wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 25.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Den přeje návštěvám. Ale důležitější než dary je přítomnost druhých lidí. Mluvte hlavně s rodiči a prarodiči, tady se něco zkomplikovalo. Všechno byste si měli na místě ověřit. Cestou nespěchejte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nemáte náladu na lidi. Vyhovuje vám samota, nejraději byste si někam zalezli a s nikým nemluvili. Pokud to půjde, promýšlejte své další plány. Diskusím s druhými se raději vyhněte.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Nastává chvíle krásného usmiřování. Pokud jste ve vztahu zaregistrovali problém, mohlo by být najednou všechno zase jinak. Zažíváte opět krásnou přítomnost blízkého člověka. Slova jsou někdy zbytečná.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Začali jste cosi realizovat, ale nejste ve správnou chvíli na správném místě. Teď to rozhodně nepůjde. Ocenění a pochvaly rozhodně nečekejte. Děláte možná věci, které se jiným nezamlouvají.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Připadáte si zase jako oběť. Všechny povinosti a úkoly jsou na vás navaleny. Potřebovali byste se už konečně osvobodit a být sami sebou. Zatím k tomu ale nemáte dostatek sil. Aspoň to zkuste.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Pozor na zdravotní problém, který by vás mohl zaskočit. Ven se pořádně oblečte, abyste neprochladli. Hlásí se o slovo zánět v těle. Buďte na sebe v mnoha směrech opatrnější.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Stala se chyba, vnímáte, že se něco děje proti vaší vůli. Snad to jsou tlaky od nejbližších lidí, dostali jste se do situací, v kterých se necítíte správně. Je to podivné násilí. Pokuste se vrátit zase tam, kde jste byli.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Na vaše srdce hodlá zaťukat nová láska, neměli byste se před ní schovávat. Nikdy neříkejte nikdy. Mějte oči otevřené, nebraňte se setkání. Usmívejte se hlavně srdcem. Zní to možná divně, ale funguje to.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Vaše pomyslná stavba se nějak podivně naklání. Nemá stabilitu, dokonce to vypadá, že snad každou chvíli spadne. Měli byste přehodnotit materiál, z kterého stavíte, ale prověřte i spolupracovníky. Ten krok, který jste nedávno udělali, nebyl nejlepší.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Můžete se stát svědky neuvěřitelné změny. Tam, kde dříve byla skála, může být najednou pouhá hromada písku. Ničemu se nedivte. Pořád se něco měni, nic není statické. Takový život by vás ani nebavil.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Udělali jste ten velký krok do světa dospělých, nechcete se už vracet zpět, máte pocit, že takhle je to správné. Chybí vám ale bezprostřednost, nedokážete se radovat z maličkostí. Děti prožívají všechno jinak, veseleji, naplno.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Vaše pracovní plány se zkomplikovaly, možná jste uhnuli ze správné cesty. Nepokoušejte se dostat vodu z řeky zpět k jejímu prameni. Naučte se přijímat výzvy. Možná vás napadne nové řešení.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.