wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 17. do 23. srpna 2009              

 
Po 17.8.2009 Út 18.8.2009 St 19.8.2009 Čt 20.8.2009 Pá 21.8.2009 So 22.8.2009 Ne 23.8.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 13, 19, 28, 30, 39, 46

Práce:
Pracovní projekty se zdárně rozvíjejí, jako byste pozorovali obilné lány před sklizní. Je vám jasné, že jste na správném místě. Pokud nadřízený přijde s nějakou připomínkou, máte v rukou všechna důležitá esa. Ničeho se nebojte. Postupujte dál, už brzy je tady období sklizně, přicházejí k vám peníze.

Zdraví:
Staré energie, které si necháváte v bytě, například po zesnulých příbuzných, vás blokují. Najděte si chvíli a všechno, co jen zabírá místo, někam přemístěte; darujte nebo vyhoďte. Šperky zůstávají v rodině, ale určitě si je nechte vyčistit. I v nich je totiž nedobrá energie. Pak se krásně nadechnete.

Vztah:
Sexuální stránka vztahu nesmí nikdy zůstat osamocená. Je důležitá, ale mezi dvěma lidmi má především vládnout láska. Snažit se vnést do vztahu nějaké pravidelné úterky a pátky, jak radil svého času jistý psycholog, není nejlepší. Ten druhý by měl být pro vás víc než člověkem, s kterým bydlíte.

Volný čas:
Léto přeje radovánkám u vody. Užívejte si koupání, jak se vám bude chtít, udělá vám moc dobře. Navíc ze sebe spláchnete to, co vás svazovalo. Potřebujete zažít ten krásný pocit, kdy vás nadnáší vodní hladina. V těchto chvílích si zavzpomínáte na dětství, jak jste se učili plavat. Jak je to dávno?

Rada:
Asi vás nepřekvapí, že se sok objeví, když už..., obvykle z okruhu nejbližších a nejdůvěrnějších známých. Chodíte všichni společně a od očního kontaktu k dvojsmyslným větám není daleko. Řešením nebude zamknout se s partnerem do své jeskyně, ale přijmout jistá pravidla hry. Musíte vědět, kam až lze zajít.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 7, 19, 36, 45, 47, 48

Práce:
Všechny vaše projekty se slibně rozjíždějí. Jste ve správnou chvíli na správném místě. Můžete dokonce zažívat pocity podobné závrati nebo až neuvěřitelného štěstí z toho, jak se vám daří. Nic si neidealizujete, daří se vám, jste skutečně dobří. Stůjte si za svým, diskutujte s ostatními, máte co říci.

Zdraví:
Potrápit vás mohou orgány, které mají přímou součinnost s příchodem nového človíčka na svět. Těhotné ženy zažijí problémy, které ale neovlivní vývoj plodu. Dítě přijde na svět v pořádku. Je dobré přenést se přes všechny potíže, dívat se do budoucna optimisticky. Miminko se vám odmění.

Vztah:
Lidské srdce není z kamene, to možná už víte. Jen máte strach dát najevo své city člověku, na kterém vám opravdu záleží. Zbytečně se tváříte, že vám o nic nejde. Přitom jde. Najděte v sobě odvahu, nic totiž netrvá věčně. Partner by si mohl vysvětlit vaši pasivitu špatně, jako nezájem.

Volný čas:
Kdybyste zalezli někam pod zem, do studeného a tmavého tunelu, nejspíš by se vám tam dlouho nelíbilo. Člověk potřebuje světlo, teplo a hlavně souznění s ostatními. Neizolujte se od ostatních. Jednou tohle přeci vyjít musí. Už dlouho stojíte stranou a říkáte, jak vám tohle vyhovuje.

Rada:
Každá rána osudu, která vás potká, je z nějakého důvodu pro vás důležitá. Nechtějte se proto před ní schovat nebo někam utéct, stejně si vás osud najde. Lepší je, naučíte-li se za všechno, co prožíváte, ať dobrého nebo zlého, děkovat. Jsou to zkoušky, kterými procházíte a které vám mají do života něco dát.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 7, 9, 12, 16, 45

Práce:
Krize s osobou, která vám škodila, je už minulostí. Je pravděpodobné, že už ve firmě není. Možná neunesla tlak okolí, možná měla jiné důvody. Každopádně se všechno pěkně vrátilo do starých kolejí, kde si můžete zase navzájem důvěřovat. Atmosféra je volnější, nemusíte se před nikým schovávat.

Zdraví:
Prospěl by vám pobyt v přírodě, primitivní podmínky. Možná se máte přiblížit k životu předků. Možná jste už mnohé z toho, co jste uměli, zapomněli. Zase si zkusíte rozdělat oheň bez papíru, budete sbírat bylinky na čaj, mýt byste se měli v potoce. To vás dostane blíž k vaší podstatě.

Vztah:
Zapomínáte na všechno to ošklivé, co jste zažili. Postupně jste se sladili s tou nejlepší cestou, po které máte jít. Uvědomujete si sami sebe, nechcete opakovat chyby, které jste udělali. Povznesli jste se nad všechno. Mnohem lépe se vám dýchá, možná vás ani vaši známí nepoznávají.

Volný čas:
Nezakazujte si nic, zkoušejte úplně všechno, co vás napadne. Mohli byste se odvážit zapsat své prožitky na papír. Nebude to určitě nudná slohová práce. Je pravděpodobné, že vás dokonce váš písemný projev může šokovat, snad zažijete pocity podobné závrati, překvapení nebo příjemného šoku.

Rada:
Mezi dvěma lidmi je nekonečné množství nejrůznějších vazeb, pout a možností, jak spolu žít nebo nežít. Stačí si jen vybrat. Není třeba mnoho slov, když si máte s druhým člověkem porozumět. Nejvíc si toho o sobě můžete přečíst v očích, není možné programově lhát. Oči prozradí všechno.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 16, 19, 22, 23, 26

Práce:
Krizi s kolegou v práci jste už celkem přežili. Uvědomujete si, že je třeba se přes všechno přenést. Ideální by bylo, kdybyste mu už konečně odpustili. Máte se dívat vpřed a věřit, že zase bude lépe. Jste v jistém smyslu zastaveni, ale nemá to být zastavení definitivní. Je to opravdu jen na chvilku.

Zdraví:
Bolesti břicha a s tím související zažívací potíže souvisejí s chybou ve stravování. Dávejte si proto dobrý pozor na všechno, co sníte. Hlídejte si jídelníček na dovolené a zvláště v exotických zemích, kde mají stravovací zvyklosti hodně odlišné od těch našich. Ne každou pochoutku musíte ochutnat.

Vztah:
Stále setrváváte ve zmatcích, nic se příliš nemění. Kolem vás není nic krásného nebo motivujícího, čemu byste moli věřit. Žádné květiny, vůně nebo oči, v kterých se dá číst. Možná je to lákavé, ale neměli byste rozjíždět žádná erotická dobrodružství na jednu noc. Litovali byste.

Volný čas:
Je čas na likvidaci sentimentálních vzpomínek. Otevřete svou tajnou skrýš, vyndejte krabice, které zde spaly dlouhé roky, možná desetiletí. Deníky, fotografie, uschlé květy, čtyřlístek nebo mince byste měli ze svého domova odstranit. Jen vás totiž zbytečně fixují do minulosti. Ta už se ale nevrátí.

Rada:
Měli byste si najít chvilku a zastavit se. To, co se nyní děje, vás docela dost ničí. Nejste v pohodě, jen bojujete sami se sebou. Spousta ošklivých myšlenek vás blokuje. Potřebujete si zase uvolnit ten energetický kanál, přeladit se. Některé černé myšlenky pusťte už definitivně do světa.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 26, 34, 38, 39, 45

Práce:
Začnete se zaobírat skutečnými základy, tím, co jste měli udělat mnohem dřív. Najdete jakýsi pramen do svého nitra, podkryjete zvláštní vchod do míst, kde jste ještě nebyli. To vám umožní podívat se na práci jinýma očima, uvědomíte si jiné souvislosti a začnete pracovat s novým nábojem.

Zdraví:
Těhotenství je radost, nepochybujte, pokud jste miminko právě teď nečekali. Dítě do tohoto světa přicháze v tu nejvhodnější dobu. Je to jeho volba, nesmíte proti tomu nijak zasahovat, jen otevřete náruč a těšte se na první doteky. Jsou to chvíle nezapomenutelné. Přichází nový človíček, radujte se.

Vztah:
Nikdy nemůžete vědět, co se stane mezi vámi a partnerem v příštích vteřinách. Nikdy si nejste nikým jisti. Nevíte, co se odehrává v jeho srdci a co ho trápí, pokud o tom spolu nemluvíte. Nechte mezi vámi volně proudit to, co je dosud blokováno. Nastavte žádné překážky, ale o všem spolu mluvte.

Volný čas:
Plavání v moři je pro vás, pokud tam jste na dovolené, ideální možností, jak si zcela nenásilně uvolnit celé tělo. Pak vám bude krásně. Buďte ale opatrní, nevzdalujte se příliš daleko od břehu. Přestože jste dobrými plavci, moře dokáže být zrádné. Pozor si dávejte hlavně na vlny. Nepodceňte jejich sílu.

Rada:
Nepropadejte depresím, když se vám chvíli něco nedaří. Karma je sice moderní slovo, ale neznamená to, že byste do konce svého života měli být nešťastní. Každý uzel se dá rozvázat, každý problém má řešení. Jen se na něho musíte podívat jinýma očima, jaksi s odstupem. Zase bude lépe.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 11, 22, 31, 42, 46, 47

Práce:
Zpracováváte krizi technického charakteru. Mohl zde vypuknout požár, případně někdo z kolegů havaroval služebním vozidlem a vy to musíte řešit. Někdy jsou náhody nevyzpytatelné. Budete se muset smířit s jistými finančními ztrátami, ale časem se k vám peníze zase vrátí.

Zdraví:
Našla si vás vyšší ochrana, dohlíží na všechny vaše kroky, hlídá vás a pokud jste jen trochu citlivější, měli byste to zaznamenat. Tohle není náhoda. Nezkoumejte, proč se to děje, čím jste si to zasloužili, ale přijímejte to jako dar, který vám opravdu patří. Neporovnávejte s tím, co vidíte u jiných lidí.

Vztah:
Mezi vás dva vstoupila krize, vznikla jakýmsi nedorozuměním. Při domlouvání programu na víkend jeden z vás použil slovo, na které je druhý citlivý. Tohle je třeba hlídat. S usmiřováním to nyní nebude jednoduché, měli byste pár dní počkat, až se atmosféra uklidní. Vazba mezi vámi je narušena.

Volný čas:
Udělejte si radost a pořiďte si nějaký kamínek. Nenechte si ale jen tak něco vnutit, má na vás promluvit. Vybírejte nejen podle barvy, která vás zaujme, také tvar je důleživý. Měli byste ho nosit při sobě a často ho držet ve dlani. Dodá vám chybějící energii. Měla by vás oslovit barva modrozelená.

Rada:
V každém člověku je láska i nenávist. Stejně jako se střídá noc a den. Přesto byste ale neměli dávat prostor násilí, ale raději chodit po světě se srdcem na dlani. Sice kdo má klapky na očích, tohle neuvidí, ale citlivější lidé vás podle toho poznají na dálku. Nevěřte tomu, jen si to vyzkoušejte. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla:  2, 9, 20, 36, 43, 46

Práce:
Nadstandardní úkoly jste zvládli, zažíváte dobré pocity. Považujete se za nedílnou součást firmy, víte dobře, že nemůžete zklamat. Ne vždy ale jsou vaše projekty snadné, musíte se nad nimi zamýšlet. Do práce chodíte opravdu pracovat, i když někdo to má jinak. Také víte, že si vás najdou peníze.

Zdraví:
Ne každá informace, která k vám dorazí, je pro vás tou nejsprávnější. Mnohá sdělení jsou manipulující, aby vás dostala tam, kde vás ostatní potřebují mít. Vzorovým příkladem je reklama, která se na nás chrlí ze všech směrů a prakticky pořád. Není úniku. Otevírejte se jen některým sdělením.

Vztah:
Nechtějte zkoumat, co se v minulosti dělo kolem vašeho partnera. Vzpomínky ničemu nepomohou, jen spouštějí vodopády slz. Prožívejte každý přítomný okamžik, neutíkejte nejen do minulosti, ale ani do budoucích plánů a vizí. Zaměstnávejte mysl tady a teď, dívejte se partnerovi do očí.

Volný čas:
Někdy je složité najít svoji pravou podobu. Člověk se hledá dlouhá léta, tápe, neví, kudy se má vydat za svou pravdou. Cesta je to dlouhá, během ní potkává nejrůznější individua. Někteří ukazují vpravo, jiní vlevo, ale volba zůstává na vás. Stejně končí každému stejně, všem znějí jedny zvony.

Rada:
Procházíte pozoruhodným obdobím, jakousi očistou, kdy se zbavujete zátěže, kterou jste na sobě už dlouho trpěli. Stáváte se sami sebou. Máte pocit, že zase můžete volně dýchat. Dosud jste museli na příděl vzduchu čekat. Je to důležitý krok a nesmíte couvnout, protože druhá šance by už nepřišla.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 6, 7, 26, 43, 48

Práce:
Stále nejste v pohodě. Dalo se to čekat. Vy jste totiž zvolili postup, který nikoho dříve nenapadl. Kolegové se od vás oddělili, nyní si jdete svou cestou. Nesmíte se ale na ně ohlížet, tohle je jediné možné, co jste mohli udělat. Neptejte se, jestli tohle řešení nebylo předčasné. Opravdu nebylo.

Zdraví:
Tlaky kolem srdce nebudou zrovna příjemné. Neměli jste ve svém vztahu vždy zcela čisto, tyto nejistoty se zakořeňují právě do srdeční krajiny. Hlavně ženy by měly zpracovat minulou lásku jako skončený příběh, za který se má poděkovat. Tím se energie uvolní a člověk se začne cítit lépe.

Vztah:
Už by bylo dobré, abyste se zbavili závislostí, které vás zbytečně svazují. Ať jsou to cigarety, alkohol, čokoláda nebo cokoli jiného, měli byste se od nich osvobodit. Přesouvá vás to sice do jiných sfér, ale opouštíte reálný svět, zapomínáte na sebe, na ostatní. Potřebujete se najít, jen se rozpouštíte.

Volný čas:
Příroda je nádherným místem k životu. Jakmile to je jen trochu možné, měli byste tam utíkat. Města jsou už příliš stresující, zatímco lesy, louky a vodní toky jsou nesmírně inspirující a plné energie. Najděte si místa, kde se vám líbí. Objímejte strom, dívejte se do mraků, rozmlouvejte se slunečními paprsky.

Rada:
Dostanete-li se do krizové situace, a to se může stát prakticky kdykoli, první, co musíte udělat, je zbavit se stereotypních vzorců. Zrušte všechno, co už skoro jako stroj vykonáváte každý den, dnes a denně. Osvoboďte se od těchto schémat a najednou uvidíte svět jiný, mnohem krásnější.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 14, 16, 21, 39, 41

Práce:
Opět jste se dostali do správného proudu. Uvědomili jste si, jak jsou lidé kolem vás – a zvláště jeden z nich – důležitý. Uzavírání se do sebe nemá smysl, jen spolu můžete dokázat obrovské věci. Nehrajte si pořád na hrdiny. Rýsuje před vámi nadnárodní projekt, oslovíte mnoho lidí, bude to váš úspěch.

Zdraví:
Ohlásí-li se nečekaná návštěva, měli byste ji přijmout bez rozpaků. Pro takové případy je dobré mít doma rámcově uklizeno a mezi zásobami alespoň láhev vína. Buďte opatrní na každé slovo. Mohli byste se rozrušit, což by vám hned ohlásilo především srdce. Neměli byste si na sebe přidávat nic náročného.

Vztah:
Bolí vás, že všechno, co jste si s partnerem budovali, zůstává sesypané na hromádce, bez tvaru a vůně. Nějak se vytrácíte, hledáte novou cestu, partner je na jiné vlně. To krásné zůstalo v minulosti, ale vy musíte žít dnes. Není o co se opřít, chybí vám jediný bod, abyste pohnuli vesmírem.

Volný čas:
Zvažujete-li odjezd na dovolenou, rozmyslete si, jestli musíte opravdu letět. Letadlo není bezpečné. Mohl by naprosto nelogicky a proti všem fyzikálním zákonům zklamat motor anebo se ulomí křídlo, i když jeho životnost by měla být několikanásobně delší. Z letadla se těžko vystupuje.

Rada:
Jistě byste měli mít rozpis domácích povinností. To, že jste děti nezapojili a všechno se snažíte udělat sami, není rozumné. Nevzpomínejte na své dětství, tehdy bylo všechno jinak. Drobné úkoly zvládnou. Měly by se podílet na chodu domácnosti, aby pochopili, že nic se neudělá samo.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 7, 16, 21, 35, 39, 44

Práce:
Sundali jste konečně masku, rozjíždíte své věci tak, jak jste měli už dávno. Není to násilí, naopak jste se dostali na správnou vlnu, všechno se nyní děje tak, jak má. Nečekejte podrazy ani zklamání, teď tady nic takového nemá místo. Důvěřujte lidem, kteří tuhle káru táhnou s vámi. Buďte milí.

Zdraví:
Opatrně na jakékoliv jídlo, o jehož původu nic nevíte. Hrozí vám střevní katar. Mohla by se vám do těla dostat infekce, která by vás na jistou dobu vyřadila z běžných životních procesů. Dostanete-li se až do nemocnice, nekomplikujte personálu jejich činnost. Měli byste hodně pít, minimálně tři litry denně.

Vztah:
Máte-li vedle sebe partnera, s kterým byste chtěli jít životem, zvažte ještě, jestli o tom máte mluvit. Svatba sice už není pro vztah tak důležitá, jako tomu bylo v minulých generacích, ale má něco do sebe. Je to dobrovolné rozhodnutí dvou lidí, slib na celý život. Není to hra, tehdy totiž dáváte opravdu sami sebe.

Volný čas:
Když už vás doma nic nebaví, můžete navštívit nákupní centrum. Nemusíte utrácet za nepotřebné zboží, ale třeba potkáte známého nebo si sednete jen tak na výbornou kávu. Je třeba, abyste na chvíli vypadli z toho nekonečného stereotypu, v kterém jste po celý rok uvězněni. Takové zastavení dělá zázraky.

Rada:
Pokud nemáte připravenou řeč, neměli byste vystupovat na pódium. Lidé jsou zvyklí na show. Improvizace ale vyjde jen někdy a jenom někomu. V těchto dnech to na větší akce nevypadá. Zůstaňte raději doma ve svém křesle. Tam si dělejte, co chcete, ale nikoho nenuťte, aby vás musel poslouchat. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 7, 14, 15, 19, 26, 42

Práce:
Menší komplikace v práci. Všechno nebude tak jednoznačné jako dřív. Mohou za to jisté organizační změny. Někdo z vašich kolegů bude muset pravděpodobně odejít, ale zatím není jisté, kdo přesně to bude. Jste v napětí, jak to dopadne. Jste trochu znejistěni, máte strach, co bude dál.

Zdraví:
Lezete-li na strom a stoupáte pořád výš, musí vám být jasné, že větve jsou směrem k vrcholu stále slabší a nebezpečnější. Dávejte pozor, kam až se chcete dostat. Bezpečnější je držet se pevné země. Tam vám nic strašného nehrozí. Chcete-li na sebe upozornit, nemusíte se houpat na nejvyšším vrcholku.

Vztah:
Nesmíte ve vztahu dovolit žádnou přetvářku. Maska mezi vámi nemá co dělat, nesmíte lhát. Sundejte komplikované kostýmy, odličte se a buďte už konečně sví. Tady nemohou být slova psaná křídou, ta se při prvním dešti hned smyjí. Tesejte raději svá slova do kamene, zůstanou zde navěky.

Volný čas:
Dávejte si pozor, co sníte. Hlavně v zahraničí hrozí nebezpečí výrazných střevních potíží, spojených s nevhodně upraveným jídlem. Vyhledání lékařské pomoci bude až krajním řešením, ale jednoduché chvíle to nejspíš nebudou. Buďte opatrnější, experimenty se sebou samými by se nemusely vyplatit.

Rada:
Tak jako slunce svítí na obloze každý den a voda v řekách teče jedním směrem, k mořím, i tráva roste jenom nahoru, měli byste s pokorou přijmout svou roli. Roli člověka, který nikdy absolutně neovládne tento svět. Podpírejte stromy místo toho, abyste je káceli. Chraňte ohrožené druhy zvířat, nešlapte na berušky. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:   5, 8, 9, 12, 16, 30

Práce:
Spojíte nejspíš své síly s kolegou a zjistíte, jak se věci posunuly vpřed. Možná si dokonce říkáte, jak je možné, že jste na to nepřišli dřív. Daří se vám skutečně výjimečně, jste chváleni ze všech stran. Pokračujte ale dál, nenechte se sladkými slůvky rozptylovat. Vydali jste se dobrým směrem.

Zdraví:
Měli byste se více starat o svou pleť. Agresivní sluneční paprsky mohou napáchat zbytečné škody. Určitě si pořiďte vhodné krémy a také oči si chraňte správnými slunečními brýlemi. Menší problémy jsou dočasné, za několik týdnů samy zmizí. Nečekejte, že vám zrcadlo odpoví, kdo je nejkrásnější.

Vztah:
Netrápí vás žádné zklamání, všechno je tak, jak má být. Dokonce se i objevily nečekané peníze, můžete si koupit, o čem u dlouho přemýšlíte. Nemusíte čekat až na Vánoce. Neměli byste s partnerem čekat krizi, těšte se na sebe. Takhle by to měli mít všichni, jste na šťastné planetě.

Volný čas:
Odlétáte-li na dovolenou, cesta letadlem bude v pořádku. Přestože jste měli obavy a dokonce víte o několika dramatických skutečnostech, vás se netýkají. Sbalte si všechno, jen strach nechte doma. Oblast nad mraky připomíná smutnou zasněženou krajinu, je totiž bez lidí.

Rada:
Začnete-li uvažovat o slepení částí, které se nedávno oddělily, můžete se dočkat příjemných překvapení. Pokud i druhá strana má podobný názor, je šance začít nový příběh. Ovšem důležitou podmínkou je řádné vyvětrání, aby to staré zmizelo. Otevřete okno a zbavte se starých stereotypů.

 

© Wahlgrenis   17.8.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.