wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 10. do 16. srpna 2009              

 
Po 10.8.2009 Út 11.8.2009 St 12.8.2009 Čt 13.8.2009 Pá 14.8.2009 So 15.8.2009 Ne 16.8.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 5, 10, 13, 14, 17, 30

Práce:
Před vámi se otevírají možnosti, o kterých se vám před několika týdny nezdálo. Za těmi nezdařilými pokusy se konečně zatahuje těžká opona a začíná nové dějství. Máte tady hlavní roli, ale strach z toho mít nemusíte. To, co se po vás chce, ovládáte na jedničku. Zbavte se strachu a všechno půjde.

Zdraví:
Problémy kolem rtů a ústní dutiny, které vás mohou právě v těchto dnech trápit, souvisejí s vašimi slovy, která pronášíte směrem k ostatním. Každý vulgarismus, pohrdání nebo nadávka se neviditelně zapisují, ale nic netrvá věčně. Jakmile se posunete na pozitivnější vlnu, afty, koutky i opary zmizí.

Vztah:
Nastolíte-li mezi vámi a partnerem klid, necháte-li mu jeho prostor, kde se bude moci realizovat, nebudete-li neustále zkoumat každý jeho pohyb, najednou pochopíte, jak moc jste dosud ubližovali. Každý člověk potřebuje mít vlastní svět. Pak teprve vzniká vazba na další lidi.

Volný čas:
Jestliže máte zahradu, moc dobře víte, že sklízet se dá teprve ve chvíli, když předtím něco vysadíte a také odevzdáte kus ze sebe. Je to energie při zalévání, okopávání, pletí. Nic nám země nedá zadarmo. I vy jste součástí naší planety, nesmíte jenom brát, ale jistý díl, možná jako daň, musíte také odevzdat.

Rada:
Tajemství, které vám někdo sděluje, je moc příjemné. Nejen pro novou informaci, kterou přijímáte mezi prvními, ale hlavně vnímáte důvěru. Nikam dál s ním jít nesmíte. Všechno se totiž v takový okamžik může otočit proti vám. Důvěra se získává těžko, ale ztratit se může hned, v jediné vteřině.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 8, 12, 35, 40, 45, 47

Práce:
Nadřízeným se vaše pracovní nadšení nezdá. Jako by hledali důvody, jak je možné, že jste najednou tak v pohodě. Snad tuší, že máte ještě jiné projekty nebo aktivity, na kterých pracujte jinde. Je pravděpodobné jednání, kde budete muset obhajovat své cíle. Máte spoustu energie, zvládnete to.

Zdraví:
Jste-li ve věku, kdy byste se už rádi stali rodiči, nesmíte k početí přistupovat násilně. Miminko přichází ve chvíli, která je pro něho nejvhodnější. Možná si neuvědomujete, že těhotenství, které zařídí zdravotníctví, probíhá nejen umělou cestou, ale chybí zde energie především energie rodičů.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem byla donedávna podivná bariéra. Nyní ale všechny překážky mizí, jako by je nějaká neviditelná síla z cesty před vámi odstranila. Můžete si konečně navzájem číst z očí všechna slova, která nebyla nikdy vyslovena. Nemyslete v těchto dnech jenom na sebe, na to, co se musí koupit.

Volný čas:
Přestože děti už dávno vyrostly z dětských střevíčků, máte k nim stále silné pouto. V těchto dnech se můžete dozvědět informaci právě o svém potomkovi, která vás rozhodně nepotěší. Bude potřebovat vaši pomoc, nejspíš finanční, někomu něco dluží. Věřil lidem, kteří se ale nakonec k němu otočili zády.

Rada:
Nechávejte se volně unášet proudem, nedělejte nic násilně. Všechno, co nevnímáte jako správné a nejlepší, vám škodí. Snad nejhorší jsou postoje k druhým lidem, kdy nejste upřímní sami k sobě, kdy se chováte tak, jak je od vás očekáváno. Sundejte slupky, za které se schováváte před ostatními.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 4, 12, 20, 31, 33

Práce:
Zažijete zvláštní urychlení všech procesů. Je možné to přirovnat k živelní katastrofě, proti které nemůžete vůbec nic udělat. Jen stojíte opodál a čekáte, až to skončí. Tady je všechno na vás, jak se rozhodnete. Nemáte očekávat žádné rady od kolegů, protože ti se dívají na tuto věc úplně jinak.

Zdraví:
Nechápete, co se děje, máte problémy s pohlavními orgány. Zaráží vás, že jste to nikdy neměli a najednou musíte obíhat ordinace a poslouchat lékaře. Tak jste si to nepředstavovali. Ovšem sami si pomoci nedokážete. Sice konzultujete své trápení se známými, ale ti pro vás radu nemají.

Vztah:
Dostali jste se dál. Přijali jste sami sebe a začíná se vám dařit. Nejste už tou šedou nenápadnou myškou, která má strach podívat se druhým do očí. Jste sice mnohem opatrnější, ale otevíráte své srdce. To bylo opravdu nejdůležitější. Dál už půjde všechno skoro samo. Udělali jste významný krok.

Volný čas:
V každém člověku je trochu žena a trochu muž, záleží na tom, v jakém prostředí jste a jestli vás okolí přijímá takové, jací jste. Není nutné, abyste na sebe přijímali zátěž, která vám nepřísluší. Jste-li žena, buďte ženou se vším všudy, nehrajte si na tažné zvíře, které musí všechno zvládnout.

Rada:
Nikdy neutíkejte od nedokončené věty, vždy byste měli mít všechno srovnané a úplné. Nemá smysl balit se a odjíždět pryč, když se s někým nepohodnete. Lepší je najít společnou řeč, odhalit problémy a posunout se společně dál. Útěkem si ničím nepomůžete. Ještě si všechno důkladně promyslete.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 12, 13, 22, 41, 45

Práce:
Je možné, že na vás kolega před vedením vytáhne informace, které měly zůstat pouze mezi vámi dvěma. Výrazně vás to může znejistět, na chvilku budete zastaveni, ale přesto z celé této situace vyjdete vítězně. Pro příště ale buďte raději opatrnější, dávejte si pozor, jaké své plány ostatním odhalíte.

Zdraví:
Můžete mít pocit, že zdravotní problémy, které máte, souvisejí s vašimi předky. Své potíže svádíte na genetiku. Ale měli byste si přiznat, že chybu jste udělali sami. Genetika je pouze rámec, z kterého se dá snadno vystoupit. Zkuste zapracovat na svých chybách a také je co nejdříve odstranit.

Vztah:
Po zklamání se vám nechce nikomu věřit. Ani nedoufáte, že byste kdy mohli ještě někoho naprosto upřímně milovat. Zbytečně si kolem sebe stavíte tu vysokou kamennou zeď. Tak se k vám už opravdu nikdo nedostane. Proto také zůstáváte sami. Přes vámi daný zákaz se nic nepřihodí.

Volný čas:
Perete se s mnoha nespravedlnostmi. Nechápete, že nic se neděje jen tak, všechno má pro vás nějaký význam. Měli byste si v sobě udělat inventuru, pořád se jenom litujete. Chvilku stůjte a poslouchejte jen své nitro. Možná pochopíte, co vás vlastně trápí. Anebo sáhněte po papíru a všechno si zapište.

Rada:
Děti přicházejí do tohoto světa s nadějí. Tak je máte i brát. Ovšem časem může být tohle úplně jinak. Z malého miminka také vyroste dospělý člověk a vydá se svou vlastní cestou. Nepokoušejte se nikdy své potomky přelít do vaší formy. To by nebylo vůbec dobré pro ně, ale ani pro vás.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 11, 13, 14, 25, 39, 42

Práce:
Zase tušíte podraz. Problém ovšem způsobilo nedorozumění mezi dvěma osobami, každá má na věc jiný názor a nechce ustoupit. Tady hrajete důležitou roli, umíte je dostat na správnou hladinu. Ze sporu nakonec vyjde zcela neočekávané řešení. Dokážete je zcela neuvěřitelným způsobem usmířit.

Zdraví:
Ozve se problém s koleny, na který jste už téměř zapomněli. Opět jste totiž začali tělo zatěžovat, nemysleli jste na odpočinek. Teď ale sotva chodíte. Pomohly by vám relaxační koupele a také šetrné masáže. Ale hlavně odpočívejte. Vysokohorskou túru si na pár dní ještě odpusťte.

Vztah:
Srdce, které prožívá smutky, se dá jen složitě rozesmát. Škoda, že nevidíte kolem sebe nic pozitivního, žádnou naději. Zvažte, co se děje, jestli nemáte na partnera příliš vysoké nároky. Někde tady bude chyba. Snad byste měli být nějakou dobu sami, abyste zjistili, co vlastně očekáváte.

Volný čas:
Zaposlouchejte se do tónů vážné hudby. Ideální by pro vás byl středověký chorál. Představujte si prostory obrovského chrámu, poslouchejte zvuky zvonů. Zajděte si případně do kostela a poslouchejte, co k vám dorazí. Nejde ani tak o slova, ta nejsou důležitá, jako spíš o pocit, o přítomnost.

Rada:
V dětství, které jste nechali utéct do jiných světů, jste zapomněli kus sebe. Tam je klíč k radostem, který tak složitě hledáte a nenacházíte. Jste už dospělými, samozřejmě, to je něco jiného, na spoustu věcí nemáte čas, něco se zase do vašeho života nehodí. Ale tím si škodíte jen sami sobě.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 21, 27, 42, 45, 47, 48

Práce:
Budete se muset zaměřit na oblast směřující ven z firmy, ke klientům, zákazníkům, obchodním partnerům. Máte zvýšit obrat nebo zintenzívnit vlastní zaujetí pro výsledný efekt. Sice pro vás to bude poněkud náročnější, přibudou vám jisté povinnosti, ale záměr se podaří nakonec naplnit.

Zdraví:
Stejně jako na stromě nemohou vyrůst růže, ani vy nemůžete očekávat, že zůstanete věčně mladí a krásní. Nechtějte ale podstupovat složité plastické operace, abyste vrátili čas zpět. To by stejně bylo zbytečné. Stáří se nedá zamaskovat, nikdo vám neuvěří. Zůstaňte sví, nehrajte si na to, čím nejste.

Vztah:
Hledáte vzorce partnerského chování u vašich prarodičů, řešíte, co bylo správné a co byste opakovat nechtěli. Není snadné zvládnout záludnosti soužití. I když se rozumem bráníte, často se všechny krizové okamžiky z dětství, které jste viděli u rodičů nebo prarodičů, opakují i ve vašem životě.

Volný čas:
Mosty jsou sice úžasné stavby, které dokáží spojovat břehy, přibližovat člověka k člověku, ale dokáží být i nebezpečné. Hrající si dítě neodhadne, co se všechno může stát. Dívá se dolů na hemžení lidí, pak se chce podívat ještě lépe. Pomalu přelézá zábradlí. Buďte tam, kde se něco děje, buďte anděli.

Rada:
Nechtějte rozumět všemu, co si kde přečtete. Informace v novinách a televizi jsou z velké části manipulující, chtějí nás jenom někam dostat. Lepší bude, uděláte-li si na veškeré dění kolem sebe uděláte svůj názor. Nemusí vám nikdo naznačovat, co si máte myslet. Tohle už přeci dávno umíte. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 10, 15, 30, 31, 37, 47

Práce:
Kolegyně, která nejspíš pracuje na podobných věcech jako vy, začne vymýšlet plán, jak by na sebe více upozornila. Může vám přitom hodit pod nohy nějaké klacky. Proto buďte raději mnohem opatrnější, zpomalte, abyste se případně nezranili. Pravda se ukáže, je opravdu na vaší straně.

Zdraví:
Jste v poslední době příliš orientováni na sebe. Možná je to těžké, ale měli byste se přijímat jako součást celku, ne jako prioritního představitele rodu zvaného člověk. Pokora je při veškerých léčebných postupech opravdu nejdůležitější. Pozorujte přírodu, jak se mnoho věcí uzdravuje samo.

Vztah:
Když se vypouští rybník, nejdřív se zvednou stavidla. Voda se vyvalí obrovskou rychlostí, musíte odskočit, aby vás nevzala s sebou. Dávejte si i v životě pozor, když se najednou rozhodnete pro větší úklid. Nejenže byste přitom mohli uklouznout, ale také byste se už nemuseli vrátit zpět.

Volný čas:
Jste-li dlouho sami, nikdo nepřichází, nikdo nevolá a nikdo se po vás neshání, můžete mít pocit, že už opravdu nikoho nezajímáte. Ale to není pravda. Chvíli máte být zcela tiší, bez zvuků rádia, televize, reklamy. Zajděte si do lesa, kam vás doprovodí jenom ptačí zpěv. Pak zase bude dobře.

Rada:
Plout proti proudu řeky, to nemůže vyjít. Možná se vám občas také stane, že se vydáte cestou, která nikam nevede. Pak je dobré se zastavit a pojmout tento okamžik jako rozhodující nový start, při kterém se ale otočíte a vyrazíte dál už ve správném směru. Jakékoli násilí v životě se snažte zrušit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  9, 14, 20, 39, 44, 47

Práce:
Nazrál čas, abyste na sebe upozornili. Možná máte udělat lepší dojem. Začněte třeba studovat. Víte, že pořád někdo z kolegů odchází, firma se otřásá. Na vás se vedení dívá dobře, jste výborní. Může to být cesta, aby se o vás vědělo ještě víc. Porozhlédněte po možnostech studia, rozhodně na to máte.

Zdraví:
Trochu vás vylekala nemoc, která byla nebo snad ještě je ve vaší rodině. Je to strach, co by nyní mohlo zafungovat, příliš se tomu poddáváte. Měli byste se toho rychle zbavit, naladit se na pozitivní vlnu, nabít se jinou energií. Ideální by pro vás byl pobyt na horách, kdy byste zapomněli na stres.

Vztah:
Přestože váš současný vztah nemusí být nutně potvrzený před úřady, připadáte se absolutně šťastní. Možná už jste si vztah s papírovým posvěcením užili a pochopili jste, že pro život není moc důležitý. Váš partner naštěstí tohle vnímá stejně, je mezi vámi jasno. Ani jeden nežije pod tlakem druhého.

Volný čas:
Neoplácejte stejně, když po vás někdo hodí kamenem. Máte vždy možnost volby. Všechno, co jednou od vás odejde, to se vám také časem několikanásobně vrací. Dávejte proto raději pozitivní city, dávejte lásku, nabízejte srdce na dlani. I když nic z toho není vidět, citliví lidé to dokáží vnímat.

Rada:
V nemoci si člověk uvědomí, jak je v životě honba za penězi a materiálními statky nedůležitá. Zdraví se nedá koupit, i kdybyste měli zlatý důl. Každá nemoc je důležitá k zastavení. Podíváte se na dosavadní způsob života a chybu najednou uvidíte, jako když vám někdo nastaví zrcadlo..

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 6, 13, 30, 40, 45, 48

Práce:
Potřebujete peníze, proto zvyšujete své úsilí. Ovšem měli byste vědět, že násilím ani zrychlením procesů nikdy nic nedosáhnete. Naopak se můžete dostat o pár kroků zpět. Zvažte, jestli se chcete změnit v kus kamene. Lepší by bylo pokračovat v dosavadním tempu, nic si nevynutíte násilím.

Zdraví:
Měli byste se naplnit důvěrou. Dějí se věci, kterým nerozumíte, ale svými postupy, se dostáváte do podivné pasti. Chcete zázraky, ale odemykáte divné dveře. Zbavte se všech závislostí, které vás spoutávají. Získejte zase nad sebou vládu. Už brzy se posunete do vyšších pater, stačí jen pochopit.

Vztah:
Všechno, co je mezi vámi a partnerem, vám připadá složité, statické a prakticky neřešitelné. Udělali byste skoro cokoli, ale jakýchkoli skutků se bojíte. Volíte alespoň slova, která by mohl partner přijmout. Bere vám to příliš energie, nevíte, jestli má vůbec tato cesta smysl. Počkáte si, co bude dál.

Volný čas:
Ztrácíte vlastní víru. Něco se nepovedlo a teď nevíte, co a jak dělat dál. Najděte si program, který vás posune a který vás bude hlavně bavit. Nesmíte jen tak přežívat a chodit jako tělo bez duše. Každý den je složen z 24 hodin, které jsou naplněny úžasnými minutami a vteřinami, které stojí za to žít.

Rada:
Zkuste si vzpomenout, kdy jste v dětství nebo mládí měli nějaká zranění. Nikdy se nic neděje jen tak. Je to buď důležitý okamžik, kdy je třeba své kroky zpomali, anebo se přihodí cosi vyššího. Mnoha lidem se může otevřít pozoruhodný prostor nad námi, pak najednou vědí víc, chápou jiné souvislosti

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 21, 24, 37, 42, 47

Práce:
Tyto dny byste si měli odpočinout, odjeďte na dovolenou. Práce by pro vás byla příliš náročná, objevily by se navíc nečekané komplikace, které by vás výrazně zastavily. Daleko od lidí si hlavu nádherně pročistíte, zvážíte všechny dosavadní postupy a ještě můžete zažít spoustu dobrodružství.

Zdraví:
Při toulání přírodou byste se měli občas také projít jen tak bosi ranní travou, kde se ještě drží rosa. Je to úžasně ozdravovací proces, promasírujete si tak přes plosku nohy prakticky celé tělo. Na chodidle jsou totiž všechna důležitá nervová zakončení. Ovšem dávejte pozor na včely a vosy.

Vztah:
Konečně k vám dorazila ta správná vlna, teď začnete naplno vnímat lásku, která si před časem od vás odsedla. Radujte se a nechtějte nic vědět dopředu. Užívejte si každou takovou chvíli naplno, mluvte o věcech, které partnera zajímají. Nudu vyžeňte, každý den vymalujte do těch nejkrásnějších barev.

Volný čas:
Zase se učíte rozumět blízkému člověku beze slov. Je toho tolik, co se dá sdělit, ale slova na to nestačí. Někdy potřebujete vidět mnohem dál a hloub a výš. Čtěte si v očích, pozorujte pohyby blízkého člověka, vnímejte jeho dech. Je krásné usínat vedle někoho, kdo nemusí nikam odejít.

Rada:
Život je pozoruhodné divadlo. Pokud o tom ale člověk nepřemýšlí, dělá to, co se sluší a kam ho rodiče nebo škola sunou. Pak mu přijde do cesty partner a děti a s tím samozřejmě i starosti, jak na to všechno sehnat peníze. Je to honička, jak dělat to, co ostatní chtějí. Všechno je to ale trochu jinak. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 4, 17, 19, 36, 37, 49

Práce:
Nekonečné procházení pouští, kdy jste jen dlouhé dny a týdny hledali oázu, úrodné místo, kde by se dalo žít, máte za sebou. Už jste usazeni a víte, že tohle je opravdu ta nejlepší lokalita, jakou jste si mohli přát. Nemusíte se nyní rozhodovat k žádným úhybným manévrům, absolutně se vám daří.

Zdraví:
Přestáváte se silou snažit o vnitřní změnu svého zdravotního stavu. Silou nic nepůjde, lepším procesem je sladění se. Násilný tlak nikdy nikoho nezachránil. Nechte si pro jistotu překontrolovat krev. Případně byste mohli pít šťávu z červené řepy, která má zázračné účinky při regeneraci organizmu.

Vztah:
Nedělejte žádné změny, všechno má zůstat tak, jak to bylo dosud. Každým okamžikem, kdy jste s partnerem, se učíte, co je dobré a co ne. Každá růže krásně voní, ale má také trny. Předčasné závěry by nyní ničemu nepomohly. Počkejte, jak se vaše krize vyvine. Nebude to trvat dlouho.

Volný čas:
Měli byste zajít do bazénu, potřebujete si zcela nespoutaně zaplavat. Jste sevření, jakoby nacpaní do krabice, ve které se nedá dýchat. Máte ale cválat volně jako kůň na louce. Pohyb ve vodě bude pro vás úžasně ozdravující. Objevíte znovu svoji vnitřní sílu, která už ve vás hodně zmírala.

Rada:
Dobře si rozmyslete, než někomu dáte slib na celý život. Při takovém rozhodnutí nesmíte nikdy myslet na nikoho jiného, nevdávejte se například na bývalému partnerovi truc ani na přání třeba rodičů. Brzy byste pochopili, jak velkou chybu jste udělali. Ovšem následky si nesete sami. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  4, 12, 16, 17, 20, 36

Práce:
Ve firmě jste se ustálili na pozici člověka, který ví, kde je jeho místo, co má dělat a s kým. Nepracujete pod tlakem, umíte si úkoly srovnat a také je podle jednotlivých priorit řešíte. Nyní jste na novém startu. Dostáváte od nadřízeného příležitost, která vás může zase posunout o kousek dál.

Zdraví:
Změna jídelníčku by pro vás nyní byla ideální. Měli byste si uvnitř sebe tzv. uklidit. Zvažte dobře, jestli všechno, co sníte, je skutečně to nejlepší. Určitě si dejte pauzu od uzenin, omezte maso. Dopřejte si více zeleniny a ovoce, i když se vám to bude zdát zbytečné. Tělo si vnitřně potřebuje odpočinout.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem dochází se sladění. Přesto zaregistrujete problémy v oblasti financí, jako byste na poslední chvíli museli řešit nějaký výdaj a nebylo zřejmé, odkud se peníze vezmou. Chápete, že zabezpečit po materiální stránce rodinu není snadné, pořád se něco musí platit.

Volný čas:
Můžete se seznámit s atraktivní osobou opačného pohlaví a začnete uvažovat o nezávazném románku. Dejte si ale pozor, aby se vám tyto aktivity už brzy nestaly závaznější. Dobře si uvědomujete, kam patříte. Nechtějte si komplikovat vztah se stálým partnerem. Stejně byste se časem museli vrátit zpět.

Rada:
Nikdy si domů nepořizujte žádné zvířátko jen na zkrácení dlouhé chvíle. Je to živý tvor, ne hračka, kterou může odložit do kouta. Vnímá vaši lásku, přízeň, ale pozná také, jste-li nešťastní nebo unavení. Prožívejte svá trápení společně a časem uvidíte, jak se vám podaří chmury nádherně zahnat.


© Wahlgrenis   10.8.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.