wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 17.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Darovali jste svému partnerovi křídla, nežárlíte, absolutně důvěřujete. To je správná cesta, myslete na to, že vám nikdy nikdo nepatří. Bude-li se k vám chtít vracet, vrátí se.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Užíváte si přízeň ostatních, vnímáte, jakou máte nyní podporu. Hlavně neudělejte chybu. Můžete mluvit, druzí vám rozumí. Mluvte, zpívejte, tančete, publikum bude tleskat.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Dorazila k vám důležitá zpráva, která vám může zásadně změnit celý váš život. Nesmíte nic odmítat, všechno teď pracuje pro vás. Je to možná vaše životní šance.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jdete po nesprávné cestě. Měli byste si tenhle směr ještě pořádně rozmyslet. Před vámi se nyní váš cíl podivně rozplynul, nebezpečně jste odbočili. Zkuste se zase najít.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Je možné, že zažijete obrovské zklamání. Vaše blízká známá, kolegyně nebo kamarádka se zachová zcela jinak, než jste očekávali. Pro příště si dávejte pozor, co komu svěřujete.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Začínáte novou etapu svého života. Něco je zcela nově. Nebojte se toho, co máte před sebou. Je to důležitý krok, který máte udělat. Neohlížejte se.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste podivně rozhozeni, nic se vám nelíbí, nemáte náladu. Zase byste se měli dostat do své normy. Můžete se sejít s dobrou kamarádkou, potřebujete se rozesmát.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Pozor na zranění, pozor na každém kroku. Kontakt s lékaři by nemusel dopadnout dobře. Zkuste zůstat kompletní. Neměli byste dávat krev, opatrně i u zubaře.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Připadáte si, jako byste neskutečně zestárli. Všechny starosti jsou najednou na vás navaleny, nedýchá se vám dobře. Snažíte se den přežít jakoby z posledních sil. Chce to změnu.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Úkoly, povinnosti a zase další úkoly - takhle nějak to dnes vypadá. Potřebovali byste se z tohoto kolotoče osvobodit. Půjde to, jen si zkuste udělat plán, co máte stihnout.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Dnešní den nepřeje velkým pracovním výkonům. Jak to půjde, najděte si jiný program. Víc byste si měli užívat to, co vás opravdu baví, co vám dělá dobře.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Dostali jste se na krásnou vlnu, užíváte si přízeň ostatních, je vám krásně, nic vás netrápí. Jste jedno velké srdce na dlani, rozdali byste se, kdyby to šlo.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.