wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 02.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Nestavíte se k okolnímu světu se srdcem na dlani, naopak, jeden by se vás málem bál. Jdou z vás podivné blesky. Snad máte s někým zásadní problém, pokuste se naladit na hezčí vlnu.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Měli byste být na sebe opatrní. Dávejte si pozor na schodech a na namrzlých cestách. V ohrožení jsou hlavně kolena. Nespěchejte, nic vám neuteče, o nic nepřijdete.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Pravděpodobně vám končí jeden životní příběh, ale netrapte se tím. Pořád se něco mění, něco se děje. Jinak by byl život nudný. Brzy budete účinkovat v novém dějství.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Pozor na zdravotní problém, který by vás mohl zaskočit. Raději se důkladně oblečte, abyste neprochladli. Hlásí se zánět v těle. Buďte na sebe ve všech směrech opatrnější.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Vnímáte jasně, že vám bylo ublíženo. Divíte se, jak se to vůbec mohlo stát, když jste tolik důvěřovali. Možná právě tohle byla největší chyba. Zrada ve vás narostla.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Nejspíš vás trápí, jak čas letí. Jsou to ale závody, které neovlivníte. Přijměte tento diktát a naučte se žít maximálně tady a teď. Každá prožitá vteřina je radost.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Před vámi se objevil nový úkol. Někdy nevíte, co si na sebe chystáte. Zvažte předem, do čeho se chcete pustit, a promyslete si důkladně všechny detaily. není to úplně jednoduché.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Je pro vás jednoduché dívat se kolem sebe, když ovšem máte na očích růžové brýle. Všechno je krásné, problémy nevidíte. Ovšem prozření, které musí přijtí, bude složitější.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jsou při vás všichni vaši ochránci, ti, co vás dnes a denně hlídají. Ale to ještě neznamená, že se budete přespříliš riskovat. Všechno má své hranice. Mějte se víc rádi.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Zvažte, co chcete rozběhnout. Nesmíte spoléhat jen sami na sebe. Den je o spolupráci s druhými, přijměte nabízenou ruku. Vaši snahu ostatní ocení. Nezapomeňte na úsměv.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Na vaše srdce může zaklepat nová láska. Nedivte se, ale zkuste pro tentokrát ten zázrak přijmout. Nic není náhoda, nikdy neříkejte nikdy. Dívejte se druhým lidem do očí.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jste součástí většího celku, nemyslete jenom na sebe. Můžete směle promluvit, sjednejte si pořádek. Vždy ale zůstaňte na zemi. A také se nikdy nad nikoho nepovyšujte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.