wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 09.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Dorazila k vám důležitá zpráva, která vám může zásadně změnit celý váš život. Nesmíte nic odmítat, všechno teď pracuje pro vás. Otevřete se této informaci.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste podivně rozhozeni, nic se vám nelíbí, nemáte náladu. Zase byste se měli dostat do své normy. Můžete se třeva sejít s kamarádkou, potřebujete se rozesmát.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Dívejte se pozorně kolem sebe, zažijete totiž něco neuvěřitelného, co se běžně nestává. Všechno je pro vás důležité, když pochopíte, že nic není náhoda.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste v důležitém okamžiku zastavení, teď se určitě nic nerozběhne. Měli byste si počkat na správnou chvíli, nespěchejte na nikoho a na nic. Zapomeňte na stres, zkuste odpočívat.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Měli byste se sejít se známými, s kamarády. Dlouho jste se už neviděli. Vždy je důvod k oslavě. Moc dobře víte, komu máte zavolat a kde se určitě sejdete. Doma vaši nepřítomnost jistě omluví.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Otevřete své srdce, vnímejte víc dětský svět. Jsou to krásné energie, o které se zbytečně připravujete. Poslouchejte, o čem si děti povídají. Zkuste jednou uvěřit jejich jasným pravdám.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Zatím na plody své práce myslet nemůžete. Ještě nenastal čas sklizně, nějakou dobu byste se ještě měli snažit. Ale dočkáte se, pokud ovšem vydržíte. Na nový rozjezd to teď nevypadá.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Dostanete se možná do situace, kdy se po vás bude chtít jistá reakce. Ovšem tohle se ve školách neučí. Máte prokázet, co - a jestli vůbec - je ve vás člověčího.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nejspíš vás trápí, jak čas hrozně rychle letí. Jsou to závody, které ale neovlivníte. Nebojujte s časem. Naučte se žít maximálně tady a teď. Každá prožitá vteřina je radost.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Připadáte si, jako byste zažívali první lásku. Je vám tak nádherně. V ničem nevidíte problém, všechno se dá hned vyřešit. Víte, kterou ruku smíte vzít do své dlaně.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nic si nekomplikujete, jdete krásně, správnou cestou. Skoro se necháváte unášet proudem. Nevnímáte žádné násilí, to je dobře. Jen by vám to mělo vydržet. Už mockrát jste udělali chybu.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Usiluje o vás nemoc. Ve vašem těle se pravděpodobně uhnízdil zánět, který byste měli zvládnout. Vaše jednání je možná příliš razantní, slova agresivní. Prospěl by vám teď klid.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.