wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na neděli 2. ledna 2011


BERAN
Zažíváte pozoruhodný proces, jako byste se znovu narodili. Víte už, čím si dál nechcete ubližovat. Jakékoli násilí vadí. Můžete se kamarádit jen s láskou.

BÝK
Partner má s vámi problém, který ale nechápete. Každý z vás má jiný názor, ale navzájem se neposloucháte. Jen těžko se dokážete sladit na jednu vlnu.

BLÍŽENCI
Přestože jste ještě nedávno nevěděli, jakou cestou se máte dál, teď už o ničem nepochybujete. Před vámi se vyloupla nádherná široká cesta. Už máte jasno.

RAK
Problém, který jste měli s ostatními, se vám podařilo obrátit ve svůj prospěch. Zase už věříte, že bude dobře, zbraně jste uložili, usmíváte se na svět kolem sebe.

LEV
Udělali jste chybu a teď se moc divíte, když se od vás ostatní odvrátili. Nějakou dobu se zase budete muset snažit, aby vás přijali zpět. Důvěra je moc křehké zboží. Dávejte na ni pozor.

PANNA
To, co se vám honí hlavou, není z kategorie snů, ale krásná, jasná realita. O ničem nepochybujte, tohle vyjde, jen nesmíte tolik pochybovat. Zbytečně předem vzdáváte svůj boj.

VÁHY
Osvobodili jste se, je vám už mnohem lépe. Dříve jste zvládali zbytečně tolik povinností, jako by nikdo ostatní neexistoval. Předali jste své úkoly a zase žijete.

ŠTÍR
Jdete proti proudu, nemůže se vám dařit. Potřebujete pochopit správný směr, abyste se zase našli. Neptejte na cestu nikoho cizího, tohle je jen váš problém.

STŘELEC
Prošli jste si důležitou etapou, i když vám jistě moc příjemná nebyla. Po každém zemětřesení si ale kameny sednou, i to poslední zrníčko prachu. Nebojte, zase bude dobře.

KOZOROH
Dívejte se pozorně kolem sebe, zažijete totiž něco neuvěřitelného, co se běžně nestává. Všechno je pro vás důležité, když pochopíte, že nic není náhoda.

VODNÁŘ
Nikdy neříkejte nikdy. Mějte oči otevřené a dívejte se pozorně kolem sebe. Můžete se potkat s neuvěřitelným člověkem. Sice ho uvidíte poprvé, ale bude to, jako byste se znali už věky.

RYBY
Nepokoušejte se nic, co stojí, rozběhnout, do ničeho jen tak nestrkejte. Všechno má svůj význam, všechno se děje tak, jak má. Učte se trpělivosti a pokoře. Budete mít to, co si zasloužíte.
© Wahlgrenis 02.01.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.