wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Nedokážu přečíst, co se mi napsalo přes věšteckou mapu


Wahl,
rozhodla jsem se komunikovat s věšteckou mapou . Vím, že to jde. Jenže já mám teď problém, nerozumím tomu, co se mi napsalo. Vyšlo mi toto:
1. Ď H É L X Í A H (tady si nejsem jistá jestli tam mělo být Ň) C Ř T
2. Ď X P V É C A Ň Í Ř J
To měly být odpovědi na dvě mé otázky.
Jak postupovat dál? Mám z toho skládat větu?
Ale nevím jak. Víš, já nikdy mapě nevěnovala pozornost, měla ke mně přijít až teď, tak hledám, ale moc se v ní zatím nevyznám, hlavně ty roviny.
Komunikovala ale krásně, jasně, jen to ještě tak dobře nestíhám.
Můžeš mi prosím něco k tomu napsat?
Potřebovala bych tě vidět a rozebrat ji.
První obrázek k otázce byl krásný: čtyřlístek.
Vím, že někde tam něco pro mne bude.
Iva 03.06.2010

Milá Ivo,
komunikace s věšteckou mapou by měla přicházet po původní fázi, kdy se člověk učí zacházet s kyvadlem, tak nějak automaticky. Najednou je zřejmé, že odpovědi ANO a NE nestačí, že je třeba přijmout ještě něco jiného.
Obrázky na věštecké mapě jsou celkem jasné.
S písmenky by mohl u někoho nastat problém.
Děkuji za tuto otázku.
Ještě před vlastní komunikací přes písmenka by mělo být zřejmé, že sdělení má přijít.
Například jedná-li se o duši, která se chystá k odchodu z tohoto světa ke světlu, je možné se na ni obrátit, jestli by chtěla ještě něo říct.
Kyvadlo se drží nad spirálkou uprostřed, nepomáháme mu žádnými svými myšlenkami, mysl by měla být zcela volná, klidná, a také beze strachu. Tohle je ale snad už samozřejmé.
Pravděpodobně tohle nepůjde hned napoprvé, i tady je třeba určitý cvik. Ale jakmile se do tohoto procesu dostaneš, začnou k Tobě písmenka sama promlouvat.
Pohyb kyvadla se vychýlí směrem k okraji věštecké mapy a kývá se tak dlouho, dokud mentálně nepotvrdíš, že jsi porozuměla, o jaké písmenko se jedná. Pokud se kyvadlo vychyluje nad dvěma písmenky a není zcela jasně zřejmé, o které se jedná, pak stačí mentálně jedno vyslovit. Jakmile pohyb kyvadla ustane, je to tohle písmenko. Neustane-li, jedná se o to druhé.
Dalo by se říct, že tady ani komunikace dál pokračovat nemůže, dokud nebyla jednotlivá písmenka správně přijata. Komunikace obvykle probíhá v českém jazyce, mohou se ale objevit výrazy spjaté s dobou, kdy tato duše, s kterou komunikujeme, žila.
Ještě by se dalo uvažovat o kódovaném sdělení, ale to se netýká této základní roviny komunikace...
Ve Tvém případě by bylo dobré doporučit hlavně nespěchat. Práce s kyvadlem není závod, který se musí v určitém čase zvládnout. Je to krok trochu někam jinam, jistě bys v cizí zahradě našlapovala opatrně, pomaloučku. tohle je podobné.
Počkej si na klid a začni ještě jednou.
© Wahlgrenis 03.06.2010

Milá Wahl
děkuji. Jsem moc ráda, co jsi mi napsala. Vím, dám si čas. Jen včera jsem se zeptala a hned odpovědi, ptala jsem po pár písmenkách, zda se mohu ptát dál a kyvadýlko se hodně roztočilo, přestala jsem se ptát ve chvíli, kdy jsem to cítila a kyvadýlko mi to potvrdilo.
Wahl, dám si čas, neuspěchám nic. Víš, že se snažím poslouchat intuici, ale ty písmenka přímo chodí do slov, nebo jsou přeházená a skládají se?
Intuitivně?
Iva 03.06.2010

Wahl,
díky, to k té věštecké mapě je VELMI užitečné.
Tuleň 03.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.