wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 16.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Pohybujete se po zemi, nevěříte na nic mezi nebem a zemí. Důkaz vám přijde ve chvíli, kdy to budete nejméně očekávat. Zatím ale věříte, že máte všechno pod kontrolou. Už se schyluje k obratu.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Je znát obrovský kus práce, který jste se sebou v poslední době udělali. Už nejste obětí, ale jste si vědomi sami sebe. Nebojíte se podívat druhým lidem zpříma do očí. Vrátili jste se konečně na správnou cestu. Nádhera.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Láska si od vás najednou někam odlétla, jako by tady nebylo nic zajímavého. Divíte se tomu? Zvažte, kde jste udělali chybu, co se stalo špatně. Už brzy budete zase s blízkým člověkem.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nepřemýšlejte nyní o ukončování svých náročných projektů, ještě není čas na odměny. Máte ještě nějakou chvíli pracovat. Možná se správně nesnažíte.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Nepokoušejte se nic, co stojí, rozběhnout, do ničeho jen tak nestrkejte. Všechno má svůj význam, všechno se děje tak, jak má. Učte se trpělivosti a pokoře. Máte to, co si doopravdy zasloužíte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Není vám do zpěvu. Nemusíte každý den protančit střevíčky. Buďte dnes raději sami, nejste dobrými společníky. Do ničeho s nikým se nenuťte, zase bude dobře.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Vaše pomyslná stavba se podivně naklání. Nemá stabilitu, dokonce možná každou chvíli spadne. Měli byste přehodnotit materiál, z kterého stavíte, ale podívejte se pořádně i na své spolupracovníky.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste schování za neprostupnou masku. Máte se sebou problém, nejste úplně upřímní, nevěříte si. Schováváte se před světem. Bude dobré, když se zase ukážete ve svých barvách.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dostali jste se na správné místo. Všichni na vás teď vidí, není pochyb. Jste jako na vysokém kopci, máte rozhled do krajiny. Nesmíte udělat chybu, mluvte, ale vaše slova by měla mít smysl.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Přestože jste ještě nedávno nevěděli, jakou cestou se máte dál, teď už vůbec o ničem nepochybujete. Před vámi se vyloupla nádherná široká cesta. Máte jasno.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Úřední jednání, které na vás čeká, nedopadne podle vašich představ. Snad měla druhá strana v rukou argumenty, které jsou pádnější než ty vaše. Neměli byste se ale hned vzdávat.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Kolem vás se děje už několik dní něco podivného. Nerozumíte ničemu. Díváte se kolem sebe jakoby přes zrádné růžové brýle, už je nejvyšší čas, abyste je sundali.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.