wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 7. - 13. září 2009              

 
Po 7.9.2009 Út 8.9.2009 St 9.9.2009 Čt 10.9.2009 Pá 11.9.2009 So 12.9.2009 Ne 13.9.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 13, 20, 21, 31, 48, 49

Práce:
Posunuli jste se ve svém díle dál. Projekty vycházejí. V těchto dnech se ale připravte na zradu od někoho z konkurence. Zamyslete se, co jim může na vás vadit. Je to úspěch, který je už nepřehlédnutelný. Hlavně neudělejte žádnou chybu, na tu čekají, aby mohli rozjet protiakci. Věřte tomu, co děláte.

Zdraví:
Vaše pozornost bude nejspíš soustředěna na maminku nebo babičku, jejíž zdravotní stav se může zkomplikovat. Je vám jasné, že zdraví se nedá koupit za žádné peníze. Tak rádi byste jí pomohli, ale teď to nejde. Každá nemoc v sobě nese informaci, že něco není v pořádku. Teď se ozývá její duše.

Vztah:
Komunikace, nekonečné korálky se slovy od jednoho člověk k druhému, může najednou váznout. Zvažte, co chcete říct a podle toho vyberte slova. Nedorozumění by byla opravdu zbytečná. Ovládněte vlastní rozčílení a přelaďte se do pozitivní vlny. Uvidíte, jak se partner začne také mile usmívat.

Volný čas:
Se začátkem školního roku vám přibyly úkoly. Je toho docela dost, co musíte zvládnout. Hlavně nepodceňte tento rozjezd, zajistěte si všechny důležité pomůcky a zautomatizujte procesy. Časem už to půjde samo. Nechtějte ale na sobě trpět žádné násilí. Dělejte jen to, z čeho máte dobrý pocit.

Rada:
Po jakékoli živelní katastrofě je třeba důkladně uklidit. Něco je nenávratně pryč, což je v jistém slova smyslu i dobře. Člověk tak najednou pochopí, že spoustu věcí ke svému životu vůbec nepotřebuje. Začátky jsou sice krušné, ale tahle vnitřní očista je k nezaplacení. Můžete budovat znovu, ale už jinak.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 4, 7, 33, 35, 42, 45

Práce:
Do vaší práce zavál nový vítr. Napadají vás nové myšlenky, neuvěřitelná spojení, s kolegy nacházíte snazší cestu k lepším výsledkům. Není vhodná doba pro vzdalování se mimo pracoviště, je zde ideální tvůrčí prostředí. Využijte toho a pracujete na maximum. Výsledky se už brzy dostaví.

Zdraví:
V ohrožení jsou vaše prsty, a to na rukou i na nohách. Neměli byste manipulovat s těžkými břemeny, na stěhování si najměte firmu, tahat kusy nábytku jen se švagrem je nerozum. Pozor na sebe dávejte také na cestách, abyste na nerovném terénu neupadli. Zlomenina by vás jistě nepotěšila.

Vztah:
Nejste v pohodě, nejraději byste se sbalili a někam odstěhovali. Bohužel tato situace není příliš reálná, tak zůstáváte tam, kde jste. Krize s partnerem je vážnější. Nechcete už slyšet věčné výmluvy, nebaví vás čekat do noci, jestli přijde nebo ne. Jste už na konci sil, nechcete už na nic čekat.

Volný čas:
Partnerská krize vás svazuje. Jste jinde, než byste si přáli. Na jednu stranu byste chtěli být milí a upřímní, cítíte, že to nejde. Jste ztraceni, hledáte nejen cíl, ale vůbec směr své cesty. Máte strach, že by se mohlo opakovat to, co jste si už prožili. Do toho se vám nechce. Jste opatrní. Ničím si neubližujte.

Rada:
Ocitnete-li se na stupních vítězů, kde vám k tomu dokonce zahrají státní hymnu, jistě budete naměkko. Tohle jsou chvíle, na které se nezapomíná. V těch se uzemňujete, víte, odkud jste přišli a kam jdete. Nemažte nikdy cestu domů. Pamatujte na ten malý stát uprostřed Evropy. To je navždy váš domov.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 15, 19, 30, 35, 40

Práce:
Nejste už dávno dětmi, abyste se museli řídit pokyny ostatních. Máte své názory, za kterými si stojíte a o kterých jste odhodláni diskutovat. Neradi ale přijímáte cizí diktát. To je pro vás neskutečně omezující. V takové chvíli jste odhodláni k razantnímu kroku, což může ostatní docela šokovat.

Zdraví:
Jste-li momentálně sami, mnohem častěji se na vás lepí nemoci. City, které si předáváte s partnerem, formou něžných doteků, polibků a pohlazení, jsou výrazně léčivé. Mnohem rychleji odcházejí bolesti, ale i záněty v těle. Jen je třeba vědět, zda máte vedle sebe toho správného člověka.

Vztah:
Přijímejte všechno, co k vám přichází, jako to nejlepší, co může přijít. Dokonce i krize ve vztahu se chápejte jako dar. Prošli jste jí a můžete děkovat, že jste ji správně pochopili. Nedupejte a nevysílejte kolem sebe blesky. To, co se děje, je také vaším odrazem. Jací jste vy, takový je i partner.

Volný čas:
Ohlížíte se do minulosti a zkoumáte, co všechno jste dokázali. Připadá vám to až neskutečně složité. Nechtěli byste to znovu absolvovat. Můžete se ale pochválit, že za vámi jsou vidět jisté výsledky. Přestali jste si už dávat náročné cíle, žijete jen z toho, co bylo. Tohle byste měli přehodnotit.

Rada:
Kolem sebe si nestavte vysokou kamennou zeď. Jen byste se tím zbytečně oddělili od okolního světa. Neříkejte, že to je záměr, že právě tohle chcete. Spíše se nalaďte na ostatní, pokuste se jim porozumět a dovolte, aby také oni porozuměli vám. Nepůjde to asi hned, ale zkusit to můžete.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 28, 30, 38, 46, 48, 49

Práce:
Zase je všechno v pořádku. Na poradě můžete vystoupit s překvapivým návrhem. Mohl by způsobit zlom ve vaší dosavadní kariéře. Teď se rozhodně neschovávejte. Mluvte o svých projektech a plánech. Neodvážit se je v některých momentech osudné. Vy se ale odvážíte na správném místě.

Zdraví:
Oči jsou unavené a ještě vás k tomu bolí hlava. Měli byste víc pít, hlavně bylinkové čaje podle toho, které vám chutnají. Zcela vynechejte sycené nápoje. Potřebujete hodně spát, jste vyčerpaní. Televize ani počítačové hry nejsou dobrými společníky na trávení dlouhých večerů a předlouhých nocí.

Vztah:
Moc rádi byste byli, aby se vztah s partnerem posunul do hezčích vibrací. Teď si připadáte trochu jako ve stojatých vodách. Nic se neděje nebo aspoň nic, co by se vám mohlo líbit. Tentokrát je to na vás. Budete se muset začít trochu snažit, můžete přijít s úžasným nápadem, co dělat o víkendu.

Volný čas:
Poněkud se ztrácíte v prostoru a čase. Nemáte žádný pevný bod, kterého byste se mohli chytit. Všechno se vám zdá nestabilní a vratké. V takových okamžicích je dobré chytit se tradic nebo víry. Zajděte si do kostela, i když nejste věřící. Posaďte se a jen se zaposlouchejte do ticha a do zvuku zvonů.

Rada:
Buďte opatrní při jakékoli manipulaci s otevřeným ohněm. Dokonce ani grilování na zahradě není tak bezpečné, jak si myslíte. Svíčky nebo louče, které použijete k intimnímu osvětlení, byste nikdy neměli nechávat bez dozoru. Ohýnek sice může vypadat romanticky, ale škody by mohly být velké. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 6, 21, 37, 43, 48

Práce:
Vaše pozice ve firmě je tak stabilní, že o ní nemusíte vůbec pochybovat. Nastává čas odměn, nadřízení o vás budou mluvit v širších souvislostech. Nesmíte nikomu prozradit, co je za vaším nynějším úspěchem. Jsou to informace jen pro vás. Tvařte se před ostatními tajuplně, tím nic nezkazíte.

Zdraví:
Opět se ozve váš krk, všechno není tak ideální, jak si myslíte. Hůře se vám polyká a máte chrapot. Uvažujte, že všechno, co si o druhých lidech myslíte, se jim nemusí líbit. Nikoho nesuďte podle prvního pohledu, počkejte aspoň chvíli, než vyslovíte závěrečný ortel. Neubližujte, spíše milujte.

Vztah:
Prožíváte nádherný stav, kdy místo dvou zcela rozdílných lidí vnímáte absolutní sladění. Není nic, co by vadilo, není téma, ke kterému byste nemohli něco říct. Jste dva, ale jste jako jeden. Zní to jako obrat z pohádky, ale pohádka to není. Je to váš zcela reálný život, který se takhle krásně vyloupl.

Volný čas:
Jak jste se posunuli na novou vlnu, objevili jste ve svém nitru ty neokoukané dětské energie. Svět se vám zdá barevnější, zářivější, jasnější. Dokonce i zvířata, která potkáváte, vám připadají známá. Zmatky, kterých jste se ještě nedávno tak báli, jsou pryč. Užíváte si naplno každou chvíli.

Rada:
Kdybyste si teď mohli vybrat, jestli vezmete do rukou kámen nebo květinu, měla by to být květina. Každá voní jinak, ale to jistě víte. Jste něžnější a ostatním připadáte také mnohem milejší. Hledají důvody, co se s vámi stalo, nerozumí tomu. Láska dokáže s člověkem udělat skutečné divy. 

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 8, 18, 29, 30, 36, 45

Práce:
Napětí kolem vás polevilo. Všechno jste si vyříkali, byla vyslovena i varování pro příště, slíbili jste, co se slíbit dá. Nemáte z toho sice moc dobrý pocit, nepřipadáte si vůebc jako vítěz, ale spíše jako zpráskaný pes. Věříte, že už zítra nebo pozítří bude lépe. Budete si muset dávat větší pozor.

Zdraví:
Těhotenství je nádherné, maminka musí myslet především na budoucí miminko. Otec je na chvíli postaven trochu stranou. Sexuální aktivita by neměla být stejná, jako když žena těhotná není. Hlavně první trimestr je poměrně nebezpečný, mohlo by dokonce dojít k ohrožení těhotenství.

Vztah:
Mezi mužem a ženou jsou více než sex důležitá slova, to, jak si spolu povídáte, kdy a o čem. Když řešíte jenom pracovní povinnosti, to nikdo dlouho neposlouchat nebude. Vzpomeňte si na období, kdy jste spolu začínali, jaká témata jste probírali. Plánovali jste si budoucnost, nyní už ale všechno máte.

Volný čas:
Mezi matkou a dítětem se táhne neviditelná nit celý život, vnímáte, když se něco krizového děje. Přesto ale nikdy nikdo vám nepatří, nesmíte určovat koleje vlaku, který jede jinam. Matka je pro dítě branou, kudy vstoupilo do tohoto světa, ale není to její majetek, nemůže s ním nakládat podle svého..

Rada:
Važte slova, která chcete, aby za vás mluvila navěky. Vlastně za vás mluví každé slovo, proto skutečně važte všechno, co říkáte. Je zbytečně sršet okolo sebe jiskry, když by to šlo určitě podat jinak. Všechno, co vyšlete, se k vám také vrátí. To se týká nejen vašich slov, ale i nevyslovených myšlenek.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  6, 8, 16, 23, 43, 45

Práce:
Buďte opatrnější na vstupní hesla k počítači. Kolem vás jsou osoby, které velice zajímá projekt, na kterém pracujete, ale příliš o něm nemluvíte. Obávají se, aby nemuseli odejít. Konzultujte jej proto jen s lidmi, kterým věříte. Dávejte si pozor na klíče a při odchodu zkontrolujte všechny zámky.

Zdraví:
Máte ideální chvíli k otěhotnění. Pokud se vám nedařilo, mohli byste se nyní dočkat nádherného překvapení. Nezkoumejte ale časové hledisko, kdy to bude a proč to nebylo dřív. Každé miminko si umí vybrat nejvhodnější okamžik pro příchod na svět. Vy jako rodiče hrajete jenom menší roli.

Vztah:
Konečně k vám vstoupila láska, dejte jí dostatečný prostor, příliš nemluvte, aby hlavně ona byla slyšet. Našlapujte opatrně, po špičkách, abyste ji nevyplašili. Dívejte se partnerovi do očí a pozorujte, co vám říká beze slov. Televize pořád nezapínejte. Mohla by vám uniknout důležitá sdělení.

Volný čas:
Znalosti, které jste si osvojovali léta ve škole, často v praktickém životě nestačí. Jsou situace, kdy najednou zareagujete podvědomě, aniž byste kdy prošli jakoukoli výukou. Musíte se okamžitě něco rozhodnout. Tohle se nesmí složitě promýšlet mozkem. Takhle totiž reaguje vaše srdce.

Rada:
Když jdete po pláži, vaše stopy se v písku objeví jen na chvíli. Podobně je to i s vašimi slovy, která pronesete. Ne vždy zůstanou v srdcích druhých lidí navěky. Přesto se snažte volit svá slova tak, aby ostatní nemohli mít žádné pochybnosti, jak to myslíte. Mluvte naprosto jasně a jednoznačně.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 15, 17, 23, 25, 41, 44

Práce:
Odpočinek vám prospěl. Komplikace v práci se podařily vyřešit, jste postaveni před nové věci a z těch strach nemáte. Možná jste k ruce dostali jiného kolegu, který se v této problematice také orientuje. Vzali jste věc za správný konec, odškrtáváte si splněné dílčí kroky. Už o odchodu nepřemýšlíte.

Zdraví:
Těhotné ženy mohou zaregistrovat menší komplikace. Nebude to nic zásadního, ale měly by si uvědomit, že tohle je opravdu jiný stav, kdy nemají vykonávat činnosti jako dřív. Mají více odpočívat a hlavně se nenechat nikým rozrušit. Jejich psychika je labilnější. Velký význam má poslech klidné hudby.

Vztah:
Mezi mužem a ženou mají být nastavené přibližně stejné hranice, stejná přání a také odměny. Chce-li jeden výrazně víc než ten druhý, dojde ke kolizi. Proto je na počátku vztahu důležité zjistit priority partnera a sladit se pokud možno na jednu hladinu. Jakýkoli výkyv by nemohl dělat dobrotu.

Volný čas:
Nezapomínejte na místa, kde jste doma. Neutíkejte z republiky jen proto, že je to moderní a dělají to ostatní. I u nás je mnoho míst, která dokáží promluvit k vašemu srdci. Navíc tady máte výhodu domácího prostředí. Nikdy nemusíte o nic prosit, všechno chápete a hlavně rozumíte našemu humoru.

Rada:
Projevy citové náklonnosti jsou ve vztahu mezi vámi a partnerem hodně důležité. Nechoďte proto kolem sebe jen tak bez zájmu. Uvědomte si, že máte obrovské štěstí, že právě tento člověk stojí po vašem boku a že s ním můžete každé ráno snídat. Není to samozřejmé, spousta lidí to má jinak. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 13, 26, 30, 45, 47, 49

Práce:
Vracíte se v jistém smyslu k tradicím, k symbolům, které tady byly už dávno předtím, než jste na svých projektech začali pracovat. Připomíná to velký úklid, kdy to, co nepotřebujete, musí definitivně z domu. Dáte prostor osobě, která se stále snaží na sebe upozornit. Stejně ale budete lepší.

Zdraví:
Náhoda by mohla vstoupit do vašeho života naprosto nečekaně. Mohl by to být například jediný neuvážený pohyb a najednou byste se mohli dostat i do nemocnice. Mějte raději pod kontrolou každý svůj krok, buďte opatrní. Je to jen varování, věřte, že nic hrozného by se vám stát nemělo.

Vztah:
Bojíte se o sebe, ale víc se bojíte, že vás partner opustí. Nemáte to jednoduché, příliš si všechno komplikujete. Věřte, že se nic hrozného nestane, položte se do situace, nekopejte nohama, to vám nepomůže. Co má být, se stejně stane. Buďte nad věcí, uvidíte, jak už za měsíc budete v pohodě.

Volný čas:
Přátelství by mělo být nadčasové. Nikdy nesklápějte závoru před nikým, když jste se náhodou poznali s někým novým. Nehledejte mezi lidmi jenom výhody nebo peníze, které si od nich můžet půjčit. Zapomínáte na lidský rozměr, který je v každém z nás. Vede od vás k ostatním mnoho cestiček

Rada:
Může se stát, že najednou vaše jistoty přestanou platit. Nesmíte v takových chvílích rezignovat a poddat se depresím. Vždycky se střídají bílá s černou, stejně jako noc a den. Jste sice třeba teprve o půlnoci, ale brzy přijde svítání. Dočkáte se ho. Je to jen pár chvil, jen několik převalení z boku na bok.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 6, 11, 33, 35, 40, 43

Práce:
Na okamžik jste se od svého cíle vzdálili. Je pravděpodobné, že budete kontaktování nadřízenými. Bude zkoumat stav vašich projektů i dalších vašich aktivit. Neměli byste mít chaos na stole a v dokumentech. Hlídejte si všechny detaily a důležitá čísla. Je třeba teď několik dní vydržet.

Zdraví:
Jste uzavřeni ve své tmě. Škoda, že se pořád jen ohlížíte do minulosti a zkoumáte, co vám kdy bylo, co vás kde bolelo a co jste si muselo protrpět. Máte se dívat vpřed. Chybí už jen několik kroků a budete opět na výsluní. Dělejte si jen to, co je pro vás vnímáte jako dobré a správné. Mějte se víc rádi.

Vztah:
Můžete se potkat s bývalou láskou nebo člověkem, jehož cesta se s vaší násilně rozdělila. Mohli byste spolu zavzpomínat na minulost, nic si nevyčítejte. Stejně si už více pamatujete ty světlé okamžiky, někdy vám z podvědomí vyplynou věty, které jste pronesli a které měly tehdy rozhodující význam.

Volný čas:
Můžete zaregistrovat potíže s usínáním. V ložnici nebute všechno zcela v pořádku, je pravděpodobné, že tady máte geopatogenní zónu. V takovém případě je vhodné posunout lůžko do tzv. čistého prostoru, nebo si nechat doporučit nějaký odrušovací prostředek. Spánek se zase vrátí.

Rada:
Bojovat o své místo na slunci nikdo nemusí. Ta žhavá koule na obloze svítí stejně na každého. Brát větší díl a druhého přitom zacloňovat, to byste si měli ještě rozmyslet. Nejste ničím víc, nemáte vládnout tomuto světu. Význam slova pokora se občas propadá někam do neznáma, zkuste ho objevit.  

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 5, 7, 14, 44, 45, 49

Práce:
Nadřízený začne zkoumat vaše pracovní výsledky. Měli byste si dát všechny své resty do pořádku, zavolejte klientům, nic neodkládejte na později. Ukliďte si tu hromadu na stole. Co nepotřebujete, vyhoďte a hned budete mít jasno. Původní komplikace se brzy vyřeší a vy se dostanete zase vpřed.

Zdraví:
Nechcete příliš mluvit. Klíč od vašeho zdraví, které se zdálo být tak perfektní, je najednou ztracený. Měli byste na chvíli zcela změnit prostředí. Pomohly by vám dlouhodobější lázně s veškerou péčí. Měli byste kolem sebe totiž vnímat lásku. Chybí vám kontakt s druhým člověkem, hlazení.

Vztah:
Máte nejspíš pocit, že kromě vás má klíček od srdce vašeho partnera ještě někdo jiný. Sice to nikdo nepotvrdil, ani nevyvrátil, ale nějak to tušíte. Nezkoumejte to, nesnižte se k podlému sledování partnera, raději si všechno přečtěte v jeho očích. Navrhněte večeři na neutrální půdě a sledujte, jestli je jen váš.

Volný čas:
Až když člověk přijme vyšší moc nad sebou, pochopí, že k životu toho moc nepotřebuje. Dřív nebylo tolik vymožeností, ale lidé měli k sobě nějak blíž. Na návsi byl jen malý obchůdek, kde se dalo koupit všechno. Přijde-li povodeň, člověk najednou zůstává sám, bez ničeho, pak teprve chápe, kolik věcí nepotřebuje.

Rada:
Ozývá-li se nový človíček, je to vždy změna nejen pro budoucí maminku. Přípravy se týkají celé rodiny, nejvíce zasáhnou budoucího otce. Je možné, že s touto novou životní rolí nepočítal a teprve postupně přichází k tomu, co se chystá. Zažívá obrovský přerod svého nitra, není to jednoduché.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:20, 28, 32, 37, 38, 44

Práce:
Je pravděpodobné, že se do vašich plánů vloudí chybička. Něco se přehlédne, čímž se spustí řetěz dalších komplikací. Měli byste jít zpět po jednotlivých krocích, abyste našli místo, kde jste udělali chybu. Půjde sice o menší zdržení, ale určitě se vám v celém projektu ještě vyplatí, než kdybyste jeli pořád dál.

Zdraví:
Nemůže se vám podařit zrušit ani za pomoci těch nejlepších zdravotních odborníků problém, kterým si musíte projít. Někteří léčitelé mohou sice zkoušet nejrůznější metody, budou vám slibovat hory doly, ale nevěřte jim. Je to podobné jako s vaším stínem, také ho nepřekročíte, ani před ním neutečete.

Vztah:
Došlo-li ve vaší rodině v minulosti k rozpadu manželství, neuzavírejte se do sebe, komunikujte s oběma rodiči. Možná je to těžké, jistě máte lepší vztah jenom k jednomu z rodičů. Nepalte za sebou mosty, kořeny máte jedny a k těm se budete vracet celý život. Nejste nikdy úplně sami.

Volný čas:
Prázdno, které vás trápí mezi vámi a partnerem, je dočasné. Brzy se zase vaše kroky zase sejdou a rozdělené cesty se spojí do jedné. Ideální je pro vás dva nyní příroda jako taková, procházejte se podél vodních toků, choďte po horách, dýchejte čerstvý vzduch. Pozorujte svět zvířat, kterému se vyhýbáte.

Rada:
Neporovnávejte svou cestu s procházkou galerií, není to jen krása. Ne každý váš krok musí být nutně zlatě orámován. K vašim uším dorazí slova, která nebudete chtít slyšet, a vaše oči uvidí, co byste nejraději neviděli. Před pravdou se neuzavírejte, i když lež je líbivější. Neuvažujte, které z nich dát přednost.

 

© Wahlgrenis   7.9.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.