wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 27. července do 2. srpna 2009              

 
Po 27.7.2009 Út 28.7.2009 St 29.7.2009 Čt 30.7.2009 Pá 31.7.2009 So 1.8.2009 Ne 2.8.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 18, 20, 28, 44, 48

Práce:
V těchto dnech můžete mít pocit, že berete osud konečně do svých rukou, že se začíná dít to, co si přejete. Však už to předchozí období bylo skoro nekonečné. Pořád jste byli jen na vedlejší koleji a sledovali jste, co dělají ostatní. Teď se můžete těšit na výsledky své práce, začíná se vám opravdu dařit.

Zdraví:
Pocítíte-li tíhu kolem srdce, nebuďte s tímto trápením sami. Sedět doma a vzdychat nepomůže. Srdce se ozývá především, když mu chybí láska. Podívejte se kolem sebe, láska tady nikde není, tak se nedivte, že vám není dobře. Začněte si povídat s nejbližšími o věcech, o kterých jste dosud mlčeli.

Vztah:
Máte dilema. Ptáte se sami sebe, co máte dělat dál. Přitom stejně dobře víte, že nic měnit nechcete. Nejhorší na tom je, že nedokážete žít s partnerem ani bez něho. Tak zatím nevíte. Neřešte neřešitelné, najděte si jiný program, zkuste se s partnerem naladit na jednu vlnu. Zajeďte si třeba na festival.

Volný čas:
Počasí za nic nemůže. Nemá smysl chtít, aby nepršelo. Tady rozhodují jiní. Nejste to vy, kdo dovolí větru, aby vál, nebo kdo pouští slunce každé ráno na oblohu. Měli byste přijmout vyšší zákony a řídit se podle nich. Neprotestujte, když není počasí podle vašich plánů, ale zkuste to otočit ve váš prospěch.

Rada:
Přestože mnoho věcí života se snadno pořídí za pár bankovek, kterým říkám barevné papírky s nulami, anebo za lesklá kolečka, mince. Na druhé straně je možná ještě víc toho, co se zaplatit nedá. Sem patří především zdraví, klid a pohoda. Také nekonečná láska dokáže zázraky, když ovšem je...  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 4, 6, 20, 35, 45

Práce:
Moc byste si přáli, aby se vaše projekty zase rozjely. Podvodná jednání z minulých dní vás ale zatím stále blokují. Nemáte odvahu začít s něčím novým. Měli byste odpočívat. Ideální by bylo, kdybyste tento týden odjeli na dovolenou. Vyberte si místa, kde to neznáte, zapomeňte na práci.

Zdraví:
Budete-li se neustále zajímat o zdravotní problémy vašich blízkých, také k vám chtě nechtě nemoc zavítá. Jste totiž ve stavu, jako byste si ji přivolávali. Nechte proto raději v knihovně Domácího lékaře, nezkoumejte na sobě příznaky nemocí. Naprogramujte se vnitřně na zdraví a hned poznáte změnu.

Vztah:
Mezi vás a partnera se dostaly podivné otázky. Bohužel se ale nikdo nemá k jejich odpovídání, kolem vás krouží podezíravost, nedůvěra a žárlivost. Postupně vyndáváte zbraně, kterými byste chtěli na svého nejbližšího člověka zaútočit. Dobře važte, co se nyní stane. Mohlo by to být proti vám.

Volný čas:
Boří-li se vám vaše sny, nemá smysl je nějak násilně podpírat. Jděte do lesa, nadechněte se toho úžasného vzduchu, pozorujte broučky v trávě nebo mravence v mraveništi. Svět není postaven jen na vašich problémech, každý něco řeší. Až se vrátíte, budete sami sebe vidět najednou jinak.

Rada:
Odchází-li někdo z tohoto světa, nesmí to být pro vás krize. Délka života není pro všechny určena jedním metrem. Nezkoumejte, proč smrt přišla právě v konkrétní okamžik. Měli byste směrem k druhým mít vždy všechno jasné, nenechávejte si na „někdy příště“ žádná slova, a vůbec ne žádná vyznání.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 6, 21, 22, 32, 37

Práce:
Všechny postupy, které realizujete, zvládáte jaksi sami ze sebe. Nemusíte kvůli tomu studovat žádné knihy, ani docházet do kurzů. Tohle vám jde automaticky. Ostatní se tomu jen diví, protože jim to takhle snadno nepřichází. Jste pro ně jako nepochopitelná povodeň, co odplavuje zbytečné.

Zdraví:
Když na sebe nebudete myslet, začnou přicházet nenápadně problémy. Nejprve menší, ale postupně i ty vážnější. Nesmíte si ubližovat, ale naopak se neučte mít se rádi a dělat si jen to správné a dobré. Souvisí to s jídlem, pitím, ale i spánkem, hygienou a trávením volného času. Nic se nemá přehánět.

Vztah:
V srdci máte pořád jizvu po posledním vztahu. Pořád vzdycháte a ptáte se sami sebe, jak je tohle možné. Hledáte chyby, které jste nikdy neudělali. Tohle jsou zbytečné úvahy. Máte poděkovat za všechno, co jste prožili, jen tak se můžete posunout dál. Bez odpuštění to ale půjde moc těžko.

Volný čas:
Zajeďte si do míst, kde bude hodně lidí, hodně hudby a zábavy. Zjistíte, že můžete do sebe nasát spoustu energie. Nebraňte se vlastním projevům, zpívejte, tančete. Chybí vám totiž energie. Pokud vám množství lidí nevyhovuje, zajděte si aspoň do lesa, kde na vás bude působit energie stromů.

Rada:
O samotě vás mohou napadat ty nejčernější myšlenky. Závist, zloba, křivda, násilí, zášť – tohle všechno chodí kolem vás v průvodech. Těžko se bráníte, nevíte, co proti tomu dělat. Jedinou cestou je začít používat srdce a přeorientovat se na lásku, přátelství, radost, něhu, úsměv. Ne, tohle nebolí.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 17, 22, 33, 36, 38, 44

Práce:
Už nemusíte mít strach, všechny vaše projekty se již rozběhly. Můžete dokonce v těchto dnech očekávat zasloužené odměny. Sice cesta k nim bude poněkud náročnější, ale to dobře víte. Nic není zadarmo a protože teď peníze potřebujete, jste ochotni i víc pracovat. Zůstáváte v práci přesčas.

Zdraví:
Blokujete se zcela zbytečně tím, že jste schování pod neprostupnou maskou. Nejste totiž upřímní především sami k sobě, máte více tváří podle toho, jak se vám to právě hodí a podle toho, s kým právě mluvíte. Chameleón používá své obranné zabarvení, aby přežil. Vy tohle ale máte mít jinak.

Vztah:
Vůbec nevěříte na náhody, rádi máte cestičku před sebou krásně nalinkovanou. Proto vás jakákoli změna, jakékoli vybočení z dosud daného směru, rozhodí. Teď nemáte vedle sebe nikoho, kdo by vám snášel modré z nebe. Ale svět se proto nebortí. Přijměte už konečně sami sebe, víc si věřte.

Volný čas:
Každý déšť v těchto dnech je absolutně v pořádku. Vláha je důležitá pro všechno živé v přírodě, navíc smývá prach a špínu a navíc se všem po dešti se mnohem lépe dýchá. Dopřejte si dostatek času ve vodě. Plavte v moři, v bazénu nebo v rybníku, případně si odpočiňte ve vaně.

Rada:
Nedopusťte, aby pro vás práce byla jen možností, jak přijít k penězům. Vždy je lepší, když se vám stane koníčkem, když se do práce těšíte a výsledky vás opravdu těší. Peníze jsou sice k životu důležité, ale měli byste zapojit také své srdce. Jinak se časem připravte na zdravotní problémy.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 13, 21, 37, 39, 45, 46

Práce:
Rozjeté projekty se zdají být složitější, jako byste je na počátku trochu podcenili. Narostly do rozměrů, které už jsou nad vaše síly. Nesmíte se ale vzdávat, všechno bude zase dobré. Zkuste zabrat, jak to umíte, však dobře víte, co se od vás ve firmě očekává. Vaše selhání by některé kolegy potěšilo.

Zdraví:
Střevní problémy dokáží život člověka hodně zkomplikovat. Dávejte si pozor na všechno, co v těchto dnech sníte. Dbejte také více na hygienu během podávání jakýchkoli potravin. Problematická mohou být jídla nabízená na ulici. Zvažte, jestli vám případné zdravotní komplikace za to stojí.

Vztah:
Pokud vám známí doporučí k seznámení někoho, koho sami dobře znají, neměli byste se do tohoto dobrodružství bezhlavě pouštět. Nikdy neznáte celý příběh, nevíte, proč se tento člověk s vámi musí seznamovat právě touto cestou. Dejte raději na přímý kontakt, na přirozené proudění energií.

Volný čas:
Neměli byste zapomínat ma dítě, které je někde hluboko ve vás. Občas mu dejte prostor, je to úžasně ozdravný proces. Hrajte si, věřte pravdám, které dospělí neuznávají, dívejte se na svět bez zášti a s důvěrou. Není možné, že jste najednou zatáhli tu těžkou oponu a stala se s vámi taková změna.

Rada:
Přestože vás může smrt v rodině nepříjemně zaskočit, neměli byste tento moment brát příliš krizově. Je to součást života, stejně jako narození. Smrt je tragédií pro pozůstalé, kteří nedokázali v pravou chvíli všechny své city dotyčnému předat. Nyní v nich zůstala výčitka už na věky.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 15, 19, 24, 29, 39, 48

Práce:
Vaše práce vás posunuje nahoru, jako byste se najednou měli stát mnohem známější. Vydáváte se za hranice svého domova, máte snad dokonce předávat své zkušenosti druhým, možná mimo vaše město nebo i v zahraničí. Nesmíte mít z toto strach, bariéry ve vás jsou naprosto zbytečné.

Zdraví:
Nad vámi se rozzářilo nádherné slunce, přijímáte jeho paprsky a mělo by vám být krásně. Nic se nekomplikuje, všechno je na svých místech. Mohli byste se ale zaměřit na svůj jídelníček a ještě se zbavit některých druhů jídel. Hlavně uzeniny vám nedělají dobře, vyměňte je za ovoce a zeleninu.

Vztah:
Milujete-li druhého člověka, ale on se dívá jinam, je to smutné. Nevidíte naději. Jste naplněni jenom tichem, které jakoby vytlačuje všechnu lásku, která ve vás dosud žila. Nepropadejte depresím, naučte se dávat svoji lásku, i když ji nikdo přímo nečeká. Začne z vás totiž najednou jinak vyzařovat.

Volný čas:
Nemůžete být nikdy větší, než chcete, ale ani rychlejší, než chcete. Na nic si nehrajte, buďte takoví, jací jste. Hlavně závod s časem by nemohl dopadnout ve váš prospěch. Máte si užívat každou svou vteřinu naplno. Jízda autem by se vám mohla stát osudnou, proto raději vystupte, dál jděte pěšky.

Rada:
Žádné peníze nedokáží vrátit zpět do života člověka, který zemřel. Je to pro blízké velká bolest. Jednodušší je, když se nebojíte vyjadřovat své city a nenecháváte si je jen pro sebe. Naučíte-li se říkat, když to tak cítíte, že máte druhého rádi, pak vás jeho odchod tolik neraní, protože mu nic nedlužíte. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 3, 8, 24, 27, 49

Práce:
Už jste přesedli na vlnu úspěchu. Přicházejí k vám ocenění a odměny. Zasloužíte si je, nedivte se, jste nejlepší. Budete mít zase výraznou motivaci do dalších projektům. Postupně chápete, že není tak obtížné přijít si k penězům, dokonce vám to připadá jako radost, jako příjemné trávení času.

Zdraví:
Dostali jste se do zvláštní spirály, ale pochopíte ji správně, jako byste se měli jen v něčem poučit. Možná omezíte maso, přestanete kouřit nebo se zbavíte závislosti na čokoládě. Do dalších dnů půjdete čistší. Omezení, pro která se rozhodujete, budou sice trochu agresivní, ale jsou pro vaše dobro.

Vztah:
I kdybyste byli s partnerem od sebe, budete si chybět. Nemůžete být možná spolu, ale ani bez sebe. Jste osudově spojeni. Jakmile jeden z vás odcestuje mimo domov, hned se tomu druhému stýská. Vaše propojení je patrné i přes telefony, zvoní přesně ve chvíli, kdy jeden na druhého myslí.

Volný čas:
Když vám přestane kvést jediná květina, kterou máte doma, není to ještě konec světa. Stačí zajít do květinářství a vybrat si tu nejkrásnější. Podobně to funguje i v životě. Končí-li jeden životní příběh, nelehejte si na koleje. Poděkujte za všechno, co jste mohli prožít, a těšte se na nové dějství.

Rada:
Do snů se vám dostávají nejrůznější obrazy. Ne všechno je úplně ideální a krásné. Dokonce i ďábel tady může být, aby vás znejistil. Žijeme v polárním světě – znáte nahoře a dole, noc a den, černou i bílou. Nemůžete žít věčně jenom v oblacích, časem dojde k pádu na pevnou zem. Takový je život.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  3, 17, 29, 36, 43, 46

Práce:
Jste poněkud znejistěni. Jako byste se najednou ocitli na rozcestí, z kterého sice vede několik cest, ale dobře víte, že jsou všechny slepé. Máte strach vydávat se někam, kde jasně nevíte, jak to bude vypadat. Proto raději stojíte na místě. Bojíte se riskovat, máte obavy z neúspěchu. Zatím se dál nevydáte.

Zdraví:
Zbavte se všeho, co necítíte čistě. Žádná faleš nesmí mít prostor. Vypadá to, jako byste se nyní jenom otáčeli tam, odkud víte, že uslyšíte potlesk. Nejste na správném místě. Trochu jste zabloudili, musíte se dostat z těch oblak zase dolů. Omezte maso a cukry, dobré pro vás nejsou ani sycené limonády.

Vztah:
S partnerem to máte nyní zvláštní, jako byste jeden chtěli žít na zemi a druhý v oblacích. Takhle by to dál nešlo, budete se muset spolu domluvit. Zatím je nejspíš mezi vámi tichá domácnost. Neuzavírejte se jenom do své ulity. Někdy za vás mohou docela přesně promluvit květiny.

Volný čas:
Zlikvidujte ve vašem domově všechno, co už tam nepatří. Lidé si nechávají doma spoustu špatného. Staré věci, hlavně oblečení, které už dávno nenosíte, v sobě stále soustřeďují energie majitele. Nebuďte sentimentální, udělejte si místo ve skříni. Hned se k vám nastěhuje čerstvý vzduch.

Rada:
Nevěřte lidem, kteří vám na vaší cestě kynou. Mnoho z nich se tváří jako přátelé, ale jde jim jen o vaše jídlo nebo peníze. Opravdový přítel stojí stranou, čeká, až všichni odejdou. Umí pofoukat bolístky, osuší slzy a zpívá s vámi písničky, které odemykají srdce. Přítel se nikdy neptá, ale vždycky ví.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 5, 37, 38, 41, 46

Práce:
Vaše projekty jsou veliké. Někdy se vám až může zdát, že jste si vzali příliš obrovské sousto a že dál už jít nelze. Tyhle pochybnosti vás malinko brzdí, měli byste si víc věřit. Máte vedle sebe vhodné spolupracovníky, víte, že vás nikdo nevede do bažin. Cíl je před vámi, nesmíte se už otáčet zpět.

Zdraví:
Sexuální oblast je v lidském životě velice důležitá. Při těch nepatrných vteřinách, kdy dva najednou splynou v jediného člověka, se mohou dotknout hvězd. Ne každý si umí s těmito chvilkami poradit. Neměly by se pouze odžít, ale prožít zcela naplno. Můžete svůj život správně nastartovat.

Vztah:
Partner má svůj svět, kam vás nepouští, a vy jste se už zařídili podobně. Sice ještě běžné procesy fungují, ale j vám jasné, že dlouho tohle trva nebude. V tyto dny může být dokonce partner mimo domov, možná u rodičů nebo se svými známými. Jistě máte volno a užíváte si ho podle svého.

Volný čas:
Hlídejte si důkladně všechny své prostory. Především v noci by mohl přijít nezvaný návštěvník. Přesvědčte se, zda je opravdu zamčeno, zkontrolujte okénka od sklepa. Nikomu nepůjčujte své doklady ani klíče. Nenechávejte nikde svá zavazadla, buďte při smyslech, sny si nechte na jindy.

Rada:
Když se rozhodnete cokoli vytvářet, je dobré čerpat zkušenosti minulých generací. Sice občas se může objevit nový vynálezce, ale proč znovu objevovat třeba žárovku? Po zvládnutí osvědčených postupů ale lze zapojit nové prvky, konečná stavba bude jenom vaše. Vnější design už tak důležitý není.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 9, 10, 21, 26, 46

Práce:
Jste zaskočeni probíhajícím vývojem. Nechápete, jakou roli tady máte hrát. Pořád chcete nějaké důkazy, že tohle je dobře, že lidi, s kterými na věci pracujete, vás neopustí. Nikomu moc nedůvěřujete. Ptáte se ale na případné odměny. Na to je ještě čas. Zase se vraťte a pokračujte dál.

Zdraví:
Měli byste se sejít se známým, který řešil podobné problémy jako vy. Může vám mnohé předat. Hlavně nesmíte propadat depresím. Zatím ještě se posunu nedočkáte, ale v jistém směru pokročíte. Uchopíte jistý pevný bod a od něho začnete navíjet správnou nit vašeho životního příběhu.

Vztah:
Partner řeší otázky kolem smyslu života, nevidí nic před sebou, ztrácí se sám v sobě. Tady je každá rada drahá. Nesmíte ho nechat samotného, mluvte spolu, hledejte cesty z toho černého tunelu. Bojí se budoucnosti, té se prakticky bojí každý. Měl by žít víc tady a teď, zde je schované štěstí.

Volný čas:
Neporovnávejte věci, které vidíte kolem sebe, s těmi, které máte doma. Člověk toho moc nepotřebuje, o čemž se ale přesvědčí až v krizových okamžicích. Ty vstupují do života zcela nečekaně a dokáží udělat inventuru, ke které byste se sami jen složitě odhodlávali. Nechtějte být otroky věcí.

Rada:
Někdy je moc těžké plnit si vlastní přání, když od dětství slyšíte, jak jste neschopní a nic neumíte. Sebevědomí je křehké zboží. Máte-li děti, chvalte je za každý dobrý skutek, za náznak talentu, za pomoc, o kterou jste si neřekli. Člověčenství musíme zachránit a doma je k tomu nejlepší příležitost. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 7, 13, 21, 34, 43, 47

Práce:
Úspěchy ve firmě vám otvírají další možnosti. Mohli byste odjet na významný kongres, zahraniční služební cestu nebo na konferenci mezinárodního významu. Opouštíte kancelář a máte mluvit o svém projektu před více lidmi. Daří se vám, stoupáte na tom pomyslném hodnotovém žebříčku.

Zdraví:
Ohlížíte se do minulosti a hledáte důvody, které vás dostaly tam, kde jste. Přitom nenacházíte nic podstatného, tedy nic, čemu byste rozuměli. Sami máte pocit, že nikde žádná chyba nevznikla. Přitom ale vnímáte, že nejlepší to s vámi není. Hledáte rady u známých, kteří mají podobné potíže jako vy, konzultujete, porovnáváte, řešíte.

Vztah:
Osoba opačného pohlaví v práci může být velice atraktivní, ale uvědomte si, že tohle by nebylo nic pro vás. Flirt na pracovišti nebude mít dlouhé trvání. Dobře víte, že to končí obvykle odchodem jednoho z firmy. Jsou jisté hranice, za které byste jít neměli. Vyzývavé pohledy druhé strany neberte vážně.

Volný čas:
Bude-li vás nadřízený nutit, abyste zůstávali v práci déle, pokuste se mu vysvětlit, že máte jistou pracovní dobu. Nenechte se od něho spoutat, ale utíkejte za svými blízkými. Můžete se sejít s bývalými kolegy nebo spolužáky, nebojte, že by nebylo o čem mluvit. Pozdní příchod partner pochopí.

Rada:
Jste-li na poušti, těžko můžete očekávat bohatou úrodu. To by byl složitý proces. Nejprve potřebujete navozit několik valníků kvalitní půdy, potom zavézt vodu, abyste mohli zalévat, a potom snad něco vysadit. Možná bude jednodušší přestěhovat se do vnitrozemí, kde je obdělávaná půda přirozená. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  2, 24, 25, 38, 43, 47

Práce:
Máte-li v práci pochybnosti, dejte o sobě vědět. Mluvte na poradách, na užších jednáních konzultujte své problémy s odborníky. Měla by se brzy najít cesta. Je třeba něco málo upravit. Měli byste dostat širší kompetence a pak se podaří věc dotáhnout do konce. Jen na to nesmíte zůstat sami.

Zdraví:
Rádi byste, aby všechny vaše orgány fungovaly, jak mají. Ovšem vlastním přístupem k sobě samým si už dlouho ubližujete. Jste jako malé děti, nenapravitelné, které udělají chybu, i když jsou předem dospělými varovány. Zbytečně si ubližujete, mockrát se spálíte, přestože například víte, že hrnce na sporáku jsou horké.

Vztah:
Srovnáváte možná partnerský vztah, který právě prožíváte, s tím, který jste zažívali v dětství. Vaši rodiče jsou sice možná daleko anebo už nejsou ani naživu. Byli byl pro vás výraznými vzory. Snažíte se naplňovat jejich odkaz ve svém životě. S partnerem máte každý trochu jiné představy o soužití.

Volný čas:
Návštěva dospělých dětí vás příliš nepotěší. Mají jiný svět, jiné priority. Nemohli byste už žít s nimi společně, vaše cesty jsou zcela rozdílné. Nechtějte je ale svazovat, neočekávejte, že by se změnili k vašemu obrazu. Takový je život. Nikdy vám nikdo nepatří, ani vlastní děti. S tím se musíte vyrovnat.

Rada:
Komunikace mezi ženami v rodině by měla být tento týden zásadní. Mohli byste mamince zajistit poukaz do lázní, případně ji vzít na výlet, kde ještě nebyla. Měla by mít pocit, že ji máte rádi. Rodičovská role nekončí celý život, ale někdy se děti mohou vzdálit. Nesmíte zapomenout cestu domů.

 

© Wahlgrenis   27.7.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.