wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Shromáždění Rady Starších u jezera Titicaca


Ahoj Wahlgrenis
Neuvěřitelná událost se bude konat za jarní rovnodennosti roku 2007.
Stařešinové domorodých národů Severní a Jižní Ameriky se shromáždí u jezera Titicaca, aby se radili a naslouchali naši Matce Zemi, Pachamama, a vykonali obřad a rituál, který přivábí prorokovaný Věk Míru, 500 let jednoty a sdílené vize mezi lidmi, kteří byli během posledních 500 let rozehnáni a utlačováni.
Až se národy Severní a Jižní Ameriky opět sjednotí, říká proroctví, vytvoří to celosvětovou transformaci, která dovolí všemu lidstvu pohnout se z hlubin Války do světla Míru.
Už delší dobu zaznívá a prosakuje ze všech stran to, že je třeba tvořit mosty – mezi kulturami, mezi náboženstvími, mezi lidmi navzájem… mezi lidmi a Matkou Zemí.
Nyní přichází neopakovatelná možnost a příležitost podílet se (duchovně nebo fyzicky) na něčem tak Velkém, jako je Shromáždění Rady Starších kmenů Severní a Jižní Ameriky na jezeře Titicaca v Peru, 19. – 23. března 2007.
Když mi Gil Aquilera, bojovník kmene Apač, jehož posláním je „přinášet lék lidem“ (a jenž od chvíle, kdy mu bylo sděleno jeho poslání, cestuje po celém světě, kam je zván jako sundance leader a jako komunikátor), před několika lety poprvé řekl o tom, že se v roce 7 uskuteční Setkání Rady Starších na jezeře Titicaca, zdálo se mi to hrozně daleko.
Když mi Gil volal před několika dny a řekl, že by byl rád, kdybych se Setkání účastnil jako supporter (podpůrce), uvědomil jsem si, že to, o čem jsem čítával a snil, nyní Žiji.
Cítil jsem a Věděl, že tvořím součást tohoto Příběhu – jsem Posel.
Tato neuvěřitelná a historická Událost mne plní bázní a respektem, ale zároveň mne motivuje k tomu, abych vzal pero do ruky, začal psát a mohl tak Sdílet s Vámi tuto přicházející Skutečnost…

Gil mne požádal, abych Vám předal toto poselství:

Stařešinové z Peru, strážci této incké vize, říkají, že je čas pro Kondora (Jižní Amerika), aby se opět sjednotil s Orlem (Severní a Střední Amerika).
Jejich posláním je formálně a rituálně spojit dohromady domorodé národy napříč Amerikami, neboť v okamžik, kdy tito strážci naší země promluví jako Jeden, energie jejich sdílené vize se rozprostře do všech kmenů a rodů na Zemi.
Rituály a obřady k uzdravení od Utrpení neseného lidmi a národy je zásadní aspekt tohoto díla, neboť pouze skrze odpuštění a hluboké léčení může Věk Temnoty být propuštěn a Věk Míru může být přivítán na jeho místo.
Až toto bude dokonáno, odměnou bude mír, hlubší a déle trvající, než mnozí z nás kdy mohli poznat.
Je to okamžik měnící svět, když bariery oddělení padnou, minulost je odpuštěna a Lidé stojí jako Jeden.
Je osudem Amerik začít tuto požehnanou transformaci za jarní rovnodennosti 2007.
Stařešinové všech kmenů jsou voláni, aby se účastnili této mimořádné, historické a vážné události.
Někteří přicestují v březnu do Peru na shromáždění a obřad osobně, jiní zůstanou ve své zemi a použijí rituál a obřad k ukotvení energií léčení a jednoty na všech místech Síly na Zemi.
Mnozí nabídnou svazky a rozhodnutí naplňujíce tak proroctví jejich vlastních kmenů a slibujíce jednotu s těmi v Peru, kteří přináší tuto vizi k životu. Všechny národy, všichni lidé jsou zváni k modlitbě a k tomu, aby se uzdravili během této události – ať budou kdekoli.
Stařešinové, ochránci a držitelé moudrosti, Medicíne Mani a historikové potřebují naší podporu, aby dosáhli / přivodili tuto duchovní přeměnu pro Zemi a Lidstvo. Modlitby a záměr jsou nejdůležitějším přínosem, jaký může každý dát a tyto jsou zároveň žádány od každého, kdo touží po míru a jednotě.

Shromáždění bude podporováno účastníky z celého světa a bude zároveň sloužit jako fórum pro výměnu kulturních poznatků a učení stejně tak, jako kulturní umělecké projevy jako Tanec Orla a Tanec Kondora.

Mluvil jsem s Adamem Yellowbirdem:
21. března 2007 v 7 hodin odpoledne tamějšího Času má být podle proroctví otevřena Brána Trvajícímu Míru.

Adam Yellowbird říká:
„Budeme naslouchat Matce Zemi, budeme naslouchat u jezera Titicaca, které je Matkou vod a skrze vodu budeme přijímat to, co nám Pachamama říká. Potom se budeme radit, jak dál předávat poselství o tom, co jsme se dozvěděli a jak tvořit mosty, nejen mezi Amerikami, ale po celé Matce Zemi, abychom společně vstoupili do nového Cyklu, který, jak Věříme, bude Cyklem Trvajícího Míru.
Přichází Čas Činů a skutečného vzájemného Propojení a Porozumění!
Zvu tedy a volám Vás všechny:
Pojďme vytvořit mosty pro Energie Jednoty a Míru A ukotvěme tyto Energie na místech Síly, ve svých Domovech, v Přírodě, ve Městech - začněme u Sebe samých
S pokorou
Medvěd 22.03.2007


Dovolte, abych se s Vámi podělil o jednu Mayskou legendu, která mne před mnoha lety Bytostně oslovila a která mi s přicházejícím Pachakuti velmi rezonuje:

Mayské orákulum - Mytické volání

Kdysi dávno se konalo galaktické shromáždění, na které dostal pozvání bezpočet světelných bytostí: děti Slunce, okřídlení andělé, sluneční běžci, bojovníci duhy a další světelné bytosti z mnoha hvězdných systémů.
Tento velký okruh světelných bytostí se sešel z daleka široka.
Ve stanovené chvíli se dostavil Velký Duch, Láska kroužící galaxií, který všechny požehnal nebeským světlem a pronesl tato slova:
„Zvu vás k inkarnaci ve světě, v němž se má odehrát velká transformace. Kdo vyslyší mé volání, bude pomáhat při evoluci planety, kde doposud vládne iluze strachu a oddělení. Volám všechny, kdo mají potřebné vlohy a schopnosti, aby ztělesňováním a pěstováním lásky pracovali na Zemi jako moji vyslanci a zvýšili a transformovali její frekvence. V tomto mýtu budete tvůrci nové skutečnosti, skutečnosti nové oktávy.“
Velký Duch pak pokračoval:
„Na předchozích výpravách jste všichni osvědčili své navigační umění, orientační smysl a cit, schopnost probudit své vědomí a vyladit své srdce k pobídkám čisté lásky a milosrdné služby. Jako sluneční běžci a světlonoši jste již dokázali, že umíte držet pochodeň vysoko. Zvu vás tedy k hromadné inkarnaci mezi lid na Zemi, abyste pomohli Gáie a jejím dětem při transformaci.“
„Součástí tohoto plánu je, že budete zahaleni závojem zapomnění,“ pokračoval Velký Duch. „Až se však rozpomenete na pocit dětské nevinnosti a důvěry, stanete se katalyzátorem tohoto cyklu zasvěcení na Zemi. Inkarnace budou probíhat strategicky, často v oblastech planety s největší hustotou vibrací. U některých z vás možná toto oddělení od lásky, které je však jenom iluzí, vyvolá pocity beznaděje, nedostatku podpory a odcizení. Přijmete-li však svůj lidský úděl, vaše láska transformuje hlubiny duality a vaše světlo bude povzbuzením pro ostatní. Účast na této výpravě je naprosto dobrovolná. Měli byste však vědět, že transformace na Zemi je neobyčejně vzácnou příležitostí, jak zhodnotit všechno, čím jste během mnoha inkarnací byli, a učinit kvantový skok ve vědomí. Je tedy na vás, jestli se rozhodnete spolu s planetou Zemí a jejími dětmi zúčastnit se oslav, ke kterým dojde po transformaci!“

Tak promluvil Stvořitel, který je světlem vířivých galaxií.
A tak se stalo, že světelné bytosti, které vytvořily bezpočet spojenectví, spolků a rad, se rozhodly k inkarnaci na planetě Zemi, aby pomohli při této rozhodující události, při probuzení planetárního snu.
Plán probuzení těchto bytostí z iluze oddělení a závoje zapomnění, které se na Zemi tak často vyskytuje, obsahoval i bezpečnostní opatření.
Zástupci světla se totiž před cestou na Zemi dohodli, že si své poslání budou navzájem připomínat.
Tyto bytosti z hvězd se proto vybavily různými kódy – zvuky, barvami, světly, obrazy, slovy a symboly -, vibrační rezonancí, aby na svůj závazek nezapomněly.
Podle dohody se tyto kódy měly vyskytovat v různých formách: ve vizionářském výtvarném umění a hudbě, v pronikavém pohledu z očí do očí, v řeči a pocitech – ve všem, co vyvolává hlubokou touhu po probuzení a uskutečnění lásky.
A tak se tedy nyní, děti Slunce, koupete ve vodách rozpomenutí a připravujete se jako bojovníci duhy splnit slib, který je obsahem nového i pradávného mýtu.
Tím, že přinášíte na Zemi lásku, roztahujete plášť bohů, vysíláte léčivé a láskyplné vlny do těla Země, která po nich dychtivě touží.
Objevíte-li své poslání v této době, probudí se i vaše vlohy a mohou dávat sílu jiným.
S pomocí smíchu, písně, tance, humoru, radosti, důvěry a lásky vytváříte mohutnou transformační vlnu, jejíž silou se rozpadne starý mýtus duality a oddělení a nastane zázrak jednoty a míru na Zemi.
Své vlohy používejte ve prospěch Gaie.
V prudkém výbuchu světla vystoupí Gaia se svými dětmi, oděnými do světelného roucha, vzhůru, a své místo mezi hvězdami znovu nalezne nebeské těleso lásky a světla! Mytické volání již zaznělo.
Velká výprava začala.
Probuďte se, bojovníci duhy, sluneční běžci, světelné bytosti z galaktických aliancí, federací a rad!
Vy, pradávní chodci po nebi, nejvíce obdarujete Zemi tak, když se rozpomenete na svou podstatu.
Pochybnosti nechte stranou.
Jste božské děti Slunce.
Jděte tam, kam vás srdce táhne, a podělte se o své úžasné dary.
Odevzdejte se kouzlu a světlu.
Na Zemi nastává zázrak.
Nezapomeňte, že zde tančíme a zpíváme pro Jedno Srdce.
Medvěd 22.03.2007

© Wahlgrenis 22.03.2007

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.