wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 6. - 12. července 2009              

 
Po 6.7.2009 Út 7.7.2009 St 8.7.2009 Čt 9.7.2009 Pá 10.7.2009 So 11.7.2009 Ne 12.7.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 7, 18, 19, 35, 38, 47

Práce:
Najednou budete mít pocit, že je všechno v nejlepším pořádku, že takhle to vlastně být má. Dřív jste se změnou situace mohli mít problém, nyní je váš názor jiný. Vnímáte to, co se děje, jako ozdravný proces, jako by se pak měla spousta věcí řešit jinak. Nyní se rozloučíte s kolegou.

Zdraví:
Během dovolené máte mnohem více možností a času, jak se přiblížit k partnerovi. Nespěcháte na sebe, což se za normálního pracovního rytmu nedaří. Nešetřete něžnostmi, zapomeňte na roky, které s sebou všude nosíte. Měli byste zažít příliv nové energie do žil, pokud se sami v tomto směru uvolníte.

Vztah:
Květina od muže je důležitým symbolem, v každé je skrytý jiný význam. Všímejte si, jaký druh končívá nejčastěji ve vašich vázách. Někteří muži květiny svým ženám nekupují, že jim to připadá zženštělé. Domov s květinou je obohacený o prvek lásky, nenechávejte je v průvanu ani na prudkém slunci.

Volný čas:
Poslouchejte své sny. Jestli to bude jen trochu možné, neprobouzejte se násilně po zazvonění budíku. Probuďte se pěkně pomaloučku, aby sen mohl doznít. Zapište si všechny symboly, které vám zůstanou v paměti, a sledujte, jaká se z nich pro vás vyloupne informace. Nesahejte po snářích.

Rada:
Opatrní buďte v autě, pokud řídíte a jste v něm sami. Mohli byste se zamyslet a problém by byl hned tady. Nebezpečné jsou především úseky po setmění, silnice mezi lesy a také jízda v tunelu. Tam se může stát mnoho nepředvídaného. Buďte proto mnohem opatrnější. Berte si spolujezdce.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 10, 11, 21, 27, 30

Práce:
Pravděpodobně dojde k důležitému jednání s nadřízeným. Nebude to ale o pochvalách a čestných stuhách, spíše se na povrch dostane krize, za kterou se připíše odpovědnost právě vám. Budete se muset zásadním způsobem obhajovat. Kolegové se ale na vaši stranu nepostaví.

Zdraví:
Pozor na opary, v těchto dnech mohou být velice nepříjemné. Speciální mastičku sice můžete zakoupit v každé lékárně, ale měli byste vědět, že si za ně můžete sami. Signalizují totiž vaše nepříliš dobré mínění o ostatních lidech. Jsou to nevyslovená vulgární slova a úšklebky, které nikdo nevidí.

Vztah:
Není důležité, co říkají kamarádky, jestli se jim váš partner zamlouvá nebo ne. Tohle je váš vztah, nenechte si do něho nikým mluvit. Hádky mohou mít zpočátku očistný charakter, pročistí stojaté vody, ale trvají-li už moc dlouho, dobré to není. Zkuste si denně přinášet malé dárky, dělejte si radost.

Volný čas:
Všechno, do čeho se pustíte, máte dělat s někým, komu absolutně důvěřujete. Ať už se jedná o řízení auta anebo skok padákem. Neriskujte, za těch pár vteřin strachu to nestojí. Měli byste se mít víc rádi. Adrenalin z vyššího hlediska člověku spíše škodí, než cokoli jného. Největší význam má láska.

Rada:
Budete-li pořád porovnávat, co mají sousedé nebo kolegové v práci, jaké auto si koupili a kde byli na dovolené, ani nebudete mít čas žít vlastní život. Nikdy nevíte, co se muselo stát, aby dotyční k věcem, které jim nyní závidíte, přišli. Často je tato daň vyšší, než si umíte představit. Neznáte celý příběh.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 12, 14, 27, 28, 43, 48

Práce:
Ideální čas pro dovolenou. Potřebujete si odpočinout, už dlouho jste jeli na jediný zátah. Vydejte se někam do hor, abyste si mohli dopřát procházky s výhledem do krajiny. Tam totiž získáte důležitý nadhled nad svým vlastním životem. Nic není tak tragické, jak se může na první pohled zdát.

Zdraví:
Prospělo by vám, kdybyste si odlehčili jídelníček. Dokonce i hladovka by vám prospěla. Zkuste si tři dny po sobě připravovat jenom ovocné nebo zeleninové šťávy. Tělo si odpočine a vy na sobě brzy zaregistrujete úžasnou změnu. Pokuste se také sladit barvu přijímaných tekutin s oblečením.

Vztah:
Váš stav by se dal charakterizovat až poeticky – Odi et amo. Nenávidíte a milujte současně. Jako byste nevěděli, kterou z těchto cest si máte vybrat, jako byste při objímání měli pro jistotu v ruce i nůž, kterým můžete i zabít. Takhle by to dál nešlo. Najděte už konečně klíč ke svému srdci.

Volný čas:
Maminka nebo babička vám nejspíš připraví mírné problémy. Ale takový už je život. Zajeďte za ní a pokuste se všechno, co ji trápí, s ní probrat. Jste pro ni důležitou osobou v jejím životě, potřebuje vám něco sdělit. Neptejte se, proč to neudělala dřív a proč to máte být právě vy. Má k tomu své důvody.

Rada:
Nevytrhujte nikdy násilně děti od jejich her. Vzpomeňte si na své dětství. Oběd nebo čištění zubů chvilku počkají. Dětská fantazie je nádherný dar, o který v dospělosti mnozí přicházejí. Dopřejte jim ty chvíle, kdy svět se mění v neuvěřitelné obrazy, nic neplatí a všechno může být jinak. Ony to ocení.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 5, 7, 9, 32, 39, 42

Práce:
Nyní se před vámi zvedá těžká závora. Jste jakoby na novém startu, můžete se těšit na nová dobrodružství. Jste malinko znejistěni. Nebojte se, zase bude dobře. Jen se nesmíte bát dívat dopředu. Minulost vás zbytečně blokuje. Rozběhněte se proto směle vpřed a na nikoho se už neohlížejte.

Zdraví:
Bolesti kloubů vás ještě nějakou dobu potrápí. Každý pohyb cítíte, nemáte důvod k radosti. Je na vás totiž příliš velká zátěž. Všechno, co je možné, byste už konečně měli ze sebe odhodit. Musíte se zase naučit volně dýchat. Zatím jste hodně přidušení, což vás blokuje. Aspoň to zkuste.

Vztah:
Pokud uvažujete o potomkovi, měli byste mít vedle sebe partnera, který to má aspoň podobě. Dítě není hračka, kterou můžete už třeba za měsíc odložit do kouta. Početím dítěte berete na sebe závazek na celý život. Rodičovská role nikdy nekončí. Nemyslete nyní jenom na kočárek.

Volný čas:
Pozor na nákupech. Mohli byste se dostat do nepříjemné situace, dokonce je možná i materiální ztráta nebo ztráta peněz. Hlídejte si peněženku, ale i doklady, kde máte uloženou platební kartu k výběru z bankomatu. PIN si pro jistotu zapište na jiné místo. Pozor si dávejte hlavně na cizí lidi.

Rada:
Každá smrt, která vám nečekaně vstoupí do cesty, je pro vás krizí. Není to ale stav, který by vás měl absolutně paralyzovat. Smrt patří k životu stejně jako narození, stejně jako černá k bílé nebo k noci den. Naučte se říkat každému všechno, co momentálně cítíte. Pak vás ani smrt nepřekvapí.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 19, 23, 25, 36, 39, 49

Práce:
Odměny obvykle přicházejí, až když odevzdáte určité dílo. Zatím jste ve fázi tvoření, ještě se tedy příliš neradujte. Nesmíte se vzdávat při sebemenších neúspěších, věřte, že zase bude dobře. Mohl by se objevit menší problém, ale s tím si nyní hravě poradíte. Jen se nesmíte hroudít před kolegy.

Zdraví:
Přestože je venku léto, měli byste se udržovat realtivně v teple. Omezte nápoje s ledem, opatrní buďte na příliš náhlou změnu teplot, ale i při procházkách po západu slunce. Dobře vám bude doma u krbu nebo alespoň na zahradě u ohýnku nebo u grilu, kde si připravíte nějakou dobrotu.

Vztah:
Právě v těchto dnech byste se mohli seznámit s člověkem, který vám bude připadat, že není z tohoto světa. Nic si hlavně nezakazujte, ničemu se nedivte. Pomaloučku odkrývejte tajemství, které se týká opravdu jen tohoto člověka a vás. Budete mít pocit, jako by vám jej seslalo samo nebe.

Volný čas:
Technika vám není nakloněna a snad vůbec nejhůře na tom jsou auta. Buďte proto mnohem opatrnější, ať už jste řidiči, chodci na přechodu nebo snad pracovníci v autoservisu. Dávejte na sebe pozor. Měli byste mít každý svůj pohyb pod kontrolou. Nedělejte nic jen tak automaticky.

Rada:
Kdybyste celé dlouhé roky existovali jen v černém tunelu, jen těžko vyste uvěřili, že existuje nějaké slunce. Člověk dá na to, co si může vlastními smysl ozkoušet, osahat, co vidí, slyší. O všem ostatním má důvod pochybovat. Nikdo se vám nediví, že pochybujete o mnoha věcech, které pro někoho existují.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 6, 8, 14, 16, 28, 42

Práce:
Konečně z vás spadla tíha. Nebylo to jednoduché, ale zase můžete svobodně dýchat a dostáváte současně velký dar. Jste prostoupeni slunečními paprsky, je ve vás spousta lásky. Vnímáte podporu ze všech stran, můžete se realizovat, jak sami chcete. Nikdo na vás nedělá nátlak, všechno je v pořádku.

Zdraví:
Slyšíte nebeské zvony, to ještě nemusí být umíráček. Je to jen varování, abyste našli ve svém životě hodnoty, které vám vyhovují a které skutečně potřebujete. Všechno ostatní můžete s klidným svědomím zlikvidovat. Hlavně alkohol a nikotin vám škodí. Je to, jako byste teď měli málo vzduchu.

Vztah:
Mohli byste si s partnerem udělat výlet autem do míst, kde jste ještě nebyli. Ale pozor na silnice. Opatrní buďte všude tam, kde není zpevněná vozovka nebo kde se například něco vysypalo. Auto by mohlo totiž najet na ostrý předmět a hned by tady byla kolize. Pak jsou řidičské zkušenosti na nic.

Volný čas:
Nic ve volném čase nedělejte nic dělat za peníze. Užívejte si volna maximálně, dělejte, co vás baví. Nejdůležitější je, aby každá chvilka byla naplno prožitá, abyste neutíkali ve vzpomínkách do minulosti ani do budoucnosti. Největší bohatství je právě tady a teď. V té přítomnosti je nejvíc.

Rada:
To, co včera ještě vypadalo jako nezničitelné, se najednou může sesypat jako hromádka písku. Nedovolte, aby mezi vás a nejbližší osobu vstoupila faleš, pohledy skrz černé brýle, nikdo jí nerozumí, dokáže si každého omotat do neviditelných sítí. Buďte k sobě upřímní, všechno je čitelné v očích. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 11, 14, 24, 36, 46, 47

Práce:
Po několika dnech se vracíte do pracovního procesu bez výrazného nadšení. Jste celkem odevzdaní, jako byste věděli, že jinou možnost nemáte. Přesto ale přicházíte s výbornými nápady, které teprve zrealizujete. Je to jako chvíle před svítáním, kdy věříte, že slunce vyjde na oblohu.

Zdraví:
Pocítíte úlevu poté, co přestanete pracovat ve svém volném čase. Možná pochopíte, jak moc si zatím ubližujete. Naučte se rozlišovat, kdy pracujete a kdy je volno. Získáte tím totiž najednou prostor pro sebe, naučíte se poslouchat svůj vnitřní hlas. Ten zatím nemám moc šancí se k vám dostat.

Vztah:
Přestává vás bavit uklízení, chcete si svůj život naplnit barvami a hudbou. Po úklidu sice můžete mít ze sebe dobrý pocit, ale během něho přijdete o mnoho sil. Potřebovali byste k ruce pár pomocníčků, aby vám práce rychleji ubíhala. Pusťte si hudbu, uvařte si dobrý čaj a raději poslouchejte.

Volný čas:
Měli byste se do své budoucnosti dívat s vírou, že už konečně bude lépe. Začněte právě nyní přijímat všechno kolem vás více s pokorou. Opravdu nejste vládci tohoto světa. Neoblékejte si pořád tu neprůhlednou masku, buďte sví. Tak byste se totiž zase mohli dostat na nesprávnou vlnu svého vývoje.

Rada:
Jste-li v černém tunelu, nemůžete předem odhadnout, jaké to bude, až z něho vyjdete ven. Můžete se ocitnout uprostřed tornáda, které se prožene krajinou a celou ji zruší, stejně jako do sluncem prozářené rozkvetlé louky. Nikdy předem nevíte, co se stane v příští vteřině. Každou chvíli si maximálně užívejte.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  17, 23, 26, 33, 43, 48

Práce:
Tento týden byste měli mít dovolenou, v práci vás nic moc nečeká. Lákají vás přímořské oblasti, těšíte se, jak si odpočinete na pláži. Tohle je pro vás ideální způsob trávení dovolené, zakazujete si myslet na pracovní povinnosti. Spíše než na dojem v cestovní kanceláři dejte na doporučení známých.

Zdraví:
Opatrní buďte na dietní chybu, průběh onemocnění by vás mohl zaskočit. Nestravujte se v nevyzkoušených zařízeních, dávejte si pozor také na rychlé občerstvení. Křeče v břiše a průjmy by vám mohly zkomplikovat odjezd na dovolenou. Na potravinách kontrolujte pečlivě datum spotřeby.

Vztah:
Nehrajte si s city přes internet. Existuje mnoho způsobů seznámení, ale každá hra musí jednou skončit. Virtuální realita je úžasná jako efekt do filmů. Máte-li vedle sebe milovaného člověka, nerozjíždějte dobrodružství, která by se mohla překlopit jinam. Važte si sami sebe.

Volný čas:
Ještě nemáte příliš důkazů, že existuje něco mezi nebem a zemí, ale občas můžete být něčím takovým šokováni. Jsou to zvláštní předtuchy, například kdy najednou uhnete dva kroky vlevo a do míst, kde jste šli, spadne ze střechy taška. Ptáte se, kdo vám zachránil život, ale odpověď nepřichází.

Rada:
Čas od času se před vámi mohou objevit nové možnosti, varianty, do kterých nejít, by mohlo být osudné. Přesto je vám jasné, že všechno hned mít nemůžete, vaše kroky mohou jít jenom jedním směrem. Ten si musíte zvolit sami. Kdybyste si vybrali špatně, časem přijde další volba, která bude jen na vás.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 3, 11, 23, 37, 45

Práce:
Můžete mít pocit, jako byste už všechna slova, která jste měli říct, už řekli. Chvíli máte mlčet a nikomu nic nevysvětlovat, namáte se snažit, aby vám ostatní rozuměli. Teď na to není vhodná doba. Stojíte trochu stranou. Počkejte si na další rozjezd. Nyní pouze pokračujte na tom, co jste už začali.

Zdraví:
Horké dny mohou přinést starosti těhotným ženám. Ne všechno může vycházet podle původních přestav. Budoucí maminky by měly přijmout tento stav za posvátný a miminko, které zatím nemůže mluvit do procesů tohoto světa, dostat nejvýš, kam to jen jde. Nic těžkého nenoste, neubližujte si.

Vztah:
Ve vztahu je podivné prázdno, nic se neděje, nikdo s vámi o ničem nemluví, nic není třeba řešit. Připadáte si, jako byste zabloudili do neznamých krajin. Chodíte sice v místech, která znáte, ale vám se zdají bez života. Někde se stala chyba, tu byste měli objevit. Srdce máte pořád na svém místě.

Volný čas:
Dostali jste se do podivného stavu, chcete všem dokázat, že odpovědnost za svůj život máte jenom vy sami. Nikdo jiný. Tohle zdůrazňujete v posledních dnech až příliš nahlas. Měli byste si na svá slova dávat větší pozor. Dorazí k vám důkaz, že nad vámi je ještě něco, přd čím zatím zavíráte oči.

Rada:
Mezi známými máte máte nataženo mnoho neviditelných nitek, mostů, po kterých můžete v pravou chvíli přijít. Víte, komu můžete zavolat i o půlnoci, ale komu tohle udělat v žádném případě nemůžete. Lidé jsou rozděleni do podivuhodných krabiček. Naštěstí tomuto systému moc dobře rozumíte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 5, 15, 21, 33, 37, 38

Práce:
Někomu se mohou zdát vaše excelentní výkony podezřelé nebo bude chtít, aby došlo k výměně na předních pozicích. Měli byste si svoji pozici uhájit. Není to totiž žádná fraška, ale reálný fakt. Jste dobří. Obavy mít nemusíte, jen se ničím nerozptylujte, dávejte pozor na pomluvy a zlá gesta

Zdraví:
Bolesti hlavy a těžká víčka, to jsou důsledky krizové situace, kterou prožíváte. Měli byste si odpočinout, ale za dané situace to moc nepůjde. Proto nasaďte čaje, zábaly a zkuste odpočívat aspoň ve volných chvílích, které máte během týdne. Příliš vzdycháte, ale jinak to nejde, doléhá na vás nespravedlnost.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se objevila rozvodněná řeka. Abyste se k sobě dostali, budete muset vyřešit způsob jak. Oba ale chcete totéž, sblížíte se poměrně brzy. Budete muset usušit mokré oblečení, ale nemyslete jenom na věci. Voda je symbol očisty. To, co tady být nemělo, odchází.

Volný čas:
Nerozmýšlejte nic nového, nezačínejte s ničím, co jste nikdy nedělali. Pokračujte v tom, co znáte. Směrem k opačnému pohlaví to znamená: jen žádné experimenty s novými objekty. Čtěte si, pracujte na zahradě, vytvářejte dobroty v kuchyni. Ideální by byl výlet do lesa, abyste zase ucítili vůni jehličí.

Rada:
Dostanete se do situace, kdy se před vámi mohou odkrýt nevídané zisky. Ovšem vypadá to jako smlouva s ďáblem. Dávejte si proto velký pozor, s kým chcete v tyto dny spojit své kroky. Dlouhodobé smlouvy by se mohly nakonec obrátit proti vám. Raději se poraďte se schopným právníkem. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 6, 17, 24, 29, 46, 49

Práce:
Budete muset vyjít ze svých jeskyň. Chcete-li realizovat své sny, nejdřív se musíte probudit. Možná vás posune kolega, s kterým pracujete na jednom projektu. Určitě byste ale zkušenosti z minulosti měli ještě přehodnotit, musíte totiž začít úplně jinak. Mohla by k vám dorazit nová vlna inspirace.

Zdraví:
Opakovaně se ptáte, co vám vlastně je, ale odpověď nepřichází. Možná všichni kolem vás řeší nějaké zdravotní komplikace, tak je vám až podezřelé, že vám nic není. Jste ve věku, kdy by to už bylo pravděpodobné, proto se prohlížíte a zkoumáte, kde se co objeví. Tohle není pravidlo, buďte rádi, že jste zdraví.

Vztah:
Teprve v krizi poznáte, jaký váš partner doopravdy je. Ideální jsou živelní katastrofy, kdy se každý člověk odhalí až na dřeň. Jsou to zkoušky, kdy není možné hrát si na něco a čekat potlesk ostatních. Tehdy teprve lidé mohou pochopit, proč jsou tady. Ale bohužel se starají příliš jen o své věci.

Volný čas:
Nikdy nedělejte nic, co vás nebaví. Tím si jen ubližujete, i když to třeba tak nevypadá a máte pocit, že se vlastně nic neděje. Ale děje se. Jsou to třeba návštěvy příbuzných, s kterými si nemáte co říct, nebo činnost z donucení partnerem, ke které se propůjčujete jen proto, abyste měli chvíli klid.

Rada:
Hřbitovy jsou místy posledního odpočinku zesnulých. Občas byste sem měli zajít, abyste si uvědomili konečnost života. Nikdo nemůže žít život věčný, kytička na hrob příbuzných by měla být samozřejmostí. Tady se chvíli zastavte a poděkujte. Na slova díků za života moc času nezbývá. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  4, 8, 10, 12, 31, 42

Práce:
Nabalují se na vás komplikace, jako by vám někdo z firmy nepřál. Možná budete muset jistou fázi začít znovu. Buďte raději opatrní na každý svůj krok. Nespěchejte a nenechte si do své práce od nikoho mluvit. Víte dobře, že za odborníky jste tady považováni vy. Nenechte se nikým nijak znejistit.

Zdraví:
Zapomeňte na problémy, uvažujte pozitivně. Jste to, co si připustíte. Zbavte se vnitřních stresů, které jsou uměle vyvolávány. Zkuste se naprogramovat, jak je vám dobře a jak jste zdraví. Naučte se dýchat, abyste při každém nádechu vnímali ozdravující sílu svého dechu, jak prochází vaším tělem.

Vztah:
Je pravda, že jste s partnerem v minulosti vysadili jisté plodiny, ale nyní, kdy pomalu nastává doba sklizně, zjišťujete, že se někde stala chyba. Asi byla velká zima, nepršelo anebo se tady živila polní a lesní zvěř. Není co sklízet. Máte-li přežít, měli byste se rozhodnout pro plán B: budete budovat budoucnost.

Volný čas:
Ne každá informace, která k vám dorazí, je nejsprávnější. Mnohá sdělení jsou čistě manipulující, aby vás dostala tam, kde vás ostatní chtějí mít. Vzorovým příkladem je reklama, která se na vás chrlí ze všech směrů a pořád. Není před ní úniku. Zůstaňte na zemi, otevírejte se jen některým sdělením.

Rada:
Lež by neměla do života vstupovat příliš často. Zapomínáte, jakou verzi jste komu kdy vyprávěli, pak se vám to různě proplete a stejně se nakonec podřeknete. Lež je možné uznat v jediném případě, jako milosrdnou u nevyléčitelně nemocného člověka. Tam by pravda mohla bolet. On stejně ví, co se děje.

 

© Wahlgrenis   6.7.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.