wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Co znamená mlhovina a co kouličky na fotce?


Milá Wahlgrenis,
prosím, mohla by jste mi pomoct něco rozluštit? Co znamená mlhovina na fotce a co znamenají kouličky na fotce? Je mezi tím nějaký rozdíl? Anebo je oboje stejná "osoba", i přesto, že jsou ty kouličky třeba čtyři a jsou různých velikostí? Mám dva případy, kde se kouličky objevily.
Nejdříve na fotkách na návštěvě u mé sestry, nevím, jestli patří jí, protože se vždy ukázaly tam, kde se pohybovala moje sestra, nebo mně, protože jste mi u vás řekla o miminku.
A druhý případ, kdy jsem fotila manžela s dětmi venku a hned po vyfocení byla v popředí nejdřív mlhovina a pak teprve oni.
Další fotky mlhovinu neměly, ale objevil se vždycky takový přímý stín (až teď jsem si všimla, že je to vlastně osoba) a na jednom tom stínu je i koulička.
Víte, já jsem na to pak zapomněla, protože se to stalo na Štědrý den, ale včera nám zhasla v chodbě jedna žárovka, tak jsme ji vyměnili a když jsme šli spát, zhasla přímo přede mnou i druhá.
Nedalo mi to spát, vzala jsem kyvadlo , ale to se ani nehnulo. Nevím, co dělám špatně, asi jsem pokládala špatné otázky, ale vůbec nevím, co se u nás děje.
Posílám vám ty fotky, ale nezveřejňujte je, prosím.
Budu vám moc vděčná za pomoc, radu, jak to vyřešit. Děkuji vám moc.
Anieska 30.12.2009

Milá Aniesko,
oboje - tedy mlhovina í světlé kouličky - na fotkách jsou projevem jemnohmotného světa. není moc dobré odkrývat toto téma. Mám ještě v živé paměti to, co se stalo v létě v Krkonoších , kde se po výletu na Sněžku najednou všichni snažili vyfotit "cosi", všichni chtěli mít najednou důkaz. Každý chtěl mít svého anděla, svou dušičku. Ono to není náhoda, že jsme nyní v hmotných tělech a tyto další bytosti jsou nehmotné. Není "dovoleno" fotografovat tyto bytosti, objevují se na fotografiích spíše náhodou právě jako nenápadný kaz, jako upozornění, že je tady ještě něco jiného, něco neuchopitelného.
Forma se může měnit, není pevně daná. Ale obvykle se duše budoucích miminek objevují právě jako nenápadné světloučké balónky nebo bílé kruhy, někdy je v nich vidět i jemná struktura podobná krajce.
Mlhovina bývá znázorněním bytosti jiné, která se sem jakoby přichází podívat, možná něco zkontrolovat, možná se jen o něčem přesvědčit. Mohou to být zesnulí z rodiny, ale i zcela jiné bytosti. Pokud se jen objeví, není nutné to nijak zvlášť řešit. Teprve v případě objevují-li se s ní nějaké podivné jevy jako zvuky nebo pachy, pak pravděpodobně potřebuje něco sdělit. Ten, kdo tyto projevy zaregistruje, by měl začít s bytostí komunitovat a celý její příběh pochopit. Na závěr je někdy třeba bytost odvést ke světlu, je-li zde ovšem tento záměr shůry dovolen. Není možné odvádět bytosti jen tak, když máme pocit, že by se to mělo udělat. Takhle by to nefungovalo. Bytosti z jemnohmotného světa nejsou věci, které se musí "někam uklízet", mají svou cestu a někdy na ní potřebují od nás pomoc.
© Wahlgrenis 31.12.2009

Dobrý den,
posílám fotografii k příspěvku Aniesky "Co znamená mlhovina a co kouličky na fotce?"
Ráda bych věděla, jestli tyto kuličky vypadají podobně či stejně jako na té její fotce.
S pozdravem
Petra 16.01.2010

Milá Petro,
ano, vypadají...
© Wahlgrenis 16.01.2010

Dobrý den, Wahlgrenis,
po příspěvku Petry v tomto tématu jsem si uvědomila, že nemusím být jediná, kdo se na tuto otázku ptá a napadlo mne, že ač jsem nechtěla zveřejňovat své fotky, že byste mohla pro ostatní aspoň část mých fotek vyříznout, třeba jen daný "objekt" jemnohmotného světa, bez okolních osob, pouze třeba zrovna tu kuličku. Pokud to není neetické a mohlo by to druhým pomoci.
Nám se stále ukazují na dalších a dalších fotkách kuličky, jasně viditelné, a posledně dokonce u naší malé dcery. Já u toho zrovna fyzicky nebyla, je zajímavé, že i u tříletých dětí se něco takového objevuje.
Anieska 17.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.