wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Začínáme v sobě tvořit čtyřvláknovou spirálu DNA


Wahl,
na světové vědecké scéně zavládlo vzrušení.
Vědci univerzity v Cambridge poprvé v historii identifikovali čtyřvláknovou spirálu lidské DNA.
Co to znamená?
Hodně.
21.12.2012 jsme, podle učení velkých kosmických cyklů, ukončili éru tzv. "železného věku" a vstoupili do "věku znovuzrození", jímž nyní prochází celá planeta Země a všichni její obyvatelé.
Objevem čtvrtého vlákna lidské DNA jako by vědci říkali, že v lidských bytostech se nyní tvoří "nová anténa" - příjimač nových, dosud netušených možností.
Naše slunce vyzařuje stále více světla (jelikož získává stále více světla z galaktického středu - srdce, čili z černé bílé/díry v jejím středu), díky čemuž dochází k tomu, že všichni a všechno v naší sluneční soustavě začíná stále více zářit a měnit se z báze uhlíku 6-6-6 (6 elektronů - 6 protonů - 6 neutronů) na bázi uhlu 12, s mono-atomickým jádrem, čili s jádrem, obsahujícím pouze jeden neutron (12+1, což koresponduje s posvátnou geometrií obsaženou v Metatronově kostce).
Tím dochází k mutaci veškerých hmotných projevů existencí, při které se všichni a všechno stává stále více světelným a méně hmotným projevem existence.
Zdroj BBC
Zdroj Nové bohatství
Makulienka 13.02.2013

© Wahlgrenis 13.02.2013

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.