wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 15.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Je znát obrovský kus práce, který jste se sebou v poslední době udělali. Už nejste obětí, ale jste si vědomi sami sebe. Nebojíte se podívat druhým lidem zpříma do očí. Vrátili jste se konečně na správnou cestu.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Víte, že nemá smysl zlobit se na celý svět. Každý je takový, jaký je. Povzneste se nad svá trápení. Možná zjistíte, že i pro vás - kupodivu - vychází slunce každé ráno na oblohu.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Ocitli jste se na prahu něčeho nového. Můžete klidně rozjet plány, z kterých jste dosud měli obavy. Dokonce je nyní i vhodná doba na početí, jste-li ve vhodném věku. Nebojte se jít dál.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Žárlivost máte jako program, bylo by dobré pojmout tohle jinak. Nikdy nesmíte partnera chápat jako svůj majetek, se kterým si můžete dělat, co chcete. Nikdy vám nikdo nemůže patřit.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Odmítáte sundat ty zrádné růžové brýle. Hledíte fascinovaně do úžasného snu. Snad těm krásným obrazům, co jsou najednou kolem vás, i věříte. Brzy pochopíte, že je to všechno trochu jinak.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Připravte se na setkání s člověkem, které vás může znejistět. Přestože jste se dosud nikdy nepotkali, budete mít pocit, jako byste se dávno znali. Takhle vypadají kontakty z minulých životů.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nejspíš je za vámi otřes, kterému jste se nemohli vyhnout. Postupně se už ale vracíte do své původní formy, zase bude dobře. Zasloužíte si sami k sobě lepší přístup.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Prošli jste si důležitou etapou, i když vám jistě moc příjemná nebyla. Po každém zemětřesení si ale kameny sednou, i to poslední zrníčko prachu. Nebojte, zase bude dobře.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nepřipouštíte si, že byste se mohli dostat do situace, kdy nad sebou nebudete mít kontrolu. Ale i to se může stát, a možná zrovna dnes. Naučte se být bezprostřední, pak se nemusíte tolik hlídat.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Všechno, co se vás týká, je správné, na svém místě, v krásných barvách a vy dokonce záříte. Ideální by bylo, kdybyste si tento stav uměli udržet co nejdéle. Nic nyní neměňte, nic nekomplikujte.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nevěříte, že existují věci mezi nebem a zemí. Stojíte pevně na zemi, proto se ale nedivte, že zázraky chodí jinými uličkami než vy. Důkaz k vám dorazí ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. Pak už vám nic jiného nezbyde než nový stav přijmout.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Závidíte druhým lidem, co mají. Vy jste ale docela jinde a trápíte se kvůli tomu. Tahle vlastnost vám ale vůbec nesluší. Nikdy neznáte celý příběh, nemůžete vědět, co druhého trápí a kvůli čemu pláče.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.