wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 13. - 19. července 2009              

 
Po 13.7.2009 Út 14.7.2009 St 15.7.2009 Čt 16.7.2009 Pá 17.7.2009 So 18.7.2009 Ne 19.7.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 3, 11, 20, 34, 48

Práce:
Přestože je situace v práci hodně znejistěná, věříte, že už je to nejhorší za vámi a pomalu se bude vše zase stabilizovat. Nesmíte plánovat žádné protiúdery, nemyslete na boj. Raději začněte trpělivě plnit své úkoly, přeneste se o krůček vpřed. Tento týden nebude příliš veselý, ale je třeba už jednou začít.

Zdraví:
Problémy s pohlavními orgány souvisí s nevyrovnanými partnerskými vztahy. Zvažte, čím si ubližujete. Nemusí se dokonce jednat o skutečný fyzický kontakt s jinou osobou. K onemocnění stačí dokonce pouhá myšlenka, to, že tuto možnost připustíte, i když ji nikdy nezrealizujete.

Vztah:
Nebuďte na partnera zlí, nechtějte, aby se vás bál. Byl by jako zvíře v kleci, které nemá jinou možnost. Naučte se být milí a vstřícní. Co nechcete, aby někdo dělal vám, nedělejte nikomu ani vy. Posuňte se k ostatním tak, aby byli rádi, že jste tady, vzájmené dotyky mají být oboustranně přijatelné.

Volný čas:
Máte konečně možnost prohrabat se věcmi, které vám doma zabírají místo. Občas je takový úklid důležitý. Něco necháte, ale spousta dalšího od vás odejde. Nebuďte sentimentální, nic nemůže trvat věčně. Ani vaše šaty, v kterých jste byli na prvním rande, nejsou tak důležité, abyste je dodnes opatrovali.

Rada:
Cesta přírodou v létě je pro vás nesmírně očistná. Nerozmýšlejte se, když máte jít ven, jestli to stojí za to. Trávit celé dny u počítače by nebylo dobré. Dýchejte čerstvý vzduch, užívejte si teplých dní, hodně pijte. Tělo se potřebuje pročistit a vy máte nabrat sílu. Té je pro vás v přírodě připraveno hodně.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 7, 14, 24, 34, 37, 40

Práce:
Zvažujete ultimata. Dostali jste na výběr dvě cesty a váháte, kterou se máte vydat. Není to snadné rozhodování. Rádi byste se posunuli na vyšší pozici, ale tam je nějaký problém. Nejste s touto situací vyrovnáni, nelíbí se vám, jak je s vámi zacházeno. Nejraději byste se vydali jinudy, svou cestou.


Zdraví:
Jakákoli maxima jsou pro život zbytečná. Člověk by měl jíst do polosypa, pít do polopita a má se mít vůbec tak nějak středně. Když je toho kolem něho moc, všechny procesy v těle najednou záhadně zleniví a přicházejí problémy. Nemusíte se chovat, jako by měl být zítra konec světa. Žijte i s málem.


Vztah:
Když dovolíte, aby mezi vás a partnera vstoupila lež, už nikdy nebude nic jako dřív. Přestože si slíbíte, že uděláte za minulostí tlustou čáru, stejně ve vás bude hlodat červík pochybností. Proto dřív než se vůbec pro nějaký ten podvůdek snížíte, zvažte si případné následky. Za všechno se totiž platí.


Volný čas:
Vnímáte kolem sebe podivné otazníky, potřebujete se srovnat. Pomohlo by vám, kdybyste byli chvíli sami. Nepotřebujete neustále poslouchat něčí monolog, nářky a vzdechy, ani hudbu o ničem nebo prázdné reklamy. Potřebujete teď být sami sebou a srovnat si myšlenky. Zapalte si svíčku, nic nedělejte.

Rada:
Bude-li se člověk chovat neustále nadřazeně, zemětřesení, povodně a hurikány k nám budou přicházet stále častěji. Měli byste se posunout níž, nejste bohy. Člověk si už velice odvážně přisvojil nadpozemské vlastnosti, vyrábějí se například uměle děti. Něco by ale mělo zůstat skutečně nedotknutelné.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 9, 17, 23, 33, 40, 47

Práce:
Pozor, po sladkém období, kdy jste měli skoro všechny na své straně, dojde ke konfliktu. Nebude to ale nyní způsobeno rušivými vlivy uvnitř firmy, ale zásahem zvnějšku. Možná dorazí kontrola shůry nebo se objeví nepříjemný zákazník s reklamací. Každopádně se vše mírně zrychlí.

Zdraví:
Jste-li v neustálém víru plném zvuků a rušivých vlivů, nemůžete očekávat žádný klid na duši. Občas je důležité tohle všechno vypnout, zapomenout na okolní svět a být jenom sami pro sebe. Mluvte s nejbližšími, ale dívejte se jim přitom do očí. Televize často funguje jen jako kulisa, vypínejte ji.

Vztah:
Pokročili jste o další důležitý krůček dál. Konečně nestojíte na místě a něco se začalo hýbat. Nechtějte si ale hned partnera omotávat neviditelnou pavučinkou, nechtějte mu slibovat sňatek. Ideální by bylo, kdybyste si nedělali žádné násilí, nestavte raději kolem sebe žádné obranné zdi.

Volný čas:
Měli byste vyjet do přírody, narušit pracovní stereotypy, uvidíte, jak se najednou budete cítit lépe. Zajeďte si do míst, kde jste ještě nebyli a kochejte se tou krásou kolem. Na to není v běžném životě čas. Nestyďte se vyjádřit slovy, písní, obrázkem, co přitom vnitřně cítíte. Bude to krása.

Rada:
Vazba mezi vámi a vašimi dětmi nekončí s navršením jejich dospělosti. Naopak, pořád jsou to pro vás ty malé děti, které by měly poslouchat. Ovšem měli byste je přijmout spíše jako partnery, kteří mohou mít i svůj náhled na spoustu věcí jiný než vy. Nechtějte je dostat do podřízené pozice.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 12, 25, 29, 31, 42

Práce:
Je vám jasné, že tak, jak jste pracovali dosud, to už nepůjde. Hodně věcí se ve firmě změnilo. Jsou to hlavně organizační postupy, režim práce. Budete nejspíš muset změnit i mnohé na sobě. Sice se vám do těchto změn moc nechce, ale jiné cesty nyní opravdu není. Moc dlouho o tom nepřemýšlejte.

Zdraví:
Krize ve firmě se může odrazit i na vašem zdravotním stavu. Ozve se žaludek, budete ho mít jako na vodě. Může se vám zdát, že je to bez zjevných důvodů, že jste se přeci ničím neprovinili. Vracíte se do minulosti, zkoumáte, co jste kdy snědli. Pár dní potrvá, než se tento stav zklidní.

Vztah:
Jste v podivném vzduchoprázdnu. To, co jste si prožili, už opakovat nechcete. Zatím ale zůstáváte uzavřeni, jako byste už ani nic hezkého nečekali. Nezakazujte si to, co se může stát. Pamatujte si, že se nestane jen to, co si zakážete. Naučte se všechno, co přichází, přijímat s otevřenou náručí.

Volný čas:
Už se potřebujete odrazit od minulosti a konečně začít naplno vnímat dnešek. Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Najděte si reálný program, takový, abyste za sebou viděli konkrétní výsledky. Můžete třeba začít malovat, kreslit, modelovat nebo vyšívejte, začne se vám to líbit.

Rada:
Nechtějte pochopit během jediné chvíle smysl svého života. Na to je třeba mnohem víc času. Všechno se ale děje kvůli něčemu, nic není náhoda, i když to tak může vypadat. Každá situace, do které se dostanete, je zrežírována někým vyšším. Nediskutujte o tom, pouze vše přijímejte.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 21, 25, 38, 40, 41, 48

Práce:
Objeví se komplikace, kterou budete muset chtě nechtě řešit. Zasáhne váš dosavadní klid. Vrátíte se ke konfliktu, který vás už jednou zastavil, jako viníka odhalíte opět blízkého kolegu. Budete si muset spolu o rozdílnosti názorů promluvit, naštěstí už na svém stanovisku netrvá tak pevně.

Zdraví:
Bolesti v krku teď – uprostřed léta – nejsou nijak příjemné. Ale nic moc s tím dělat nemůžete. Však si vzpomeňte, nad koho jste se v minulých dnech povyšovali, jak jste zapomínali na pokoru a na ty nejdůležitější kořeny ve vás, kořeny lidství. Vaše zdravotní problémy teď berte jako nutnou daň.

Vztah:
Stále byste chtěli mít vedle sebe tu princeznu, prince, ovšem žijete, pokud jste si toho nevšimli, v reálném světě. Musíte se srovnat s tím, co máte. I občasné hádky patří do života. Zkuste přijmout, že partner může mít na některé věci poněkud jiný názor než vy. Nechtějte ho ale umlčet.

Volný čas:
Léto je z pracovního hlediska poněkud volnější. Den je dlouhý, klidně si i po práci můžete zajít k vodě. Byla by škoda zavírat se dočtyř stěn. Toto období přeje novým kontaktům, úsměvům i bezstarostným plánům a nekonečné radosti. Užívejte si to, odhoďte na chvíli své starosti.

Rada:
Po minulých zkušenostech ve vztahu jste už opatrnější, abyste hned vyznávali lásku. Raději se uzavíráte do sebe, necháte na druhých, ať se domýšlejí, co jim chcete říct. Ale to je chyba. Člověk je mimo jiné proto člověkem, že mluví, že dokáže vyznávat své city a umí milovat. Vy to umíte také.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 6, 10, 16, 20, 40, 47

Práce:
Nejste už dětmi, v životě se musíte rozhodovat podle jiných kategorií, tady se nehraje s lopatkami na písek. Musíte přijmout procesy, do kterých jste byli nadřízeným nasazeni. Bylo by zbytečné pouštět se do boje, tady nejste za vítěze. Naděje se najednou někam rozplynula.

Zdraví:
Stále jste nezjistili, kde se stala chyba, víte dobře, že jste o něco přišli, co jen obtížně dáváte dohromady. Jdete už dlouho proti proudu řeky, tudy to ale nepůjde. Měli byste si cestu ještě jednou rozmyslet. Nenaříkejte na osud, který před vámi zavírá těžká vrata. Všechno, co si zasloužíte, nakonec máte.

Vztah:
Jsou za vámi nepříliš veselé situace, partner není jenom milý, jak to vypadá, když jste někde se známými. To se ale usmívá, líbá se s vámi, ale vy dobře víte, že to je divadlo. Trochu se ho bojíte, není jednoduché žít se všemi jeho rozmary a náladami. Chápete, že každý okamžik se odvíjí do toho dalšího.

Volný čas:
Rádi byste byli pány svého života. Nechcete se dát uvěznit do nějakých karmických příběhů, těm se zuby nehty bráníte. Před osudem se nikam neschováte. Tady je soudcem vašich kroků někdo jiný. Jsou lidé, s kterými se potkat musíte, všechno se děje za jistého vyššího režisérského dohledu.

Rada:
Když se necháte polknout světem techniky, mohli byste se brzy docela divit. I když rádi jezdíte autem, občas je dobré z něho vystoupit a udělat pár kroků lesní cestou. Technika má člověku pomáhat v žití, ale úplné poddání se správné není. Stejné je to s počítačem, nemusíte u něho trávit všechen čas. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 6, 16, 20, 36, 47

Práce:
Začalo se vám dařit všude, kudy se vydáte, a všechno, na co jen pomyslíte. Brzy to bude ještě lepší. Nyní máte zpracovat další vlnu inspirací. Asi vás políbí kouzelná múza. Tyhle krásky nechodí na povel, ale když už se jednou objeví, zůstane za nimi úžasná průzračná a nekonečná nádhera. Užijte si to.

Zdraví:
Opatrní buďte při chůzi, běhu i veškerých sportovních aktivitách. Mohli byste se poranit. Možná musí přijít důležitý okamžik, abyste se zastavili, abyste si rozmysleli další kroky, které máte udělat. Nic by nemělo být řešeno násilím, ale pomalu a s rozvahou, staňte se raději spoluúčastníky děje.

Vztah:
Je čas na posezení s vašimi přáteli. Jen si vzpomeňte, kdy naposledy jste se s někým ze známých viděli. Měli byste aspoň na pár okamžiků přestat zkoumat vlastní problémy. Máte jistě své oblíbené místo, tam si zajděte na víno nebo třeba na večeři. Jednou za čas se potřebujete rozptýlit.

Volný čas:
Prožíváte zvláštní změnu, která rozhodně nebyla na programu. Nicméně ji budete muset přijmout a zpracovat. Nic se v životě neděje náhodou, všechno má svůj přesný scénář, tedy i toto zklamání. Ještě to ale není úplný konec, před vámi jsou další začátky, ale do nich byste měli jít jinak.

Rada:
Není nutné zbavovat se starých věci hned, objeví-li se na trhu novinka ,ať už jsou to mobilní telefony, televize nebo auta. Věci mají také svou duši. Citlivější jedinci mohou tyto zvláštní vibrace vnímat. Není dobré mluvit nehezky o svém autě, hned za zatáčkou vás přestane poslouchat.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  15, 20, 24, 41, 47, 48

Práce:
Jste jako na vlnách, máte pocit, že si s vámi osud ošklivě zahrává. Řešíte, jestli tato práce je pro vás skutečně tím neideálnějším. Uvažujete, že ihned, kdy by se naskytlo něco jiného, určitě byste odešli. Začínáte se rozhlížet po nabídkách, pročítáte inzeráty a mluvíte se svými známými. Nechcete se vzdát.

Zdraví:
Trochu podceňujete detaily, zajímá vás celek, konečný výsledek. Jenomže k němu se musíte nějak dopracovat. Budou to nejprve menší krůčky, kterými se vydáte vpřed. Nenasazujte si na ně ale sedmimílové boty, to by vás totiž zase vrátilo zpět. Nedělejte nic, co necítíte jako správné.

Vztah:
Nechcete vnášet své pracovní starosti do vztahu mezi vás a partnera. Tady byste chtěli mít samá hezká témata, samá vyznání lásky. Jenomže ta se vyčerpají. Spolu máte mluvit o všem, co vás trápí. Pak bude mezi vámi jasno. Sdělená radost se násobí, sdělená starost se zmenší na polovinu.

Volný čas:
Přestávají-li kvést ve vaší soukromé zahrádce růže, nezbývá než začít pracovat. Nikdy nezůstávejte na místě. Netrapte se, když se boří váš domeček z karet. Nejspíš jste nezvolili nejlepší materiál, ale víte, že z cihel to půjde. Jen neplačte, nelitujte se. Poděkujte i za tuto zkušenost a jděte dál.

Rada:
Vaše cesta nikdy nekončí. Nesmíte propadat depresím, že už nic dalšího nebude. Člověk se sám nikdy nesmí rozhodovat, že je konec, že ukončí život. Tohle patří do rukou někoho jiného. Už mnoho sebevrahů se přesvědčilo v první vteřině po osudovém kroku, že to byla největší chyba jejich života.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 10, 27, 30, 37, 45

Práce:
Měli byste se poněkud stáhnout do sebe. Komunikace s ostatními lidmi pořád nějak vázne. Nejspíš máte tyto chvíle využít jako tvůrčí pauzu, jako když spisovatel odjíždí od všech, aby se po nějaké době vrátil s rukopisem nové knihy. Nenuťte se do nudných debat, svět teď mluví jinou řečí.

Zdraví:
Hučení v uších, které vám znepříjemňuje život, nepřišlo jen tak samo sebou. Kolem vás se totiž děje něco, co byste nejraději nechtěli vidět ani slyšet. Jste v ohrožení. Vypadá to, jako by si na váš dům brousili zuby zloději. Měli byste provést opatření. Pak hučení bez jakékoliv léčby přestane.

Vztah:
Vzdáváte už všechny cesty k míru, nastupuje krizová varianta. Nechcete dál nic promýšlet, rozhodovat se, věřit nebo omlouvat a litovat, co už nikdy neuděláte. Snad právě teď dokápla do toho velkého poháru poslední kapka, víc už se tam nevejde. Ještě ale nevíte, co bude dál. Všechno ve vás vře.

Volný čas:
Jste-li na dovolené mimo Evropu, můžete se dostat do velice nepříjemného vzdušného víru, snad cyklónu nebo něčeho podobného. Před takovým přírodním úkazem se jen těžko utíká. Příroda k nám mluví podivnou řečí. Takhle přichází symbol očištění, ne všechno, co jako lidstvo děláme, je dobře.


Rada:
Jsou situace, kdy víte, že byste měli něco udělat, ale jako byste stáli za skleněnou zdí a nemůžete se ani pohnout. Tehdy je třeba se nadechnout a zapomenout na starost. Zastaveni býváte, abyste si uvědomili, že to nejste vy, kdo hýbe tímto světem, Měli byste přijmout vyšší řád. Pak bude všechno v pořádku.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 11, 19, 21, 30, 48

Práce:
Je pravděpodobné, že dojde k neuvěřitelnému spojení s člověkem, který je pro vás víc, než byste přiznali. Nabídne vám spolupráci, čímž se budete moci dostat tam, kde jste vždy chtěli být. Ovšem tahle nabídka až bude příliš neskutečná, nebudete vědět, jestli se vám to jen nezdá. Ne, nezdá.

Zdraví:
Buďte opatrní při všech cestách, kde není ideálně rovný terén. Hrozí vám ošklivé pády a zranění. Pozor si dávejte hlavně v zahraničí, kde neznáte každou cestu. Ovšem zrádný může být i rozbitý chodník před vaším domem. Mohli byste si bolestivě poranit hlavně kotníky nebo kyčelní klouby.

Vztah:
Všechno to, co je nyní mezi vámi a partnerem, je těžko pochopitelné. Rádi byste byli trochu jinde, ale z nějakých důvodů to nejde. Můžete mít každý zcela odlišný názor na věc, o které jste dosud nemluvili. Teď ale nevíte, jestli se takhle dá vůbec postupovat dál. Zvlášť citlivé otázky jsou kolem víry.

Volný čas:
Pokud máte trápení, které se nedá řešit, nemusíte hned hodiny vysedávat v knihovnách. Někdy stačí zajít do první prodejny s knihami, jednu zcela náhodně otevřít a přečíst si první větu, na kterou vám padne zrak. Tahle věta obvykle je pro vás, teď chápete, co je vám tak složitě sdělováno.

Rada:
Neměli byste si do života zbytečně přibírat programy, které vytváří někdo jiný. Žijte život, který vám připadá smysluplný. Čtěte knížky, které vás zajímají, v televizi si volte je programy, které jsou o něčem. Reality show, kdy jsou zcela nesmyslně zavíráni lidé do nesmyslných domů, si odpusťte. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 13, 17, 27, 41, 43, 45

Práce:
Jste unášeni dál tou úžasnou a perspektivní cestou. Nehledáte nic nového, protože vnímáte, že tady jste na svém místě. Přicházejí i odměny, takže si můžete pořídit dovolenou, o které jste dlouho snili. Není to sice řečeno nahlas, ale chápete, že si tyto odměny skutečně zasloužíte. Odvedli jste kus práce.

Zdraví:
Kvůli pracovnímu zaneprázdnění zapomínáte myslet na sebe. Málo spíte, omlouváte si to sami pro sebe tím, že nemáte na spánek čas. To je chabá výmluva. Potřebujete odpočívat, jinak tělo rezignuje. Potřebujete se šetřit, tělo je oslabené. Neriskujte příliš, nebo doopravdy skončíte na pár dní v posteli.

Vztah:
Pokoušíte se slaďovat s partnerem, ale víte, že to nejde. Vypadá to trochu jako úklid, do kterého se pouštíte, ale stále jste ve stejných prostorách. Z malého bytečku nevyčarujete dvougenerační domek. Žijete s tím, co máte. Neočekávejte zásadní zlomy, když jste rozhodnuti žít dál beze změn.

Volný čas:
Občas vás napadne, že byste mohli vypadat lépe. Držíte diety, extrémně sportujete nebo přemýšlíte o plastických operacích. Prohlížíte si časopisy a porovnáváte sexy objekty s vaším tělem. Zapomeňte na to, dokud je čas. Mějte se rádi takoví, jací jste. Jakmile to pochopíte, uleví se vám.

Rada:
Opatrní buďte v těchto dnech při vyskakování z padáku, to by nebylo dobré. Choďte hodně do přírody, dýchejte zdravý vzduch, opusťte, jak to jen bude možné, špinavé městské ulice. Potřebujete to všechno nečisté ze sebe dostat. V přírodě se nevyhýbejte dešťům, mají nyní očistnou moc. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  7, 8, 11, 13, 16, 49

Práce:
Opatrně před kolegou, který hodlá požít část vašich myšlenek ve svůj prospěch. Ví, že jste schopnější, ale domnívá se, že by mohl bezpracně získat důležité know-how. Ale některé věci se nedají získat, i kdyby se člověk snažil sebevíc. Spolupráce možná je, ale krádež informací si určitě líbit nedejte.

Zdraví:
Potrápí vás uši, jako byste byli malé děti. Na ušním jste toho zažili dost, bylo to jedno z nejbolestivějších úkonů, které jste museli snášet. Nyní se může situace opakovat. Uši bolí tehdy, když nechcete slyšet to, co se kolem vás děje. Jsou to takové zvláštní klapky na uši. Brzy budete v pořádku.

Vztah:
Vaše společná cesta s partnerem se možná na chvíli rozdělí. Jako byste každý trávili část své dovolené jinak. Důvodem mohou být děti ve školním věku, o které se musíte podělit. Tohle odloučení ale bude osvěžující, budete se potom na sebe více těšit. Přestaňte pátrat, co partner dělá, když není zrovna s vámi.

Volný čas:
Dobře by vám udělali koně, samozřejmě v oddíle pod dohledem zkušených žokejů. Měli byste zažít úžasný pocit pohledu na krajinu z koňského hřbetu. Kůň je zvíře, které vrátí všechno, co z vás cítí. Dáte-li mu důvěru, nikdy vás nezklame. Pozná na dálku strach, ale hlavně má srdce a dokáže vás milovat.

Rada:
S návratem z dovolené buďte hodně opatrní. Určitě se nevracejte na poslední chvíli. Silnice budou plné nezodpovědných řidičů, před těmi se mějte na pozoru. Bylo by jistě zbytečné komplikovat si tyto dny jednáním s policií nebo dokonce v nemocnici s personálem na chirurgii.

 

© Wahlgrenis   13.7.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.