wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zázračně otěhotněly díky knize - my víme, kdo za to může!


Zázračně otěhotněly díky knize - my víme, kdo za to může!
Rozhovor.
Magazín: Celebrity | autor: Sabrina Harisová | vydáno dnes 14:00

V současné době se velmi často setkáváme s problémy s početím. Tento tak přirozený a přírodou nastavený jev je narušován nejen rychlostí našeho životního stylu, ale také velkými nároky na ženu a její úlohu. My jsme si o tom (a nejen o tom) zašli popovídat s Wahlgrenis, která je autorkou knižního bestselleru Proč k nám miminko nechce, jež už pomohl stovkám matek otěhotnět přirozenou cestou bez zásahů hormonů a lékařů.
Wahlgrenis je známá „čarodějka“, chcete-li, která na těchto stránkách WAHLGRENIS.CZ už roky pomáhá lidem udělat si v životě jasno a najít k sobě správnou cestu. Jak říká, „má to jinak“, ale je to milé a osvěžující, její pohled na svět, i přes tisíce vyslechnutých smutných příběhů nemá trpkou příchuť a i přesto, že není nechutně sluníčková, je příjemně pozitivní a dokáže ukázat, z čeho se poučit a kam jít dál. Čaj s Wahl mi připomněl, že jsem byla téměř vybitý monočlánek a v jejím obývacím pokoji jsem konečně zaparkovala do nabíjecího doku. A zatímco se „nabíjím“, si povídáme.

Wahl, děkujeme, že jste si na nás udělala čas. Gratulujeme ke knížce a hned první otázka je, co vás k jejímu napsání vedlo?
Na úvod bych i já chtěla poděkovat za milé pozvání. Knížka se nerodila od stolu, jak by si snad mohl někdo myslet. Neseděla jsem a nesepisovala k sobě jednotlivé pasáže. K myšlence, že by měla taková knížka vůbec existovat, mě dovedly samotné ženy, maminky, které po kontaktu se mnou otěhotněly, ač verdikt lékařů v mnoha případech vyzníval jinak. Tyto příběhy – celé komunikace mezi mnou a těmito tehdy ještě nešťastnými ženami – byly publikovány na internetu (www.wahlgrenis.cz). Často i čerstvé babičky volaly po této knížce. Vnímám, že je něco jiného číst si na internetu nebo si poplakat nad klasickou knihou. Jednotlivé příběhy promlouvají srozumitelným jazykem, kterému každá žena rozumí. Nejsou tady žádná tajemství, žádné čáry, vše je podáno srozumitelně tak, že nikdo nemusí mít strach do tohoto „procesu“ vstoupit.
V tuto chvíli se již počet narozených miminek blíží ke dvěma stovkám. Neměla jsem tvůrčí ambice, nepsala jsem knihu se záměrem se zviditelnit, přesto se kniha měla „narodila“ a teď už jsem ráda, že je na světě. Přes ni se ke mně dostává stále více žen, které už třeba začínaly uvažovat o umělém oplodnění. A přicházejí k nim miminka přirozenou cestou.
...
Zdroj
© Wahlgrenis 09.09.2013


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.