wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 21. - 27. září 2009              

 
Po 21.9.2009 Út 22.9.2009 St 23.9.2009 Čt 24.9.2009 Pá 25.9.2009 So 26.9.2009 Ne 27.9.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 20, 22, 24, 36, 41, 43

Práce:
Stoupáte, jako byste si měli jít pro zlatou medaili na nejvyšší stupínek. Zažíváte neuvěřitelné náhody, nechcete pochopit, že tohle náhody nejsou. Přijměte už konečně, že ten potlesk patří opravdu vám. Jen konkurence má pořád s vámi problém. Vymýšlí, jak by vás dostala na kolena. Tím se ale netrapte.

Zdraví:
Udělejte si inventuru v koupelně. Některé přípravky, které tam máte, jsou dávno prošlé, ty vyhoďte. Měli byste se držet jedné značky, mýdlo používejte pokud možno obyčejné, přírodní. Zbytečná barviva a umělé vůně nejsou tím, co potřebujete. Nemusíte vyzkoušet všechno, co se objeví na pultech.

Vztah:
Láska v sobě zahrnuje jistá, možná podivná pravidla. Milovat druhého je hezké, ale on by to také měl vědět. Mluvte o svých citech, vyznávejte lásku a také ji přijímejte od partnera. Někdo to tak může mít, že lásku jenom cítí, beze slov. Ovšem to, co pojmenujete, má mnohem silnější vypovídací hodnotu.

Volný čas:
Pohyb otevřenou krajinou by vás mohl úžasně nabít. Zvolte si jízdní kolo, kolečkové brusle nebo jen tenisky a batoh na záda. Nechte se hladit větrem a vnímejte naplno intenzívní sluneční paprsky. Podzim je krásně teplý. S sebou vezměte jen takového člověka, s kterým se můžete bezstarostně smát.

Rada:
Sexuální prožitky s náhodným partnerem v sobě mají dobrodružný náboj, snad lákají pro nepoznané, neznámé. Ovšem pozor, ne každý takový vztah může skončit jen jako nezávazná epizodka. Mnoho jedinců už zaplatilo za tyto erotické chvilky daň. Největší z nich je nenávist k sobě samým, až jim to dojde.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 4, 23, 36, 46, 47, 49

Práce:
V těchto dnech zažíváte ocenění. Jako byste se dostali na stupně vítězů, jako by už nebylo kam dál stoupat. Nadřízení mohou přijít s odměnami finančními nebo jinou netradiční formou odměny zcela mimo termín. Neměli byste ale skláídta ruce do klína. Ještě to totiž není zcela definitivní konec.

Zdraví:
Srdce je pro člověka velice důležitý orgán v těle, nesmíte dovolit, aby se z něho stal kus kamene. Láska by měla neustále proudit vaším tělem, je v ní léčivá schopnost, když si to jen trochu připustíte. Nebraňte se dotykům, hlazení je moc důležité, stejně jako foukání na bolístku.

Vztah:
Když se budete jenom otáčet k západu slunce, nikdy neuvidíte první ranní paprsky. Zapomenete na jejich naději, s kterou vítají každý nový den. Ve vztahu nesmíte jenom bojovat, buďte optimističní, věřte ve společnou cestu, společný cíl. Mezi vámi a partnerem není větší problém.

Volný čas:
Měli byste si zajít do muzea, abyste se dotkli aspoň pohledem minulosti. Doba, v které žijeme, je příliš rychlá, hektická. Naučte se přijímat předměty doby minulé, zkuste se vžít do kůže svých předků. Zamyslete se nad vlastní pohodlností, co všechno už dnes odmítáte dělat, ale mohli byste.

Rada:
Nechtějte nic ve svém životě urychlit. Všechno má svůj čas, nechtějte nic prožívat dřív. Dočkejte si přesně na důležitou chvíli, kdy se má něco stát. Bude pro vás o mnoho slavnostnější. Nesmíte jít rychleji, než se právě teď jít má. Přijímejte ale na druhou stranu všechno, co se právě děje.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 16, 27, 29, 32, 46

Práce:
Vaše pracovní postupy ve firmě jsou znesnadněny, znejistěny. Vypadá to na zásah odjinud. Možná dorazí na kontrolu někdo z vyššího vedení, možná to bude inspekční orgán. Každopádně budete muset přehodnotit některé své zvyklosti, což vás v jistém smyslu zpomalí. Brzy tohle pomine.

Zdraví:
Nesnažte se pořád s něčím bojovat. Ani debaty s kolegy nebo známými o nemocech a zdravotních problémech nejsou pro vás tím nejlepším. Pomalu byste měli pochopit, že cesta, kterou hledáte, je nenásilí. Ničím si neubližujte, všechno nechávejte volně plynout. Pak se vám i nemoci vyhnou.

Vztah:
Vést válku a současně milovat protivníka jde dost složitě. Vyberte si, co je vám bližší. Každá situace je pro vás poučná, něco vám má sdělit. Nechtějte všemu rozumět, ale pokuste se najít směr, kdy nebudete nikomu ubližovat. Denně volíte, kudy půjdete, co řeknete a s kým se uvidíte. Buďte hodní.

Volný čas:
Možná se na vás obrátí někdo z vašich známých a požádá o půjčku. Dobře si rozmyslete, jestli do toho půjdete. Není to člověk nejspolehlivější, není jisté, zda byste své peníze ještě vůbec kdy uviděli. Zase ale nedat šanci je moc jednoduché. Každý se mění, dokonce i o vlastní nápravě se dá uvažovat.

Rada:
Nedejte na pomluvy: Je snadné bavit se na cizí účet. Stačí jediná věta, klidně i polopravda, a už se dá poslat dál přibarvená o další věty. Vždy se najdou uši, které si rády poslechnou příběh, který vypadá tak zajímavě. Buďte od těchto lidí dál, neposlouchejte, ale ani nešiřte pochybné informace.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 35, 37, 40, 42, 47

Práce:
Přichází období návštěv a nových kontaktů. Můžete zajet na veletrh nebo profesní výstavu, případně se můžete sejít se zahraničními kolegy na sympoziu. Nejste o nic méně než oni, měli byste proto vystupovat patřičně hrdě. Ostatně máte se čím chlubit. Mluvte o svých úspěších, posunují vás ještě dál.

Zdraví:
Dejte si pozor na to, co jíte. Uzeniny by nebyly nejlepší. Ideální je pro vás v těchto dnech celozrnné pečivo, ale nejvíce vám bude chutnat chléb, který si sami upečete. Nemusíte si kvůli tomu kupovat hned pec, poslouží vám obyčejná trouba v kuchyni. Zkuste slunečnicový nebo žitný chléb.

Vztah:
Početí budoucího miminka je posvátný okamžik, ke kterému byste podle toho měli také přistupovat. Někdo sice otěhotní, že o tom ani neví, ale vy se pokuste mít tyto chvíle pod kontrolou. Zkuste se těšit na potvrzení tohoto tušení a stejně tak nadšeně prožívejte celé těhotenství. Je to nádherná radost.

Volný čas:
Když vás zklame přítel, kterému jste absolutně důvěřovali, hodně to bolí. Jen těžko se srovnáváte s realitou, nechápete, jak se to mohlo stát. Zkoumáte, proč je svět tak zlý, když jste přeci nic nesprávného neudělali. Musíte přijmout to, co se vám děje a nějak se s tím vyrovnat. Není to příjemná zkušenost.

Rada:
Někdy se jen tak pro nic za nic jděte podívat večer na hvězdy, nehledejte v tom žádný smysl, ale jen se tak dívejte. Je to nekonečný prostor, který ale nikdy nedokážete pochopit ani pojmout. Je tam hvězd, které nikdy nespočítáte a ani se o to nepokoušejte. Smysl žití se také nedá pochopit. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 11, 33, 35, 45, 48

Práce:
Otevírá se před vámi celý svět. Vaše projekty jsou mnohem významnější, než jste si dokázali vůbec kdy představit. Teď teprve vám postupně dochází, že se děje něco neuvěřitelného. Stali jste se součástí obrovské akce, projektu, který může mít mezinárodní dopad. Nezastavujte se před ničím.

Zdraví:
Stojíte pebně nohama na zemi, nic si nenamlouváte. Pokud se nyní objeví komplikace, rozhodně to není nic zásadního, nic, co by vás mělo vykolejit. Snad to může být pouze malý vykřičník. Ničím se neubližujte, omezte nikotin a kávu, ale jinak vypijte denně alespoň dva litry tekutin.

Vztah:
Něžnosti mezi vámi a vaším partnerem by měly zůstat vaším tajemstvím. Nemusí každý z vašich známých, sousedů ani kolemjdoucích vědět, jak se líbáte, jaká místa na partnerově těle vás vzrušují. Tohle je pouze zbytečná transparentnost nezdravého citu, který musíte ventilovat na veřejnosti.

Volný čas:
Věnujete-li se sportu v přírodě, měli byste být zvlášť opatrní. To, co vám jindy zcela bezproblémově slouží, se může rozbít. Dejte pozor na technický stav svého kola, překontrolujte si brusle a v pořádku byste měli mít i svou horolezeckou výzbroj. Něco z toho by mohlo zcela proti logice zklamat. 

 

Rada:
Již při prvních schůzkách s partnerem si ho pokuste představit v rodičovské roli vašich společných dětí. Sledujte jednotlivé nepatrné náznaky v jeho chování, právě tady se může objevit problém, před kterým nyní možná zavíráte oči. Ovšem později by se mohl výrazně otočit proti vám

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 16, 36, 37, 39, 40

Práce:
Připravte se na rizikovou situaci. Po tomto týdnu už něco nebude jako dřív. Možná přejdete na jinou pozici, na jiné pracoviště ve firmě. Nejspíš budete muset před větším množstvím lidí obhajovat svou práci. Nebude to jednoduché, kolem vás je sice hodně nepřátel, ale pravda je na vaší straně.

Zdraví:
Zdravotní problém, kterého jste se snad i lekli, tak rizikový nebude. Tak, jak se nedávno objevil, zase začíná mizet. Neměli byste na něho spěchat, nebo si to rozmyslí. Operace nebude nutná. Těžko se vám tomu nyní věří, když doktoři říkají něco jiného. Chvíli počkejte a uvidíte sami.

Vztah:
Je zcela zbytečné snažit se partnera v nějaké směru přeučovat. V mládí si někdo může naivně myslet, že snad partnera odláká od kamarádů a navede ho na jinou, lepší cestu. Tento dojem může vydržet jen krátce, není to nikdy dlouhodobé. Nevěřte slibům, že bude dělat všechno pro vaše krásné oči.

Volný čas:
Je zbytečné žít celý život ve stereotypech: chodit pouze do práce a z práce, potom na nákup, udělat večeři, říci několik slov a ráno to samé. Nevíte-li, jak z toho ven, jak nebýt věčně obětí, přijměte informaci ze svého snu. Tam je totiž návod, jak můžete vystoupit z toho začarovaného kruhu.

Rada:
Nikdy nesmíte nutit slunce, aby zapadalo. Na to jste příliš malí páni. Je mnoho věcí, které člověk dokáže, ale mnohem víc takových, před kterými by měl pokleknout. Síla, která otáčí naší planetou, sice není vidět, ale je mocnější, než si myslíte. Přemýšlejte, co všechno už byste nikdy nechtěli dělat.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  4, 7, 12, 19, 42, 49

Práce:
Stoupáte pořád výš na pomyslném kariérním žebříčku. Nevidíte před sebou komplikace, věříte si. Ovšem mohli byste být zastaveni, buďte opatrnější. Zjistíte, jak je všechno pomíjivé a jako by nic nemělo mít smysl. Nemůžete se stavět do obranné pozice, zkuste se se změnami přirozeně sžít.

Zdraví:
Bolesti břicha nejsou závažné, jen byste měli trochu změnit jídelníček. Jste schopni sníst prakticky všechno, co se objeví na talíři, ale ne všechno je vhodné. Omezte uzeniny a vynechte rychlé občerstvení, které může být sice záchranou před smrtí hladem, ale nejzdravější není.

Vztah:
Vývoj člověka směřuje k soužití ve dvojici. To je směr, ke kterému jste od dětství sunuti. Máte vedle sebe člověka, který vás miluje, jen v sobě neustále řešíte, jestli si ho zasloužíte. Berte jeho přítomnost jako dar, který vám skutečně patří. Žijte ale také tak, jako byste mu darem byli i vy.

Volný čas:
Stále se ohlížíte do minulosti, jako byste měli strach žít právě teď. Není na tom nic složitého, jen už vyndejte nůžky a odstřihněte se. Vrací se vám minulé obrazy, vzpomínky, vůně. Přitom dávno žijete jiný příběh. Chvíli to potrvá, ale nakonec tohle zvládnete. Jinak byste zůstali stát na místě.

Rada:
Hudba, která k vám může v těchto dnech nadčasově promluvit, nebude surové techno. Tomu se vyhněte. Jen někteří hudební skladatelé jsou na takové vlně, aby mohli hudbu z vesmíru předat prostřednictvím svých skladem dál. Pátrejte po nich, ptejte se známých a hlavně tuhle hudbu poslouchejte.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 16, 25, 27, 32, 36, 40

Práce:
Už jste se dostali na jistou pozici, víte, jak vás ostatní přijímají. Jako byste vystoupali na vysokou horu, kam se z ostatních zatím nikdo nedostal. Dorazí se k vám zpráva, kterou byste mohli využít ve svůj prospěch, kdybyste ovšem chtěli. Máte problém operovat s výhodou, kterou máte jenom vy.

Zdraví:
Zapomeňte na krize, uvažujte pozitivně. Jste to, co si připustíte. Zbavte se vnitřních stresů, které jsou uměle vyvolávány. Naprogramujte se, jak je vám dobře a jak jste zdraví. Naučte se dýchat, abyste při každém jednotlivém nádechu vnímali ozdravující sílu svého dechu, jak prochází vaším tělem.

Vztah:
Postupně se dostáváte nad problém. Chápete, že některé věci se musí překročit a jít dál. Jinak byste se pořád trápili. Partner za vámi přijde a bude chtít pokračovat tam, kde jste minule skončili. Sice zatím nevíte, co odpovíte. Je vám líto zatáhnout za minulostí oponu, nechce se vám začínat znovu.

Volný čas:
Udělejte si pořádek v dokumentech. Víte, že občas je třeba něco najít. Ideální jsou desky s foliemi, kde má vše své místo. Zapomeňte na uklízení dokladů na jednu hromadu. Možná se zasmějete, jaké poklady z mládí tady dokonce objevíte. Když nemusíte nic hledat, získáte spoustu času.

Rada:
Smrt jako součást života mnozí lidé nepřijímají. Obvykle je odchod ze života někoho blízkého pojímán jako zklamání, jako zrada na vás samotných, že vám něco vzali. Nikdy byste neměli odcházet od nedokončené věty, nestyďte se za city, bez studu vyjadřujte lásku druhému člověku. Pak ani smrt nebolí. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 6, 7, 42, 43, 48

Práce:
Dojde pravděpodobně ke sblížení s osobou, která vás celou dobu nenápadně držela za ruku a podporovala při cestě na vrchol. Uznáte, že vaše snažení je vlastně velice podobné, máte toho spoustu společného. Máte o čem mluvit, spolu se nenudíte. Vaše projekty se tak dostávají i do roviny mimopracovní.

Zdraví:
Nepokoušejte se vnutit trávě, aby rostla obráceně. Nejspíš by vás neslyšela, a kdyby vás slyšela, určitě by vám nerozuměla. Poroste nahoru, za sluncem a nechá se každé ráno pohladit jeho teplými paprsky. Dělejte to také tak. Nezalézejte do tmavých jeskyň, přijměte se a hned se vám bude krásně dýchat.

Vztah:
Jste pustí a prázdní, nevidíte kolem sebe nic, jen nekonečnou poušť. Nevíte, kterým směrem se máte vydat. Máte velkou výčitku, vnímáte trochu zklamání, že jste nezvládli zahrát zcela ideálně svou rodičovskou roli. Ale rodiči zůstanete pořád, to se bát nemusíte. Partner se vám už vzdaluje.

Volný čas:
Není vhodná doba na žádné výlety, odjezdy na dovolenou ani návštěvy příbuzných v nedalekém městě. Na cestách byste nebyli šťastní. Přihodit by se mohlo absolutně cokoli. Vlak by najel na slepou kolej, letadlo může mít problémy při přistání a auto může skončit mimo vozovku.

Rada:
Přátelství z mladých let v některých případech vydrží až do stáří. Važte si těchto několika lidí, kteří s vámi dlouhé roky prožívají dobré i zlé. Víte, že se k vám nikdy neotočí zády. Neměli byste jim ti dělat ani vy. Smutné je, že časem se někteří přátelé z nevysvětlitelných důvodů ze života vytrácejí.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 21, 30, 36, 38, 43

Práce:
Sklízíte plody své práce, nechcete se ničím dalším rozptylovat. Víte, že tohle byla správná cesta. Někteří kolegové se vás snaží nalákat k posezení po pracovní době. Máte hlavu plnou nových informací, které musíte zpracovat, nechcete se bavit jejich hloupými vtipy. Právě pro vás rozkvetá nádherná zahrada.

Zdraví:
Máte to, co si zasloužíte, nemůžete očekávat nic jiného, dokud se nerozhodnete pro jisté změny. Problémy se zažíváním trvají. Nebudou se již ale týkat chyb v jídelníčku, jako spíše potíží z nervového napětí. Potřebujete se dostat na klidnější rovinu, je toho na vás v poslední době hodně.

Vztah:
Občas jako byste nechápali, co se po vás chce. Chtěli byste sice na jedné straně nechat věci plynou zcela přirozeně, jako to má být, ale současně si něco velkého v sobě zakazujete. Přicházejí k vám informace z jiných světů, ale vy se před nimi snažíte uzavírat. Možná nechápete pojem osudová láska.

Volný čas:
Mít pořádek v dokumentech a účetnictví je velice důležité. Projděte si všechny smlouvy, pojistky, možná zjistíte důležité informace. Může to být již dávno ukončené spoření a peníze vás příjemně překvapí. Také byste mohli zlikvidovat staré záruční listy, ty už vám na nic nebudou.

Rada:
Možná trávíte v koupelně zbytečně moc času, a to nejen pod sprchou, ale i před zrcadlem a ve specializovaných obchodech s kosmetikou. Zvažte si, co je pro vás důležité. Nikdy už nebudete mladší, než momentálně jste. Přijměte diktát času a uvědomte si, že každému je tolik let, na kolik se cítí.  

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 5, 8, 22, 45, 48

Práce:
Zatím se toho moc nového po pracovní stránce neděje. Přestali jste se ohlížet na ostatní, už neřešíte, co kdy kdo o kom řekl. Zažíváte jakýsi rozjezd, s tím mohou souviset nejrůznější druhy školení, které jsou sice pro vás nezajímavá, ale do budoucna je potřebujete. Už brzy se začnete naplno realizovat.

Zdraví:
Tlaky v srdeční oblasti vás mohou varovat, že něco není dobře. Vyhledáte lékaře, který ale při vyšetření neshledá nic zásadního. Vypadá to spíš, že byste se měli zklidnit, trochu zpomalit a hlavně nekonečné povinnosti předat ostatním členům rodiny. Stanovte si konečně, kdo bude mít který den co na starosti.

Vztah:
Prožíváte-li ve svém vztahu krizi, rozhodně jako řešení není jiný člověk. Pokuste se raději objevit zase cestu k sobě. Promluvte si s partnerem, hlavně zdůrazněte, co se vám na něm líbí. Chyby a špatné vlastnosti nerozebírejte. Pokud jen matně přemýšlíte, které vlastnosti to jsou, zmiňte neodolatelný úsměv.

Volný čas:
Měli byste si udělat čas pro sebe. Navštivte kadeřníka nebo kosmetický salón, špatná by nebyla ani pedikúra. Můžete si koupit něco hezkého na sebe. Potřebujete si zvednout sebevědomí, stojí to sice pár korun, ale konečný výsledek oceníte nejen vy a váš partner, ale také lidé ve vašem okolí.

Rada:
Někdy vás překvapí černé nebe bez jediné hvězdy. Tohle není výkřik, jen varování. Něco se neděje správně. Máte se zamyslet, kde jste udělali chybu. Možná vám odpoví sen. Naštěstí to netrvá napořád. Můžete si být jisti, že už za pár chvil vás políbí všeobjímající slunce. Dává vám novou naději.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:12, 15, 19, 23, 28, 31

Práce:
Budete-li vysláni na služební cestu, buďte opatrní. Jednání sice dopadne podle vašich představ, ale návrat by se mohl zkomplikovat. Překontrolujte si raději před jízdou vozidlo. Vypadá to na jednání s jistou úřední osobou. Některé situace se nedají naučit předem, musí se jednat bez váhání, ihned.

Zdraví:
Potřebujete čerstvý vzduch a proudy vody jako očistný proces. Nejste-li v přírodě, hodně větrejte. Ideální by pro vás bylo, kdybyste zmokli. Neschovávejte se před kapkami deště. Lepší než hygiena ve vaně je v těchto dnech sprchování. Představujte si přitom, jak z vás voda smývá všechno špatné.

Vztah:
Přicházejí k vám informace. Nemusíte hned vysedávat v knihovnách, když toužíte po nových sděleních. Někdy stačí zajít do jakékoliv prodejny s knihami, jednu náhodně otevřít a začíst se do textu, kam vám padne zrak. Tahle věta obvykle stačí k tomu, abyste pochopili, co je vám tak složitě sdělováno.

Volný čas:
Při lezení po skále se může stát, že vám ujede noha a budete viset za dva prsty na malém výstupku nad roklí. Tehdy si těžko zavoláte pomoc. Neriskujte. Pak se ani všemi penězi světa nedá zaplatit člověku, když daleko široko nikdo žádný není. Cennější než pár papírků v peněžence je ruka, kterou smíte držet.

Rada:
Dcera nebo přítelkyně vašeho syna prožívá bolestné období. Ale budete to právě vy, komu se svěří. Važte si této důvěry a pokuste se jí nenásilně navrhnout řešení. Někdy postačí upřímné slovo a rozbor dané situace. Nejspíš úplně všemu neuvěří, ale možná se alespoň zamyslí. Zkuste být trochu mimo, nevnucujte se. 

 

© Wahlgrenis   21.9.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.