wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 04.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Příliš riskujete, myslíte si, že se nic nemůže stát. Zapomeňte na to, uvažujte jinak. Všechno se může přihodit právě ve chvíli, kdy to nejméně očekáváte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Mohli byste udělat výhodný obchod, máte kolem sebe správné lidi a také dostatek financí. Dejte na první dojem, nic si dlouho nepromýšlejte. Uvidíte, že budete spokojeni.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jdete svou cestou, trochu zapomínáte na své kořeny. Občas je dobré se ohlédnout a zase otevřít ta stará známá vrátka. Měli byste možná navštívit své rodiče nebo prarodiče.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Vydali jste se na nelehkou cestu, opustili jste dosud platné normy, vzdálili jste se od svého domova. Je to pro vás důležitá zkušenost, ale zase se vrátíte. Brzy totiž pochopíte, kam vlastně patříte.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Nezoufejte si, pokud nevíte, pro co se máte rozhodnout. Varianty dalšího postupu byste si mohli napsat na papír, tu nejlepší vám potvrdí srdce. Nikoho cizího se neptejte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Začíná vám nová životní etapa, nepřemýšlejte o tom, ale vydejte se jí vstříc. Nauzavírejte se do sebe, přichází nová šance. Nic, co tady bylo dřív, už totiž neplatí.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Byli jste nedávno trochu ztracení, ale už jste se našli, zase je dobře. Nesmíte opět sejít z cesty. Možná bude dobré, když si někoho vezmete za ruku.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Chtěli byste ve svém životě mít něco jinak. Zvažujete, odkud začít. Není to tak úplně nejjednodušší. Proberte si nejprve všechna případná pro a proti.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dostali jste se na krásnou vlnu, užíváte si přízeň ostatních, je vám krásně, nic vás netrápí. Jste jedno velké srdce na dlani, rozdali byste se, kdyby to šlo.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Zvítězili jste nad vlastními zdravotními problémy. Možná jste si jen něco v sobě urovnali. Zase je vám mnohem lépe. Užívejte si to. Neudělejte ale už další chybu.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Budete se muset chtě nechtě zaobírat problémem potomka. Už dávno jste mysleli, že je všechno vyřešené. Najednou se objevuje nová tvář starého problému. Pokuste se najít řešení.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Možná ucítíte pohlazení shůry. Dějí se věci, které nemusíte nutně vidět ani si na ně nesáhnete, ale přesto existují. Přijměte tyhle zázraky do svého života, netyďte se za to.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.