wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 19. do 25. října 2009              

 
Po 19.10.2009 Út 20.10.2009 St 21.10.2009 Čt 22.10.2009 Pá 23.10.2009 So 24.10.2009 Ne25.10.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 9, 10, 11, 14, 40

Práce:
Konflikt na pracovišti, který vám nějakou dobu nedává spát, se konečně v těchto dnech může vyřešit. Objeví se třetí osoba, která dokáže uhladit ostny obou naježených stran. Ovšem zase musí odejít. Zůstává na vás, jak dokážete tuto změnu přijmout a hlavně jak ji udržíte v tomto stavu také do budoucna.

Zdraví:
Porovnávat neustále svůj zdravotní stav s tím, jak je kolegům nebo známým, je nesmysl. Začněte se konečně na sebe dívat jako na originál, který má svůj vlastní život, své problémy. Nemusíte užívat stejné léky, stejné vitamíny, stejné diety. Poslouchejte raději více své tělo, pochopíte, o co vás žádá.

Vztah:
Řezná rána ve vztahu se hojí těžce. Počkejte chvíli, kdo vám přijde bolístku pofoukat. Nechcete věřit, že to s vámi partner myslí zase dobře. Už jste byli zklamaní víckrát. Co si opravdu myslí, najdete v jeho očích. Přečtěte si tam celou pravdu, možná se dozvíte, jak moc vás miluje. Tak to asi bude pravda.

Volný čas:
Nezůstávejte doma, musíte mezi lidi. Zajděte si s kamarády do oblíbené hospůdky nebo s partnerem na večeři. Pokud jste v místech, kde se hraje, nebraňte se tanci. Měla by do vás vstoupit energie spojená s hudbou, pohybem a příjmenými místy. Bude vám po dlouhé době zase moc krásně u srdce.

Rada:
Jste-li se známými a jejich dětmi, neodsuzujte jejich výchovu. Každý prochází jiným vývojem, je z jiné rodiny. Máte pouze přijímat informace, nekritizujte. Ani vám by se nelíbilo, kdyby vaše osvědčené postupy někdo haněl. Můžete jistě zvolit jiné téma k hovoru, děti ale tentokrát nechte stranou.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 4, 11, 12, 23, 37, 41

Práce:
Uvědomili jste si sami sebe. Byla to pro vás důležitá a nesnadná zkouška. Zjistili jste, že nemůžete jen pořád stoupat, aniž byste se ohlíželi na ostatní. Opět jste slétli ze svých nadoblačných výšin, opět kráčíte po pevné zemi. Práce je pro vás opravdovým smyslem života, věřte tomu.

Zdraví:
Problémy s očima, které vás mohou tyto dny trápit, nesouvisí až tak s potřebou nových brýlí, jako s vaším pohledem na svět. Něco je trošku jinak, než si přejete, a i když byste tomu chtěli pomoci, nejde to. Váš vnitřní nesoulad je třeba nejprve sladit, porozumět změnám kolem vás, pak budou lepší i oči.

Vztah:
Partnerský vztah jen vzkvétá. Ovšem dejte si pozor, abyste místo krásných slov neměli společný prostor za chvíli plný jen zbytečných věcí. Láska mezi dvěma lidmi se nedá koupit ani vyměnit. Nesnažte se jenom hromadit předměty a sbírat podle vás důležité trofeje. O tom by život být neměl.

Volný čas:
Půjdete-li hlavou proti zdi, obvykle narazíte. Jakákoli stavba, na které se spolupodílíte, by měla růst za přičinění ne jen rozumu, ale i vašeho srdce. Nebuďte sobečtí, nemusíte mít všechno největší, nejkrásnější a nejúžasnější. Skromnost by vám slušela. Pád na pevnou zem pak docela bolí.

Rada:
Když se náhodou odvážíte otevřít okno a dveře současně, vznikne logicky průvan. V takové chvíli může z vašeho života zmizet spousta věcí – a možná nejen věcí. Nesmíte si připadat jako oběť, najděte si, co vám dělá dobře, a toho ostatního se nekompromisně zbavte. Bude prospěšná očista.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 24, 25, 34, 35, 36, 43

Práce:
Procesy, které musíte řešit, berete už trochu s nadhledem. Postupně se začíná stav normalizovat, zase získáváte náskok před ostatními, zase jste první. Je možné, že si vás najde odměna nebo aspoň pochvala ze strany nadřízeného. Zmatky mizí, před vámi se ukazuje cesta, bez překážek.

Zdraví:
Nešetříte se, bolí vás hlava a tento stav je už neúnosný. Možná zaregistrujete i bolesti zad. Je toho na vás skutečně už hodně. Měli byste víc odpočívat, ale vážně. Na vysedávání do noci na počítači nebo u televize byste měli aspoň na pár dní zapomenout. Určitě by vám prospěl pobyt v přírodě.

Vztah:
Nic není ideální, nic není podle vašich představ. Všechno se vám bortí, nic nevychází. Vypadá to, jako byste chtěli větrat, ale místo nového vzduchu se k vám dostává prach a špína z ulice. Usazuje se vám v interiéru a vy máte najednou mnohem víc práce. Neseznamujte se přes internet.

Volný čas:
Měli byste opustit místnosti, v kterých trávíte většinu času, a vydat se ven. Chybí vám čerstvý vzduch, zapomínáte, jakou barvu má západ slunce a nevíte ani, jak se právě teď barví listy na stromech. To všechno byste si měli zopakovat, oživit. V přírodě se pohybujte sami, v lese choďte potichu.

Rada:
Mezi lidmi lze rozlišit několik variant vzájemných pout. Ne všechna jsou pro vás přijatelná. Pozor, komu dáte svou důvěru a hlavně si rozmyslete, po jakém mostě se vydáte. Někdy se může v polovině vaší cesty nad hlubokou roklí najednou zřítit. Potom už jsou na nic závěry o životnosti materiálu.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 26, 27, 39, 47, 48

Práce:
Neměli byste nyní nic ve své práci měnit, pokračujte v tom, co jste už dříve začali. Jen si dávejte pozor na detaily, abyste náhodou něco nepřehlédli. Ostatně ani tady nic není náhoda. Zbytečně by vás chyba vrátila zpět o několik dní nebo dokonce týdnů. Postupujte raději opatrně a pozorně.

Zdraví:
Se zdravím byste neměli obchodovat, nikdy se totiž nedá prodat ani koupit. Možná to tak někteří lidé mají, ale z těch si neberte příklad. Jsou sice nejrůznější zákroky, které si platíte, například máte-li pocit, že vám chybí něco ke spokojenosti. Plastické operace byste ale měli přenechat modelkám.

Vztah:
Pohybujete-li se na poli, kde rostou brambory, jen těžko najdete růže. V životě je to podobné. Partner se nikdy nezmění k vašemu obrazu, i kdybyste ho o to tisíckrát prosili. Zůstane svůj, přestože vám se to takhle nelíbí. Nepokoušejte se napravit alkoholika, téměř pokaždé je to marné.

Volný čas:
Každý koníček něco stojí, tomu se nesmíte divit, ať už docházíte na jazykový kurs, ne aerobic nebo plavání. Zadarmo je snad jen pocházka přírodou, ovšem nevstoupíte-li na soukromý pozemek. To by se vám mohlo pěkně prodražit. Važte si každé chvíle, kdy nejste ničím omezováni.

Rada:
Dítě, které se narodí do vaší rodiny, nesmí být nikdy bráno jako sok nebo sokyni. Nikdy s ním nesmíte soupeřit s partnerem. Každý tady má jasné místo, nic se nedá zaměnit. Partner zůstane pořád partnerem, i když mu přibude rodičovská role. Miminko je zase miminkem. Nesmí docházet ke střetům. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 28, 36, 39, 46, 47

Práce:
Nenechte se vykolejit z cesty, po které jdete, náhlou změnou nálad někoho z kolegů. Počasí může na lidi působit různě, vy máte opratě svých projektů pevně v rukou. Neděje se nic, co byste nezvládli, zase bude dobře. Pokud si kolem sebe začne někdo stavět zeď, aby měl od vás odstup, nechte ho.

Zdraví:
Konečně vidíte, jak byly některé vaše zdravotní problémy malicherné. Své srdce jste otevřeli dokořán, nechali jste skrz ně proudit tu nejčistší vlnu lásky, proto je vám nyní tak dobře. Nedivte se tomu, že ostatní se trápí podzimními neduhy a vy jste zcela v pořádku. Je to tou zvláštní vlnou.

Vztah:
Otáčet se do minulosti a hledat tam odpovědi na otázky dneška, je opravdu zbytečné. Neomlouvejte současné chyby svými minulými nezdary. Jste v jiné době, prošli jste jistou zkušeností, máte mít už větší nadhled. Opakovat pořád stejné chyby nemůžete, jednou se poučit budete muset.

Volný čas:
Adrenalinové sporty jsou sice moderní, ale ne pro každého. Jako dárek vašim starším rodičům se například seskok padákem absolutně nehodí. Ti si již dokáží svého zdraví vážit, jsou ke svému životu odpovědnější než mladí. Ti musí až časem pochopit, do čeho se nemá chodit. Buďte opatrnější.

Rada:
Pro pravdu se mnoho lidí zlobí. Často se schovávají pod nepříjemnou masku, jen aby pravda nevyšla na povrch, hrají divadlo, různé role v několika kostýmech, převlékají se podle toho, s kým momentálně jsou. Je to ale hodně stresující. Chcete-li mít kolem sebe jasno, zvolte si jen jednu tvář.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 6, 7, 12, 15, 47

Práce:
Mezi vámi a nadřízeným dojde k pozitivnímu posunu. Pokud jste měli dříve nějaké neshody, najednou se dostanete na podobnou úroveň a vyjasníte si, že vaše kroky směřují k jednomu cíli. Všechny ostré hrany budou obroušeny. Hned se vám bude pracovat lépe, když pochopíte z jeho strany stejný zájem.

Zdraví:
Nechtějte ještě odhalit tajemství. Zamyslete se nad otázkou, co od života vlastně očekáváte. Záleží, jak se prezentujete před ostatními, tady máte rozpor mezi tím, kým jste, a tím, kým byste chtěli být. Na nic si nehrajte, zkuste své energie sladit, zbavte se zrádné masky, kterou máte nasazenou.

Vztah:
Faleš, která si vás zaplétá do podivných sítí, vám nedovoluje skoro už ani normálně dýchat. Nemůžete partnerovi věřit jediné slovo. Společné projekty se podivně bortí, oči se míjejí, jako by se ani nechtěl potkat. Nemáte sice tichou domácnost, ale moc veselo u vás není. Raději jste stranou, sami.

Volný čas:
Rodiče, a spíš matka než otec, si vyžádají vaši pozornost. Možná někde špatně stoupla a má nyní závažné zranění, vypadá to na nohu. Je-li to sádra, bude asi nějakou dobu nechodící. Měli byste se za ní vydat a navrhnout, aby byla několik dní u vás. Samozřejmě bude proti, ale říct to musíte.

Rada:
Cizí zásah do soukromí nemůže nikoho potěšit. Jste otřeseni už jen tím, co si vůbec kdo dovolil, vaše hodnoty jsou nastavené jinak. Nechápete, že někdo může na okradení druhého stavět své zítřky. Může to být pro vás další zážitek, kdy se více uzavíráte do sebe a přestáváte věřit druhým.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  3, 15, 31, 39, 40, 45

Práce:
Zapomeňte na problémy, které jste řešili včera. Vychází slunce právě pro vás, můžete se těšit. Tvařte se optimisticky, dívejte se ostatním do očí. Jen tak nemůžete minout směr vaší cesty. Přijali jste sami sebe, máte se rádi, proto se vám výrazně začíná dařit. Zafungoval tady princip zrcadlového odrazu.

Zdraví:
Buďte na sebe maximálně opatrní, hrozí vám úraz. Mohl by se přihodit za podivuhodných okolností, například při neodborné manipulaci s počítačem anebo cestou do práce. Pozor na hlavu, která je ohrožena víc než jindy. Pobyt v nemocnici by vás nyní jistě nepotěšil. Nespěchejte, nic vám neuteče.

Vztah:
Máte strach z budoucnosti, nevěříte, že na vás ještě čeká štěstí. Tyhle myšlenky byste si měli zakázat, protože dokáží hrozně rychle klíčit a pak se jich nezbavíte. Postavte se raději s odhodláním na startovní čáru a počkejte si na jednoznačný výstřel. Dobře poslouchejte, to bude znamení pro vás.

Volný čas:
Udělejte si čas na návštěvu příbuzných, na které jinak trochu zapomínáte. Nevymlouvejte se, že nemáte čas. Ten je vždy přesně na to, na co jen chcete. Samozřejmě když nechcete, je všechno jinak. Naplánujte si, co byste měli ještě do konce roku stihnout, abyste na něco nezapomněli.

Rada:
Důvody, proč někteří chodí do kostela, mohou být různé. Také občas hledáte univerzální pravdu, ale zatím tápete. K vyššímu poznání člověk dojde ne tehdy, když to sám chce, ale až po jistých zkušenostech. Přicházejí v pravou chvíli, nechtějte si přivolat autonehodu, která by vám otevřela oči.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 7, 10, 16, 26, 36, 40

Práce:
Teď by vám vyhovovalo, kdybyste mohli odpočívat, ale práce by vám přesto současně ubývala. Tohle nepůjde tak snadno. Trochu to připomíná jízdu v autě, kdy v jisté fázi můžete mít pocit, že jenom pohodlně sedíte a skoro nic u toho neděláte. Buďte pozornější, aby jste se pak nedivili, co se může stát.

Zdraví:
S uvědoměním si své vlastní ceny z vás najednou spadly potíže, které vás trápily. Nebyli jste si totiž dřív jisti sami sebou, tady došlo k výraznému posunu. Člověk, kterého netrápí okolní svět, nemá ani nemoci. Postupně stoupáte na nádhernou horu, odkud je rozhled do široké krajiny.

Vztah:
Nemáte sílu vnášet do vztahu mezi vámi a partnerem argumenty. Jste smíření s tím, co se kolem vás děje, nevidíte důvod, proč to měnit. Silnější ve vztahu je v tuto chvíli muž, který přichází s nabídkou programu, co byste mohli dělat. Prospělo by vám společné plavání, kde je prostor i pro objetí.

Volný čas:
Mohli byste si zajet do míst, kde jste ještě nebyli. Jeďte s někým, s kým se rádi smějete a máte podobný názor na svět. Proberte spolu všechno, co chcete. Nechte si ukázat zámek nebo bude stačit restaurace, kde vám doporučí dobré jídlo. Měli byste jasně pochopit, že život má nějaký smysl.

Rada:
Začínáte-li nový projekt, nesmíte už předem očekávat komplikace. Je sice možné, že se něco nedobrého objeví, ale prvotně musíte věřit ve zdar svého díla. Obecně všechny novinky jsou ohrožené, nevíte, jak dlouhý život je čeká. Dodržujte naučené procesy, kombinujte, co se dá zkombinovat, ale hlavně si věřte. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 8, 18, 25, 29, 47

Práce:
Vaše práce je pro vás zase naprostým naplněním, vnímáte tuto svou cestu za nerozlučnou součást svého života. Jste správně rozjeti, nesmíte o ničem pochybovat. Jste si jisti vším, co děláte, jste na nejlepším možném místě. Dobře víte, že vaše práce je podstatným přínosem pro celou společnost.

Zdraví:
Možná zaregistrujete problém s krví. Nebylo by dobré v těchto dnech krev darovat, ostatně asi by se ani lékařům nelíbila. Zaměřte se na pročištění krve, pijte hodně kopřivových čajů. Ideální by bylo pět šálků denně, které si připravíte zalitím dvou lžiček sušené kopřivy horkou vodou. Odstát necháte osm minut.

Vztah:
Denně se učíte. Život je jedna velká škola, i když se nedochází do škol a není třeba psát úkoly. Každé vaše slovo má určitou hodnotu, cenu, kterou můžete u ostatních bodovat anebo také úplně skončit. Važte pečlivě všechno, co chcete partnerovi říct. Slovo, které vyslovíte, se už nikdy nedá vrátit zpět.

Volný čas:
Pozor na techniku. Mohla by vás zklamat v nejnevhodnější chvíli. Pračka, která celé roky prala, najednou skončí, stejně tak auto, které jezdilo naprosto bezchybně, jezdit přestane. Od vás se bude očekávat zaplacení opravy. V některých případech se budete rozhodovat, zda by nebylo lepší koupit novou věc.

Rada:
Váš domov by měl být oázou klidu a míru. Pracovní problémy a krize ze sebe sundejte a nechte je stát před prahem. Doma ať s vámi bydlí jen láska, ta se dokáže nádherně rozpínat. Umí se zabydlet v každém kusu nábytku, na poličkách i v kuchyňském nádobí. Tohle kouzlo je čitelné i pro návštěvy.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 9, 25, 32, 38, 40

Práce:
Je vám dáno stoupat pořád nahoru, tak se nedivte, když opravdu stoupáte. Přijměte to jako svůj úděl a věčně se nepozastavujte nad tím, jestli je to normální nebo není. Na to vám stejně nikdo neodpoví. Jen vy dobře víte, kolik úsilí tohle všechno stálo. S nikým se o tom ani bavit nemůžete.

Zdraví:
Pravděpodobné jsou nyní bolesti břicha. Nesmíte to přehánět s množstvím jídla, které jste schopni sníst. Prožíváte sice docela složité chvíle, ale vaše tělo za to nemůže. Pokuste se udržet jistou mez, aby to s vámi už brzy nedopadlo ještě hůř. Nikdy byste neměli přenášet potíže ze života do svého jídla.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se snažte zachovat jiskření a touhu. Přijmete-li jeho přítomnost jako fakt, připravíte se najednou o spoustu drobných radostí. Nezalézejte nikam do svých komnat, mluvte s partnerem o jeho trápeních a plánech, co si kdy přál a co se mu nikdy nesplnilo. Mějte společné touhy.

Volný čas:
Přicházejí k vám nečekaně peníze, s kterými si můžete naložit, jak chcete. Pokud se rozhodnete vsadit si, nevybírejte si čísla v žádném případě rozumem, třeba podle data narození, ale nechte promluvit náhodu. Také byste měli vědět, co s vyhranými penězi uděláte, nemají skončit v bance.

Rada:
Budete-li vysláni na služební cestu, buďte opatrní. Jednání sice dopadne podle vašich představ, ale návrat zpět by se mohl zkomplikovat. Překontrolujte si včas před jízdou vozidlo. Při čerpání pohonných hmot nemanipulujte s ohněm. Některé situace se nedají naučit předem, musí se jednat ihned.  

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 10, 23, 28, 41, 46

Práce:
Buďte velice pozorní na všechno, co vám řekne nadřízený. Je pravděpodobné, že se dozvíte důležitou informaci, která je zatím velice důvěrná. Zacházejte s ní jako s tajemstvím, které se nemá dostat do všech uší. Brzy zjistíte, jak jste u šéfa v jeho očích v minulých týdnech stoupli. Můžete se dostat na výsluní.

Zdraví:
Nejste si pořád jisti sami sebou. Pomalu vám dochází, že největší problém zůstal v minulosti, tehdy jste ho neřešili, snad jste mávli rukou. Ale zahnízdil se hluboko ve vaší duši a teď o sobě dává vědět. Nesmíte si příliš vyskakovat a chtít si vynutit něco násilím. To by nefungovalo.

Vztah:
Včerejší sliby jsou sice včerejší, ale měly by mít stále svou hodnotu. Není možné se najednou tvářit, že nic slíbeno nebylo. Nemávejte nad minulostí rukou, naopak podejte ji partnerovi a jděte spolu dál. Jen tak bude mít váš vztah pokračování. Můžete se společně vydat do divadla, nechte si vyprávět zamilovaný příběh.

Volný čas:
Připadáte si jako na jevišti. Sledujete mnohem pozorněji, co vám říkají ostatní, díváte se, odkud přicházejí a kam jdou. Svoji roli zatím příliš neovládáte, učíte se za pochodu. Kolem vás je ale krásné ticho, které teprve dopomůže ke zrodu dalších budoucích projektů. Přicházejí k vám nová sdělení.

Rada:
Měli byste ctít vlastní rodiče a prarodiče, i když spolu třeba už dávno nebydlíte. Udělejte si čas na jejich návštěvu, případně – nežijí-li – zavzpomínejte, jací byli. V mnoha směrech se z jejich života můžete inspirovat. Jsou to vaše kořeny, navazujete na tradici. Ukažte občas dětem fotografie z vašeho dětství.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 2, 30, 31, 35, 36, 37

Práce:
Jste správně nastartováni, měli byste ale malinko zpomalit a raději zkvalitnit všechny procesy. Nesnažte se stihnout víc, než na co máte. Zapisujte si úkoly, aby vám něco neuniklo. Byla by to zbytečná chyba. Jste pořád ještě pod zvýšeným dohledem nadřízeného, dávejte na všechno mnohem větší pozor.

Zdraví:
Zmatkům kolem už přestáváte rozumět. Jste víc než znejistěni, máte být najednou jinde, stranou. Budete muset udělat rázný řez. Začněte už konečně uvažovat o změně. Chystá se výrazná změna, co bylo dřív, už přestává platit. Na vás to klade zvýšené nároky. Už byste to měli přijmout.

Vztah:
Nevěříte náhodám, spíše v osud. Sami sobě si vysvětlujete, proč to máte s partnerem v současné chvíli právě tak. Nastoupili jste nelehký směr, pomalu ale nacházíte správnou variantu. Ovšem zatím je to úkol nad vaše síly a možnosti. Pokuste se přijít za partnerem s atraktivním programem.

Volný čas:
Prospěla by vám procházka horským terénem, výšlap na kopec a třeba až na rozhlednu. Určitě se nemusíte vzdalovat daleko od domova. Na výlet nechoďte sami, vezměte s sebou někoho, s kým si máte o čem povídat. Probrat můžete nějaké nadčasové téma, třeba život mravenců na severním pólu.

Rada:
Není vhodná doba, abyste na sebe veřejně upozorňovali, věnujte se svým zájmům doma. Žádná vystoupení na pódiu, neporozuměli byste si s diváky. Vaše chvíle ještě přijde. Můžete kreslit nebo malovat. Není nutné mít nějaké kurzy, kupte si skicák a pastelky a nechte je zcela svobodně rozběhnout po papíře. 

 

© Wahlgrenis   19.10.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.