wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 07.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Máte ze sebe po delší době dobrý pocit. Novoroční předsevzetí jste pochopili po svém. Netrápíte se žádnými dietami, ani se nenutíte do cvičení. Konečně jste došli k tomu, že právě tohle jste vy.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Budujete a všechno to krásné, co jste chtěli, vám vychází. Vaše pomyslná stavba roste, nemusíte mít žádné obavy. Zvolili jste si dobrý materiál i spolupracovníky. O ničem nepochybujte, jen pokračujte dál.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Upínáte se najednou k nereálným cílům. Tudy cesta opravdu nepovede. Začněte raději úplně někde jinde a nejlépe i s někým jiným. Své plány ještě raději přehodnoťte. Později byste moc litovali.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Složitých úkolů, které vás hodně omezovaly, jste se zbavili. Najednou je vám lépe, jste svobodnější, volně se vám dýchá. Už dlouho jste ostatním jenom sloužili, je čas na odpočinek. Zažíváte volnost žití.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Máte příliš náročných úkolů, na umění nebo nějaké radovánky není prostor. Zaobíráte se penězi, účty, fakturami. Musíte dávat pozor, aby nevznikla chyba. Nerozptylujte se.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste zklamáni láskou, uzavíráte se do sebe. Nechápete, co se to stalo. Bojíte se druhým podívat do očí. Dějí se podivné věci. Neměli byste si nic zakazovat. Uvěřte zázrakům, a opravdu se začnou dít.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste nerozlučnou součástí technického světa, zkuste z něho na chvíli vystoupit. Nebude to jednoduché, ale alespoň pokusit byste se o to měli. Uvidíte, jak svět bude najednou krásnější.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste klidnější a pomalejší, to je moc dobře. Vůbec nic vám teď neuteče. Jsou to sice jen vteřiny, ale celkově byste se mohli dostat jinam. Užívejte si svého života naplno.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Máte-li v hlavě plán na jistý románek paralelně vedle stálého vztahu, dobře to zvažte. Dnes byste měli jen problémy. Buďte v blízkosti domova, važte si svého partnera. Však už jste si v tomto směru něco užili...

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Všechno je správné, na svém místě, v krásných barvách a vy dokonce na dálku krásně záříte. Ideální by bylo, kdybyste si tento stav uměli udržet co nejdéle. Určitě nyní nic neměňte, nic nekomplikujte.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Zmatky, kterým jste nerozuměli, už jsou dávno za vámi. Dostali jste se dál, do další fáze. Víte, co vás čeká, naštěstí už netápete. Před sebou máte jasnou cestu, zpět se nevracejte.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Pravděpodobně končí jeden zásadní životní příběh, netrapte se tím. Je čas se rozloučit. Člověk, který byl vedle vás, odchází. Slzy jsou teď zbytečné. Už brzy budete účinkovat v novém, mnohem krásnějším dějství.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.