wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 3. do 9. srpna 2009              

 
Po 3.8.2009 Út 4.8.2009 St 5.8.2009 Čt 6.8.2009 Pá 7.8.2009 So 8.8.2009 Ne 9.8.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 15, 31, 37, 40, 43

Práce:
Plníte si svůj sen, jste nádherně rozjetí, nepřemýšlejte ale, jestli je takové tempo vůbec správné. Nedávejte určitě nikomu ve firmě přednost, nemluvte o svých soukromých plánech a vylepšeních. Nyní záleží, jak radikálně se postavíte k problému, který se může objevit. Určitě nic nezvdávejte.

Zdraví:
Jistě jste už slyšeli, že ticho léčí. Ale nejen ticho. Vaši bolest, která vás může docela potrápit, zmírná také barvy. Omezte kolem sebe červenou a pokuste se přeladit na zelenou a bílou. Vnímejte je jako nekonečné světlo proudící do vašeho těla. Stavte si kolem sebe svíčky v těchto barvách a do bílé se i oblékejte.

Vztah:
Není nikdo, kdo by vám vyznával lásku. Jako by tento příběh byl pro vás dávnou minulostí. Připadáte si jako okradení, jako by polovina vás někam zmizela, neco vám chybí. Ale to je jen pocit. Naučte se žít naplno sami se sebou, neškemrejte nikoho o kousek citu. Buďte hrdí, nebrečte, i když to bolí.

Volný čas:
Rozhovor s někým blízkým vám může otevřít oči. Snad narazíte na téma, v kterém se najednou poznáte. Ani nebudete chtít uvěřit souvislostem, které vás zcela odzbrojí. Sundat masku bývá moc těžké, protože o ní třeba častokrát ani nevíte. Najednou v sobě můžete objevit novou sílu.

Rada:
Přestože bydlíte v moderních objektech, jistě jsou místa, která mají vazbu na dětství. Tajná krabice s dopisy od první lásky nebo půda, kde jste o samotě sedávali a kombinovali, co bude dál, když nejdůležitější osoba vašeho života odešla. Nedovolte, aby se tyto koutky vaší duše zamkly.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 16, 35, 45, 47, 49

Práce:
Jste poučeni. Víte, že už nesmíte tolik věřit druhým. Také je vám jasné, že létat v oblacích nemá smysl. Dostáváte se zase na zem, jste sice pozitivně naladěni, ale už víte, kde jsou meze, za které se nesmíte dostat. Vaše práce se pro vás zase stává smyslem života. Baví vás a věříte ve výsledky.

Zdraví:
Podivné bolesti hlavy, hlavně za očima, vás mohou vyvézt z rovnováhy. Nikdy totiž na migrénu netrpíte a najednou je tady. Sáhnete nejspíš po lécích, které vám doporučí kolegyně, nebo zajdete do lékárny. Rádi byste tyto problémy odstranili co nejrychleji, nezkoumáte, co se děje, proč to vůbec je.

Vztah:
Snažit se ve vztahu používat taktiku oko za oko – zub za zub je hloupé. Povzneste se nad chyby partnera, buďte lepší. Někdy je ale bolestné přijmout porážku, když se najednou objeví mezi vámi ještě někdo třetí. Těžké je přijmout informaci o chybě partnera, ale nejtěžší je naučit se odpouštět.

Volný čas:
Čas je odměřován všem stejně, neměli byste dlouhé hodiny trávit před zrcadlem. Vrásky ve tváři nezkoumejte, nepočítejte šedé vlasy. Udělejte si radost, váš šatník si zaslouží obměnu. Měli byste se zaměřit hlavně na vlastní dobrý pocit. Ten totiž na vás časem pozná každý i navenek. A vůbec nebolí.

Rada:
Faleš nebo zrada mezi přáteli se neodpouští. Bývá to navždy. Zvažte, jaké konflikty jste už s nejbližšími lidmi zažili, kdo z nich se neostýchal bodnout vás do slabin. Většinou tyhle chvíle zůstávají v paměti navždy, detaily si přehráváte celý život jako nekonečnou smyčku. Ptáte se, proč to bylo.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 9, 10, 12, 26, 37, 42

Práce:
Týden bude zcela bezkonfliktní, všechno půjde jakoby samo. Nemusíte se o nic zvlášť starat. Už dříve jste se zasloužili o správný rozjezd, teď už se jen děje to, co se dít má. Můžete v klidu odpočívat, o nic nepřijdete. Mohli byste si vzít dovolenou. Firma to bez vás určitě několik dní vydrží.

Zdraví:
V ničem na sebe nesmíte spěchat. Zpomalte, pokud to půjde. Nesnažte se závodit s časem, to byste určitě nevyhráli. Čas je lepší závodník než vy, i když si to nechcete připustit. Mohli byste se ošklivě střetnout s jiným člověkem nebo dokonce s věcí. Do cesty se vám může postavit starý dům.

Vztah:
Pořád se rozhlížíte, odkud k vám začne utíkat štěstí a láska. Jste roztěkaní, nevíte, kterým směrem se máte natočit a jestli už je čas otevřít náruč. Nemáte ale zatím ten správný klíč, abyste dokázali odemknout své srdce. To zatím odpočívá a čeká na vhodnější chvíli. Nedělejte nic násilím.

Volný čas:
Když se vám nedaří, tak je to kompletní. Nemáte sílu a nevíte, kde ji načerpat. Zkoušíte různé možnosti, ale to vás moc nebaví. Je toho totiž moc, co už vám podivně promlouvá mezi prsty. Potřebovali byste za svou minulostí konečně zatáhnout tu těžkou oponu a začít znovu. Ono to půjde, uvidíte.

Rada:
Smrt v rodině není nikdy veselá událost. Všechno se vám zpomalí, někdy se dokonce může život až úplně zastavit, když přijdete o někoho hodně blízkého. Délka života ale není nikde stanovena, nezkoumejte, jestli to bylo nebo nebylo brzy. Každý den byste měli prožívat, jako by to byl váš poslední.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 19, 21, 31, 40, 45, 46

Práce:
Může k vám v těchto dnech dorazit pochvala od nadřízených. Přestože s vámi měli dříve problém, všechno je nyní už zapomenuto. Dokonce se může jednat o vaše nečekané povýšení. Nebojte se, hlavně nebuďte nejistí. Všechno by mělo dopadnou dobře, bez jakýchkoli komplikací.

Zdraví:
Zaznamenáte problém s ramenem. Začnete snad i obcházet specialisty. Ovšem nechtějte si do těla píchat injekce ani neuvažujte o operacích. To jsou pouze zásahy zvnějšku. Problém je jasný, nakládáte si na sebe příliš mnoho úkolů. Rozhlédněte se, kdo by je mohl převzít, nejste na světě sami.

Vztah:
Krize, která vás obstoupila, je pro vás už z velké části minulostí. Jste posunuti dál. Víte, co už určitě opakovat nechcete. Díváte se zpět poučeni. Budete se ale muset konečně podívat také na opačnou stranu – dopředu. Tomu se stále bráníte, jako byste měli z něčeho strach. Úplně jednoduché to není.

Volný čas:
Všechno, co právě teď prožíváte, se vám zdá příliš komplikované a někdy až skoro k nepřežití. Potřebujete se zcela nově naladit. Měli byste si udělat čas na pěknou hudbu, ta tohle umí. Zajděte si na koncert nebo si aspoň doma něco pěkného pusťte. Tóny vás mohou posunout jinam.

Rada:
Žena – matka je sice pomyslnou branou do tohoto světa, skrz kterou přicházejí miminka, ale pouze v součinnosti s mužem. Nechtějte proto nikdy vyzvedávat jedinečnost pouze jediného pohlaví. Muž a žena představují opačné póly a jen jejich spojením se může vývoj lidstva posunovat dál.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 13, 29, 33, 43, 45

Práce:
Měli byste být opatrnější na své kolegyně. Mladší vám může škodit. Pokuste se dát jí najevo, kam by už neměla vstupovat. Vymezte si kolem sebe jasné mantinely. Nadřízená bude hledat ve vaší práci chyby. Mějte proto raději preventivně všechno v pořádku, nepodceňte detaily, ty by vás mohli zradit.

Zdraví:
Přemýšlíte-li o otěhotnění, teď ještě nenastala vhodná chvíle. Sice jste už připraveni, co se týče vašeho věku nebo materiálního zabezpečení. Dítě se neřadí na stejnou rovinu jako třeba nová pračka do domácnosti. Dítě je mnohem víc. Nejprve se musíte napojit na důležitý pramen lásky.

Vztah:
Věříte, že i přes minulé problémy můžete poznat správného člověka. Jen v prvních chvílích nemluvte o žádných omezeních, nechte mu nekonečnou volnost. Nikdy nikoho neumisťujte do zlaté klece, i kdyby se vám moc líbila. Jakákoli klec je násilí, mnohem větší cenu mají křídla, která darujete.

Volný čas:
Odpověď na otázku, kterou si stále kladete, by k vám mohla dorazit během divadelního představení. Nyní můžete navštívit festival amatérských divadelních souborů. Anebo si doma pusťte nějakou klasiku, nejlépe drama. Pozorně ale poslouchejte, aby vám ta důležitá věta neunikla.

Rada:
Máte-li k lidem kolem sebe výhrady a jste-li neupžímní, jen těžko vás může život těšit. Jste jako v neviditelné pasti, z které se ale nemůžete dostat ven. Sami jste se tam zavřeli a klíč se ztratil. Všechna omezení budete muset zrušit, objevte v sobě tu nekonečnou a čistou řeku. Po té teď plujte.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 36, 39, 42, 43, 48, 49

Práce:
Mohlo by dojít k menším komplikacím, jako by najednou nebylo možné postupovat podle dřívějších metod. Musíte vymyslet nové směr, ale kupodivu vám to nebude trvat dlouho. Nahlédnete možná do nějakých manuálů nebo chytrých knih a potom se zastavený projekt zase rozjede.

Zdraví:
V přírodě si dávejte pozor na kontakt se živočišnou říší. Hrozí nebezpeční uštknutí hadem, proti jehož jedu nebude k dispozici sérum. Opatrní buďte i na klíšťata a máte-li alergické reakce na štípnutí hmyzem, měli byste se brát s sebou patřičné prostředky. Mohlo by se vám totiž udělat hodně zle.

Vztah:
Jako by nad vámi vzešla hvězda, užíváte si její zář, nepřipouštíte si žádná zklamání nebo nedůvěru. Tohle necháváte za sebou, jste unášeni nádherným proudem vpřed. Neberte nikoho dalšího, jenom partner má nyní právo na vaše polibky a objetí. Dejte mu všechno, ani on vám nesmí nic dlužit.

Volný čas:
Je teplé léto, můžete si užívat krásných chvil s přáteli večer v milé hospůdce nebo u vás na zahrádce. Grilujte nebo jen tak seďte u ohně. Vždy se najde téma k hovoru. Politikou se příliš neobtěžujte. Vynechte také nekonečné televizní seriály, které se jenom předhánějí se svými zápletkami, a hloupé reklamy.

Rada:
Nespoutávejte se do krizí, které se zdají být neřešitelné. Posuňte se o kousek dál, podívejte se na ně s odstupem a pusťte je jakoby po vodě. Najednou zjistíte, jak se vám za tu chvíli ulevilo. Jsou to očistné okamžiky, kdy se osvobozujete od zátěže, kterou jste si navíc na sebe sami nandali. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 10, 17, 39, 42, 49

Práce:
Možná se dostanete ke zcela jinému druhu práce, než co děláte běžně. Budete snad požádáni o výpomoc v jiném oddělení nebo dostanete k ruce brigádníky, které máte proškolit. Na vaši práci budete mít méně času, ale na druhou stranu to zase budou chvíle rozptýlení. Občas musíte dělat něco jiného.

Zdraví:
Možná ne všechny výsledky budou úplně v pořádku. Lékaři to s vámi myslí dobře. Chcete už pro své zdraví udělat maximum. Nebudete si víckrát ubližovat nevhodným jídlem, rozmýšlíte si také alkohol a kávu. Ono se tohle časem usadí, nemusíte dělat hned předčasné závěry. Zatím buďte v klidu.

Vztah:
Jste podezřele zrychlení, jako byste si všechno z minulosti, probrali. Je vám jasné, že lepší to nebude, nechcete ztrácet čas. Nebyla to jen divadelní role, kterou jste hráli, byl to opravdový příběh, který má ještě dál pokračovat. Neptejte se na odměny, když jste nic nenabídli. I tady platí: něco za něco.

Volný čas:
Dostali jste se do bodu, kdy potřebujete chvíli přemýšlejte. Zažijete úžasné okamžiky, ale není nutné, abyste při nich ještě měli diváky. Určitě si dokážete najít místo, kde budete sami. Nemělo by to trvat dlouho, hned, jak zjistíte, že se ve vás cosi odehrálo, vraťte se k ostatním. Čekají na vás.

Rada:
Svítit si svíčkou v tunelu je zbytečné, když venku na obloze svítí slunce. Vyjděte ze své tmy a uvidíte kolem sebe krásu. Možná máte pocit, že vám chybí někdo, s kým byste si mohli popovídat. Můžete sice sáhnout po knížce, ale telefonní čísla na kamarády, kteří vás rádi uvidí, znáte taky.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  16, 21, 22, 26, 28, 31

Práce:
Když se necháte znejistit kolegy, vaše projekty se zpomalí. Buďte raději nad věcí, s nikým se nepouštějte do náročnějších debat. Plňte si jen své úkoly. Možná jsou při vás kolegové, kteří pracují na obdobných věcech, ale přeci jenom váš přístup je jiný. Hlídejte si detaily, postupujte systematicky.

Zdraví:
Přerušení těhotenství je z vyššího principu osudovým šlápnutím vedle. Miminka přicházejí ve vhodnou chvíli ke vhodným rodičům, nikdo nemá právo tuto cestu měnit ani ji rušit. Jsou to karmicky dané plány, postupy, jak se mají potkat duše z minulých životů. Děti nejsou hračkami svých rodičů.

Vztah:
Váš vztah se začíná vyvíjet, nabývá reálných rozměrů a září v krásných barvách. Mluvíte s partnerem o věcech, které vás zajímají. Je mezi vámi přátelské pouto, které je pro vás nyní důležitější než pouto milostné. Netrapte se svým věkem. Nejste staří, je vám přesně tolik let, na kolik se cítíte.

Volný čas:
Můžete si dovolit vystoupení na veřejnosti. Mluvte, zpívejte, recitujte, tančete. Ostatní jsou na stejné vlně jako vy, budou vám rozumět. Pokud nepatříte mezi umělce, nebojte se vyjádřit svůj názor při posezení s přáteli. Na ně byste si měli určitě udělat čas. Dlouho jste preferovali jenom svou práci.

Rada:
Nevyjíždějte daleko, nemusíte-li. Držte se kolem domu, případně ve vašem městě. Nikomu nepůjčujte klíče, hlídejte si doklady, peníze a karty do bankomatu. Zloději se neptají, jestli si mohou od vás něco vzít, ale jdou najisto. Přesvědčte se, jestli jste pořádně zamkli a zavřeli všechna okna.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 11, 16, 18, 28, 33, 45

Práce:
Připadáte ostatním jako na houpačce. Přestože jste v minulých dnech začali pracovat na úžasné věci, teď kolem sebe stavíte kamennou zeď, za kterou se nikdo nesmí dostat. Snad máte pocit, že jedině vy můžete projekt dotáhnout do konce. Ostatní vás nechtěli zdržovat. Máte se srovnat.

Zdraví:
Buďte opatrní na žaludek, je jako na vodě. Vyhněte se exotickým pokrmům, v restauraci zvolte tradiční kuchyni. I doma jezte jídla spíše šetřící vaše zažívání. Pijte hodně tekutin a nezapomínejte na podvečerní vycházku, abyste si mohli srovnat myšlenky. Televize omezte, je tam příliš depresivních zpráv.

Vztah:
Připadáte si jako v pasti, z které se sami nemůžete dostat. Klíček je nějak ztracený. Potřebujete záchranu. Možná je na dosah ruky, snad už obchází kolem, stačí jediné vaše slovo, a můžete být osvobozeni. Škoda, že se nechcete nikoho o nic prosit. Proto nejspíš zůstáváte tam, kde jste.

Volný čas:
Neupínejte se k minulosti, ale ani nevymýšlejte do budoucnosti, žijte tady a teď. Nenechávejte si nic na potom, hodně si hrajte s dětmi. Zajděte se podívat do kostela, který pro vás třeba během roku není zajímavý. Dokáže promluvit, i když se na nic neptáte. Jen chvíli tiše poslouchejte.

Rada:
Když si připadáte prázdní a bez energie, měli byste všeho nechat a na pár dní odjet. Někdy stačí jen malá procházka po lese, kdy zapomenete na běžné starosti, jindy se vypravte do míst, kde jste vyrůstali. Tam k vám promluví cosi vyššího, co běžně není vidět. Až se zase vrátíte domů, už budete jiní.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 7, 9, 27, 28, 42

Práce:
Nechtějte být nikdy vlastním soudcem, ještě počkejte, než sami sebe odsoudíte k nejtěžším žalářům. Přijímejte raději všechno, co k vám přichází. Netrapte se, když nemusíte. Zase se vám začne dařit, procházíte jenom menší fází zpomalení. Nespěchejte na sebe, stejně se nic nedá zrychlit.

Zdraví:
Chápete, že cíl není daleko, jen se k němu musíte dostat. Tahle cesta je jasná a otevřená, vy zbytečně bloudíte a kličkujete v postranních uličkách nebo se prodíráte trním. Vraťte se zase na svou cestu, tam je klíček k řešení všech vašich problémů. Rady ostatních vám teď v ničem nepomohou.

Vztah:
Současně zažíváte západ i východ slunce, to je trochu absurdní situace. Nejdřív je třeba nechat slunce zapadnou, druhý den může zase vyjít. Skončete nejprve jeden příběh, pochopte, že vám dal všechno, co vám měl dát. Teprve potom můžete přemýšlet o dalším dějství. Paralelní děje nefungují.

Volný čas:
Nezapomínejte, odkud jste vzešli. Občas musíte promluvít s rodiči, s prarodiči. Pokud už nežijí, nezapomínejte na návštěvu hřbitova. Nejste na světě jenom vy. Slétněte ze svých nadoblačných výšin a vraťte se občas ke svým kořenům. Vaše cesta může být komplikovaná, ale někde začala.

Rada:
Okamžiky, kdy naplno zažíváte pravdu, v životě není příliš. Spíše je člověk omotáván do podivných pavučin ze lží, podvodů, závisti. Pak se nestačíte divit, co všechno se dovídáte. Nenechávejte ale pravdu stát dlouho v koutě, zasloluží si vaši pozornost. Jen s ní byste měli do budoucna kamarádit. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 5, 17, 22, 37, 45, 47

Práce:
Do firmy dorazí delegace z jiné pobočky nebo dokonce ze zahraničí. Budou se probírat zisky a ztráty, nikdo nebude příliš nadšený. Rázná opatření by mohla vývoj posunout pozitivnějším směrem. Někoho zasáhne reorganizace firmy spojená s omezováním počtu pracovníků. Budoucnost potvrdí, že to bohužel byla správná cesta.

Zdraví:
Řešíte-li problémy s budoucím otěhotněním, věřte, že byste hlavně neměli ztrácet naději. Miminko přichází v tu nejvhodnější dobu, ovšem pro něho. Není-li něco v pořádku mezi vámi dvěma, počká si, až to vyřešíte. Návštěvy lékařů nepomohou, uvažujte raději, co neděláte správně. Podívejte se, jak to funguje u vašich známých.

Vztah:
Zatím prožíváte smutné chvíle. Všechno krásné jako by skončilo, nevidíte před sebou nic hezkého. Nikdo netleská, máte pocit, že jste zklamali. Nesmíte ale propadat depresím, že už vám nikdy žádná růže nevykvete. Naučte se žít sami se sebou. Je to sice těžké umění, ale mohli byste to zvládnout.

Volný čas:
Sluneční paprsky nejsou v těchto dnech pro vás nejideálnější. Měli byste pobývat v chládku a důležitá je pro vás tekoucí voda. Řeka s jejím chladivým proudem nebo krásné vodopády nemusí být nutně jenom místem ke koupání. Měli byste na okamžik spočinout alespoň pohledem v chladivém proudu.

Rada:
Nenamlouvejte si, že všechno, co máte, je staré a odepsané. Nemusíte hned domácnost vybavit novými spotřebiči a staré vyhodit. Nebuďte snoby, kteří jdou jenom po materiálních výhodách, ale neumí si přivonět k růži. Milujte věci, které vám slouží, ony pak budou milovat vás a umí to dát najevo. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  6, 21, 26, 36, 42, 45

Práce:
Po chvíli stagnace a nepochopení se všechno dostalo na původní cestu. Zase přicházejí další pracovní nabídky, další klienti. Probíráte ještě další možnou spolupráci s někým jiným. Jako by se vám nabízel výhodný přivýdělek. Dokonce byste ani nemuseli nikam docházet. Zkoumáte, proč to nepřijmout.

Zdraví:
Vaše tělo je konečně sladěno s psychikou, což se projevuje v nádherné celistvosti. Takhle to každý nemá. Uvědomujete si zvláště při intimních chvilkách s partnerem, že právě absolutní prožívání citu zvaného láska může mít až fantastické léčivé účinky. O tomhle sice nikomu nevyprávíte, ale jste důkazem.

Vztah:
Blíží se k vám vlna nové lásky. Zatím ale tomu příliš nevěříte, nejste si moc jisti, nedůvěřujete po minulém zklamání. Bude třeba lásku, která k vám přichází, nejprve přijmout v rovině kamarádství, teprve později uděláte další krok. Ale najednou by to určitě nešlo. Nespěchejte na sebe, o nic nepřijdete.

Volný čas:
Nedivte se, když chcete v životě dosáhnout všechno hned a za každou cenu, že jste najednou násilně zastaveni. Člověk nemůže mít to, na co si ukáže, nefunguje lusknutí prsty. Často je k tomuto pochopení složitá cesta. Přijímejte každé zastavení s pokorou a zkoumejte, kde jste udělali chybu.

Rada:
Neodmítejte chvíle, kdy můžete být s dětmi. Ty vám v budoucnu nikdo nevrátí, potomci vyrostou a vás do svých říší už nikdy nepustí. Važte si důvěry, kterou máte. Není to sice navždycky, ale i pro tento jediný okamžik je to pro vás poklad. Nedovolte, aby mezi vás vstoupila televizní obrazovka.

 

© Wahlgrenis   3.8.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.