wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 13.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Odmítáte sundat ty zrádné růžové brýle. Díváte se jimi do úžasného snu. Snad těm krásným obrazům, které jsou kolem vás, i věříte. Brzy pochopíte, že je to všechno trochu jinak. Zatím vám to ale takhle vyhovuje.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Po světě nechodí jenom samí andělé. Občas se potkáte i s jinou kategorií lidí. to by mohlo nastat i dnes. Buďte proto hodně opatrní, stát se může všechno. Nevěřte hned každým krásným očím.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
To, co vás nyní čeká, se malinko zkomplikovalo. Vaše plány byly možná náročnější, než jste si myslely. Někdy je lepší slétnout zase zpět na zem a své sny si ještě promyslet. Zkuste to také tak.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte vedle sebe člověka, kterému můžete absolutně věřit. Krásně milujete a navíc jste i milováni. Takhle jste to už dlouho neměli. Neudělejte chybu. Čtěte si o sobě v očích toho druhého.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Před vámi se najednou objevuje mnoho nových cest, jste jakoby na rozcestí. Otevírá se nová spolupráce, mohou to být zajímavé kontakty. O ničem u déle nepochybujte, nezůstávejte teď na místě.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Neměli byste se nechat omotávat žádnými závislostmi. Potřebujete mít nad sebou kontrolu. Hlídejte si, kolik toho vypijete. Ve společnosti přátel si také dávejte pozor, co komu říkáte.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Připadáte si staří, unavení, opotřebovaní. Nic s vámi není. Zapomeňte na zrcadlo, nezkoumejte změny ve své tváři. Udělejte si radost, třeba se zastavte s kamarádkou na kávu nebo si kupte něco hezkého domů.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Začínáte novou etapu svého života. Něco je zcela nově. Nebojte se toho, co máte před sebou. Je to důležitý krok, který teď máte udělat. Neohlížejte se zpět, tam své štěstí nenajdete.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Máte ze sebe po delší době realtivně dobrý pocit. Netrápíte se dietami, ani se nenutíte do žádného cvičení. Bylo to těžké, ale konečně jste pochopili, že právě tohle jste vy.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Žárlíte, a vůbec vám to nesluší. Zkloumáte, co dělá partner, když z toho nejste. Měli byste víc věřit, to, co děláte, není pěkné. Darujte křídla a jestli vás ten druhý miluje, uvidíte, jak rád se bude vracet.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Vnímáte jasně, že vám bylo ublíženo. Divíte se, jak se to mohlo stát, když jste tak důvěřovali. Možná právě tohle byla velká chyba. Zrada ve vás narostla, nevíte, co dál dělat.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nejste to vy, kdo se teď dívá na sebe do zrcadla. Někde je problém. Chybí vám tvar, možná barvy. Nic z toho nikde kolem sebe nehledejte, problém je totiž ve vás. Tam byste se měli nyní ponořit.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.