wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Maminka musí na transplantaci kostní dřeně


Zdravím Vás,
v životě člověk řeší různé problémy a má spoustu starostí, které mu nepřipadají tak děsivé, jako když se v jeho životě objeví nemoc jeho, nebo nemoc někoho z nejbližsích.
Mě potkala nemoc mojí maminky, která nám nedávno oznámila, že musí na transplantaci kostní dřeně. Ihned mi starosti, které jsem řešila nepřišly už tak velké, jako ta nemoc a bezmoc cokoliv udělat. No a poslední výsledky ukázaly, že mamka musí nastoupit do nemocnice už nyní, aby lékaři pozastavili růst rakoviny a máma se mohla dočkat dárce, který se hledá. Já ani můj bratr bohužel nejsme vhodní. Máma má nevlastní sestru (kterou nikdy neviděla), kterou jsem se pokoušela najít a našla. Přes informace jsem zjistila její tel.číslo, ale telefon nezvedá. Lékaři říkají, že ona by mohla být vhodná, i když není její vlastní a mají jen společného otce. Každopádně teď se moje mamka pere s chemoterapií a musím uznat, že je hodně statečná a že to zvládá velmi dobře.
Já mám ale hrozný strach, jak to vše dopadne. Pokud chemoterapie pozastaví růst rakoviny v kostní dřeni a najde se vhodný dárce, tak má naději na úplné uzdravení, ale je to běh na dlouhou rať. Vím, že je to vše teď už na ní a na nás, abychom jí podrželi, ale hrozně se o ní bojím, je jí 51 a má toho ještě spoustu před sebou, nikdy nikomu neublížila a všem se vždy snaží pomoci, tak si zaslouží žít dál spokojeně a šťastně. Já v srdci věřím, že to bude zas dobré, ale ten strach a bezmoc je strašná.
Děkuji, že jste si to přečetla a pokud něco vidíte, či cítíte, tak budu vděčná za odpověď.
Mějte se moc krásně
Ivísek 21.05.2010

© Wahlgrenis 21.05.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.