wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 06.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ocitli jste se na prahu nového, otvíráte neznámý chrám. Můžete bez obav rozjet plány, z kterých jste dosud měli obavy. Je dokonce vhodná doba na početí, jste-li ve vhodném věku. Nebojte se jít dál.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nezapomínejte na svůj domov, nikam se nevzdalujte. Tady byste měli mít zapuštěné své kořeny, tady je vaše nejdůležitější místo ze všech. Určitě neplánujte nic jinde. Je tady neviditelná nit, nesmíte ji přetrhnout.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Mohli byste potkat člověka, který jako by ani nebyl z tohoto světa. Nebudete chtít uvěřit tomu, co se bude dít. Tohle setkání je z kategorie nadčasových. Nedivte se ničemu.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Připadáte si už dlouho jako oběť. Jako by se nic nedělo po vašem, všechno je to nějak jiné, divné. Teď by se ale tohle mohlo změnit, když v sobě najdete odvahu. Už bude lépe. Těšte se.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Máte každého na své straně, ovšem neměli byste toho příliš zneužívat. Bude vám slušet skromnost a pokora. Nepovyšujte se nad ostatní. Poslouchejte teď raději své srdce.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Máte pocit, jako byste byli v neznámé zemi, kde se mluví cizím jazykem. Nikdo nerozumí vám a ani vy nikomu nerozumíte. Sice se snažíte, ale není to nic platné. Jste jinde, než byste správně měli být. Rychle se najděte.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Chtěli byste být úžasní, ale nějak to nejde. Snažíte se, ovšem vaše pokusy vůbec nevycházejí. Nikdo nezůstane mladý věčně. Smiřte se s tím, že čas není, žijte tady a teď.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Mohla by k vám dorazit zpráva nebo informace, na kterou už dlouho čekáte. Dokonce byste se mohli vydat dál mnohem rychlejším tempem než dosud. Zatím o tom s nikým nemluvte.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Rozumíte každému, kdo má nějaké trápení, neděláte nic násilně, ale dokážete dobrým slovem pomoci. Neseďte doma, víte dobře, kde na vás čekají. Možná nebudete muset ani mluvit, někdy stačí jediný pohled, jediný úsměv.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Stala se s vámi změna. Jste nejspíš zamilovaní, ale tak krásně, že to je na vás vidět. Partner je na podobné vlně, můžete si to tedy užívat společně. Nedovolte, aby mezi vás vstoupily pochybnosti.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Čas od času je dobré zapomenout na technické vynálezy a zkusit žít jako v dávných dobách. Nechte doma auto, projděte se lesem, a zkuste třeba večer nezapnout televizi. Pak se mohou dít zázraky...

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Kolem vás se dějí věci, kterým nerozumíte. Jste jakoby ztracení, není, kdo by vám podal pomocnou ruku. Teď se musíte spolehnout nejvíc sami na sebe. Však dobře víte, kde jste udělali chybu.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.