wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 12. do 18. října 2009              

 
Po 12.10.2009 Út 13.10.2009 St 14.10.2009 Čt 15.10.2009 Pá 16.10.2009 So 17.10.2009 Ne 18.10.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 11, 15, 16, 26, 32, 39

Práce:
Domluva s konkurencí, protihráčem nebo kolegou není možná. Už je to jasné. Vnímáte tento krok jako ránu pod pás. Už jste se pokusili předložit druhé straně všechny varianty, ale nic nebylo pochopeno. Smír možný není. Jste zklamaní a jen těžko se odhodláváte k normální práci.

Zdraví:
Můžete mít v těchto dnech pocit, že se celý svět spiknul proti vám. Nic se vám nedaří v práci a s tím souvisejí i zdravotní problémy. Nic není jen tak. Dostali jste se totiž do zvláštního soukolí, které s vámi teď dělá podivné kousky. Nesmíte podlehnout, naopak se snažte co nejdřív vystoupit a být sví.

Vztah:
Ve vztahu k partnerovi vnímáte prázdno. Není o čem nebo snad ani s kým mluvit. Nechcete se už vracet k tomu, co je za vámi. Jsou to jen čísla, peníze, roky a staletí. Věřte, že cesta před vámi bude veselejší. Hlavně nemyslete na čísla, ale spíš na lásku, na srdce. Je to těžké zvlášť v těchto chvílích, ale povede se to.

Volný čas:
Udělejte si čas na návštěvu příbuzných, které jste už dlouho neviděli. Kontakty je dobré udržovat, i když už třeba bydlíte jinde. Babička s dědečkem vás jistě rádi uvítají, i když vědí, že máte spoustu jiných starostí. Netvařte se, že hned zase musíte jet zpátky. Uděláte jim svou přítomností radost.

Rada:
Odchod ze života nebývá veselý, i když tohle je pouze pocit pozůstalých. Přechod tam, na druhou stranu je pro dotyčného nádherným návratem domů. Pokud nastává v pravou chvíli, je vítán s otevřenou náručí. Nikdo se ale nesmí pokoušet otevírat tuto bránu předčasně. Potom totiž přicházejí tvrdé tresty.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 25, 26, 45, 47, 48

Práce:
Zažijete neuvěřitelný zlom ve své práci, bude to, jako byste najednou objevili vynález století. Všichni kolem vás budou chodit po špičkách. Máte najednou neuvěřitelný vliv na okolí. Kolegové se vám vyhývají. Nadřízení nevědí, co by vám měli zadat, protože pracujete zcela samostatně.

Zdraví:
Nechtějte pronikat do tajemství zrození. Pokud se vám vyhýbá těhotenství, není vůbec třeba obcházet specialisty a žádat u jejich pomoc. Miminko přichází přesně ve chvíli, která je pro něho nejvhodnější. Tajemství je ukryté v jediném slůvku – miluji tě. Bez lásky k vám miminko nepřijde.

Vztah:
Násilí mezi mužem a ženou je boj, který ale nemůže nikdo vyhrát. Nedopusťe, aby mezi vámi vládly zbraně. Jako partneři máte používat docela jiné „hračky“, ne vlastní sílu. Pokud tohle ovšem nezvládáte, nemá smysl být vedle sebe. Čtěte si navzájem z očí, tam je toho o vás napsáno nejvíc.

Volný čas:
Naučte se používat mluvené slovo jako dar, kterým přistupujete k druhým lidem. Važte proto všechno, co říkáte, a uvidíte, jak brzy začne fungovat zpětná vazba. Není důležité hledět jenom na obsah, ale musíte ho vždy propojit s formou. Zapojte mimiku a gesta, mluvte celým svým tělem.

Rada:
Zapomeňte na lež, žijte jen s pravdou, a to každý den. Naděje pro vás vstává s rozedněním, netrapte se, když se něco nezdaří. Máte úžasný plán, jen se nesmíte kamarádit s nenávistí, lží a záští. To vůbec nejsou dobré kamarádky. Dokázaly by vás dostat z vaší cesty do příkopů a do té největší špíny.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 24, 25, 34, 39, 47

Práce:
Nesmíte se nyní vůbec ničím rozptylovat, ale pokračujte v tom, co jste začali v minulých týdnech. Na soukromé aktivity zapomeňte. S kamarádkou se sejděte až po pracovní době. Dávejte si pozor na všechny detaily, aby vám něco neuteklo. Buďte ostražití, nikomu nesdělujte svá hesla.

Zdraví:
Zdravotní problémy z minulé doby vás nejspíš dostaly do ordinace vašeho ošetřujícího lékaře. Přistoupili jste na jejich postupy, možná se objeví i možnost operativního zákroku nebo kratší pobyt v nemocnici. Bylo to už nutné, jinak byste se nedostali dál. Ovšem zkuste o svých potížích více přemýšlet.

Vztah:
Nemůžete nikdy předem vědět, jak dopadne vztah, který právě rozjíždíte. Nesmíte se pouze bát, o co všechno můžete přijít, ale naopak se těšte, co nového přijde. Je to pokaždé nejisté dobrodružství. Nebojte se o své jistoty, o vlastní omezení, o ztrátu volného času. Jste na krásném začátku.

Volný čas:
Buďte opatrní při všech aktivitách venku. Hlavně rekreační běh nebo bruslení by nemuselo dopadnout dobře, i když jindy se nic nestalo. Ke zcela neplánovanému střetu by mohlo dojít v místech křížení s vozovkou, pozor si dávejte také tam, kde si hrají malé děti. Hlavu si chraňte přílbou.

Rada:
Když máte pocit, že už dál se nedá žít, nedělejte žádné ukvapené závěry. Vyjděte ven po západu slunce a počkejte si na hvězdy. Chvíli je jen tak pozorujte a nechte myšlenky volně plynout. Najednou pochopíte, jak jsou vaše momentální starosti v poměru k nekonečnu vesmíru malicherné.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 16, 20, 23, 34, 38, 48

Práce:
Už vůbec vás netrápí problémy, s kterými jste se prali na počátku roku. Teď je všechno jinak, vše je zapomenuto. Stav se normalizoval a vy postupujete přesně podle plánu. Nic dramatického neočekáváte, daří se vám. Dostali jste se přes krizový moment, už bude všechno jenom stále lepší.

Zdraví:
Zmatky vás neopouštějí, jste jimi stále více blokováni. Nechápete, co se děje a proč se to děje. Potřebovali byste se od všeho na pár dní osvobodit. Přenechat povinnosti někomu jinému a nedělat vůbec nic. Jenže tento stav nehrozí. Jste stále v jednom kole, vystoupit se z něho nedá ani na chvilku.

Vztah:
Sice si plánujete krásnou ideální budoucnost, ale dobře tušíte, že všechno není úplně v pořádku. Jako byste chtěli, aby vám hořela svíčka, ale přitom jste ji vůbec nezapálili. Jsou tady rozpory, před kterými ale zavíráte oči, nechcete je vidět. Záleží jen na vás, jak dlouho tohle vydržíte.

Volný čas:
Problémy s tatínkem nebo dědečkem, které se před časem objevily, se zase dostanou na pořad dne. Možná nastane jistý zdravotní problém nebo dokonce operace. Případně se může jednat o umístění v nemocnici nebo v zařízení pro seniory. I tohle se vás týká. Budete muset více komunikovat s lékaři.

Rada:
Neměli byste se nikdy příliš poddávat rychlosti. Je to moc zrádný kamarád, který vás dokáže ve správnou chvíli zastavit tak, že se ani nestačíte divit. Závod s časem byste nikdy nevyhráli, na to jste moc malí. Važte si každé minuty, kterou naplno prožijete se svými blízkými. Rychlost nechte stranou. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 14, 23, 35, 37, 46, 48

Práce:
Začíváte ze všech stran ocenění. Přicházejí odměny a lidé kolem se klaní. Jste na vrcholu, už nedoufáte, že by mohlo přijít ještě něco lepšího. Tohle se vám dlouho nestalo. Už se pomalu s tímto stavem srovnáváte. Chápete, že tento stav není náhodný, pracovali jste na sobě dlouho, nyní sklízíte zasloužené ovoce.

Zdraví:
Chápete, že jste součástí širší rodiny. Problém každého jednotlivce se vás dotýká. Nemůžete nikdy myslet jenom na sebe. Trápení ostatních je i vaším trápením, ale radost, kterou společně sdílíte, se mnohokrát násobí. Hlavně se nechtějte dostat do role soudce, nehodnoťte to, čemu nerozumíte.

Vztah:
Nedopusťte, aby mezi vás a partnera vstoupil stereotypní duch. Nuda a zase jen nuda dokázala už zabít mnohý vztah. Nenechte nikdy uhasit plamínky zájmu v očích milovaného člověka, buďte zajímaví, přicházejte stále s novými nápady, co byste mohli dělat. Myslete i na změnu vlastního image.

Volný čas:
Je čas, abyste v sobě probudili výtvarný talent. Pořiďte si skicák a pastelky, najděte si chvíli volna a nechte barvičky zcela volně běhat po papíře. První výtvor se vám jistě líbit nebude, ale už ten druhý začne vypovídat o vašem nitru. Podle barev, po kterých sáhnete, se pozná, jakou máte náladu.

Rada:
Vztah mezi mužem a ženou nesmí být vztahem obchodním. Srdce má sice také své zásady, ale o financích to být nesmí. Najděte si způsob, jak poznáte, jestli je druhý vedle vás spokojený. Nemusíte nic vážit na váhách, ani měřit metrem, přeso byste si jisti být měli, když je všechno v pořádku.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 9, 10, 22, 38, 41, 46

Práce:
Dosáhli jste maxima, už víc pracovat nejde. Kdybyste se ještě snažili víc a víc, bylo by to zbytečné a vás by to jen vrátilo o pár kroků zpět. Pracujte jenom tolik, jak je to pro vás příjemné. Násilí škodí v životě i v práci. Myslete na to, dokud je ještě čas. Vnímáte, že nyní vaše projekty vrcholí.

Zdraví:
Problémy na vás doléhají, podcenili jste menší příznaky a nyní musíte zajít k lékaři, aby vás dal dohromady. Připadáte si jako v pasti, všechno vás bolí, máte teplotu, jste malátní, hlava třeští. Musíte si odpočinout, nezačínejte nic, dokud nebudete v pořádku. Pijte hodně bylinkové čaje a jezte med.

Vztah:
Toužíte po opravdové lásce, která si nějak přesedla do jiného vlaku. S partnerem nemáte už mnoho společného, jenom to všechno, co máte. Naštěstí nejste úplně sami, dokážete si najít člověka blízkého vašemu srdci. Skála se tak může proměnit na hromadu písku. Nejste s partnerem na stejné vlně.

Volný čas:
Zbytečně se otáčíte do minulosti, jako byste právě tam o něco přišli. Přitom máte naopak pochopit, že každý člověk je jednou dole a jednou nahoře. Tohle není jenom váš případ, stále se všechno mění. Hlavně žijte naplno právě teď. Nenechávejte si nic na později, zapomeňte na větu: Někdy příště...

Rada:
Máte pocit, že víte spoustu věcí, které ostatní nechápou. Ovšem trochu tápete, jak to udělat, aby vaše informace přešly dál. Nečekejte, že každý, s kým si na toto téma budete povídat, začne skákat metr nad zem. Jsou to informace, ke kterým by si měl postupně dojít každý, nikomu nic nevnucujte.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  16, 19, 31, 32, 34, 38

Práce:
Nepřipusťte, abyste se stali součástí podivné hry. Nenechte se zatáhnout do praktik, které nejsou solidní, ale jenom se jako solidní tváří. Brzy by se ukázala pravá tvář a vám by to nijak nepomohlo. Držte se toho, co umíte, o čem jste přesvědčeni, že je správné. Nikdy nikomu absolutně nevěřte.

Zdraví:
Pořád se vám hlásí změna životosprávy. Začněte se už opravdu jinak stravovat, omezte kouření i alkohol. Vaše tělo je za poslední období hodně zesláblé, potřebuje nově naprogramovat. Strava, na kterou se zaměřujete, není nejlepší, měli byste se orientovat spíše na zeleninu a ovoce.

Vztah:
Nepřipouštějte ve svém životě předem existenci soka, když si máte být jisti sami sebou. Vystupujte před partnerem tak, aby nevznikla nejmenší pochybnost, že právě on je tím jediným, pro koho dýcháte. Nepodezírejte, když si nejste jisti, co dělá bez vás. Nevymýšlejte žádné krizové scénáře.

Volný čas:
Jste už několik týdnů jako kus dřeva. Máte problém se usmát, svět je jen černý. Zapomeňte na minulost a jděte vstříc novým dnům. Usmějte se na malé děcko, pohlaďte psa, promluvte s babičkou na přechodu. Každý den můžete zažít spoustu drobných miniradostí, jen se nepoddávejte smutku.

Rada:
Těžko se obhajuje vlastní pozice, když stojíte jako nahý v trní. Nedovolte, abyste kdy museli jednat pod nátlakem, vždy mějte po ruce osnovu k vašemu projektu, které byste se mohli držet. Pokud jsou na vás kladeny stále náročnější úkoly, dávejte si pozor, s kým mluvíte o detailech.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 16, 17, 22, 25, 34, 36

Práce:
Dočkali jste se ocenění za svou práci, také předchozí fáze byla poměrně komplikovaná. Nejprve jste totiž museli mnohé polikvidovat, upravit a poučit se z toho. Něco pro tuto dobu je absolutně nepoužitelné. Musíte proto začít s jinými metodami, ale vzali jste to za správný konec. Jen tak dál.

Zdraví:
Máte problémy se spaním. Buď se vám večer špatně usíná, nebo se v noci často budíte. Každopádně ráno nejste odpočinutí a místo toho, abyste jako ostatní začali fungovat, padáte únavou. Měli byste s tím už něco udělat, nemělo by to ale už trvat dlouho. Nejspíš spíte asi v geopatogenní zóně.

Vztah:
Přestože máte kromě partnera mnoho přátel, ne každý od vás dostane stejný díl vaší přízně. Máte dobře rozvrženo, kdo si co zaslouží. Jsou lidé, s kterými zajdete rádi na kávu, jiní, s kterými chodíte cvičit, a další jsou s vámi ve firmě. Partner se na vaše kamarády dívá občas hodně divně.

Volný čas:
Peníze jsou k životu docela příjemné, horší je, když chybí. Baví vás hostit přátele, zvát kamarádky na víno anebo jezdit po výletech. Právě nyní byste si mohli někam vyrazit. Určitě neupadáte do nudných stereotypů a nežijete jen od výplaty k výplatě. Užíváte si života opravdu naplno.

Rada:
Hledáte odpovědi na otázky, kterými se příliš lidí nezabývá. Zkoumáte roli nejvyššího vládce nad námi, co všechno hodnotí a jak může dopustit, že vám někdo blízký zemře. Máte důkazy, že existuje cosi mezi nebem a zemí, přesto se bráníte tyto informace přijmout jako fakt. Jasné je to, na co se dá sáhnout. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 10, 14, 26, 30, 38, 48

Práce:
Dali jste se do boje, nesmíte se rozhodně vzdávat. Stoupáte na svém zvláštním žebříčku nahoru, jiná cesta teď před vámi není. Začínáte si plnit svůj sen, chcete konečně pracovat mezi lidmi, kteří si vás dokáží vážit. Může dojít k ostřejší výměně názorů mezi muži a ženami ve vašem okolí.

Zdraví:
Jakmile se přestanete považovat za oběť, až skutečně přijmete sami sebe, začne se vám dařit i po zdravotní stránce. Zavěšujete na sebe zatím příliš mnoho bezpráví a nejistot. Těch byste se měli co nejdříve zbavit. Nezveličujte problémy, které vás nenápadně obcházejí. Nalaďte se do vlny zdraví.

Vztah:
Po jistých krizích se partner zase dostal na to úžasné první místo ve vaší hierarchii hodnot. Je pro vás největším darem, který jste si zasloužili. Nesmíte pochybovat, všechno je správné. Zaposlouchejte se pozorně do jeho tónů, poslouchejte, co říká a o čem mlčí. Udělejte mu radost, dejte mu třeba dárek.

Volný čas:
Nechcete si už připouštět nic, co by vás dostalo zpět do minulých problémů. V těch jste se ovšem ocitli jen vlastními chybami. Hlídáte si před sebou čistou cestičku, odmetáte pochybnosti, lži a nehezká slůvka, která by snad chtěla vyplout z vašich úst. Hodně na sobě pracujete.

Rada:
Když se najednou vzdáte svého cíle, může být všechno úplně jinak. Potřebujete mít pořád před sebou světýlko, ke kterému se přibližujete, a nesmíte se na sebe zlobit, že se k němu nedostanete. Člověk, který ztratí svůj cíl, přestane mít zájem o život, najednou úplně vyhasne. Nechtějte to.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 10, 14, 16, 20, 32, 33

Práce:
Prokážete před větším množstvím lidí, že jste skutečně nejlepší. Vystoupíte s argumenty, které ještě nikoho nenapadly. Zpracovali jste výsledky svých minulých projektů, které se váží na vaši současnou práci ve firmě. Je to posun, který vás může dostat na řídící pozici, pokud nebudete zbytečně skromní.

Zdraví:
Vaše zdravotní problémy, které vás zcela odzbrojí, jste ohodnotili jako karmické, před kterými není úniku. Možná by to také tak šlo pojmout, ale už víte, že každá nemoc je výkřik duše. Nikdy není pozdě duši osvobodit. Je důležité najít ten uzlík, který si říká o rozmotání. Řešení je na dosah ruky.

Vztah:
Jenom vy a váš partner víte, co mezi vámi opravdu je. Nemusíte každou svou pochybnost konzultovat s kamarádkami nebo známými. Do ložnice nikoho z nich nepouštíte. Jsou místa na vašem těle, které by nikdo jiný než partner neměl znát. Bylo by hloupé, kdyby k němu dorazily tyto informace.

Volný čas:
Hledáte bod, kterého byste se chytli. Nechcete hned hýbat zeměkoulí. Zkuste pochopit zvyky předků nebo v sobě najděte víru, která vám nikdy nedovolí padnout na úplné dno. Každý potřebuje mít jistotu, že nevisí ve vzduchoprázdnu. Jste na nekonečné cestě, která někde začala a někam vás také dovede.

Rada:
Je to sice hodně smutné, ale nikdy vám nikdo nepatří. Dokonce ani partner nebo vlastní děti, které přivedete na svět. Každý má svou vlastní cestu. Nesmíte se snažit držet nikoho ze svých potomků doma, když například uvažuje o studiu v zahraničí. Také některé pracovní pobyty dětí jsou pro rodiče hodně krizové.  

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 5, 7, 13, 14, 44, 49

Práce:
Setkáte se s podvody, které by vám chtěly komplikovat plány. Naštěstí máte dost zkušeností a víte, odkud v těchto případech fouká vítr. Nesmíte si nechat nic líbit. Kolega tuší, že nedělá dobře, měli byste mu ale dát vědět vlastní převahu, aby si to už nedovoloval. Je to zbytečné zdržování od práce.

Zdraví:
Karmický úděl nemoci na vás podvědomě útočí, stále se ale bráníte. Možná obíháte klasické lékaře, možná zvažujete cestu za léčitelem. Každopádně chápete, že je třeba něco důležitého udělat. Měli byste zkoumat ve vaší minulosti, co jste nedělali nejlépe. Odpověď k vám může dorazit zcela náhodně.

Vztah:
Písek jako stavební materiál je výborný možná pro děti předškolního věku. Postaví si hrad s cimbuřím a vodním příkopem. Vy byste ale měli uvažovat, že déšť, který v noci přijde, zboří věže a okna smyje. Druhý den potom najdete smutnou hromádku čehosi, ale hrad už to nebude ani náhodou.

Volný čas:
Přihodilo se cosi, co vám nedovolí chodit po zemi. Jste lehce znejistěni, rozpadávají se vaše pevné body, vaše jistoty. Všechno je jinak. Přitom byste tolik chtěli čas vrátit zpět, ale ani přesýpací hodiny tohle nedokáží. Ptáte se, kde se stala chyba, když si sami nejste ničeho vědomi. Přesto k vám dorazí odměny.

Rada:
Opustí-li vás nečekaně někdo blízký, nemá smysl chodit denně na hřbitov a plakat. Všechno, co vám měl předat, předal, vaším úkolem je nyní navázat na jeho odkaz a postupovat podobně. Smrt není konec, je to jen energetická změna. Největší význam pro člověka je v jeho srdci.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 14, 22, 34, 36, 40, 48

Práce:
Stále ještě zažíváte zvláštní přerod. Práce je nějak víc, ale mince se k vám nekutálejí. Očekává se od vás větší pracovní úsilí, ale s blížícími se vánočními svátky se každý také dívá na odměny. Vy si máte ještě nějakou dobu počkat. Kolegové to ostatně mají podobně, nemusíte jim nic závidět.

Zdraví:
Není vám dobře. Pálí vás oči, víčka jsou těžká, ale přesto musíte fungovat. Připadáte si jako v podzemí, kde na vás nečeká nic hezkého. Stále byste měli pít dostatek tekutin, spíše teplý čaj než nápoje s ledem. I kamarádi na vás vidí, že nejste ve své kůži, a nebudou naléhat, abyste s nimi pili to, co obvykle.

Vztah:
Peníze jsou sice atributem současnosti, ale neměly by se stát jediným vaším cílem. Život je třeba zaplnit láskou, vydejte se s partnerem někam do přírody. Hlavně v lese byste mohli zažít krásné chvíle. Můžete potkat zajímavé zvíře, ale hlavně ucítíte zase po nějaké době vůni jehličí a sáhnete si na mech.

Volný čas:
Nechtějte nutit trávu, aby rostla. Je spousta činností, na které nemáte vliv. Někdy se příliš snažíte být posunovači dějů ve vašem životě. Ideální by bylo, kdybyste se naučili volně plout životem. Tento pocit zažijete, až odstraníte ze života všechno, co vám jej komplikuje. Ničím si nesmíte ubližovat.

Rada:
Můžete mít trochu strach, že něco končí, když najednou padá opona. Ale nebojte. Je to jen přestávka, herci se převlékají do jiných kostýmů, staví se nové kulisy a diváci odcházejí na vzduch. Za chvíli bude ale všechno jako dřív. Nebuďte znejistění, partner stejně jako vy čeká na další díl. 

 

© Wahlgrenis   12.10.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.