wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Nemůžu věřit, jak může být někdo takhle zlý...


Dobrý den paní Wahlgrenis.
Já nevím, jestli jsi mě pamatujete, jsem Ludmila, byla jsem za vámi, s mojí kamarádkou, je to skoro dva roky.
V tý době jsem byla na dně, jak odešel manžel, a hledala pomoc, kde se dá,
potřebovala sem vědět že mě ještě něco čeká.
Našla sem stranky tohoto věštce, chtěl zaplatit asi 500 Kč, a když sem mu ted napsala, že se vůbec ani trošku do tý budoucnosti netrefil, napsal mi tohle:

Dobrý den, Je to skoro rok a půl? Co jsem po Vás chtěla výklad, měla sem problémy, a musím vám napsat,že nic stoho co jste mi napsal se nesplnilo......
najednu stranu dobře, na druhou špatné, protože sem věřila, že máte nějaký schopnosti vidět budoucnost....

"Paní L.,
předpověď jsem Vám psal *až do 67 let*, ještě neuplynuly dva roky a Vy už píšete nesmysly.
Že se Vám něco nevyplnilo?
Jen ještě vyčkejte, vyplní se a možná ne zrovna v dobém.
Pozhitivní věci se vyplňují jen lidem dobrým, a Vy si myslíte, že Vám budou lítat pečení holubi do pusy a Vy nic nebudete muset dělat a žít pouze šťastně.
Z pozitivního se vyplnit nemůže, když jste líná jako veš.
Z negativního buďte ráda, že Vás zatím nepostihlo, ale s takovým falešným myšlením jako máte Vy, se toho ještě dočkáte, nemějte obavy!
Já vím dobře, co jsem Vám předpověděl, ale není všem dnům konec.
Dokonce vím, i kdy přijde Váš poslední den.
Vy se budete muset ještě hodně učit, protože máte myšlení malého dítěte a myslíte si, že věštění je návod na život, které Vás povede za ručičku a všechno se udělá za Vás, aniž byste hnula prstem.
Vašeho hodnocení je mi jedno jaké máte, protože Vy budete lhát vždy, kudy chodíte.
Vaše narození *23.dne* není nic jiného, než to, že ráda lžete, dokážete měnit přátelé jako hadry v šatníku a druhé lidi svádíte ke špatnostem.
Co se dá také od Vás jiného čekat?
A jestli si myslíte, že věštec je děd Vševěd, tak se mýlíte.
Jestli se Vám zatím daří, buďte ráda a děkujte Bohu, protože pořád to nebude, moje předpověď nebyla obsáhlá, ale zato některé věci v ní byly skoro do 70 let, tak vyčkejte, to hlavní ještě přijde.
Do vaši předpovědi jsem Vám jasně naspal, že „Věštění nepředpovídá nezměnitelný osud jak v dobrém, tak i špatném, ale ukazuje jakou nejpravděpodobnější situaci u dotyčného v jednotlivých obdobích navodí a co s největší pravděpodobností prožije, pokud nezmění svůj postoj k života a bude i nadále uplatňovat vůči svým bližním, svědomí a osudu negativní zvyky.
O stáří jsem Vám sice psal, ale neuvedl jsem jednu věc, abych Vás nevylekal.
Ve svém životě budete vážně nemocná, protože v šesté čakře (je to na Vaši tváři) máte veliký blok pro nestabilní energii a chronické nemoci.
Deprese jsou u Vás skoro na denním pořádku, jste agresivní osobnost, kdo by také s ní žil, nedivte se, že se Vám věci neplní.
Váš *věk 43 let* pro Vás bude kritický.
A pak ještě dvě období *do 49 let.*
A hlavně si dávejte pozor na Váš ostrý jazyk s partnery, protože Vaše tvář odkrývá nebezpečí předčasného úmrtí kvůli vraždě, nehodě, vážné chorobě či jinému neštěstí.
Jestliže tuto přečkáte bez újmy, bude Vás to trápit ve zdraví.
Jestliže máte trochu úctu k Pánu Bohu, proste jej, aby Vás chránil a nic se nestalo, zbavte se agresivity v duši, protože z karmického hlediska to postihuje hlavu a oči (např. glaukom), objevuje se cukrovka a jiné metabolické poruchy.
Jinak *k Vašim nejcitlivějším místům patří* *nervová soustava*.*
*Z toho plyne stres, úzkost, deprese, nervozita, chmurná nálada, neuralgie, neurózy, *neurologické a nervové potíže, až těžšího rázu.*
Nedivím se, že se Vám některé věci nevyplnily, protože takové povahy většinou mívají problémy, štěstí se jim vyhýbá a navíc vyčkejte 32 + 33 let se ještě cosi u Vás v životě objeví.
nejásejte a nekřičte hop, ještě jste nepřeskočila!
S pozdravem NEZNÁMÝ VĚŠTEC"


Původní věštba:
"Dobrý den paní L.,
výklad budoucnosti se má orientovat na tazatelovo životní okolnosti, což se dělá formou dotazů ze strany tazatele.
Pokud konkrétní (speciální) dotazy nejsou, orientuje se výklad na všeobecnou budoucnost.
Lidé obvykle své dotazy na budoucnost uvedou všeobecné a povrchní a přitom očekávají, že dostanou odpověď na něco speciálního.
Pokud chce člověk znát odpověď na něco speciálního, nemá smysl vyslovit nějakou obecnou, neurčitou otázku a myslet si něco speciálního.
To speciální by mělo být již v otázce.
Možná při věštění vyplyne odpověď i na to, na co jste se neptala, možná také ne, potom je třeba hledat odpověď v dalších tématech.
Většinou tazatel ve svém dopise napíše:
"Chtěl bych znát svoji budoucnost" v lepším případě pak: "Jaké budu mít vztahy?, Budu mít finanční úspěch? aj."
Na takové dotazy, však nelze odpovědět jinak, než opět všeobecně, protože dotaz mohl být napsán jen tak ze zvědavosti, bez nutnosti řešit nějaký problém.
Abyste se z věštění více dozvěděla, je třeba více otevřít svoje srdce o sobě, aby se vědělo, na co je třeba hledat ve věštění odpovědi.
Když jde člověk k lékaři, právníkovi, advokátovi nebo psychologovi, také jim sdělí, co ho tíží, protože pomoci druhému můžete jedině tehdy, když s Vámi bude spolupracovat.
Většina kartářů a kartářek proto svůj výklad provádí jedině formou otázek a odpovědí, v nichž s klientem rozeberou jednotlivé oblasti života, práci, vztahy, zdraví, životní a duchovní cesty či důležitá rozhodnutí.
Svými dotazy nic nevyzradíte, protože stejně na ně potřebujete znát odpověď, která se teprve musí zjistit.
Každý zkušený kartář velmi dobře ví, že klient k němu mohl přijít jedině buď ze zvědavosti, nebo jej trápí vztahy, děti, peníze, práce nebo nemoc.
A které téma to je, se vždy v předpovědi objeví.
Když je to ze zvědavosti, tak se klient na nic ptát nepotřebuje.
I tak karty (nebo jakékoliv jiné věštění) jeho současnou situaci odhalí – zda je dobrá nebo špatná, ale proč by se rozebíraly konkrétní věci, když se tazatel na nic neptá?
Když se neptá, tak asi nepotřebuje nic řešit?
Kartář mu tedy sdělí, jak vypadá jeho situace, co se bude dít v blízké a vzdálenější budoucnosti (u karet do jednoho roku, u jiného i na dobu delší), na co si má dát pozor a tím výklad končí.
Pakliže dotyčný chce řešit něco konkrétního, musí se o tom zmínit a na přesně stanovený problém se zvolí určitý druh výkladu či se vybere určitá karta, která se takového problému týká - např. na vztahy se vybere karta lásky, nebo na jiné věci karta peněz, práce, partnera, dítěte atd.
Vy jste celkem nic neuvedla.
Jestliže tazatel nepoloží žádný konkrétní dotaz nebo dotazy jsou všeobecné a povrchní, tak nemůže očekávat konkrétní odpovědi na to, na co se neptal, protože věštění není čtení myšlenek z hlavy.
Odpovědi ve věštění lze hledat na 1000 různých věcí, a na každý problém se využívá jiný druh výkladu a já nemohu psát o všem, protože to neodpovídá dohodnuté ceně a tomu, co jste mi sdělila na začátku své žádosti – tedy nesdělila jste celkem nic - napsala jste mi toto:

„....jsem v zoufalý situaci,minulý týden odemě odešel manžel po 10 letech, prý mi o ni nikdy nechtěl říct a tejně k ní odešel,zůstala sem s malou sama je jí 5 let, mám strach ze se o ní nedokážu postarat sama...nevím co mám dělat,podat žádost o rozvod? nebo se vrátí?
umíte předpovědět i tohle?

Já Vám na to odpověděl, ale Vy mi nyní píšete, že jste čekala něco jiného.
Pokud jste podala žádost o rozvod Vy, je to Vaše věc, já bych za to peníze nevyhazoval.
Také jste mi psala, že kdyby nebyla holka, tak byste se zabila - nyní však píšete něco jiného,.
Těžko se chci zabít kvůli někomu, když ho nemám ráda, to nedává smysl, ale Vy jste se zabít chtěla.
Tak proč byste se vlastně zabila?
Že kašle na dítě?
To opět nedává smysl, to bývá u mužů běžné, že když se rozejdou se ženou, tak na děti kašlou – neplatí alimenty, skrývají se, ani policie je často nemůže najít atd.
Váš muž nyní žije s někým jiným, tak ho dítě nezajímá – muži odchází od několika dětí a kašlou na ně.
Není to tedy jen od jednoho dítěte, takže se tím netrapte.
Jsou to zbytečnosti a na dítě svého bývalého muže neutáhnete – možná se nechce dostávat do kontaktu s Vámi nebo to nechce jeho současná ženská, protože žárlí a bojí se, že by s Vámi mohl mít sex?
Může to být mnoho důvodů.
V kartách vidím, že k Vám bude nečestný a připraví Vás do roka o peníze, takže se nedivte, že ho dcera nezajímá.
Jestli k Vám byl nečestný v době manželství a podváděl, nemůžete mu totiž věřit ani teď.
Proč myslíte, že zrádce ve válce popravovali?
Protože, když Vás zradil někdo jednou, tak nemáte záruku, že Vás nezradí klidně i stokrát.
Co Vás čeká v nejbližší době.
Kdybyste mě stále neuháněla, abych Vám zaslal předpověď, měl bych více času Vám napsat i to, co v nejbližší době Vás čeká.
Ovšem ale jen z všeobecného hlediska, protože jste mi nepoložila žádný konkrétní dotaz a věštění není čtení myšlenek z hlavy.
Ve vaši budoucnosti vidím, že bude hrát nebo hraje nějakou roli starší muž – člověk kolem 40 let a výše.
Vy u něj máte vidinu štěstí a lásku s ním si ve svých představách idealizujete.
Ovšem v blízké budoucnosti to asi pro Vás nedopadne moc dobře, protože u Vás vidím, že hrozí finanční ztráty.
Vy z toho máte obavy, ale bude to v souvislosti toho, že to bude kvůli hádkám s nějakým mužem, který je alkoholik.
Tyto ztráty mohou nastat tím, že se zklamete ve svých představách – oklame Vás tedy Váš muž, ale zrovna tak Vás může také zklamat i starší pán, pokud ve Vašem životě nějakou roli hraje – možná máte s takovým mužem známost, nebo se spoléháte na to, že Vám pomůže.
Pakliže takového muže znáte, tak bu´dte opatrná na svoji důvěřivost k němu a nedělejte si velké iluze.
Pokud nějakou pracovní činnost vykonáváte, mohou tyto ztráty nastat potížemi v práci.
Potíže mohou nastat s bydlením, protože karta velkých změn se zároveň týká i bydlení a cestování, takže se třeba budete muset do roka přestěhovat – tedy řešit otázku peněz a bydlení.
U vašeho manžela mi karty ukazují, že Vás podvede – zklame ve svých slibech a právě on a nějaká straší žena (kolem 40 let a výše) budou stát za vašimi velkými změnami či řešení bydlení a finanční otázky.
Potíže a ztráty u Vás v tomto roce u Vás vidím, ale též u Vás vidím, že tam svítá naděje a nové možnosti v lásce a samozřejmě i ve financích, které se mohou objevit v nějaké době po narozeninách.
Kdy přesně to bude záležet na Vás, protože Vy sama můžete některé věci urychlit nebo také oddálit (tedy protáhnout dobu splnění ) svou nečinností se o své změny k lepšímu postarat.
Když budete snaživá, může to být i dříve než po naorzeninách, ale v opačném případě klidně až příští rok.
Pokud byste v tom byla spíš lenivá, tak osud Vám nic, aniž byste se o to přičinila, nedá.
Ale pokud se budete snažit, Vaše situace se zlepší a bude lépe, jak sama říkáte,
protože v předpovědi jsou ukazatelé, že Vám osud zároveň nabídne změnu k lepšímu – jak ve financích, tak i v lásce.
Ale musíte se o to postarat. Nikdo na světě nedostane nic zadarmo, protože nežijeme v ráji, narodili jsme se na zemi hlavně na práci.
Také když práci nemáme, hned nám začnou chybět peníze – pokud nemáte bohatého partnera.
Opravdu jste uhodla, že to je následek Vaši karmy, jste totiž od roku 2006 v karmickém období a svými narozeninami v srpnu vstupujete do 8. astrologického domu – kterému se říká dům smrti, protože se jedná o velkou karmu – majetkovou a fyzickou.
Proto máte tyto potíže, ale můžete vše změnit, protože tam vidím i mnoho dobrých vlivů, které mohou přinést zlepšení životní situace, když se o to přičiníte.
Na toto jsem Vám odpověděl bez vašich otázek, jestliže potřebujete ještě vědět něco jiného, musíte položit konkrétní dotaz.
S pozdravem NEZNÁMÝ VĚŠTEC
PS. psala mi také jistá paní Č. – asi Vaše sestra.

Pokud to sestra je, tak ji řekněte, jestli bude něco chtít, tak ať se rychle rozhodne, protože ji jinak po neděli vymažu ze seznamu."


Milá Ludmilo,
pamatuji si na Vás dobře (heslo: modré pytle!).
Je smutné, čím jste si musela projít.
Chápu ale, že jste potřebovala něco zásadního řešit.
Proto jste nejspíš také oslovila tohoto člověka.
Nepřísluší mi hodnotit jeho sdělení směrem k Vám, on to takhle asi má...
Spíš je tady dobré vědět, na koho se vůbec obracíte, co můžete očekávat.
Nejlepší jsou samozřejmě doporučení známých, kteří Vám mohou předat osobní zkušenost s konkrétním člověkem.
Nebudu se vyjadřovat k jeho výkladu.
Ale určitě bych se na něho podruhé neobrátila.
Tohle je jeho cesta...
Sám si ji vybral a sám se z ní bude také zodpovídat.
Ale nejsme to my, kdo ho máme hodnotit, jen můžeme mlčky zírat, co všechno je možné...
Všímejte si ostrých hrotů, které má mezi jednotlivými slovy namířené na Vás.
Všímejte si, z jaké pozice k Vám promlouvá.
Všímejte si, jaký slovník se neobává používat.
Všechno jsou to nenápadné dílky skládanky, v které už teď máte nejspíš jasno.
Tudy už víckrát ne.
Bohužel - učíme se jen prožitými zkušenostmi.
Tohle byla hodně smutná zkušenost.
Wahlgrenis 30.11.2008

Jsem moc ráda, že si na mě pamatujete.
Oslovila jsem ho ještě předtím, než sem našla Vaše stránky, jen mě zarazila jeho chování.
Za tu dobu se toho hodně změnilo.
Vy jste mi dala tenkrát hodně sílu, našla jsem si práci,mám už skoro dva roky nového přítele, malá mi dělá jen radost, myslím, že jsem ted i silnější a za to všechno, co se stalo, jsem i ráda, byla to taková zkouška.
Koupila sem si vaší knihu a pořád sleduju vaše stránkya jsem hrozně moc za ně štasná, a i za to ,že sem Vás mohla poznat osobně, moc si Vás vážím, dáváte mi sílu.
Děkuju moc a přeji Vám štasné blížící se svátky
Ludmila 30.11.2008

Už na něho nereaguji, ale koukněte, co on mi pořád píše. To snad ani není možný...
Ludmila 30.11.2008

"A jinak si v té SAMOSTATNOSTI, jak jste psala hlavně přečtěte jakou máte povahu.
A pokud tam ic nenajdete, tak máte špatnou knížku!
**c) slabiny z narození 23.dne*
Této osobě lze těžko porozumět. Je to ošidná povaha. Těžko se s ní jedná o věcech, které neodpovídají její představě.
Nepodaří-li se jí udržet rovnováhu, bude žít bez lásky, kromě vztahu k majetku. Je chladná, sobecká a necitlivá. Je náladová a výbušná.
Utíká před zodpovědností. Je nesoustředěná, přehání, lže, je přelétavá ve vztazích a nestálá, jsou chladní, jednají bezcitně.
Osudové zrození v jedenáctce Vám také nic dobrého nevěští, když jste tak chytrá, tak si to zjistěte.
*NEBEZPEČÍ NEMOCÍ z 23. dne narození: *
Dalším nebezpečím jsou *infekce a *infekční nemoci i snadno infikovaná *poranění a zranění* (a rány jsou opět příčinou horeček), nehody ochrnutí, poruchy štítné žlázy, žaludek, střeva, ledviny, jaterní potíže....
Máte tam toho dost a to jsem nevyjmenoval vše. A Vaše tvář to potvrzuje a věští ještě horší věci.
Takže se rychle uklidněte, než na Vás osud sáhne a může to být ještě do 23.8.2009, ukazatelů pro to je ve vaši předpovědi dost.
Takže se modlete a proste za odpuštění všechny, kterým jste svou "chytrou", agresivní a zapomětlivou hlavou ublížila, aby k Vám byl vesmír milosrdný. To je pouhé konstatování, nic více, nerad bych, aby se Vám něco nedobrého přihodilo.
Navíc jste ještě neporodila, takže na to také myslete a koukejte se rychle učit pokoře, dejte do své duše více lásky a slušnosti, jinak se vám osudové rány nevyhnou!
Nechcete-li na sobě duchovně pracovat, přinutí Vás k tomu osud, právě osudovými ranami.
NEZNÁMÝ VĚŠTEC"


Milá Wahlgrenis,
psala jsem Ti před 2 dny, o tom, jak jsem se 17.11.07 seznámila s mužem, do kterého jsem se ač vdaná zamilovala.
Já se dost stydím, když pročítám Tvé stránky...
Tolik nešťastných lidí ztratilo své milované blízké, náhle, a já mám
hodného muže a tímto nám všem komplikuji život...
Moc se bojím, že mi za to stihne nějaký trest /v podobě ztráty někoho z rodiny/!!!
Chtěla bych se tzv. "odmilovat", ale myšlenky na něho stále přicházejí a já mám strašné výčitky vůči manželovi!!!
Nemohu vůbec v noci spát, svírá se mi hrudník a srdce tluče, jak o závod.
Přes den jsem pak unavená, ale další noc se to opakuje.
Nalezla jsem na Tvých stránkách příspěvek "Jak může být někdo tak zlý" o jedné paní, která se obrátila na NEZNÁMÉHO VĚŠTCE.
Podle slohu a podle toho, co jí píše, jaké používá výrazy, tak jsem se na něho před časem obrátila i já.
/To jsem ještě nevěděla o Tvých stránkách/.
On mi zničehonic zavolal na mobil a ptal se, zda moje starší dcera A. jezdí autem, že má do dvou let velké riziko autonehody s tragickými následky.
Jsem dle slohu a stylu přesvědčena, že se jedná o stejného věštce.
On věděl ode mě, že nejsem v dobrém psychickém stavu a bez varování mi toto zatelefonoval!!!
Asi před 8 lety jsme si s kamarádkou, které tehdy zemřela holčička, nechaly od jedné věštkyně vypracovat průběh našich minulých životů.
Teď z Tvých stránek vím, že to nebyl dobrý krok, že toto se nemá jen tak otevírat.
Ona mi popsala 11 mých minulých životů, z toho v tom posledním jsem si vzala život /utopila se/ z nešťastné lásky.
Na Tvých stránkách v příspěvku "Zastřelil se mi spolužák" píšeš o nešťastném chlapci, který si též vzal život.
A v dalším životě bude muset toto řešit, též přijde do situace, která se mu bude zdáti neřešitelná a bude opět zpracovávat toto téma.
Já se teď cítím tak nějak podobně.
Nechci se do sebe propadnout a nemít jiné východisko, než sebevraždu, NECHCI!!!
Ale tolik se toho bojím.
Zbytek zdravého rozumu mi napovídá, že vlastně nevím, jak ta paní věštkyně tehdy byla solidní, asi není jen tak rozkrýt 11 minulých životů?
A to na dálku???
Byla bych strašně vděčná, milá Wahl, kdybys mi mohla dát vědět, zda to mám nějakým způsobem se snažiti vypudit ze své hlavy.
Já začínám pociťovat, že jsem se vůbec neměla o takové věci zajímat!!!
Že mi mělo být raději vše zůstat skryto.
Obdivuji Tvoji moudrost a životní sílu.
S úctou Jiřina 20.7.2009
Ludmila 30.10.2008

© Wahlgrenis 30.10.2008

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.