wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Cítím, že stojím na křižovatce


Hezký den,
dnes jsem poprvé narazila na Vaše stránky a jsou pro mne doslova magnetem. Nemohu se od nich odtrhnout. Zvlášť tajemně na mne působí Vaše fotka z dětství . To se mi snad ještě nestalo. Má v sobě neuvěřitelné fluidum, jestli to tak je možné napsat.
Dočetla jsem se, že poskytujete rady online, tak moc prosím o pár minut času, pokud je to v tom zástupu čekatelů na Vaše služby vůbec možné...
Nevím, co vše je potřeba...
Možná se budu trošku vymykat. Nemám konkrétní otázku, spíš cítím, že stojím na křižovatce. Mám za sebou období "dole" - zemřel mi v krátkém úseku otec i dědeček, vážně onemocněl syn a skončil "osudový" - alespoň jsem myslela, že jím je - vztah, který podle všech jasnovidek dokonce měl být zpečetěn dítětem. Místo toho jsem konečně sundala z očí růžové brýle a procitla. Aby toho nebylo málo, finanční krize mne nutí změnit i když náročnou, ale přesto oblíbenou práci. Nestěžuji si, vím, že má každý své starosti. Zároveň doufám, že můj pobyt na dně skončil a já nestojím v bažině - tudíž se mohu odrazit a jít zase vzhůru.
Takže můj dotaz zní snad poněkud alibisticky: Myslíte, že se mi v dohledné době karta obrátí k lepšímu? Já vím, spoustu věcí člověk ovlivní sám, u synáčka jsem docílila téměř nemožného a děkuju všem nahoře za podporu i sílu, kterou mi dali. Je z nemoci téměř venku a to by mi asi mohlo stačit. Jsem za to moc vděčná, ale pokud by to bylo aspoň trošku možné, ráda bych se posunula dál i v rovině pracovně-finanční a zvláště pak partnerské. Mám dar v ní zásadně sahat vedle.
Budu proto vděčná za jakýkoliv nástin budoucnosti. Moc Vám děkuji a přeji hodně štěstí a úspěchů v životě.
Meggie 27.12.2009

Milá Meggie,
neposkytuji rady online.
Tento web není žádná poradna. Je to - řečeno hodně zjednodušeně - jakýsi můj deník, kde jsou řazeny jednotlivé střípky nekonečné mozaiky. Z dotazů, které mi přicházejí do mailové schránky, si vybírám takové, aby se tématicky neopakovaly. Na mnoho věcí už jsem během uplynulých skoro šesti let odpověděla.
Chápu, pokud jste sem vstoupila poprvé, že můžete mít dojem, že na každý dotaz odpovídám. Ale tak tomu není. Na dotazy vztahové neodpovídám vůbec, ty pouze řadím do sekce VAŠE OSUDY .
Otázky, které jsou hodně osobní a jeví se pro dotyčného jako akutní, je možné řešit při osobní konzultaci v mém tzv. atelieru v Pardubicích (ještě do konce ledna 2010) nebo v Praze (partnerské problémy, cizí energie v našem světě, odvádění přivtělených bytostí, harmonizace čaker, zdravotní stav, výpočet vhodných termínů v životě - svatba, změna zaměstnání, stěhování apod., osobní magické ornamenty, jak se osoby k sobě hodí podle magických ornamentů, řešení, resp. pochopení karmických vazeb, otázky kolem těhotenství, proces sladění se s přírodou, polohy na příjem vesmírné energie, osobní horoskopy, volba povolání, řešení krize s nejbližšími jako výstup z minulých životů, prokletí, jak se ho zbavit, geopatogenní zóny v bytě, domě apod.).
V současné době pracuji ještě na dalších aktivitách, které jsou pro mě prioritní. Zatím je nechci touto cestou konkretizovat.
Píšu Vám, abyste věděla, že neodpovídám na každý dotaz. To bych opravdu nedělala nic jiného... Děkuji za pochopení.
© Wahlgrenis 27.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.