wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Není to partner, ale je to Mistr


Milá Wahlinko,
stala se další z neuvěřitelných věcí.
Asi tak před 3 týdny jsem brouzdala po esoterických stránkách - za boha už si nemůžu vybavit, které to byly, tak na mně vykoukla esoterická seznamka, já ji ze zvědavosti otevřela a byl tam jeden jediný inzerát člověka mého věku, vzdělání, zálib a já na něj napsala.
Před týdnem se mi objevil email typu - Ahoj Oli, byl jsem na lyžování v Itálii, tak píšu nyní, tady máš mobil a zavolej, kdy se sejdeme.
Sešli jsme se.
Není to partner, ale je to Mistr.
Dokonce Velmistr nějaké zednářské lože, vysoký zasvěcenec.
Na první pohled chlap - sympaťák, s určitým kouzlem osobnosti,.. na druhý a další pohled vánek, příjemný, okouzlující, ale ne z tohoto světa.
Nechal si u mně vymalovat obrázky a pustil mně k němu text ...
Když se dozvěděl, co a jak, že v honbě za zasvěceními a v duchovní práci ztratil sám sebe a svoje pozemské srdce, které obětoval pro to věšelidské - universální --- a já to bagatelizovala, řekl, že mám ve všem pravdu, resp. že jsem na tu sféru napojená a poslouchám, a že mě měl potkat, aby se k němu tahle zpětná vazba v podobě informace dostala, a že mým úkolem a smyslem zde v této pozemské linii je čistit vztahy skrze obrázky.
Obrázky si chce koupit!!!
Já jsem asi zase měla dostat ujištění od někoho, od koho to fakt vezmu jako ocenění. Stalo se.
Tak tohle je docela gol.
Ono, pokud se člověk setkává s ženami, které něco vědí,.. je pak šok, když člověk potká chlapa,.. který to má sice dost jinak, ale který de facto pracuje s energiemi a anděly a archanděly atd. stejně, a úplně jinak.
Nicméně - on toho moc neřekl a neprozradil, ale autenticita těch informací byla úžasná.
Také mě to asi mělo varovat, aby člověk viděl, co se stane, když přestane myslet na své uzemnění a zakotvení v tomto životě a začne se hnát po duchovních dálnicích.
Je tak čistý až průhledný, tak prostý všech emocí a závislostí, tak božský, až je pro život vezdejší nevhodný - nevyužitelný.
Tak se měj krásně, s láskou
Oli 23.02.2011

© Wahlgrenis 23.02.2011

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.