wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 10.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Rozumíte každému, kdo má teď nějaké trápení, neděláte nic násilně, ale dokážete dobrým slovem pomoci. Neseďte doma, víte dobře, kde na vás čekají. Než poradíte, nejprve toho druhého vyslechněte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Kolem vás je důležitý magnetismus. Není čas odchodů, ale naopak nových setkávání. Váháte-li, jestli jít dál v páru, neváhejte a určitě jděte. Tohle je další šance, kterou jste dostali, pokud tady byl nějaký problém.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Máte pocit, jako byste byli v neznámé zemi, kde se mluví cizím jazykem. Nikdo nerozumí vám a ani vy nerozumíte ostatním. Sice se snažíte, ale není to vůbec nic platné. Jste jinde, než byste správně měli být.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Škoda, bojujete s celým světem. Myslíte si, že jen vy máte tu svou jedinou pravdu. Jen vy opravdu vidíte a opravdu slyšíte. Názory nikoho jiného vás nezajímají. Ale stejně je jednou budete muset přijmout.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Dostali jste se na krásnou vlnu, užíváte si obdivných pohledů ostatních, je vám maximálně krásně, nic vás netrápí. Jste jedno velké srdce na dlani, rozdali byste se, kdyby to šlo.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Do vašeho života může vstoupit nový člověk. Přestože na pohádky dávno nevěříte, mohli byste být mile překvapeni. Možná nebude přímo z kategorie princů, ale určitě byste ho neměli minout.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Můžete se stát svědky neuvěřitelné změny. Tam, kde dříve byla skála, může být najednou pouhá hromada písku. Ničemu se nedivte. I tohle je součást života.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Nesmíte se uzavírat před světem, když blízko vás je člověk s velkým trápením. Promluvte s ním, možná společně přijdete na řešení. Každý máte své zkušenosti, on by neměl zůstat sám.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Zažíváte velkolepý návrat. Už jste si mysleli, že to ani nedokážete. Vidíte, jste očekáváni a vítají vás s otevřenou náručí. Nedivte se ale tázavým pohledům.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Začali jste cosi realizovat, ale teď nejste ve správnou chvíli na správném místě. Ocenění a pochvaly rozhodně nečekejte. Děláte nejspíš věci, které se jiným moc nezamlouvají.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nechtějte nikoho nikdy doběhnout, ani předběhnout. Sluší vám pomalejší tempo. Čas není, naučte se žít maximálně tady a teď. Závody do života nepatří. Važte si každé naplno prožité vteřiny.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
V posledních dnech máte pocit, jako byste omládli, všechno je najednou tak jednoduché. Můžete tančit, zpívat. Radujte se. Je vám nádherně.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.