wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Dnes je pekny datum...


Draha Wahl,
dnes je pekny datum..... takto pred osemnastimi rokmi 29.09.1992 sa narodil moj milovany synacik. Predstav si, je to uz 18 rokov, ten cas tak leti.
Teraz si len tak sedim a spominam na ten vsetok cas, ktory ubehol... na niektore situacie, na veci, ktore sa zmenili.....vies co ma napadlo??
Tento tyzden marodujem, ako som Ti pisala, mam problem s krizami.. a teraz ma napadlo, ze akoby ta choroba prisla ku mne ako take male zastavenie, prave tento tyzden, aby som mala cas si sama so sebou prejst v klude celych tych 18 rokov, pozriet sa na niektore situacie, ako som ich riesila vtedy a ako by som ich napriklad riesila dnes... pozriet sa na to vsetko ako na dar, za ktory nesmierne
dakujem....
Ach Wahl cim vsetkym sme za tie roky presli, co vsetko sme pochopili... hlavne ja... za posledne tri roky som pochopila, ze zivot je krasny, ze laska je to najdolezitejsie, co v sebe mame, ze ju treba rozdavat vsade a kazdemu..... v zivote prichadzaju dni, ked si tak akoby rekapitulujeme svoj zivot, ja to mam dnes..
Sedim tu a placem, ale nie smutkom... placem z radosti, ze som toho vela pochopila a ze som snad toho aj vela v mojom zivote zmenila.
Za to vdacim aj Tebe mila vila.....
Je to uz tri roky, co som Ti kvoli mojmu synovi prvy krat pisala .
Vidis 3 roky, co znamenaju tri roky????
Casovo celkom nic, ale v podobe pochopenia v mojom zivote znamenaju vela...... teraz viem, ze vsetko je ako ma byt..... ze zivot je taky aky si ho urobime, aj ked sa nam niekedy zda tazke zvladnut niektore situacie, ale teraz viem Wahl,
ze s laskou a pokojom v dusi, ide vsetko ruka v ruke.... hladko a
sladko..... moj synacik je proste jedinecny, skvely, ohromny
cloviecik..... s otvorenym srdcom clovek zvladne vsetko... ide to bez
kriku, hnevu, nenavisti...... teraz to uz viem draha Wahl.... zase je
toho vela, co by som ti tu popisala, ale myslim, ze ty vies, co to vsetko je...
Staci napisat iba jedno velke dakujem TEBE, vsetkym ludom, ktorych stretavam, sebe a vlastne celemu universu za vsetko, co nam je denne davane......
Mam Ta rada Wahl, myslim na Teba kazdy den a prajem vela sil do dalsich dni....
Opatruj sa a davaj na seba pozor s laskou
Dadika 29.09.2010

© Wahlgrenis 29.09.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.