wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 14.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Připadáte si možná poněkud staří, unavení a opotřebovaní. Nic s vámi není. s nikým se nechcete vidět, zalézáte do svých hlubin. Zkuste se zase přeladit. Jste totiž takoví, jak se právě cítíte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Před vámi je nový, poněrně náročný úkol. Někdy nevíte, co si na sebe chystáte. Zvažte předem, do čeho se chcete pustit, a promyslete si důkladně všechny detaily. Tohle totiž nebude jen tak.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Závidíte druhým lidem, co mají. Vy jste docela jinde, trápíte se kvůli tomu. Tahle vlastnost vám ale vůbec nesluší. Zkuste přát a uvidíte, že vám pak také bude přáno.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte-li se sejít se známými, dejte si na sebe pozor. Nesmíte se nechat ovládnout žádnými závislostmi, i když byste nyní k tomu mohli mít své důvody. Potřebujete mít totiž nad sebou kontrolu.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Vaše pracovní plány se mírně zkomplikovaly. Nepokoušejte se vrátit vodu z řeky, která už vtéká do moře, zpět k jejímu prameni. Naučte se přijímat i náročnější výzvy.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste součástí celku, dobře to víte. Můžete mluvit před ostatními, dnes trému odložte, víte dobře, co máte komu říkat a kde.. Všichni si vás váží, teď nikoho nezklamete.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nemáte dostatek sil nebo odvahy pustit se do nové fáze svého života, proto jste pořád tam, kde jste. Zbytečně si ale necháváte ubližovat, měli byste si začít konečně víc věřit. Prospěl by vám čerstvý vzduch.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste ve správnou chvíli na správném místě. Všechno je v nejlepším pořádku. Přímo plujete prostorem, ničím si neškodíte, ale ani nikomu jinému. Měli byste dnes někoho potěšit dárkem.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Pozor na rychlost, mohla by se vám stát osudnou. Raději zpomalte všude, kde to půjde. Nechtějte nikoho předběhnout na silnici, na schodech ani na běžných cestách. Zkuste žít pomaleji.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Nesmíte plánovat vůbec nic zákeřného, nic, čím byste někomu mohli ublížit. Všechno by se totiž v pravou chvíli otočilo proti vám. Možná se ve vás nahromáždily pocity, že vám někdo nepřeje.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Život je složený z mnoha na sebe navazujících příběhů. Když jeden končí, není to žádná tragédie. Znamená to, že současně něco nového začíná. Neplačte, ale už se těšte na to, co přijde...

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Spadla z vás tíha, hodně se vám ulevilo. Přestali jste řešit svůj věk, nezkoumáte vrásky ve své tváři, myslíte na jiné věci. Jste sami sebou, což je moc důležité. Odemkli jste své srdce.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.