wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Byla to úplná rajská hudba


Milá Wahl,
moc Tě zdravím a posílám objetí a sluníčko.
Chtěla bych se s Tebou podělit o svůj sen, který se mi zdál minulý týden. Zdá se mi hodně zajímavý, ale moc mu nerozumím.
Šla jsem tady u nás po ulici a rozhodla jsem se zajít podívat do jednoho rodinného domu podívat se na to jak tam žijí jejich děti. Dva chlapci. Konkrétně jsem se zajímala o jednoho z nich. Vešla jsem do domu, který byl nádherně zařízen a rovnou jsem šla do pokojíčku, který byl také nádherný. Byl tam mladší z chlapců a ukazoval mi hru, kterou hrál na posteli - nějaké barevné kostky různých tvarů. Pak mi ukazoval nástěnku, která byla nad postelí. Najednou přišla jeho maminka. Tak jsem si říkala, co asi bude na mě říkat, když jsem tam přišla bez pozvání. Byla moc milá a hodná a začala mě provázet domem. Procházeli jsme celým domem a pak jsme všichni vyšli na zahradu. Prostředkem zahrady vedly kamenné schody nahoru. Po těch jsme vystoupali nahoru a na konci schodů a zahrady se rozprostíral les. Ta paní tam do země zapíchla kouli na tyči. Za chvíli přiletěli z levé strany ptáci, kolibříci, kteří byli ohromní a pomalu mávaly křídly. (Normálně jsou malincí a křídly mávají hodně rychle, ale to je známé...) V letu se zastavili na místě, před tou koulí, jenom mávali křídly a nádherně zpívali. Byla to úplná rajská hudba. Nejzajímavější na tom bylo, že byli v takové letce, šiku, kdy vzadu byli tři, vprostřed dva a vpředu jeden.
Ještě jsem se podivovala, jaký je tady u nás krásný les, takový kousek od místa kde bydlím.
A pak si pamatuju, že jsem s touhle rodinou plula po řece v lodi.
Byl to hodně příjemný sen.
S láskou
Ája 25.01.2010

© Wahlgrenis 25.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.