wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na sobotu 1. ledna 2011


Denní horoskop na 1. a 2. ledna 2011 na webu - na běžném místě - nebude. Ne, za to nemohou žádné objektivní příčiny... Za to mohu já a přiznávám se. Při vkládání týdenního horoskopu jsem špatně zadala sobotu a neděli. Sice jsem změnila den, ale název měsíce a roku mě už v tu chvíli nezajímal. Tímto se omlouvám. Od pondělka bude už všechno v pořádku.

BERAN
Do vašeho všedního života může nečekaně vstoupit duchovní rozměr. Například ve formě živého snu,jako předtucha anebo pohlazení andělem v pravou chvíli. Ničemu se nedivte.

BÝK
Pravděpodobně končí jeden životní příběh, netrapte se tím. Pořád se něco mění, něco se děje. Nic není statické. Už brzy budete účinkovat v novém dějství.

BLÍŽENCI
Užíváte si krásný partnerský vztah. Milujete a navíc jste milováni.Čtěte si navzájem v očích, voďte se ruce, poslouchejte i beze slov ta nádherná vyznání.

RAK
Na vaše srdce může zaklepat nová láska. Nedivte se, ale zkuste tento zázrak přijmout. Nic není náhoda, nikdy neříkejte nikdy. Dívejte se druhým lidem do očí.

LEV
Je vám po dlouhé době zase moc hezky. Zdravotní problémy ustoupily, stres pominul. Už byl nejvyšší čas přijmout do života nový řád. Užívejte si to, nebude to navěky.

PANNA
To tragické období máte už za sebou, zase bude dobře. Není možné pořád jen létat v oblacích, občas se musíte projít i po nejhlubším dně. Bylo to pro vás docela důležité.

VÁHY
Vaše pomyslná stavba roste skoro až do nebes, nebojte se komplikací. Můžete s klidným svědomím pokračovat dál. Nic ji neohrožuje. Vzali jste to za správný konec.

ŠTÍR
Jste ve správnou chvíli na správném místě. Všechno je v nejlepším pořádku. Přímo plujete prostorem, ničím si neškodíte, ale ani nikomu jinému.

STŘELEC
Výjimečně jste se sebou dnes spokojeni. Neřešíte váhu, co máte na sobě, ani kolik je vám let. To je dobrý přístup. Škoda, že to tak nemáte pořád. Přijměte se takoví, jací jste.

KOZOROH
Mohla by k vám dorazit zpráva nebo informace, na kterou už dlouho čekáte. Dokonce byste se mohli vydat dál mnohem rychlejším tempem než dosud. Zatím o tom ale nemluvte.

VODNÁŘ
Vaše myšlenky nejsou úplně čisté, měli byste se zastavit, dokud je čas. Nikdy nesmíte nikoho hodnotit ani trestat, nikdy neznáte celý příběh.

RYBY
Mohli byste zažít něco neuvěřitelného. Protože to ale bude opravdu jako z jiného světa, zatáhnete tu podivnou oponu. Chcete žít jen s tím, na co se dá sáhnout.
© Wahlgrenis 01.01.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.