wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Askal: DAR SVĚTLA


Vážená Wahlgrenis,
vnímám nutnost Vám napsat, co mě vstoupilo do cesty a vím, že Vy to pošlete dál.
Je to maličká knížečka, zvláštní, krásná.
Ještě nikdy jsem nedržela v ruce takovou knížku s takovými vibracemi.
Šla jsem do knihovny vrátit knihy a ani se mi nechtělo nahoru nic půjčovat, ale malá dcerka tam chodí moc ráda a tak jsme šly.
Zářila (knížka).
Viděla jsem ji okamžitě.
Věděla jsem.
A teď o knížce samotné.
Psal jí kdosi, komu ji diktoval Bůh, vesmírná síla, univerzum, To.
Autorka (asi žena) na konci knížečky uvádí, že informace, které dostala jsou tak závažné pro lidi, že souhlasí s nekomerčním šířením textu.....
Na začátku je vysvětlení, že knížka byla napsána channelingem (diktátem shůry).
Takže si dovoluji posílat dál vám všem, co jí budete schopni také číst srdcem.
Název je "DAR SVĚTLA", autor: Askal.
V internetových knihkupectvích ji mají, stojí kolem 126 Kč.
Já ji četla už dvakrát, ale koupím si ji také, chci ji mít pod polštářem pořád po ruce... nejen proto, že vyzařuje lásku

Obsah:
I.
Já jsem
Jak vést a vychovávat děti nové doby
Děti
Základy výchovy dítěte od 0 -12 měsíců
Věk 12 měsíců - 3 roky
Tušení souvislostí
Věk 3 - 5 let
Věk 6 - 8 let
Věk 9 - 12 let
Věk 13 - 15 let
Věk 16 - 18 let
II.
Lidé nové doby
Lidé
Partnerské vztahy naší doby
Proměna mužské energie a k čemu slouží
Ženy
III.
Projev mé vůle aneb jak měnit stávající
Myšlenka a realita
Kde a jak vzniká nemoc
Lékaři a léčitelé
Jak zlikvidovat zlo
Církev a svatostánky postavené k uctívání Boha
Úřady a uspořádání
IV.
Planeta Země
Moře
Mezihvězdné galaktické války
Cesty
Láska
Jak by váš svět uzdravila láska
Blíže k vibracím lásky
Jak pracovat s láskou
V.
Nový věk
Doslov
Poděkování

Dovolím si citovat kousíčky:
I.
.... Nepřijímejte za vlastní a nepodporujte myšlenku ani neposilujte energii myšlenky, že svět se žene do záhuby. Nevytvářejte si na Zemi černou energii smrti a zániku světa. Věřte, že se rodí nová země Světla, a vytvořte si v sobě tuto krásnou představu světa. Jste přesyceni majetkem, zlem, sobectvím, ničením a zabíjením. Tak se těšte na novou Zemi. Jako se těší matka na dítě před porodem. Také se nesoustředí na bolest při porodu. Ani vy se nesoustřeďujte na těžké doby, co jsou tu, ale koukejte jen a jen na dítě, co se narodí. Připravte mu cestu, usnadněte mu příchod svojí radostnou vizí. Energií, kterou vládnete, energií lásky. Vytvořte si v mysli svoji Novou planetu a zavřete oči před bolestí, která její zrod provází. Nadechněte se a jděte na to. Světlo, které vytvoříte svým jednáním, se neztratí!

... Já jsem.
Já jsem svobodnou bytostí vesmíru. Mám právo na lásku. Znám a respektuji přírodní zákony tak, jak byly vytvořeny mým otcem Stvořitelem. Každý, kdo se těmto zákonům zpronevěří, dobrovolně souhlasí se svým odchodem do světů, které Bůh určí (podle míry vyspělosti každé duše).
Inkarnační procesy, kterými jste dosud procházeli ve snaze získat nepoznané, nedostačují, a proto jsem zvolilo nový způsob výuky.
Každá duše se vyvíjí v lásce a harmonii. Pokud je prostředí, kde působí, natolik znečištěno smogem, hlukem, magnetizmem přesahujícím únosnou mez, má právo být na vlastní žádost přemístěna jinam.
Energie dítěte, nově zrozeného na této planetě je do tří let plně propojena se zdrojem světla a lásky. Dítě je chráněno před nepříznivými vlivy. Může do tohoto věku plynule komunikovat s Bohem. Jeho prostřednictvím přichází na planetu zemi informace. Doporučuji proto s těmito dětmi zacházet velmi ohleduplně. Jsou schopné vám v jednoduchých vzorcích odpovědět na všechny otázky. Znají řešení problému globálního oteplování i politické situace. Vědí o obnovitelných zdrojích všech druhů energií a umí používat sílu moří. Pomohou vám vyřešit i likvidaci nepřeberného množství odpadků, které vaše civilazace produkuje. Jsou dávnými avatary se schopností propojení na domovskou planetu.
Planeta Země není(!!!) určena k zániku jako mnoho jiných nebeských těles. Člověk neustále prodělává změnu v genetickém rámci stvoření. Proto bude i jeho vnější vzhled uzpůsoben nově vzniklým podmínkám. Vše, co během několika let postihne planetu Zemi, je mým dílem. Tak jako mohu ovlivnit dění kdekoliv ve vesmírných galaxiích, tak mohu ovlivnit i řád věcí příštích zde na Zemi.

... Děti všech generací budou větší a mohutnější. Již jsou uzpůsobeny pro nový vývojový cyklus. V tomto věku (1-3 roky) se nemusíte obávat infekčních nemocí. Pokud nebude oslabena a oslabována jejich psychika, jsou schopny se vypořádat s většinou nemocí. V tomto období je velice důležité, abyste jim naslouchali. Umí vylaďovat své prostředí, a tak se nezřídka setkáte s přáními, ať jejich postel povlečete modře, šaty maminky by měla být žluté apod. Pro vás nesmyslné požadavky.
Tyto děti snáze absorbují homeopatické a alopatické léky...Znečištěné životní prostředí, pokiud jim vytvoříte láskyplné zázemí, pro ně nepředstavuje hrozbu. Vidí malé částečky prachu a popílku a umí je světlem svých očí likvidovat. I malé miminko, bude-li uzavřeno v místnosti, kde je větší obsah jemu nebezpečných částic, je ve chvilce dokáže zničit...
Ochrana přírody není jen úkol pro Indiány žijící v odlehlých částech světadílů. Není to jen amazonský prales či bolivijský národní park. Je to vaše zápraží, je to pohled z okna domu nebo bytu, kde žijete. Jen vaše tady a teď ovlivní život váš i vašeho dítěte.
Ve věku tří let již jednáte s dospělou bytostí a jen ukazujete břehy, ve kterých se váš potomek může vymezovat.
Cesta jeho vývoje není vaší cestou. Jste tu proto, abyste mu umožnili zdravý a přirozený vývoj. Duše tříletých dětí má plnou stopu vědomí, odkud přichází a jaký je její úkol. Nebraňte jí, ale udělejte všechno pro to, aby své poslání naplnila. Pamatujte - jen láska ví, co je odpuštění, jen láska ví, co znamená nesoudit a neposuzovat, jen láska ví, že všechny děti jsou mé a já je poslal k vám do školy života. Proto blahořečte každému dni, kdy se s nimi můžete radovat a těšit. Jen Já určím, kdy a kde se jejich zkouška ukončí.

II.
Nová doba znamená nové vibrační pásmo. Lidé nové doby - jsou lidé, u kterých není přerušena energetická linie spojující fyzickou materii se Stvořitelem. U vás, kdo se nyní nacházíte na planetě Zemi, byla vědomě přerušena linie, která vás činila nesmrtelnými, tvůrčími, láskyplnými. Vaše nynější DNA je tvořena 2 vlákny. Ale nebylo tomu tak vždy. V době, kdy vaše DNA měla mnohem víc vláken jste byli nesmrtelnými bytostmi.
...Dokud budete svět, který tvořím, poznávat myslí - nic jste nepoznali. Vaše analýzy - tabulky, měřidla, pravdy, lži, výmysly, dogmata... Jak úsměvná hra v očích Stvořitele. Všichni můžete být Bohem, když pochopíte lásku, přesto nikdo nejste Bohem. Já Jsem jediný tvůrčí prvek všehomíra. Já Jsem jediné ukazující pravidlo tvoření. Vy všichni, kdo vznikáte díky mé tvůrčí síle, jste povinni láskou svému Stvořiteli. Já Jsem a sděluji vám všem:
Vraťte se ke mně, tak jako se vracíte do svých příbytků. Jsem všude, nač se podíváte. Jsem prstýnkem na vaší ruce, jsem vázou na vašem stole, jsem sluncem jarní oblohy, studeným deštěm, zpěvem ptáků, kaluží u vašich nohou...
Jakákoliv přírodní katastrofa není přírodní katastrofou. Vše, co z přírody vychází, v ní také končí. Požáry pralesů pohnojí půdu a umožní další růst, ropa, která nekontrolovaně vtéká do moře, hnojí mořské dno. A tak, jako umírají lidé při záplavách, povodních, požárech, umírají zvířata a ptáci. Přirozený koloběh, přirozená rovnováha. Žádný z vás si nedokáže představit sílu mého záměru, dokud nepochopíte sílu Stvoření.

... "Cítíme, že čas se krátí, matička Země už neunese naše hříchy, naše chyby, naše omyly. A když se nám propadne půda pod nohama, cítíme, že jsme ztraceni. Nebudeme už mít místo, plácek, kde bychom si hráli tu svoji žabomyší válku. Jsme jako zvířata, jako ptáci, co utichnou před bouří, před zemětřesením, aniž by ještě samo začalo. I my jsme teď ztichlí, vyděšení. Naše opory se hroutí. Jedna po druhé. Krystalizují se pravé hodnoty, vztahy, láska. O hmotu se již nelze opřít. Když ne z lásky, zachraňme planetu aspoň ze strachu. Ano, ze strachu o sebe sama. Buďme jako těžce nemocní, kteří hledají spásu. Modleme se za naši planetu, přejme jí dobro, děkujme jí za její krásu, za to, že nás nese, Za to, že má květy, vůně, stromy, lesy, potoky, hory, vítr, slunce. Modleme se, ať nás nese vesmírem dál na té naší pouti....Když dáme Zemi svojí lásku, získá velikou sílu"...

Jak zlikvidovat zlo
... Násilí, vloupání, krutost, beznaděj, hrubost, zoufalství... Vytvořte tlak na ty, co vám tohle pole informací podsouvají a konzumujte/kupujte/odebírejte/pouštějte pouze to, co vidět chcete a o čem vědět chcete. Vše ve Stvoření je v rovnováze. Aby byla vidět jedna strana mince, je vytvořena i druhá - dobro/zlo, teplo/zima, nenávist/láska, násilí/naděje.. Jste stvořeni v rovnováze. Je-li velký přísun negativních informací - cítíte se zle, jste nešťastní, deprimovaní, útoční.. Na tento stav má vliv hudba určitého tónu, oblečení v barvě nižších vibrací, přizpůsobíte i stravu svému "nejnižšímu" naladění a divíte se, že vaše utrpení nemá konce.
Řešení je jednoduché! Vy jste tvůrci své reality. Vypněte televizi, přelaďte rádio, kupte si jiný deník, oblečte si pastelové barvy a vyrazte do přírody - mezi stromy, za zpěvem ptáků a zurčením potůčků... Nic takového ve vaší blízkosti již není? Vše jste dokázali zničit? Pak padněte na kolena a proste Boha o milost. Dal jsem vám každému dostatek půdy, vody i slunečního svitu, dostatek čistého vzduchu i lásky ostatních tvorů. Nic víc k životu v Bohu nepotřebujete. Padněte na kolena a proste o odpuštění. A hlavně si vzpomeňte na to, co jste zapomněli...

V.
Kalendář Mayů končí datem 21.12.2011. Je to datum, které vytvořilo pradávné učení moudrých kmene.
Doba, která nyní přichází, je ve vesmírném rámci tvoření nazvána dobou Světla.. Láska je opět přítomna na planetě Zemi. Vždy, když dochází k průchodu galaktickou branou, je tento jev provázen erupcemi jak na Slunci, tak na Zemi. Moře, oceány mění svůj tvar, pevnina bývá přeskupována. Změny v galaktických polích jsou provázeny změnami na planetě Zemi.
Pokud v této době není přítomna Láska, planety zanikají, vyhasínají a opouštějí svá uskupení, aby mohly vznikat nové formy. Vaše sluneční soustava prochází obrovským přerodem, kdy žádná planeta vaší sluneční soustavy nezůstane na svém místě ani v zaběhlém řádu...
Je mnoho informací, mnoho vizí, mnoho "vyvolených". Pravda je však jen jedna. Země není určena k zániku. Změní se pouze forma projevu veškerých rostlinných i živočišných forem. Vše je propojováno fotonovým paprskem s ostatními "stanicemi" hvězdami vesmíru. Celá tato složitá etapa má jen jeden účel. Převést celou vaši sluneční soustavu bezpečně do dalšího vývojového pásma planetárního nekonečného vědomí. Pokud je zde přítomna Láska, celý proces proběhne bez nebezpečného přetrhání vláken fotonového propojení. Vibrace Lásky je nejsilnější veličinou vesmírných projevů.

Poděkování
.... Kniha vychází pod autorským jménem Askal. Sdělení, která mým prostřednictvím přišla mezi nás, jsou natolik závažná, že souhlasím s nekomerčním využitím textu při uvedení zdroje...
-------------------------------------------------------------------------------------

Že tento text není napsán jen tak někým, jsem s údivem postřehla hned, jak jsem si knížku vzala do postele, kde ležela i moje malá holčička.
Vzala ji do ruky, dívala se na ní a povídá: "Mámo, či (čti)!"
Od toho dne knížečku předčítám po kouskách nahlas, řinou se mi u toho chvílemi slzy po tváři, zajíkám se pocitem provinění a zároveň lásky, která všechno odpustí, cítím návrat Domů... a malá poslouchá napjatě !!!
Slovům rozumět nemůže, ovšem tomu, co je za těmi písmenky, tomu zcela určitě - dokonce mi připadá, že daleko víc, než já dospělá. Je to pro mě zázrak, co všechno se nyní děje....
Modleme se - Japonskem počínaje - až do konce celé transformace - v Lásce, nejlépe se svými dětmi a blízkými v náruči.
Mimochodem v této knížečce jsem si přečetla, že některé dušičky naše dětičky už můžou být z jiných planet, tvořeny i jinou DNA, aby nás bezpečně převedly, nejsou tedy reinkarnovány, aby pokračovaly v započatém díle...
V tom případě chápu, proč je moje malá netknutá mým příběhem v těhotenství :)
Děkuji
S láskou a vírou
Čechie 14.03.2011

Milá Čechie,
děkuji za informaci o této knížce.
Chtěla jsem se do ní také podívat, ale nebylo to tak jednoduché...
Už minulý týden ve čtvrtek jsem navštívila prodejnu U Džoudyho, ale neměli ani jeden kus.
Zavítala jsem i do klasických knihkupectví, ale nebyla tady vůbec v jejich databázi.
Pak jsem tedy zavolala do vydavatelství (ONYX), abych se dozvěděla, jakým způsobem by bylo možné knížku získat.
Nechtěla jsem ji kupovat přes internet.
Vydavatelství svou prodejnu nemá, působí v Kladně, ale člověk, kterému jsem se dovolala, byl ochoten mi knížky dovést do Prahy.
Setkali jsme se až na druhý pokus, poprvé to bylo už opravdu hodně pozdě...
(Taky někdy spím.)



Absolutně rozumím Tvým pocitům, které jsi při čtení této útlé knížky měla.
Děkuji Ti ještě jednou.
© Wahlgrenis 23.03.2011

Wahl,
ty už máš ty knížky...
A všechny tři jsi je vyfotila... to je krása.
Musím se smát.
A to se mi na dnešek zdálo o Tobě a Janičce.
Asi to bude mít spojitost?
Ale je to jenom takový malý sen.
Byla jsem u Janičky a Ty taky.
Přijela jsem tam vlakem.
Jana mi namazala chleba a dávala mi ho na talířku.
Jako abych jedla, když jsem tak vyhublá.
Jenomže já jsem ten chleba nechtěla, tak jsem ho smetla na zem.
Ale pak mě toho, co jsem udělala, přišlo líto a ten chleba jsem zase zpátky zpod stolu vzala a dala ho zpátky na talířek.
A pak mě Janička chtěla masírovat.
Ty jsi byla u toho.
Ona ukazovala na jedno místo na mých zádech, jako, že tam je ta příčina.
Bylo to někde dole.
A teď tady vidím ty tři knížky...
Wahl, je ta jedna knížka pro mě?
Ája 23.03.2011

Milá Ájo,
ano, jedna ta knížka je pro Tebe.
© Wahlgrenis 23.03.2011

Děkuju za článek o knize Dar Světla Askala.
Teď vím, že ji nutně potřebuji.
Krásné hraní přeje
Rudbekie 23.03.2011

Dobrý den milá paní Wahlgrenis,
prosím Vás, mohla bych vědět kontakt, kde bych si mohla knihu koupit?
Velice mě zaujala,před chvílí jsem dočetla příspěvky na Vašich stránkách.
Moc děkuji,moc zdravím, přeji pěkný den.
Kateřina 23.03.2011

Milá Kateřino,
údajně se dá kniha sehnat přes internet na www.hledajici.cz.
Osobní odběr v Praze nebo v Kladně lze domluvit na tel. čísle 607872362.
© Wahlgrenis 23.03.2011

Moc děkuji.
Já to mám právě kousek do Kladna.
Kateřina 23.03.2011

Dobrý den Wahl,
Vy jste mě předběhla.
I já jsem zjistila, že není vůbec jednoduché ji sehnat, získat.
Dokonce mě napadlo, že ta knížečka je opravdu "odjinud" a není tedy jen tak dostupná, - jak píšete Vy - v knihkupectvích o ní neví!!
A přitom prý (Kanzelsberger) každý nový titul mají...
Každopádně, jsem mile překvapená, že Onyx by měl být v Kladně, tady bydlím.
Na netu jsem objevila pár nabídek, ale když se objedná, přijde zpráva, že ...je nám líto, ale objednaný titul je momentálně nedostupný...
Moc tomu nerozumím.
Každopádně jsem vděčná, že za mnou přišla.
A mám velkou radost, že udělala dobře i Vám.
Krásné dny, požehnané jaro
Čechie 24.03.2011

Dobrý večer,
knihu mám již doma.
Vše proběhlo hladce, jako po "másle".
Pán byl velice milý, opravuje i poškozené knihy, trošku jsme si popovídali.
Takže se těším, až se na ni vrhnu.
Děkuji za tip a přeji dobrou noc.
Kateřina 24.03.2011

Dobrý den paní Wahlgrenis,
posílám Vám kontakt na prodejnu, kde lze osobně vyzvednout tuto krásnou knihu..
Třeba se někomu bude hodit....
Kéž by se z ní četlo už na základních školách..., namísto biflování nesmyslných datumů a podobných nesmyslů....
Prodejna: Jan Jelínek - Knihkupectví Hledající, Za Pohořelcem 12, 169 00 Praha 6
otevřeno: pondělí až pátek 10-18, ve středu do 20 hodin
Tel. 220 873 250
mobil/SMS 776 453 310
vedoucí 777 564 458
e-mail: info@hledajici.cz
Nejbližší zastávka MHD: Malovanka (tramvaje 22, 25 a autobusy)
Doporučuji předchozí telefonický kontakt, knihy mohou být také v prodejním skladu.

Simona 27.03.2011

Milá Wahl,
tak už ji mám a je fakt skvělá.
Rudbekie 08.04.2011

Milá Wahl,
samozřejmě děkuji i Čechii, že nás díky Tvým stránkám na tuto knížečku upozornila.
Teprve včera mi doblikla ta přesmyčka:- Askal - Láska.
Rudbekie 11.04.2011

Wahl,
posílám Askal: Dar světla v elektronické podobě.
Lie 24.06.2011

Milá Wahlgrenis,
posílám vzkaz pro další zájemce z Prahy a okolí )
Kdo si přeje mít originál výtisku Dar světla doma, knížku jsem zakoupila v knihkupectví DOBRA v Celetné ulici!
Děkuji za slova lásky, které v knize nacházím...
Přeji krásné podzimní dny
Zdenka 18.11.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.