wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 21.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Pohybujete se po zemi, nevěříte na nic mezi nebem a zemí. Škoda, budete si muset projít lekcí, která vám otevře oči. Důkaz vám přijde ve chvíli, kdy to budete nejméně očekávat. Zatím ale věříte, že máte všechno pod kontrolou.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Dostanete se možná do neobvyklé situace, kdy se po vás bude chtít jistá reakce. Nikdo jiný tam nebude, není možné se nikam schovat. Tohle se ve školách neučí. Měli byste prokázet, co je ve vás člověčího.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Čas není. Nemusíte se každou chvíli dívat na hodinky a snažit se posunovat ručičky vpřed. Všechno, co se má stát, se stane i bez vás. Nepokoušejte se řešit nic násilně. Věřte, že to, co se vás dnes týká, má opravdu smysl.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Chtěli byste být úžasní, bezchybní, nejlepší, ale nějak to nejde. Něco tady drhne. Snažíte se, ale vaše pokusy nevycházejí. Přestaňte bojovat sami se sebou. Nikdo nezůstane mladý věčně. Smiřte se s tím, a žijte maximálně tady a teď.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Neumíte přijmout, když se někdo ve vašem okolí má lépe než vy. Zbytečně se tím zaobíráte. Dokonce snad i začínáte spřádat nejrůznější plány. Potřebovali byste se nad tohle povznést. Tohle je zbytečné. Soustřeďte se více na sebe.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Nečekejte dnes žádné úžasné chvíle. Všechno se bude odehrávat stereotypně, jako by v kategorii má dáti - dal. Věnujte se svým povinnostem. Víte dobře, co vás nemine, čemu se nevyhnete. Čas na zábavu přijde jindy.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste nerozlučnou součástí technického světa, to není moc dobře. Zkuste z něho na chvíli vystoupit. Nebude to jednoduché, ale alespoň pokusit byste se o to měli. Uvidíte, jak svět bude najednou krásnější.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Neměli byste se pouštět do žádných extrémních činností, do ničeho, co vašeho pohledu není úplně bezpečné. Pozor na skoky padákem, potápění a horolezectví. Ale i na obyčejných schodech si dávejte větší pozor. Venku mrzne, také chodníky jsou nebezpečné.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Měli byste si dát pozor, aby všechny vaše skutky byly v absolutním souladu s Univerzem. Možná za to ani nemůžete, ale raději si hlídejte své myšlenky. Měli byste plout na vlně lásky, nikomu nic nezáviďte. Nikdy neznáte celý příběh.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Vaše role oběti už definitivně skončila. Nastává vám nyní nová etapa. Předali jste úkoly jiným, a najednou zjišťujete, že to také jde. Máte najednou víc času i sil. Užívejte si maximálně každou chvilku. Mějte se víc rádi. Přicházejí zázraky.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Takové krásné souznění s vlastním pracovním výkonem nezažíváte každý den. Chápete, že to, co dnes děláte, má opravdu smysl. O ničem nepochybujte. Pokračujte svým tempem, nenechte se rozptylovat. Nemusí se nutně jednat o vaše zaměstnání. Jste-li doma, užijte si naplno předvánoční atmosféru.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Je za vámi složitý zlom, pravděpodobně nějaký zdravotní zákrok nebo nemoc. Měli byste se nyní víc hlídat. Ale ne jen po terapeutické stránce. Dávejte si nyní větší pozor na všechny své myšlenky. Něco se ve vás nyní odehrává jinak, než by mělo.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.