wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 05.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ocitli jste se na prahu něčeho nového. Můžete klidně rozjet plány, kterých jste se dosud obávali. Mohli byste také uvažovat o zázraku početí, jste-li ve vhodném věku. Nebojte se jít dál.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nezapomínejte na svůj domov, nikam se nevzdalujte. Tady byste měli mít zapuštěné své kořeny, tady je vaše důležité místo. Určitě neplánujte nic nikde jinde. Je tady neviditelná nit, nesmíte ji přetrhnout.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Chtěli byste být úžasní, ale nějak se vám to nedaří. Snažíte se, ovšem vaše pokusy nevycházejí. Vaše jednání je zbytečně křečovité, násilné. Smiřte se s tím, že čas není, žijte tady a teď.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste nejspíš zamilovaní, ale tak krásně, že to je na vás vidět. Partner je na podobné vlně, můžete si to tedy užívat společně. Nedovolte, aby mezi vás vstoupily nějaké pochybnosti.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Připadáte si jako oběť. Všechny povinosti a úkoly jsou na vás navaleny. Potřebovali byste se už konečně osvobodit a být zase sami sebou. Zatím k tomu ale nemáte dostatek sil.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Vaše plány se krásně vylupují. Rozhodli jste se v nejlepší možnou chvíli, stojí při vás výborní spolupracovníci. O ničem nemusíte pochybovat. Dokažte ostatním, co ve vás je.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Pozor na rychlost, mohla by se vám stát osudnou. Raději zpomalte všude, kde to půjde. Nechtějte nikoho předběhnout na silnici, na schodech ani na běžných cestách. Zkuste dnes žít pomaleji.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Buďte opatrnější při manipulaci s jakoukoliv technikou. Mohla by vás zradit v té nejnevhodnější chvíli. Zpoléhejte více spoléhat na sebe. Zbytečně v ničem neriskujte.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Zmatkům kolem vás nechcete nebo nemůžete porozumět. Máte svoji pravdu, nediskutujete s nikým. Naučte se přijímat i názory druhých. Střelnou zbraň raději dnes ukliďte.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jste za sólistu, s nikým nechcete spolupracovat. Raději se držte stranou od veškerého dění. Vaše názory by se jiným moc nelíbily. Opatrně, dejte pozor na konflikt.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Neměli byste se nikam daleko vzdalovat. Doma by se během vaší nepřítomnosti mohlo něco přihodit. Zůstávejte tady, zde vás potřebují. Delší cesty raději odložte. Vnímejte maximálně pohodu svého domova.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Ničemu, co se dnes bude dít, se nedivte. Můžete být účastníky podivné situace, která jako by ani nebyla z tohoto světa. Přijímejte všechno, co se vám stane, s pokorou. Nebojujte s tím.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.