wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 20. - 26. července 2009              

 
Po 20.7.2009 Út 21.7.2009 St 22.7.2009 Čt 23.7.2009 Pá 24.7.2009 So 25.7.2009 Ne 26.7.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 3, 7, 11, 16, 49

Práce:
Jste na počátku ozdravného procesu, všechno už bude jen lepší. Nemusíte se obávat krizí. Stoupáte nahoru po pomyslném žebříčku, začíná se zase dařit. Jen se nesnažte vylézt až moc nahoru. Ten pád by vás docela bolel. Pokuste se mít všechny součásti svého projektu pod kontrolou.

Zdraví:
Všechny zvuky, které k vám během dní dorazí, se zapisují do vašeho nitra. Jsou to nejen krásné melodie, ale i hudba o ničem, hluk ze silnice, kvílení sirén, křik od sousedů a hlasy, které ani slyšet nechcete. Ticho je léčivý prostředek, který si ale jen tak dovolit nemůžete. Jste v zajetí zvuků.

Vztah:
Jste na stejné vlně s partnerem, vnímáte jeho lásku, je vám v jeho společnosti dobře. Těšíte se na sebe. Udělejte si pěkný večer, připravte pro něho dárek, který určitě nečeká, uvařte k večeři, co má rád. Jakmile od vás odejde tato krásná pozitivní vlna, k vám se vrátí s podobným nábojem. Můžete se těšit.

Volný čas:
Děti jsou radosti, ale i trápení. Možná právě teď budete muset řešit problém, který se odkládal už od školního roku. Snad měl podle vašeho potomka nějak sám zmizet, ale to se bohužel nestalo. Připravte si finanční hotovost, budete muset nejspíš za něho něco uhradit. Ale nebuďte zlí, také jste byli v jeho věku.

Rada:
Když nevysadíte na jaře obilí, těžko se můžete těšit ze sklizně. Tak je to v životě se vším, Nárok máte jen na to, o co se sami zasloužíte. Není možné jen tak chodit a ukazovat, co byste si zrovna přáli. Za všechno se musí zaplatit, nic k vám nepřijde jen tak. Podívejte se, co na oplátku nabízíte vy.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 4, 13, 16, 18, 19, 40

Práce:
Máte pocit, že jste se probudili. Byl to ošklivý sen. Chápete, že jste se dostali do podivné smyčky. Kolem vás vládne samá faleš, není už nikdo, komu byste mohli věřit. Nedá se nic dělat, nejspíš necháte tuhle oponu spadnout. A další jednání začnete na jiné scéně. Tady už pro vás není místo.

Zdraví:
Pozor na hlasivky. Nejspíš vás v tyto dny potrápí částečná ztráta hlasu. Neměli byste pít příliš ledové nápoje, led je pro běžnou tělesnou teplotu vyloženě šokem. Nevymlouvejte se horkem, které je venku. Myslete především na své zdraví. Omezte také sycené nápoje. A také s alkoholem opatrně.

Vztah:
Chtěli byste důkladně vyvětrat a všechno staré vyhodit. To je někdy moc důležité, jen aby toho z okna nevyletělo víc. Vnímáte problém mezi vámi a partnerem, jako by se společná vlna někam ztratila. Nic už není jako dřív, ale ani se nic nového nerýsuje. Marně zkoumáte, co se to vlastně teď děje.

Volný čas:
Možná jste sami, nejspíš všichni někam odjeli. Je to příležitost, jak si užít dobrodružství, jak se dotknout zakázaného ovoce. Máte to dobře rozmyšlené, ale hlavně zvažte, kdo z vašich sousedů je doma. Někdy i stěny mají uši. Nevíte, za jakých okolností se utajované události dostanou k partnerovi.

Rada:
Odměny, které si nezasloužíte, vám moc radosti neudělají. Všechno, co k vám přichází, by mělo přicházet v dobrém. Nesnižte se k podvodům, úplatkům a jiným jednáním, které by v konečném důsledku vedly k vašemu obohacení. Naučte se raději žít s čistým štítem. I když to není tak atraktivní.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 17, 24, 33, 45, 48

Práce:
Uvědomujete si, že vlastně vůbec o nic nešlo. Byla to jen nafouknutá bublina, která musela prasknout a nic po ní nakonec nezbylo. Zažíváte úžasné pocity, že jste zase měli pravdu. Netrápíte se vůbec ničím, pokračujete dá v rozpracovaném díle. Jen se divíte, jak vás tohle dokázalo znejistit.

Zdraví:
Tělo vám už delší dobu signalizuje, že se něco děje, ale vy si toho vůbec nevšímáte. Nechcete řešit žádné problémy, raději polykáte léky a mažete se mastmi, když se něco už přejít nedá. Lékaři ale mají pomoc pouze na následek, nezkoumají příčiny. Ty jsou totiž hlubší a jen tak se k nim nelze dostat.

Vztah:
Nechcete se sebou dělat nic zásadního. Věříte ve vlastní bezchybnost a nehodláte vůbec nic měnit. Přitom ale chyba tady nějaká bude, když se pořád točíte na jednom místě. Potřebovali byste se na chvíli vrátit do svého dětství, do období, kdy ještě platily nějaké jistoty. Odtud se odrazíte dál.

Volný čas:
Máte-li pocit, že vám nestačí peníze, uvažujete o přivýdělku. Ovšem zapomněli jste na důležitý aspekt volného času. Volný čas byste měli mít opravdu volný, tedy nepracovat, ale spíše odpočívat. Jinak se toho na vás nabalí ještě mnohem víc. Dělejte si radost, jděte tam, kde se vám to líbí.

Rada:
Tunel je sice dobré místo, ale určitě ne k životu. Když tady zůstáváte delší dobu, zapomenete, jakou barvu má nebe a že se tam také někdy objevuje slunce nebo měsíc. Ať už se vydáte ven dopředu nebo dozadu, je to jedno, vyjděte na denní světlo. Najednou se vám celý váš život nově rozzáří.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 21, 24, 36, 42, 45, 47

Práce:
Sice tušíte, že jdete po správné cestě, ale zdá se vám pořád divně komplikovaná. Nesmíte se teď vracet a vymýšlet nějaké krizové scénáře. Nechte si poradit od zkušenějších kolegů, nestůjte stranou. Možná je tohle jen důležitý okamžik zastavení, ale už brzy bude všechno v pořádku.

Zdraví:
Zdraví si nekoupíte, ani kdybyste měli na hromadě všechny peníze světa. Už je to dlouho, co jste si v sobě udělali nepořádek. Tehdy jste zatáhli těžkou černou roletu. Těžko se vám dýchá. Nehledejte léky, které by vám od potíží pomohly. Raději začněte se zásadními změnami uvnitř sebe.

Vztah:
Nevěřte každému. Nebezpečné může být v těchto dnech seznámení s cizím člověkem buď přes nejrůznější seznamky nebo na dovolené. Tehdy se člověk chová jinak než normálně. Nebuďte naivní a nevěřte, že právě tohle je láska, na kterou jste celý život čekali. Tak tomu ale opravdu není.

Volný čas:
Mohli byste se – například při větším úklidu – dostat k předmětům, které vás vrátí hodně do minulosti. Možná si přitom vzpomenete na svou první lásku nebo na kamarády ze školy. Čas se ale nevrací, nedoufejte v nemožné. Všechno se děje přesně tak, jak se dít má. I slzy mají svůj význam.

Rada:
Každý člověk v životě prochází mnoha krizemi, ovšem nikdy v nich nesmí zůstat uchycen. Jsou to pasti, chcete-li bahno v bažinách. Propadá se stále hlouběji, není schopen udělat jediný svobodný krok. Nechtějte dopadnout také tak. Měli byste se pořád dívat dopředu a hlavně jít pořád dál.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 32, 35, 39, 41, 46

Práce:
Nic tak hrozného se vám neděje, jen máte pocit, že jste zastavení a že se vám nedaří. Nepokoušejte se ale rozbíhat proti zdi, to by vás mohlo docela bolet. Najděte si způsob, jak tuhle bariéru, která je hlavně ve vás, obejdete. Rozhlédněte se kolem sebe, na dosah ruky máte svého spojence.

Zdraví:
Bolesti krkuzatím neustupují, musíte být na sebe opatrnější. Možná se přidaly opary nebo popraskané koutky. Jdou z vás ošklivé blesky, to je nyní největší chyba. Potřebovali byste se zase naladit na pozitivnější vlnu. Příliš myšlenkami nebo slovy ostatním ubližujete. Přesedněte na vlnu lásky.

Vztah:
Stále ještě jste nepochopili šanci, kterou vám dává přítomnost. Utíkáte do minulosti, tam hledáte vlastní štěstí a čekáte na reakce lidí, kteří už dávno ve vašem životě nehrají hlavní roli. Udělejte už konečně tu tlustou dělící čárou za minulostí a podívejte se do tváře dnešku. Bude se divit.

Volný čas:
Z míst své dovolené si vozíte nejrůznější talismany. Kameny mohou ještě dlouho vysílat energie daného místa. Pozor na jedinou výjimku, a tou je africký kontinent. Odtud si žádné předměty, které neprošly trhem – kamínky, písek, mušličky apod. – vozit nesmíte. Je v nich těžká karma.

Rada:
Pozor nyní na veškeré přesuny v prostoru, ale hlavně vzduchem. Letadla jsou sice relativně bezpečné dopravní prostředky, ale k zemi mohou také spadnout. Děje se to vždy za velice nepochopitelných důvodů, ale děje se. Je zde pro vás varování. Jestli to bude možné, volte dopravu po souši.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 20, 24, 26, 34, 40

Práce:
To, na čem jste začali pracovat v minulých týdnech, pokračuje. Vypadá to, jako byste zase pochopili svou životní náplň, své poslání. Každý na vás vidí, jak jste nyní šťastní, jen kvetete. Daří se vám, na co jen sáhnete. Víte, že nic jiného byste nyní začínat neměli a ani nebudete. Tohle je výborná cesta.

Zdraví:
Jste až po okraj naplněni zdravím a těšíte se z každého nového rána. Nic vás netrápí, nikde nepíchá ani nebolí. Neubližujete si žádnými drastickými dietami, naučili jste se krásně životem plout. Neděláte si násilí, přijali jste se takové, jací jste. Je to také krásný příslib do budoucna.

Vztah:
Včerejší sliby jsou sice včerejší, ale měly by mít stále svou hodnotu. Není možné se najednou tvářit, že nic slíbeno nebylo. Nemávejte nad minulostí rukou, ale naopak podejte ji partnerovi a jděte spolu dál. Jen tak bude mít váš vztah další pokračování. Nechte si vyprávět úžasný láskyplný příběh.

Volný čas:
Když nevíte, co byste měli dělat, zajděte si do jakékoli knihkupectví a tam sáhněte po první knížce, na kterou vám padne zrak. Tu otevřete a kam se podíváte, čtěte. Tohle jsou přesně slova, která potřebujete slyšet. Možná vás přitom až zamrazí, jak je to možné. Ale to už nezkoumejte.

Rada:
Postihla-li vás živelní katastrofa, jste určitě v mnohém směru jiní. V takových chvílích chápete, co se dřív zdálo nepochopitelné, ptáte se, ale odpověď nepřichází. Snad je to jen přízrak lidských vin. Ptáte se, za co a proč musíte trpět. Nikdy nikdo nebude, kým byl před povodní. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 6, 10, 12, 37, 45

Práce:
Zažijete ve firmě krizi, nespíš s kolegou, až vás přitom docela zamrazí. Jako by si vzal za své vaše výsledky a prezentoval se jimi na vyšších místech. Budete překvapeni, jak si tohle vůbec mohl dovolit, když jste se na to vlastně celou dobu dívali. S tímto člověkem jste do budoucna skončili.

Zdraví:
Zvažujete, kudy se máte vydat. Nejraději byste s nikým, s lékaři ani léčiteli, nejednali, chcete si vládnout sami. Stále ale opakujete chyby, které vás vrací zpět. Neumíte si sami sebe vážit, občas na sobě provedete podraz a tělo vám to vrací zpět. Nejdůležitější je mít se rádi, od toho se všechno odvíjí.

Vztah:
Pocit, že mezi vás a partnera vstoupil někdo třetí, není příjemný. Jste znejistěni, člověk, kterého jste považovali za součást sebe, se vám tak pomyslně vzdálí. Můžete sice jít okamžitě do otevřeného boje a partnera k sobě získat násilím, ale to by dlouho nefungovalo. Každému přejte svobodu.

Volný čas:
Hrozí nebezpečí při sportovních aktivitách, zvláště takových, během nichž opouštíte pevnou půdu pod nohama. Nedělejte nic na vlastní pěst, mějte po ruce záchranu, někoho, komu se dá věřit. Ohrožení se ale nevztahuje jen na vás, ale i na vaše nejbližší. Odložte si adrenalinový prožitek na jindy.

Rada:
Člověk si často ubližuje, i když by ani nemusel. Zkuste se vrátit ve vzpomínkách do dětství. Jistě jste měli nějakého medvěda, kterého byste nedali za nic na světě. Tohle byla pravá láska, kterou možná hledáte celý život. Tak se máte mít rádi, nedělejte si nic, co byste neudělali svému medvídkovi.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 3, 28, 37, 44, 46

Práce:
Vaše cesta do jiné firmy nebude tak jednoduchá, jak se zdálo. Člověk, který vás oslovil, má nejspíš nějaké vlastní problémy, které musí přednostně řešit. Proto zatím zůstáváte tam, kde jste. Pořád zvažujete všechna pro a proti. Lepší finanční ohodnocení je pro vás jistě silným magnetem.

Zdraví:
Objevuje se nad vámi varování, abyste o sobě začali uvažovat jinak. Nechtějte napodobovat nic, co dělají vaši známí, jejich praktiky jsou určeny jim. Uznejte, že každý má své tělo, své problémy, nic nemůžete aplikovat absolutně každému. Odpovědi na své otázky hledejte jenom u sebe.

Vztah:
Ve vztahu se nemůžete chovat jako dítě, kterému nechtějí koupit hračku. Jste dospělí a víte, že některé věci se vydupat prostě nedají. Partner není vaší hračkou a už vůbec ne natrvalo. Buďte rádi, když je s vámi, ale nechtějte si ho k sobě připoutat za každou cenu. Nikdo nemá rád kouli na noze.

Volný čas:
Rodičovská role – hlavně ve vztahu k synovi – vám může nasadit brouka do hlavy. Nesmíte být zlí, když se potomkům něco nevydaří. Vraťte se o pár let zpět, tehdy jste na tom možná byli podobně jako on. Nechce se mu bodovat na pozici, kde byste ho chtěli. Možná to jinde bude lepší.

Rada:
Někdo v sobě nosí celá desetiletí zradu. Sžírá se tak vnitřně a připravuje protiútok. To ale není správné. Ideální by bylo, kdyby každý dokázal svůj konflikt hned vyřešit a zpracovat. I zrada je pozitivní zkušenost, která vás posunuje dál. Přijměte ji, poděkujte za ni a žijte bez problémů klidně dál.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 10, 27, 39, 43, 46

Práce:
Konečně se posouváte dál. Vedle vás je osoba, s kterou jste už před několika lety začali přemýšlet o spolupráci, ale tehdy to nevyšlo. Je jako víla, která vás vyvádí z černého lesa. Nechávejte se vézt, už brzy bude dobře. Všechno, na čem jste dosud pracovali v soukromí, se dostane na světlo.

Zdraví:
Se zdravím se nedá obchodovat. Když se objeví problém, nejde zaplatit a těšit, že už bude všechno jen dobré. Nesmíte životem běžet tak rychle. Promýšlejte, když vás někde píchne, co se dělo týden předtím. Vraťte se ke svým základům, v samotné podstatě. Tam se běžně nechodí, bude to těžké.

Vztah:
Odmítáte se zabývat vztahem mezi vámi a partnerem. Odsouváte ho na vedlejší kolej. Nyní je pro vás rozhodující pracovní nabídka, směr, který se před vámi ukázal. Vnímáte sílu, která se vám vlila do žil. Jste hlídáni shůry, konečně jste pochopili, že nejste ti, kdo otáčejí vesmírem. Ale trvalo to.

Volný čas:
Zaskočit vás může sen o babičce, pokud ještě žije. Bude totiž tak reálný, že se ihned rozhodnete na místě si všechno ověřit. Naštěstí tohle byl opravdu jenom sen. Ale radost jí svou návštěvou způsobíte, to je jisté. Nezapomeňte přivézt nějaké květiny, i když teď žádné výročí ani svátek neslaví.

Rada:
Dostanete-li se do míst, kde jste ještě nikdy nebyli, uvidíte trpící zvíře. Může se například jednat o zraněnou laň, která vběhne pod kola vašeho vozu. Je to pohled hrozný a budete si připadat nemožní, protože nebudete moci udělat nic pro jeho záchranu. Pohled na smrt vás absolutně šokuje.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 11, 25, 32, 36, 38, 39

Práce:
Začínají se dít neuvěřitelné věci. Jako byste to ani nebyli vy, kdo mluví. Jako by najednou někdo promlouvat skrz vás, slyšíte svůj hlas, ale slova nepoznáváte. Rozumem se tahle situace vysvětlit nedá, je to jakoby zcela odjinud. Nesmíte propadat depresím. Snažte se s tímto stavem vyrovnat.

Zdraví:
Budete pociťovat tlaky v krku, nechápete, proč vás teď v létě mají trápit hlasivky. Víte dobře, že jste nic studeného nejedli. Přitom se může ještě objevit horečka. Je to přetlak energií, který teď ve vás je. Pomůže vám zklidnění, spánek, relaxace. Nenechte se nikým zbytečně rozrušit. Všechno dělejte v klidu.

Vztah:
V citech zažíváte obrovské škrty. Co bylo, neplatí, ale objevuje se najednou něco jiného. Začínají-li klíčit semínka nového citu, nebraňte se tomu. Vaše srdce není z kamene, to dobře víte. Nikdy si neříkejte nikdy. Bude jen to, co se opravdu má stát. Je před vámi ještě náročný výstup, ale zvládnete to.

Volný čas:
Jakmile naplníte svůj život radostí a těšením se na budoucí dny, všechny nemoci a trápení odcházejí, jakoby najednou zjistily, že pro ně už není místo. Je vám nádherně. Můžete se rozhodnout pro cokoli, co vám pohladí srdce. Poslouchejte milou hudbu, sejděte se s lidmi, s kterými je vám fajn.

Rada:
Už dávno jste zrušili násilí a tlaky, které jste vnímali jako nesprávné. Teď postupně sklízíte první plody své úrody. Vrací se k vám jen krása a láska. Setkáváte se s milými lidmi, přejí vám úspěch a nosí dary. Tohle jste nikdy nezažili, jste z toho mírně vedle. Ale jsou to zasloužené odměny. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 11, 18, 24, 32, 46, 48

Práce:
Jste na konci jisté etapy, je čas udělat závěr a připravit se na další úkol. Tenhle jste zvládli výborně. Dokonce jste proběhli cílovou páskou jako první s náskokem před ostatními. Na odpočinek ale moc času mít nebudete, protože další projekt bude mnohem náročnější. A také finančně zajímavý.

Zdraví:
I kdybyste vykoupili celou lékárnu a začali užívat všechny léky světa, zdraví byste nebyli. Léky jsou sice dobré na krátkodobé zklidnění, na zbavení se akutních příznaků, ale nemoc přesto zůstává v těle. Ideální je dívat se na zdravotní problémy z hlediska komplexnějšího. Je třeba zkoumat celého člověka.

Vztah:
Jestli byl někdy dřív mezi vámi a partnerem ještě jiný člověk, musíte se přes tento fakt přenést a jít dál, jako by nic takového nebylo. Jinak budete pořád chodit jako kočka kolem horké kaše a nebudete mít klidné spaní. Musíte se s minulostí jednou provždy srovnat. Pak teprve z vás spadne to těžké břemeno.

Volný čas:
Můžete si zajít do podzemních prostor, například do historického dolu nebo štoly, které jsou otevřené pro veřejnost. Uvědomíte si, že vývoj člověka nespadá jen do tohoto století. Mnohem dřív zde žili naši předkové, kteří měli také své starosti. Možná pochopíte, jak jsou ty vaše v poměru k historii malicherné.

Rada:
Když jednoznačně zatáhnete oponu za minulým dějstvím, měli byste vědět, že už nic nebude jako dřív. Nevracejte se ke starým stereotypům, zkuste žít jinak. Brzy se všechno přetočí do hezčích barev, herci obléknou nové kostýmy a na jevišti se objeví nové kulisy. Neváhejte, už brzy začíná další děj. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  2, 5, 11, 14, 15, 40

Práce:
Komplikace se daly očekávat, ale pro vás se v zásadě nic nemění. Zůstáváte součástí kolektivu, kde vás berou jako odborníka, který dokáže firmě i pomoci, když je v úzkých. Máte zde pevnou pozici. Jste spolehliví a dobře víte, že tohle se nikdy nezmění. Máte své jasné zásady, které dodržujete.

Zdraví:
Nejste stroj. Měli byste také odpočívat. A to nejenom v noci, když spíte. Občas máte vypnout i během dne a aspoň chvíli relaxovat. Není k tomu potřeba televize, kino ani žádná hudba. Nejlepší by bylo, kdybyste se naučili do svého nitra přijímat ticho. Stačí si najít klidné místo a nemyslet na nic tragického.

Vztah:
Domov má být oázou klidu a míru. Stres, závist, nedůvěru a strach byste měli vyhnat ze svých komnat. Hned jak tohle uděláte, hodně se vám uleví. Nebojte se přivádět sem vaše známé a kamarády, ale bydlet tady máte především vy. Nábytek i jeho rozmístění musí vyhovovat vašim požadavkům.

Volný čas:
Povinnosti, kterých se nedokážete zbavit, jsou pro vás obtížnou zátěží, máte je jako těžkou ocelovou kouli na noze. Jednou byste se ale měli ozvat. Pak ten neviditelný zámek cvakne a budete volní. Ani tomuto pocitu nebudete chtít uvěřit. Všechny okovy, které na sobě trpíte, jsou proto, že je trpíte.

Rada:
Před jakýmkoli odjezdem z domu si pořádně překontrolujte všechny zámky a také, zda jste zavřeli okna a lodžie. Mohli byste být po návratu velice nepříjemně překvapeni. V době dovolených mají lidé doma větší finanční částky, to zloději dobře vědí. Docela by se jim vaše peníze hodily.

 

© Wahlgrenis   20.7.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.