. Nemluvíme o tom, ale vím, že se hodně trápí. S manželem jsou spolu už skoro deset let. Nevím, jak bych jí mohla pomoci, jestli vůbec... Ano, píšete to správně. Byla jsem to já, kdo jí před lety doporučil antikoncepci, aby měla klid, aby se nemusela hlídat. Kdybych věděla, co tím způsobím, nikdy bych to neudělala. Ale to už nevrátím. Budete mít pro mne odpověď? Předem Vám děkuji. Jaroslava, 17.5.2022

Odpověď:

Milá Jaroslavo, vnímám, jak moc se v tomto příběhu cítíte vinna. Ale nic nevrátíte, stalo se to, co se stalo. Tehdy jste rozhodla s tím nejlepším vědomím a svědomím, neuvědomovala jste si, co to může pro Vaši dceru znamenat do budoucna. Připadá mi, že se Vaše dcera potřebuje dostat na jinou vlnu, jako kdyby ten nekonečný příběh, kdy polykala antikoncepční pilulky, měla pochopit, aby tady nebyly žádné výčitky. Tento "duchovní plán" patřil přesně do doby, kdy to dcera přesně takhle potřebovala. Nejspíš tehdy ještě nevnímala sama sebe jako ženu, jako bytost, která k tomu, aby správně fungovala, nepotřebuje žádné tzv. podpůrné prostředky. Nevěděla, že nemá být jen hračkou pro svého partnera, což antikoncepce má jako hlavní poslání. Není tady nic láskyplného, nic objímacího. Potřebovala by se opět vrátit na svou přirozenou cestu, potřebovala by se sladit se svým tělem, s každou buňkou svého těla. Je nad ní vyšší ochrana, vnímám, že se potřebuje dotknout samotného dna, toho místa, kdy je jasné, že už níž to být nemůže, aby se mohla posunout dál. Nejspíš bude konfrontována s nějakým otřesem, s něčím, co jí nebude příjemné, ale celé tohle je potřeba pochopit jako lekci. Celé by to měla zvládnout. Pak by měla přirozenou cestou otěhotnět. Vnímám při ní energie velice vyzrálé duše, která sem přijde nejspíš jako holčička.

 

 

2. otázka:

Mám na Vás dotaz do offline konferenci 28.6.2022. Nebaví mě nic, co se týká intimna. Mám přítele, ale spíš ho vnímám jako kamaráda. On občas něco naznačí, já to pak nějak přežiju. Ale nemám z toho vůbec dobré pocity. Nemůže být něco z minulého života? Vím, že kamarádky zažívají krásné věci. Nemám žádné krizové vzpomínky z dětství, nebyla jsem znásilněná ani zneužívaná. Jen tomu nerozumím. Ráda bych prožívala partnerství se vším všudy. Dá se to nějak změnit? Prosím o Vaši odpověď, bude-li to možné. Děkuji.  Romana, 17.5.2022

Odpověď:

Milá Romano, ukazuje se mi jako zásadní okamžik Vašeho života právě ten, kdy jste vstoupila do tohoto světa. Může to souviset přímo s porodem, případně s posláním, které si Vaše duše sem přinesla. Rozumím tomu tak, jako kdyby tento na první pohled jasný plán byl zkomplikován, jako kdyby ta hlavní role ženy byla otřesena nebo ztlumena. Důležité by tady bylo podívat se na minulý život, na problém, který nedovoluje, abyste fungovala jako žena. Je potřeba pochopit, co se tehdy (v minulém životě) stalo a proč. Ukazuje se mi kletba nebo jiná forma nenávisti, která se kolem Vás zkoncentrovala. Nemohla jste udělat nic jiného než to, co jste udělala. Přes tento příběh se potřebujete posunout dál. Vnímám následně u Vás velkou změnu v tom pozitivním smyslu, jako kdybyste do své role ženy nazrála. Vnímám Vás jako matku dvou dětí, první by měla přijít přirozenou cestou holčička.

        

 

3. otázka:

Dobrý den Wahlgrenis, před několika lety jsem s vámi měla online konzultaci ohledně možnosti mého otěhotnění a proč k nám miminko nepřichází. Tehdy jsem žila v Anglii. Od té doby se stalo hodně a málo... Žijeme teď s manželem na venkově v jižních Čechách. Pro mě to byla jakási naděje, že když změním vše v svém životě, možná k nám miminko přijde. Čas letí a my jsme stále sami. Občas si myslím, že už jsem to vzdala, ale v hloubi duše si připadám nekompletní. Připadá mi, že jsem úplně ztratila smysl života a právě to mě víc a víc vyčerpává. Žijeme opravu na krásném místě, uprostřed přírody, v snad ještě zdravém prostředí, ale asi jsem stále nedokázala změnit to zásadní, co miminku brání v tom, aby k nám přišlo.

V roce 2019 a 2021 jsem podstoupila i IVF.... ze zoufalství, ale ani tato cesta k ničemu nevedla. Transfer posledního embrya stále odkládám, protože nikdy není ten správný čas a připadám si nepřipravena po fyzické stránce. Oba jsme teď měli náročné období související se změnou pobytu, novou prací, rekonstrukcí domu atd., stále si zvykáme.

Můj dotaz zní, jestli je stále šance, že i k nám miminko dorazí a budeme kompletní. Moc si to přejeme. Děkuji. Dina, 17.5.2022

Odpověď:

Milá Dino, vnímám u Vás program nenávisti nebo trestu, který si na vlastní kůži odžíváte. Připadá mi, že sama jste se pasovala do role, že si z nějakého důvodu miminko nezasloužíte. Přicházejí ke mně obrazy jako: nenávist, oběť, těžký životní úděl. Přitom ale Vaše cesta je před Vámi jasná, neměla byste o sobě pochybovat. Připadá mi, že byste měla opustit stereotypy, ve kterých se pohybujete, není potřeba dělat nic nového, nemáte na ničem zvláštním tzv. pracovat. Všechno to, co se snažíte řešit rozumem (IVF), nemůže vyjít. Tudy cesta nevede. Mám pocit, jako kdyby tohle všechno, co aktuálně prožíváte, mělo být pro Vás důležitou životní lekcí. Duše miminka je při Vás hodně blízko, připadá mi, že Vás pozoruje. Ukazuje se mi těhotenství, máte ale opustit ty rozumové záměry, Váš pomyslný poklad v podobě miminka by se k Vám měl dostat. Nemáte ale porovnávat to, co žijí ostatní, s tím, co žijete Vy. Potřebovala byste se položit na vlnu lásky, nic neřešit, pustit si k sobě radost a energie výjimečnosti. Duše miminka (pravděpodobně holčičky) se k Vám těší.  

 

 

4. otázka:

Dobrý den, myslím, že není potřeba se rozepisovat… Má otázka zní, zda k nám přijde miminko… Děkuji, M. 17.5.2022

Odpověď:

Milá M., na Vaši stručnou otázku odpovídám: Vy se o miminko snažíte nepřirozenou cestou, vnímám, že byste se měla tzv. sladit s přírodou. Možná budete vědět, kde děláte chybu. Potenciál těhotenství tady ale je, jen Vy se máte na sebe dívat jinak - ne jako na stroj, který dokáže "vyrobit miminko". Měla byste si k sobě pustit lásku, milovat každou buňku svého života, mít činnosti, které Vás vnitřně nabíjejí. Připadá mi, že skrz Vás neprochází ta důležitá živá voda, ta energie, která dokáže rozvibrovat buňky v těle. Určitě by také nebylo marné podívat se na příběh z minulého života, jestli tady nevznikla nějaká překážka, která neumožňuje duši miminka sem nyní vstoupit... Těhotenství u Vás vnímám ještě v tomto roce, spíše ke konci roku.  

 

 

5. otázka:

Dobrý den, posílám dotaz do konference k miminkům. Je mi 36, mám skvělého partnera, jsme spolu pár měsíců. Jsme na společné vlně, bydlíme na polosamotě, máme zvířata atd., pořád něco doma a venku tvoříme a budujeme, vystačíme si tak nějak spolu. Muž se velmi těší na dítě, že je to to jediné, co nám chybí. Já do budoucna děti určitě chci, ale ještě bych i ´vydržela´ - přitom není na co čekat. Až někdy přemýšlím, jestli nejsem brzdou toho procesu. Můžete se na to podívat? Děkuji Pavlína 17.5.2022

Odpověď:

Milá Pavlíno, vnímám, že duše Vašeho budoucího miminka čeká jen a jen na Vás. Vy máte v sobě komplikovaný program ve smyslu, o co všechno byste ve svém životě případným těhotenstvím a následně i mateřskou rolí přišla. Miminko, které by se k Vám mělo narodit, nemá v úmyslu to, co nyní žijete, absolutně zrušit nebo omezit. Ne, tohle miminko se k Vám pouze touží připojit, chce být Vaší součástí. Nedívejte se na tento záměr tak, že dochází k likvidaci všeho, co zatím žijete. Tady byste pouze měla otevřít svou náruč a dovolit, aby miminko přišlo. Nevidím tady žádnou překážku, není potřeba na nic čekat, nemáte nic řešit ani k něčemu nazrávat. Jste hotová, stoprocentní žena, která bude i výbornou maminkou. Je nad Vámi obrovská vyšší ochrana, nemáte se čeho bát. Všechno půjde přirozenou cestou. Nesmíte si sem vkládat žádné pochyby, jen do toho zázračného procesu máte vstoupit, nemusíte pro to nic speciálního udělat.    

 

 

6. otázka:

Dobrý den, drahá Wahl, někdy mám období znát na vše odpověď a mýt „jistotu", jak to vše bude a někdy silně vnímám, že jsem v naprostém proudu všech okolností a nechám se prostě unášet, s absolutní důvěrou v sebe a mé vedení. Před rokem jsme spolu měli Skype sezení, kde jste mě ujistila, že nejsem paranoidní a že skutečně se k nám další (již máme 2 děti 9 a 6 let) dušička chystá....velmi silně ji vnímám, máme napojení a není dne, kdy bych si na ni nevzpomněla....je tam na jednu stranu očekávání, protože jsme opravdu propojeni, ale na druhou silný respekt k celému procesu, protože předchozí těhotenství jsem řešila ne zrovna příjemné stavy záchvatovitého přejídání, následné stavy nebyly zrovna příjemné....vnímám, že toto bude jinačí a moc se na to v hloubi duše těším, ale zároveň mám respekt. Rituál proběhl před rokem, snad tedy vše dobře dopadlo.

Dvěma kamarádkám jsem o tom pověděla, protože mě to přijde naprosto fascinující proces....snad jsem dušičku nenazlobila sdílením našeho příběhu (měla přijít cca do konce minulého roku)....jen podotýkám, že s manželem vědomě na děťátku nepracujeme, ten to má trochu jinak, ale věřím, že když má přijít, cestu si samo najde. Také mám pocit, že se celá stavím do mé vlastní síly, která mě celé ty roky chyběla (je mi 34 let a od mala jsem měla obscese, hypochondrie, záchvaty přejídání, diagnóza melanomu)...je to mnoho, kam mě má duše zavedla a vnímám, že už z toho chci konečně vystoupit....praktikuji mimo jiné silný proces odpuštění sobě i druhým a vnímám v sobě velké změny....velmi se těším na novou energii, která mě konečně zaplaví a já budu konečně žít život s lehkostí a ne před ním utíkat, jako jsem do dělala doposud......vnímáte i v tomto směru nějaké informace pro mě?

Přeji nádherné jarní dny. Marky 18.5.2022

Odpověď:

Milá Marky, z Vašeho dotazu vnímám jednu velice důležitou informaci. Vy totiž na duši svého budoucího miminka kladete úkol ještě dřív, než je tady. Vy si od jeho příchodu sem slibujete svůj jiný pocit, že budete konečně naplněná svým posláním. Tahle duše nechce mít hned od začátku na sobě nějaký úkol, o kterém ani dopředu neví, jestli se jí ho podaří naplnit. Duše sem přicházejí ... prostě jen tak ... bez úkolu, bez závazku, bez dalších determinujících podmínek. Vy byste ideálně měla pochopit svůj vlastní život jako ten nejlepší, jaký vůbec můžete žít. Máte se dostat do nekonečného pocitu radosti, máte vnímat každou buňkou jedinečné okamžiky, žít každodenní zázraky. Nesmíte si programovat, že je tady něco špatně nebo že potřebujete k sobě ještě "něco" dostat, abyste mohla být šťastná. Celé mi to připadá, jako kdybyste nad sebou nyní nevnímala ochranu shora, jako kdybyste měla nějaký plán nebo touhu, která se ale nenaplňuje. Tohle se musí od Vás dostat, tohle prožívat nemáte. Vnímám, že se máte přes jakousi neviditelnou překážku dostat do jiného prožívání. Pak by mohl Váš dlouho vyhlížený poklad přiblížit. Nejspíš to bude v době, kdy vás to hodně překvapí. Pak možná i pochopíte, že je tady něco jinak, že nežijete to, co byste s radostí chtěla žít, ale naopak máte s radostí žít to, co máte. A určitě si nemáte připadat jako oběť.

 

 

7. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, ráda bych se zeptala, i když to úplně nesouvisí s tématem této konference. Nedávno jsem na youtube narazila na Vaše horoskopy. Jsou namlouvané, na fotografiích jsou barevné kostky. Zaujalo mě to, musela jsem se podívat do diáře loňského roku, abych zjistila, jak přesně pojmenováváte jednotlivé události, které mě tehdy potkaly. Ale není tam pokračování. Moje otázka zní - budete v tom pokračovat? Nebo - proč jste začala a tak brzy s tím skončila? Přihlásila jsem se k odběru videí, netrpělivě čekám na další. Děkuji Vám za odpověď. Bláža 24.5.2022

Odpověď:

Milá Blážo, děkuji Vám za otázku, která se netýká Vás, Vašich problémů, ale ptáte se na moje horoskopy. Ano, loni jsem začala natáčet tato videa pro každé znamení zvěrokruhu, a to v týdenních intervalech, s úmyslem informovat o tom, co nás čeká. Pracovala jsem s mými dřevěnými kostkami, jakožto věšteckými pomůckami, které opravdu tzv. mluví. Ze začátku jsem si nedokázala představit, co to se mnou udělá. Sdělení, která přicházela, byla opravdu jasná a čitelná. Brzy přicházely i reakce zvněšku, z té druhé strany, věděla jsem, jak neuvěřitelně horoskopy mluví. Přestože kostky mi napovídaly, abych používala symbolickou mluvu, věděli jste moc dobře, co se děje nebo co se v nejbližší době stane. Brzy jsem ale pochopila, že jsem se dostala někam, kde to není úplně bezpečné, stručně řečeno, že není nutné vědět dopodrobna všechno dopředu. Proto jsem natáčení těchto videí ukončila. Neznamená to ale, že bych se k nim někdy v budoucnu opět nemohla vrátit - třeba v nějaké jednodušší formě.

 

 

8. otázka:

Paní Wahlgrenis, mám už dlouho problém přijít včas na schůzku, na jednání. Nedokážu s tím nic dělat. Nemám nějaký problém z minulého života? Předem děkuji za Váš čas i za odpověď. Eliška 25.5.2022

Odpověď:

Milá Eliško, ano, nic se neděje jen tak, nic není náhoda. Z Vašeho minulého života vnímám příběh, kdy jste se nedočkala svého milého na svatbě. Všechno bylo připravené, hosté se sešli, jediný, kdo tady ale ještě chyběl, byl Váš milý. Nikdo o ně nevěděl, nepřicházely žádné zprávy. Vy jste tam stála ve svatebních šatech, překrásná, tolik jste se těšila na svůj den. Tolik jste už chtěla být s mužem svého života, aby všichni věděli, že patříte k sobě. Ženich ale nedojel, protože cestou ke kostelu měl nehodu, kterou nepřežil. V jediný den, aniž jste se stala nevěstou, jste byla vdovou. Sama jediná na celém světě... Ten den všechno skončilo, všechno to krásné, co ani nemohlo začít. Od tohoto okamžiku Vaše duše vnímá omezení pokaždé, když se máte s někým potkat, když si domlouváte důležitou zkoušku. Nechcete znovu zažívat tu hrůzu, že čekáte, čekáte, ale nedočkáte se. Pokud byste tohle zvláštní omezení chtěla zvládnout, pak by bylo dobré znovu se do toho minulého života nacítit a pokusit se svému milému speciálním postupem porozumět. Nemohlo to být jinak. On neměl v plánu nepřijet, stalo se to, nechtěl to... 

 

 

9. otázka:

Drahá Wahl. Když myslím na muže, mám radost... Přijde do mého života? Děkuji. Anastasia, 26.5.2022

Odpověď:

Milá Anastasio, vnímám kolem Vás změněné energie, pokud se týká partnerství. Nejspíš v nedávné době jste preferovala ve svém životě mladšího partnera, ovšem tohle nebylo nic pro Vás. Pochopila jste, že tento plán nebyl pro Vás. Řeklo by se, že jste sundala nasazené růžové brýle. Ale tato zkušenost byla důležitá. Posunula Vás dál, řeklo by se - máte se dostat sama k sobě, což se právě děje. Vy sama na sebe nahlížíte jinak, neumenšujete se, nesnažíte se druhým zalíbit, neplníte jejich přání, ale jste pro sebe konečně na prvním místě. Připadá mi, že energie kolem Vás nyní připomínají mladou ženu, která uvažuje o založení rodiny. Není tady nic špatně, nic, co by nefungovalo. Je tady nová láska, jako kdyby Vám začínala nová fáze života. Možná Vám samotné tento proces nevyznívá příliš optimisticky, jako kdybyste vstupovala do cizího, neznámého území. Všechny pochyby zmizely, už dokonce ani budoucího partnera nechcete porovnávat s těmi, které jste poznala. Neporovnáváte, neposuzujete, nemají tady být žádné tzv. naučené postupy, ale tomu muži, který se k Vám přibližujete, máte otevřít náruč. To, co jste zažívala dříve, jak jste na vztahu pracovala, snažila jste se muži plnit některá jeho přání, tohle se mění. Zůstáváte totiž sama sebou, i když budete mít při sobě muže. Působí to na mne tak, že muž, který by se měl stát Vaším budoucím partnerem, je pro Vás muž, kterého už znáte. Nejspíš jste spolu komunikovali na té neutrální vlně, nepřipadá mi, že by to měl být Váš spolupracovník nebo kolega, ale spíš člověk, s kterým se potkáváte v domě, v obchodě nebo někde jinde. Po navázání kontaktu s tímto mužem Vás vnímám jako kompletní, stoprocentní ženu, s velice příjemnými vůněmi, jako kdyby všechno kolem Vás bylo v pohybu, roztančené. Nepotřebujete u sebe už nic dalšího měnit. Ten změněný stav je pro Vás oživující, naplňujcí, nic dalšího nehledáte, nepotřebujete. Pokud Vás zajímá čas, kdy byste se mohla s tímto mužem potkat, pak vnímám jako důležitý měsíc pro Vás letošní září. To byste se mohla seznámit s větší skupinou nových lidí, mezi kterými bude právě i tento muž, toho už ale budete znát z dřívější doby. Připadá mi, že by se mohlo jednat o výlet, dovolenou nebo komentovanou prohlídku nějakého místa. Určitě se ale máte na co těšit.        

 

 

10. otázka:

Paní Wahlgrenis, před měsícem zemřela moje dcera. Nerozumím tomu. Měla rakovinu, ale všechno postupovalo správně. Je to dva roky, co se opět začala vracet do života, opět se dostala do práce. Na nic si nestěžovala. Pak to přišlo tak rychle, udělala se jí boule na krku a do týdne byla pryč. Nechtěla zemřít, věřila, že bude zdravá. Nedokážu to pochopit. Můžete se prosím napojit na její duši a říct jí, jak moc ji miluji? O jejího syna se postaráme. Svět pro mne ztratil smysl, ničemu nerozumím. Proč se to muselo stát? Děkuji za jakoukoliv odpověď. Anna, 2.6.2022

Odpověď:

Milá Anno, vnímám tíhu, kterou prožíváte, vnímám i to, jak si nyní připadáte neúplná. Vaše dcera je pryč a už se nikdy nevrátí. Smrt vlastního dítěte patří k nejrizikovějším okamžikům v lidském životě. Ta bezmoc se nedá opsat. Vnímám kolem Vás žárlivost, jako kdybyste nechtěla duši Vaší dcery dovolit to, co právě prožívá, jako kdybyste si ji chtěla k sobě přitáhnout zpět. To se ale už nestane. Vnímám, že dny jejího životy byly odžity. Nemůžeme nikdy porovnávat to,c o známe ze svého okolí. Neexistuje žádný přesný věk, který je vhodný pro odchod. Její duše nastoupila sice už cestu jinam, ale ještě nějakou dobu ji vnímám u jejího syna. One je tady jako jeho ochránce. Připadá mi, že její srdce je naplněno až po okraj láskou, je velice pravděpodobné, že se bude chtít vrátit do tohoto života přes syna (jako jeho dítě). Její duše touží vidět Vás v radosti, nechce vidět Vaše slzy. Pokuste se své dceři dát vědět, že je všechno v pořádku, že jste pořád s ní. Věřte, že se s ní zase potkáte. Ale zatím ještě máte úkoly na tomto světě. Nechtějte v tomto směru nic měnit.

 

 

11. otázka:

Wahlgrenis, děkuji za možnost obrátit se na Vás přes offline konferenci. Kupujeme s manželem starší rodinný dům. Když jsme tam byli poprvé, moc se nám líbil. I okolí je moc pěkné. Domluvili jsme se s majiteli, zatím si vyřizujeme úvěr, ale já začínám mít divný pocit. Přepadá mě smutek a strach, jako kdyby se v tom domě něco stalo. Někdy je mi až na zvracení. Vím, že byste se dokázala na to místo napojit a nějakým způsobem zjistit, jestli je to pro nás vhodné k životu. Ti majitelé se mají stěhovat ke své dceři, už dům nepotřebují. Proč je mi v souvislosti s tím tak divně? Klára 2.6.2022

Odpověď:

Milá Kláro, když se podívám na duši toho staršího rodinného domu, který s manželem kupujete, pak se mi ukazují energie jako u člověka, s kterým se rozvádí manželka, ale on to tak nechce. Připadá mi, jako kdyby se zubynehty držel a nechtěl žádné změny. Ale ty obavy jsou tady zbytečné. Nad celým tímto procesem je vyšší ochrana, všechno je na dobré cestě, jen ten dům to ještě nejspší netuší. Doporučila bych, abyste se s ním domluvila (buď "z očí do očí", nebo mu napsala dopis), aby věděl, že jeden příběh končí, aby mohl začít další. Není tady nic špatně. Není tu zrada, nenávist ani žádné pochybnosti. Život jde dál. Naštěstí ale přicházíte Vy s manželem s těmi nejčistšími úmysly, opět se sem do domu má vrátit radost, zpěv a aktivní činnosti. Tohle ale dům ještě v tuto chvíli neví.Možná právě proto jste se necítila hezky, když jste tam byla. Všechno je živé, i tento dům. Potřebuje pochopit, co se děje a proč, a také potřebuje vnímat, že je tady cesta dál, optimistický posun. Bude se Vám tady bydlet hezky.   

 

 

12. otázka:

Vážená a milá paní Wahlgrenis, ráda bych se Vás s důvěrou zeptala, zda si ke mně najde cestu muž, se kterým společně založíme rodinu, a kdy to tak vidíte? Jsem otevřená lásce a nechávám vše plynout, ať si mě muž najde sám. Četla jsem všechny Vaše knihy - jsou plné moudrosti a krásné - dávám na Vaše rady a učím se lásce a laskavosti sama k sobě a mít se ráda. Děkuji Vám, že jste tady pro nás a pomáháte nám. Děkuji Vám předem za odpověď. Mějte se krásně. S pozdravem Tery 6.6.2022

Odpověď:

Milá Tery, pokud se podíváme na odpověď na Váš dotaz, jako první informace se mi ukazuje muž přítel, partner, který se k Vám přibližuje. Je tady ale jasné, že se nemá jednat o "práci", o nějaký společně odpracovaný projekt, ale spíše o vytváření rodiny a domova. To je úplně něco jiného. Není potřeba si v tomto směru něco vyčítat. Tyto dvě Vaše duše se potřebují potkat. Co jste si spolu odžili, to zůstalo v dávné minulosti, nyní začíná nový příběh. Nejsou tady ani žádné otřesy, nedůvěra nebo neupřímnost. Vnímám tento Váš společný plán jako plán posvěcený shora, voňavý, krásný. Ptala jste se i na založení rodiny. Vnímám k Vám jakýsi poklad, který se k Vám má dostat, s andělskými energiemi. Nesmíte si sem vkládat žádné své krizové programy, všechno bude tak, jak to má být. Když se ptáte na to, zda si k Vám najde cestu muž, znamená to, jako kdybyste Vy sama "seděla v koutě" a čekala, až si Vás muž najde. Nemáte jen pasivně čekat, důležité je, abyste měla činnosti, při kterých vibrují buňky ve Vašem těle. Je úplně jedno, jakému druhu činnosti (koníčku) se věnujete, důležitý je ten pocit. A pokud se potkáte s těmito energiemi potkáte s mužem, je jasné, že na něho začnou také promlouvat. Určitě byste měla vystoupit ze stereotypů, nežít nudu a netrpět jen tím, jak se čas nekonečně vleče. Seznámení s tímto mužem se mi ukazuje v září 2022, přibližně v prvním týdnu.

 

 

13. otázka:

Dobrý den, paní Wahlgrenis, dovoluji si Vás taktéž oslovit v rámci off-line konference, i když na jiné téma. Nevím, na koho jiného bych se mohla obrátit. Můj dotaz se týká jednoho muže, kterého ani neznám. V srpnu 2019 jsem ho potkala, ale v tu chvíli mě nijak nezaujal (i když si doteď detailně pamatuji, co jsem měla na sobě a jak na mě koukal), zamilovala jsem se totiž do jeho známého. Zaujal mě ale sen na Vánoce 2019, ve kterém jsem čekala dítě a nevěděla, zda s ním, či s tím jeho známým. Občas se mi o něm zdálo a nechápala jsem proč, potkala jsem ho párkrát do roka. V dubnu loňského roku jsem prožívala těžké období, nebylo mi pár dnů vůbec psychicky dobře, ale doteď si pamatuji, že když jsem si na něj vzpomněla, úplně se mi ulevilo, jakoby byl „slunce v mé duši", doteď to nechápu. Nyní ho potkávám častěji, furt se mi vrací ve snech. Není to zamilovanost, ale nechápu, proč mě ve stresu uklidňují myšlenky na něj a přitom jsem s ním nikdy nepromluvila ani slovo. Naposledy když jsem ho potkala před 2 týdny, rozbušilo se mi srdce, tuším silnou spojitost z minulého života. Netuším vůbec, jak na mě reaguje on. Mohla byste se, prosím, podívat, jaký má význam v mém životě a proč se to děje? Pokud byste mohla můj dotaz zařadit do konference, byla bych Vám vděčná. Děkuji a přeji krásné dny. Eva 7.6.2022

Odpověď:

Milá Evo, žádná setkání v životě nejsou náhodná. Všechno se odehrává podle předem jasného plánu. Člověka, s kterým se máte potkat, nelze minout. Jsou to osudové zákonitosti, které procházejí skrz minulé i přítomné životy. Ostatní ten pocit zná každý, když se potkáte s někým poprvé v životě, ale máte jasný pocit, že se s ním znáte. To ale promluvila jeho duše, poznala se s Vaší... Podívám se, jaké energie jsou od duše tohoto muže směrem k Vám. Ukazuje se mi bytost, která byla v minulém životě Vaší duší až paralyzována. Udělala by pro Vás cokoliv, snesla by Vám modré z nebe, jak se říká. Najednou ale přišlo obrovské zklamání, bez jediného slova vysvětlení všechno to krásné zmizelo. Najednou tady nebyly city, láska a zamilovanost, ale jasná a čitelná zrada. S tím souvisí i žárlivost. Nejspíš jste dala přednost jinému. Tomuto muži se všechno rozsypalo, přišel v jediné vteřině o smysl života. Vaše duše od té doby na sebe reagují, vnímám tady až magnetické propojení, jako byste museli být spolu, ale současně jsou tady velké překážky, které nedovolí, abyste se k sobě dostali. Nejspíš je tady z Vaší strany i provinění, Vaše duše tuší, že krok, který jste tehdy udělala, nebyl správný. K Vám promlouvá ta láska, která tady tehdy byla. Jen nerozumíte tomu, co se aktuálně děje. To, co je nyní mezi Vámi, je hodně nemocné, není možné budovat vztah ani spolu komunikovat. Ta bolest mezi Vámi vytváří obrovskou bariéru.

 

 

14. otázka:

Ahoj Wahl, po delší době Tě srdečně zdravím.  Musím se přiznat, že by mě nikdy nenapadlo, že se Tě budu ptát na tuto otázku, ale přesto ji položím: Prosím, chystá se k nám miminko? S manželem jsme se již loni shodli na tom, že bychom byli velice rádi, kdyby k nám ještě jedna duše přišla, ale zatím se tak nestalo. Moc bych si přála, aby se naše rodina ještě rozrostla... Cítím, že takto ještě nejsme kompletní... ale nevím, "co se děje". Mohu Tě poprosit o zprávu? Víc asi nemá smysl psát. Moc děkuji. S láskou, úctou a pokorou Renuška 17.6.2022

Odpověď:

Milá Renuško, od dušičky Vašeho budoucího miminka vnímám, že se k Vám bude muset "chtě nechtě" dostat, ale nějak se mu nechce. Pojmenovala bych to, co ke mně nyní přichází - jako postup proti přírodě, jako kdybyste se s manželem pasovali do role, že si tzv. vyrobíte miminko, tak vyrábíte. Ale jsou kolem Vás jiné energie, které té dušičce miminka nevyhovují. Vy na tom nemáte pracovat, ale máte se spolu krásně milovat, protože se milujete, Vy svého muže a on Vás jako svou ženu. Nemá tady být žádný jiný plán, nemáte se pasovat do role stvořitele. Ta duše by Vás chtěla překvapit. Nemáte pořád jen kontrolovat, jestli jsou ty správné dny. O to tady vůbec nejde. Ta duše si sama zvolí svůj příchod do tohoto světa, nemusíte ji nijak postrkovat. Také nemáte uvažovat o žádných technických postupech (IVF). Také mi připadá, že bys potřebovala k sobě pustit vlnu radosti a také výjimečnosti, aby duše miminka toužila se k Tobě přidat. Nesmíš tady být ta poslední z posledních, radostná činnost dokáže buňky v těle rozvibrovat, takže připomínají živou vodu, kterou nutně potřebuješ. Nesmíš žít roli oběti, ale ani nekompletnosti, nemáš od miminka očekávat, že Ti do života vnese radost. Miminko nechce mít ještě před příchodem sem žádné úkoly. Chce přijít jen tak do láskyplné náruče. Vnímám energie chlapečka. Když se podívám na časovou rovinu, pak ke mně promlouvá konec roku 2022 nebo hned začátek roku 2023.  

 

 

15. otázka:

Dobrý den, milá Wahlgrenis, píši dotaz do offline konference. Máme doma už krásnou zdravou holčičku (tehdá jsi nás taky navedla na jinou vlnu a díky tomu přišla k nám do života) a teď se Tě ptám a prosím, vidíš u nás další krásné voňavé miminko? Celý život jsem chtěla jistoty, bála jsem se udělat velké rozhodnutí a jít do neznáma a najednou jsem cítila, že musím změnit práci, i když nebude smlouva na neurčito, ale udělala jsem to, cítila, že takto to musí být. Poslední rok jsem jen spěchala a neměla jsem na sebe a na svoji rodinu čas. Najednou se mi ulevilo, že jsem to udělala a snad (snad se nepletu) mi toto pomůže na cestě k našemu dalšímu miminku. Věci se kolem mě najednou začaly měnit, nedokáži to přesně popsat, ale cítím to. Ještě mám otázku, kdy u nás vidíš příchod miminka? U naší dcerky ses trefila úplně přesně a vlastně všechno, co jsi psala, tak přesně takové to bylo.... Děkuji za odpovědi S úctou Andrea 20.6.2022

Odpověď:

Milá Andreo, první informace, která se mi ukazuje při Vaší otázce, je symbol minulého života. Nejspíš tady bude potřeba cosi "nestandardního" vyřešit (příběh z minulého života). Ta duše se už k Vám přibližuje, potřebuje se ale dostat přes zradu, kterou musela zažít, potřebuje Vám opět důvěřovat. Jakmile tohle zvládnete, vypadá to, že by ta duše Vašeho budoucího miminka neměla už o ničem pochybovat, komunikace bude navázána a měla by vstoupit. Rozhodně se mi Vaše druhé miminko nejeví jako nereálný projekt. Těhotenství je u Vás čitelné relativně brzy.  

 

 

16. otázka:

Milá Wahlgrenis, před léty mi jeden malíř předpověděl, že budu léčit lidi. Nejdříve mě to zaskočilo, protože jsem obyčejná žena, ale poslední dobou se mi ta myšlenka čím dál víc líbí. Co pro to mám udělat? Mám pocit, že největší brzdou všeho je můj muž. Prožili jsme spolu 48 let v dobrém i zlém, ale většinou se dějí věci jen, jak chce on. Děkuji Magda 21.6.2022

Odpověď:

Milá Magdo, na Vaši otázku - "co pro to máte udělat" - Vám odpovídám: NIC. Rozhodně není potřeba vstupovat do nějakých speciálních kurzů, abyste si osvojila postupy léčitelství. Opravdu mi připadá, že tuto schopnost už míte v sobě. Také ale určitě není nutné každého na potkání přesvědčovat, že ho svými postupy vyléčíte. Můžete si nejprve na sobě vyzkoušet, jako přes Vaše tělo prochází energie, mohla byste si vyzkoušet, jak se dá tento proud energie přemišťovat, případně posílat na jiné objekty. Začít můžete například terapeutickými postupy se svými pokojovými rostlinami, které budete opečovávat svou energií, která  vychází z Vašich rukou, pak se můžete posunout k Vašim domácím mazlíčkům (pes, kočka, morče ap.), kteří pod Vašimi dotyky budou až ožívat. Postupně se pak můžete dostat i k lidem ve svém okolí. Rozhodně by ale tyto postupy neměly pro Vás být v kategorii hry, spíše více jako pomoc nebo úleva od bolesti. Pokud se vyskytnete u někoho, komu nebude dobře, berte to pro sebe jako výzvu. Nemusíte se nic učit, ale jistě budete sama vědět, kam máte sáhnout nebo na co máte upozornit. Pozor si jen dejte na to, aby problém, který budete léčit, jste si do vlastního těla nevtáhla. K tomu bude dobré, abyste si vytvořila jasný energetický obal kolem sebe, přes který na Vás nemoci nebo jiné problémy z okolí nebudou moci.   

 

 

17. otázka:

Dobrý den, drahá Wahl, pokud ještě není pozdě, ráda bych přidala ještě jeden dotaz, týkající se očkovaných lidí. Někteří z mých známých počali děťátko, někteří i porodili miminko a to s několika dávkami očkování. Chtěla bych se zeptat jak to vnímáte ve svých vhledech, případně ze své praxe.....přece jen jsem viděla přednášku, kde se rozebírala krev očko/neočko lidí a je tam zásadní rozdíl....vždyť ta krev matky proudí do nového tělíčka malého miminka.... Plně chápu citlivost tohoto dotazu a pokud uznáte, klidně jej  do offline konference neuvádějte.... Věřím v absolutní sílu ducha, když je ve své autenticitě, harmonii, radosti a souznění....prostoupí tělo a napraví a regeneruje každou buňku....to je, co mě k tomu napadá....věřím, že takto to může fungovat. Děkuji moc a přeji krásné dny. Marky 24.6.2022

Odpověď:

Milá Marky, tohle téma je poslední dobou hodně diskutované, hlavně to, jestli se budoucí maminka měla nebo musela nechat očkovat. Za sebe bych k tomuto kroku nikdy nesvolila.

Zrovna dnes ráno mi přišla k tomuto tématu informace z Austrálie od Česimy (je v textu Labyrinty):

Ešte som Vám zabudla spomenúť, práve na poslednom sedení nám pôrodná sestra vravela skúsenosti s pôrodmi žien, ktoré boli očkované proti C... Väčšinou ju vyhľadávajú ženy, čo sa pre to nerozhodli (čo sú na tzv. vyššej úrovni vedomia), ale teraz mala pôrody prvých dvoch žien, ktoré boli, lebo museli. Ktoré sa do toho v podstate nechali dotlačiť okolím. Prvý pôrod bol ženy, ktorej prvé dve deti táto pôrodná sestra sama odrodila a vravela, že tento tretí bol úplne iný. Že žena mala veľmi silné krvácanie a to až tak, že ju museli odviesť do nemocnice. Miminko sa našťastie narodilo živé. Druhý pôrod očkovanej bol zas veľmi zvláštny. Žena išla pred pôrodom do sprchy, aby si uľavila od bolesti, a vypadla jej tam placenta. Ešte pred tým, než sa narodilo miminko. To sú príbehy, ktoré myslim nikto ani radšej nezdieľa. My len vidíme, že miminká sa rodia aj očkovaným, ale aké trable s tým mali, to nikto nerozmazáva, ani bližšie neskúma. Ešte nám vravela, že v UK vzrástli počty miminiek, ktoré sa narodili mŕtve. Snažila som sa dohladať štatistiku, a za rok 2021 tam nie je vôbec zverejnená. Je to veľmi zvláštne. Všetky predchádzajúce roky tam sú, a potom sa rozhodli to už nezverejňovať. Niečo to s telom žien robí, ale nikto za tým nehľadá spojitosť. Asi to radšej nechcú vedieť, aby sa náhodou neukázalo, že to nebola dobrá voľba.

Početí vnímám jako zázrak, jako zhmotnělou lásku, které bylo dovoleno, aby sem vstoupila. Láska je tady na prvním místě.Ale tím, že žena přestala být sama sebou tím, že se nechala naočkovat, to cosi důležité uvnitř se ztrácí. Mám z toho pocit, jako kdyby její dosud přirozený život byl násilně přerušen, vstoupil sem ďábel, žena už není jako dřív. Problémy v jejícm zdravotním stavu jsou na prvním místě, vypadá to ale, jako kdyby to nikdo z těch " rádoby povolaných" nechtěl tento stav pojmenovat a vzít na sebe odpovědnost. To, co se jednou stalo, stalo se.   

 

 

18. otázka:

Dobrý den milá Wahlgrenis, na vašem webu jsem si v neděli všimla, že pořádáte offline konferenci. Již nekolikrát jsme se viděly, byly jsme u vás s kamarádkou v Litoměřicích a pak na setkání v Toulcově dvoře asi před 6 lety a někdy před třemi lety jsme si skypovali. Vždy jste mi řekla, že miminko u mě vidíte. Zatím k nám ještě nepřišlo. Letos jsem oslavila krásnou 40tku a minulý týden jsme se vrátili z nádherných měst Paříže a Barcelony a já jsem naprosto unešená a okouzlená. Před měsícem jsme byli v Bratislavě a i ta mě velmi překvapila, jak je překrásná, různá zákoutí a uličky a ohromný krásný Dunaj. Již několik let stavíme domeček a na společné dovolené jsme byli po dlouhé době a moc jsme si to užili, i kamarádka mi říkala, že jen zářím a jak vy říkáte, že se konečně ve mně tetelí každá buňka.
Syn má cukrovku, možná si na mě vzpomenete, letí to jako voda, už mu je 14 let. A mně stále přijde, že ještě nejsme úplná rodina, že nám ještě jeden človíček chybí. Byla byste tak hodná a podívala jste se, zda u nás miminko ještě vidíte, zda si k nám cestičku najde, případně zda příchodu dušičky něco nevadí? Mockrát vám děkuji a přeji nádherné dny. Andrea 27.6.2022

Odpověď:

Milá Andreo, vzpomínám si na Vás, ano, vím, jaké krásné energie byly kolem Vás. Nyní mi připadá, jako kdybyste si každý den přála změnu svého života, jako kdyby to, co nyní žijete, pro Vás nebylo dostatečně naplněné nebo akční. Mám pocit, jako kdybyste žila nějaký podivný příběh, který si už už přejete, aby skončil. Je to další podobná odpověď, pročtěte si předchozí dotazy, jako kdybyste budoucímu miminku dávala dopředu úkol, aby Vás učinilo šťastnou, jako kdybyste tento pocit neprožívala. Kolem Vás je hodně nastavených nebo také technických programů, které Vás nejspíš lehce paralyzují. Nepřipadáte si v pohodě, v klidu, spíš to je, jako kdybyste si odžívala nějaký nespravedlivý trest,jako kdybyste se zlobila na celý svět s tím, že si přeci to další miminko zasloužíte, že jste neudělala nic, proč by přijít nemělo. Vy byste měla žít jinak, místo toho, abyste si pořád opakovala, že Vám tady ještě někro chybí, víc byste měla dovolit buňkám v těle, aby se roztančily, aby si užívaly radost, nadšení, pocit výjimečnosti. Máte se sama před celým světem ocenit, pochoválit, abyte opět byla tou nejlepší a nejkrásnější ženou na světě, nemáte o sobě pochybovat, ale vystoupit ze všedních stereotypů. Je nad Vámi boží oko. Milování nesmíte chápat jako proces, kdy s mužem "tvoříte potomka", má tady být ta nekonečná láska. Působí to na mě tak, že pak Vás duše miminka překvapí, může přijít ve chvíli, kdy to nebude Váš plán. Bude to určitě příjemné  překvapení.   

 

 

19. otázka:

Dobrý den, drahá Wahl, ještě mně to nedá a moc ráda bych se zeptala na jeden dotaz ohledně vztahu našich dětí, protože jsem se dívala na témata této konference a mimo jiné tam píšete také dotazy na toto téma.. snad Vás již moc nezahlcuji...
Máme (doposud) manželem 2 děti... synka téměř 9 let a dcerku 6 let... Syn přišel naprosto nečekaně na konci mého studia vysoké školy, byla jsem ve svém velmi těžkém období záchvaty přejídání, úzkosti, vnitřní nesvobody, atd....stavy, které se mnou zažíval nebyly moc příjemné....pár měsíců po narození mi byl diagnostikován melanom... (Mohu říci, že za tu dobu jsem již na sobě dosti zapracovala a toto téma si zpracovala, včetně spouštěče choroby, i výčitek, že jsem jako matka zklamala...) Jiná jsem v té době zkrátka být neuměla a mám pocit, že syn si toho dost z mých programů přebral.
Dcerka má povahu spíše po manželovi, bere vše s lehkostí, má téměř pořád dobrou náladu. Syn je zas velmi přemýšlivý, klidný, až s lehce autistickými sklony.
Syn je na dceru velmi vysazený....vyloženě někdy touží po tom, aby trpěla....chce v ní vyvolávat pocit ublížení a bolesti (ani ne fyzické, ale psychické...jakoby ji srazit z její lehkosti bytí)...někdy přemýšlím, co v něm ona způsobuje, když se k ní tak chová. Dost ho za to napomínám, ale vím, že to není řešení, že je to nějaký program náhledu na život, zřejmě něco ode mě.
Říká, že mu ten vztek na ni tryská z mozku ven a jak se měl krásně, když tu nebyla... no jsem z toho někdy dost smutná. Moc prosím, je něco, co bych pro jejich vztah mohla udělat, aby se tyto energie usměrnily? Zbožňuju je, ráda bych, aby v sobě měli oporu....
Moc děkuju... Nádherné dny.. Marky 27.6.2022

Odpověď:

Milá Marky, při čtení Vašeho dotazu jsem si opět vzpomněla na příběh - už před mnoha lety - jedné maminky, která řešila něco podobného. Byli to sourozenci, chlapci, kteří si ubližovali už od toho nejmenšího věku. Nemohla je nechat spolu ve vaně, nechodili spolu ani do jedné třídy ve školce. Odkryl se příběh z minulého života - jednalo se o vraha a jeho oběť, přičemž v tomto životě se měli spolu dostat na jednu vlnu. Vrah tehdy zabil beze svědků, nedoufal, že se někdy se svou obětí potká, a určitě ne, že budou spolu sdílet jeden dětský pokojíček. Ach... Ve Vašem případě se mi také ukazuje příběh z minulého života - vnímám zde velkou lásku, kterou prožívala duše Vašeho syna. Ale jeho milá, dívka, kterou miloval nejvíc na celém světě, najednou z jeho života musela zmizel. Nejspíš byla provdána za starého bohatého muže, nešlo o city, ale o majetky. Nemohli být už spolu. Od té dobyse ale jeho duše trápí... A když se narodili do jedné rodiny jako sourozenci, on jí pořád - i když v nevědomé rovině - potřebuej dávat najevo, že ho zklamala. Dalo by se také říct, že ji za to trestá, i když ona za to samozřejmě nemůže. Nemohla udělat nic jiného než to, co se stalo. Nemohla se svému údělu bránit, nemohla tehdy vysvětlit, co se děje a proč. Bylo to trápení i pro ni. Předpokládám, že by tady mohl složitou situaci pomoci vyřešit odpouštěcí dopis, který byste napsala jako matka za svého syna jeho milé (Vaší současné dceři) tehdy v tom minulém životě. Předpokládám, že jednotlivé kroky jsou Vám dobře známé. Z té minulosti zůstalo mnohé nevysloveno, komunikace byla přerušena, ale bylo by moc dobré, aby se tohle narovnalo. Nejspíš to bude důležitý úkol pro Vás - ty dva opět spolu usmířit. Mělo by to vyjít.

 

 

Děkuji Vám za všechny dotazy, které jsem dostala, i za důvěru, kterou od Vás vnímám.

Přeji Vám hezký večer.



Drahá Wahl,
z celého srdce děkuji za Vaše odpovědi, nejen na mé otázky, je v nich cítit velká moudrost.
Vnímám pokoru a úctu k Vám i Vašim darům.

6. otázka..... ach, já myslela, že na něj netlačím, že jen velmi silně vnímám jeho energie....ale skutečně tam mám silnou touhu, být za tou pomyslnou zdí.... kde je krásně a radostně...... mám to tak celý život, být jinde a v jiné energii, než jsem teď a tady..... jsou to také vaše slova z minulého roku, dušička potřebuje, abych prošla určitou duchovní lekcí..... abych už konečně vnímala svět srdcem, ne rozumem.

19.otázka.... jsem naprosto dojata jejich příběhem. Měla jsem pocit, že dcera je tu téměř poprvé, má naprosto specifické energie, a přitom už tu se synem v přechozích inkarnacích prožívali nějaké životy, fascinující.

Moc děkuji.
Krásné dny.
Marky 29.6.2022

Dobrý den,
děkuji za odpověď do konference k miminkům, vystihla jste to přesně.
Pavlína 8.7.2022


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.