wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 11.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Všechno se děje tak, jak má. Máte pocit, jako byste volně pluli prostorem. Žádné násilí, žádné krize. Teď neposlouchejte svůj rozum, ale jen a jen srdce. Nenechte se nikým znejistět.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste na novém začátku. Všechno je v nejlepším pořádku, rozhodně nemusíte mít žádné obavy. Už brzy se vám začne dařit. Nesmíte se otáčet, nesmíte pochybovat, tohle je ta správná cesta.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Dostali jste se na krásnou vlnu, užíváte si přízně ostatních, je vám krásně, nic vás teď netrápí. Jste jedno velké srdce na dlani, rozdali byste se, kdyby to šlo.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Váš život je v poslední době hodně násilný, jako byste se pořád s něčím prali. To přeci nemusíte. Jste zbytečně vyčerpaní. Slaďte se v klidu na tu správnou vlnu a bude zase dobře.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Opravdu už nejste dítě, v tom máte jasno, je to velká škoda. Máte před sebou vyšší cíle, nejspíš finanční částky s mnoha nulami. Je to ostatně vaše volba, snažte se. Nic jiného se teď dělat nedá.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Spadla z vás tíha, hodně se vám ulevilo. Přestali jste řešit svůj věk, nezkoumáte vrásky ve své tváři, myslíte na jiné věci. Jste sami sebou, což je moc důležité. Odemkli jste své srdce.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Ničeho se nelekejte. Můžete mít pocit, že jste jako na houpačce, chvilku nahoře, chvilku zase dole. Stereotypní život by byl nezajímavý.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Přicházejí k vám peníze. Neuzavírejte se před nimi. Pokud nečekáte odměny ani dědictví, můžete si výjimečně vsadit, i když to jindy neděláte. Správná čísla na vás samy promluví.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Vaše plány se krásně vylupují. Rozhodli jste se pro tento krok v nejlepší možnou chvíli, stojí při vás výborní spolupracovníci. O ničem nemusíte pochybovat.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jste krásně zamilovaní, skoro létáte metr nad zemí. Je vám krásně a ten druhý člověk to má podobně. Užívejte si tento stav, čtěte si o lásce navzájem v očích.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
V posledních dnech máte pocit, jako byste omládli, všechno je najednou tak jednoduché. Můžete tančit, zpívat, užívat si všech krás světa... Je vám nádherně.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Dobře víte, že k sobě nikoho nepřipoutáte, když on sám tohle nebude chtít. Darujte v pravé chvíli pravému člověku křídla a uvidíte, jaké zázraky se začnou dít. Řetězy ani ocelová koule na noze nikomu štěstí nepřinesly.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.