wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 08.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Přestože už pár dní čekáte důležitou zprávu, zatím ještě čekáte marně. Nepokoušejte se odesílateli připomínat, však se ozve v pravou chvíli. Učte se trpělivosti, nedělejte dnes nic násilně.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Užíváte si přízně ostatních, vnímáte, jakou máte nyní podporu. Hlavně neudělejte chybu. Můžete mluvit na poradách, před více lidmi, druzí vám rozumí. Nestyďte se za své názory.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Vydali jste se nelehkou cestou, opustili jste dosud platné normy, poněkud jste se vzdálili od svého domova. Je to pro vás důležitá zkušenost, ale zase se budete muset vrátit. Brzy totiž pochopíte, kam vlastně patříte.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Zvítězili jste nad vlastními zdravotními problémy. Možná jste si jen něco v sobě potřebovali urovnat. Zase je vám mnohem lépe. Užívejte si to. Neudělejte ale další chybu.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jdete svou cestou, trochu zapomínáte na své kořeny. Občas je dobré se ohlédnout a zase otevřít ta stará známá vrátka. Měli byste možná navštívit své rodiče nebo prarodiče, nebo jim alespoň zavolejte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste postaveni malinko stranou, hlavní děj je jinde. Pravděpodobně vám končí jeden životní příběh, který zpočátku vypadal tak nadějně. Nic není statické. Tohle není konec, tady jste nejdůležitější vy. O nic teď neproste.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nevěříte, že existují věci mezi nebem a zemí. Stojíte pevně na zemi, proto se nedivte, že zázraky chodí jinými uličkami než vy. Důkaz k vám dorazí ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. Pak už vám ale nic jiného nezbyde.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jen těžko byste mohli pochopit, že se dějí věci, které mají kořeny hluboko ve vaší minulosti, v minulých životech. Ještě je na tohle čas. Zatím žijete stále ještě nohama na zemi.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Příliš riskujete, myslíte si, že se nic nemůže stát. Zapomeňte na to, zkuste už uvažovat jinak. Všechno se může přihodit právě ve chvíli, kdy to nejméně očekáváte.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Je vám po dlouhé době zase moc hezky. Zdravotní problémy definitivně ustoupily, stres pominul. Už byl nejvyšší čas přijmout do života nový řád. Užívejte si to, nemusí to být napořád.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Najednou si připadáte nemožní, jakoby staří, tolik byste se chtěli změnit. Zkoumáte se v zrcadle a počítáte vrásky. Tohle je ale divný program. Přijměte se takoví, jací jste.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Lásku nemáte na své straně. Na nový románek to teď opravdu nevypadá. Měli byste zpytovat svědomí. Někde jste udělali chybu. Vraťte se o pár týdnů zpět, jistě na ni přijdete.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.