wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 10.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Přestože byste se mohli seznámit s úžasným člověkem, máte na očích klapky a jakýkoliv kontakt si zakazujete. Je to škoda. Mohli jste dnes zažít něco zcela neopakovatelného.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Máte ze sebe po delší době dobrý pocit. Netrápíte se žádnými dietami, ani se nenutíte do žádného cvičení. Konečně jste pochopili, že nic takového nemá smysl.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Zmatky, které jste ještě včera řešili, jsou za vámi. Zase se všechno srovnalo, jste v pohodě. Neuvažujte už v krizových reáliích. Svět se vám otočil do krásných barev.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste na začátku cesty, jděte dál, pořád dopředu. Nemějte obavy, že se ztratíte. Neohlížejte se za sebe, tam na vás žádné štěstí nečeká. Vydávejte se, kam chcete, najdete svůj cíl.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Zvítězili jste nad vlastními zdravotními problémy. Možná jste si jen něco v sobě urovnali. Zase je vám mnohem lépe. Užívejte si to. Neudělejte ale další chybu.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Pozor na ztrátu pro vás důležité věci, peněz nebo dokladů. Dívejte se, co kam odkládáte, nenechte se rozptylovat kolemjdoucími. Nebezpečí na vás číhá v nákupních centrech.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste nerozlučnou součástí technického světa, zkuste z něho na chvíli vystoupit. Nebude to jednoduché, ale pokusit byste se o to měli. Svět bude najednou krásnější.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Dostanete se možná do situace, kdy se po vás bude chtít jistá reakce. Ovšem tohle se ve školách neučím, nemusíte mít trému. Máte prokázet, co je ve vás člověčího.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Udělali jste chybu, je čas, abyste se ji pokusili napravit. Zatím se nikam dál nedostanete, je třeba udělat krok zpět a jít potom jinak. Cesta vpřed by teď byla násilím.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Byli jste nedávno trochu ztracení, ale už jste se našli, zase je dobře. Nesmíte sejít z cesty. Možná bude dobré, když si někoho pro jistotu vezmete za ruku.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Závidíte druhým lidem, co mají. Vy jste docela jinde, trápíte se kvůli tomu. Tahle vlastnost vám vůbec nesluší. Zkuste přát, pak i vám najednou bude přáno. Zázraky se dějí.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nejste tak nemožní, jak si myslíte. Jen byste se neměli věčně prohlížet v zrcadle. Ty vrásky stejně nezmizí. Zapomeňte na věk, žijte tady a teď.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.