wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Bolest, jako by mi sťali hlavu


Dobrý den Wahlgrenis,
už třetí den zažívám neskutečné bolesti. Nemám pocit, že bych si něco udělal, vůbec nemohu udržet hlavu v rovné poloze. Ležím. Naštěstí mám prázdniny, takže to nevadí. Mám pocit, jako by mi sťali hlavu. Krční páteř, krční svaly... bolí to, moc to bolí.
Co bych měl udělat, aby to přestalo? Přítelkyně mě už i masírovala, ale to mi vůbec nepomohlo, spíš to bolí víc. Vím, že nemoc je výkřikem duše, jen nechápu, co te´d křičí. Mohla byste mi to objasnit?
Děkuji.
Richard 08.07.2010

Milý Richarde,
člověk by měl dát na první dojem, který k němu přichází. Ve Vašem případě je to, že Vám sťali hlavu. Měl byste se do tohoto "okamžiku" maximálně dostat a přijmout tuhle nejhorší bolest jako dar. Vím, zní to divně - jak se může děkovat za bolest, která bolí????
Ale takhle to je, největší dary, které k nám přicházejí, jsou spojeny s bolestí, trápením, utrpením.
Jakmile budete schopen přijmout to, že opravdu jste na popravišti, že přichází kat a opravdu se chystát setnout Vám hlavu, pak k Vám ve zlomku vteřiny dorazí informace, proč se to děje. Vnímám u Vás pouto k jednomu člověku, muži, který Vás ale potřebuje, aby Vás využil. Jsou tady divné plány, nejste sám za sebe. Manipulace.
Zkuste za všechno tohle poděkovat, každá negativní zkušenost Vás dostane dál, jakmile se s ní smíříte. Pak by Váš zdravotní problém mohl odejít - v řádech zlomků vteřin.
© Wahlgrenis 08.07.2010

Milá Wahl,
článek Richarda mě donutil napsat okamžitě.
Cítím, že má nějakou přivtělenou dušičku, dokonce možná tu, které ublížil a tohle se stalo, ale to fakt nevím.
Co cítím, ale je, že by se měl v meditaci podívat - poprosit o zjištění důvodu, kdy a kvůli čemu přišel o hlavu a pak se snažit tohle odpustit tomu člověku - těm lidem, i sám sobě.
RIchard totiž na podvědomé úrovni právě neodpustil sám sobě. Ani prázdniny nejsou náhoda. Vyřadil levou mozkovou hemisféru - rozum - z přemýšlení a pravá, intuitivní,.. má volné pole působnosti.
V kineziologii krk znamená kreativita, životní plány, záda minulost. Dost možná si něco přibalil do svého životního batůžku i za tohoto života,.. a to s tím setnutím hlavy nějak koresponduje.
Přebral dívku?
Zabil soka?
Zabil dívku ze žárlicosti?
Fakt nevím... Přijít o hlavu se dá fakt dost snadno, a nemusí to být setnutí... klíčové se mi jeví ale odpuštění druhým i sobě.
Olga 08.07.2010

Dobrý den,
děkuji za odpověď, ani jsem nečekal, že mi odpovíte tak brzy. Máte pravdu. Uvažoval jsem o spolupráci s jedním člověkem, není to zrovna nejčistší, teď už to vím. V tu chvíli jsem ale měl před sebou pouze vidinu peněz, na nic ostatního jsem nemyslel.
Ale tahle bolest mi otevřela oči, chápu, díky Vám, děkuji.
Sice jsem nevydržel a sáhnul jsem po prášku, ale teď je mi už mnohem líp. Vím, že do toho nejdu. Peníze jsou sice na jednu stránku dobré, ale tohle beru jako velké varování. Nechci se pouštět do ničeho, co by se mohlo obrátit nakonec proti mně.
Ještě jednou děkuji.
Richard 09.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.