wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 12.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Po světě nechodí jenom samí andělé, dejte si na to pozor. Občas se potkáte i s jinou kategorií lidí. Buďte opatrní, stát se dnes může úplně všechno. Pamatujte, že do pekla vede cesta přímo...

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Kolem vás se děje něco podivného, vy tomu ale snad i věříte. Díváte se kolem sebe přes zrádné růžové brýle. Už je nejvyšší čas, abyste je sundali. Nebojte se podívat pravdě do očí.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Žárlivost máte jako program, bylo by dobré pojmout tohle jinak. Váš partner není pro vás věc. Není to plyšový medvěd, kterého si můžete usadit do křesla. Nikdy vám nikdo nemůže patřit.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Výjimečně jste se sebou dnes spokojeni. Neřešíte svou váhu, svůj vzhled, co máte na sobě, ani kolik je vám let. To je dobrý přístup. Škoda, že to tak nemáte pořád. Přijměte se konečně už takoví, jací jste.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Vaše myšlenky nejsou úplně čisté, měli byste se zastavit a zvážit, co chcete udělat, dokud je čas. Nikdy nesmíte nikoho hodnotit ani trestat, nikdy neznáte celý příběh.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Pravděpodobně vám končí jeden životní příběh, už se tím netrapte. Neustále se něco mění, pořád se něco děje. Nic není statické. Už brzy ale budete účinkovat v novém dějství.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste naprosto v pohodě. Daří se vám a vnímáte ohlasy ostatních. O ničem, co se dnes stane, nepochybujte. Nic rozhodně násilně neměňte.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Peníze se od vás malinko vzdálily. V poslední době jste příliš nakupovali, ale nemysleli jste na budoucnost. Budete se nyní muset trošku uskromnit. Ale za chvíli bude zase dobře.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Měli byste víc myslet na své potomky. Už nějakou dobu se k vám otáčejí zády. Někde ve vás se stala chyba. Měli byste se maličko zamyslet. Ještě není pozdě, je čas tohle všechno zachránit.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Pozor na zdravotní problém, který by vás mohl zaskočit. Pořádně se oblečte, abyste neprochladli. Hlásí se o slovo zánět v těle. Buďte na sebe ve všech směrech opatrnější.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Hlídejte se, mohlo by se přihodit cokoliv. Jste bezbranní, zranitelní. nedovolte nikomu, aby narušoval vaše kruhy, nikomu nedovolte přiblížit se víc, než je přípustné. Neriskujte. Pozor také na ztráty a úrazy.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nezoufejte si, pokud nevíte, pro co se máte rozhodnout. Varianty dalšího postupu byste si mohli rozepsat na papír, tu nejlepší vám potvrdí srdce. Nikoho cizího se na tohle neptejte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.