wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 29. června - 5. července 2009              

 
Po 29.6.2009 Út 30.6.2009 St 1.7.2009 Čt 2.7.2009 Pá 3.7.2009 So 4.7.2009 Ne 5.7.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 7, 30, 47, 48, 49

Práce:
Úřední rozhodnutí, které vstoupilo na půdu vaší firmy v minulých dnech, udělalo ve všem pěkné zmatky. Nic není, co bylo dřív, nic už neplatí. Začínají se tvořit nové poklady pro budoucí práci, pro nové projekty, možná dokonce i se zcela novými lidmi. Základem bude definování dalšího směru.

Zdraví:
Neporovnávejte nikdy své sexuální zážitky s podobnými zážitky svých známých a kamarádů. Každý to má jinak, nejste součástí žádných tabulek, do kterých se musíte chtě nechtě napasovat. Dejte na pocity, nehlídejte si přesné dny v týdnu, ale užívejte si blízkost partnera, jak uznáte za vhodné.

Vztah:
Láska se může najednou nenápadně ztratit, ani nevíte, jak je to možné. Díváte se všude kolem, ale odpovědi na vaše otázky nepřicházejí. Musíte hledět před sebe, nevracejte se k minulým smutným zážitkům. Berte svého partnera jako dar, vnímejte, co od něho přichází do vašeho srdce.

Volný čas:
Nezdržujte se v těchto dnech úklidem, mytí oken určitě počká. Musíte určitě ven, do přírody, do lesů nebo k vodě. Začínáte-li dovolenou, lépe jste si termín vybrat nemohli. Nechte se ošlehat slunečními paprsky, neschovávejte se před větrem. Zažijete nádherné pocity nekonečné nespoutanosti.

Rada:
Zvířata, která s vámi žijí, nejsou věci, jak to pojímají zákony, ale vaši důvěrní přátelé. Musíte se také podle toho chovat. Nezapomínejte na ně, když odcházíte, při návratu se s nimi pozdravte. Jistě víte, jak dokáží mluví jejich oči, a to nemusíme probírat jenom psa nebo koně, o kterých je to známé.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 5, 30, 31, 36, 46

Práce:
Budete se muset spolehnout především na sebe. Tentokrát spolupráce s kolegy nevyjde. Možná mají jiný záměr anebo jsou na dovolené. Neměli byste nic podcenit, protože později by se tohle obrátilo proti vám. Ukažte, jak máte všechny své projekty pod kontrolou a jak si vystačíte sami.

Zdraví:
Pozor na nohy, hrozí vám zranění. Možná se vydáváte do horských oblastí, kde chcete pokořit vysoké kopce. Na to je třeba trénink, který jste samozřejmě neabsolvovali. Nehrajte si proto na hrdiny, nemuselo by to dopadnout nejlépe. Opatrní ale buďte i tady, nemáte-li dovolenou, hlavně na schodech.

Vztah:
Občas je dobré zbavit se starých věcí, které jen zabírají místo. Nebuďte zbytečně sentimentální. Dopisy z doby, kdy vám bylo patnáct, už stejně číst nebudete. Žijte tady a teď a hlavně s člověkem, který je vedle vás. Nechtějte se vracet do vzpomínek, tam nenajdete řešení současného problému.

Volný čas:
V přírodě je spousta zvuků, které člověk běžně neslyší. Udělejte si malou vycházku, hlavně si nedávejte do uší žádná sluchátka. Poslouchejte ptačí zpěv, šumění větví, ševelení vánku anebo tichounké kapky letního deště. Tohle je koncert, který se už nebude opakovat. A neříká si násilím o váš potlesk.

Rada:
Jsou místa, kde se nemluví – třeba takový hřbitov. Tam obvykle člověk přichází, aby si vzpomněl na někoho blízkého. Jsou tam zvláštní energie, lemuje je posvátné ticho. Sem nepatří křik dětí ani hudba. Předkové nás naučili považovat tato místa za pietní, chování je třeba tomu přizpůsobit.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 16, 23, 37, 47, 48

Práce:
Vaše pracovní aktivity se pro vás stávají opravdovým smyslem života. Jste jako zamilovaní, pokud bychom to chtěli říci obrazně, do práce. Těšíte se sem, všechno se daří, funguje i zpětná vazba. Vnímáte, jak jste na správné cestě, nic se vám nekomplikuje. Pochopili jste nepochopitelné.

Zdraví:
Neměli byste si v těchto dnech brát dovolenou, protože pro vás nejsou vhodné žádné aktivity. Potřebujete klid, nerozptylovat se ničím, co s vámi nesouvisí. Řídíte-li, měli byste si dávat pozor na rychlost, nikam nespěchejte, co vám má utéct, stejně uteče, a kdo má počkat, ten jistě moc rád počká.

Vztah:
Je šance na seznámení s člověkem, který se vám bude na první pohled zdát úplně nezajímavý. Brzy ale zjistíte, že toho máte společného víc, než to vypadalo na počátku. Jako byste si najednou ve tmě rozsvítili maličkou svíčku a postupně se rozkoukáváte. Ani se vám tomu zázraku nechce uvěřit.

Volný čas:
Není nutné, abyste o všem svém trápení vyprávěli každému na potkání. Jiná témata máte s kolegy v práci, jiná s kamarády z dětství. Ale nezaměňujte je. Není dobré, aby o vás věděli všichni absolutně všechno. Nechte si také něco jenom pro sebe a pro toho svého nejbližšího člověka.

Rada:
Nemůžete sloučit skromnost a touhu po bohatství. Z těchto dvou vlastností si budete muset vybrat zlatou střední cestu. Peníze mohou člověka hodně změnit, odvrací se od přátel, dokonce i od vlastní rodiny. Ale bez nich se zase složitě žije. Zvažujete-li jisté finanční programy, buďte opatrní.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 15, 35, 37, 40, 42, 48

Práce:
Nic není jako dřív. Připravte se na změnu, už byla nevyhnutelná. Teď sice nevíte, co bude dál, ale nedá se nic dělat. Bohužel si tímto vývojem musíte projít. Zatím vám všechno připadá hodně omezující a nestabilní, ale je to jen na chvíli. Zatím ještě ty všeobjímající zvony neuslyšíte.

Zdraví:
Chodí se vám těžce, bolí vás nohy, každý rychlejší pohyb je utrpení. Na jakékoli sportování i na rekreační jízdu na kole budete muset zapomenout. Šetřete se, odpočívejte, raději opravdu nic náročného nedělejte. Je toho na vás navaleno příliš. V těchto dnech by vám udělal dobře pobyt u moře.

Vztah:
Na jednu stranu byste rádi to, v čem jste, ukončili. Je to podle vás hodně komplikované. Ale moc dobře víte, že to není vůbec jednoduché. Nejste na to totiž sami, musíte brát ohled na ostatní, neutíkáte od rozpracovaného díla. Zatím ještě se k žádnému zásadnímu kroku neodhodláte.

Volný čas:
Nyní je ideální doba na dovolenou. Neměli byste pracovat, spíše odpočívejte, šetřete se. Dělejte si dobře. Jezte, když máte chuť, vstávejte, když se vám chce. Ničím si neubližujte. Zapomeňte na čas, odložte aspoň na chvíli hodinky, uvidíte, jak se vám začne lépe dýchat. Práce na vás počká.

Rada:
Když máte pocit, že všechny radosti života se někam ztratily, najděte si chvilku k zastavení. Buďte přitom sami. Neutíkejte stále vpřed, štěstí se stejně chytit nedá. Udělejte si v sobě pořádek. Dobře tušíte, že vaše štěstí je na dosah ruky, jen vědět, kde to přesně je. Určitě se nevzdávejte.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 6, 30, 42, 44, 47

Práce:
Začínají prázdniny, možná jste si také už vzali dovolenou. Práce na vás určitě počká. Kolegové by se sice mohli dostat o kousek před vás, ale vy je zase po návratu do firmy dohoníte. O to se rozhodně bát nemusíte. Užívejte si proto naplno volna, odpočívejte, počítač nechte doma.

Zdraví:
Zvlášť návrat do přírody by mohl být v tyto dny pro vás rizikový. Alergická rýma vás trápí už několik let přesně v tuto dobu. Už jste sice vyzkoušeli několik prostředků, ale na vás nějak nefungují. I alergie má své logické vysvětlení, které ale nechcete pochopit. Hlavně jsou to neurovnané vztahy.

Vztah:
Udělali byste cokoli, jen kdybyste už měli vedle sebe tu vysněnou milovanou osobu. Ovšem ďáblovi byste se zrovna upisovat nemuseli, to obvykle špatně končívá. Nebuďte tak zablokovaní, potřebujete už odemknout své srdce, pak se najednou ten správný člověk před vámi objeví.

Volný čas:
Rodičovská role je na celý život. I když už máte potomky velké, přesto je pořád jedním okem pozorujete a zkoumáte, jestli vás náhodou nepotřebují. Nesmíte si je ale k sobě uvazovat násilím, proti jejich vůli. To velice brzy poznají. Pak by se vám mohli hodně rychle ztratit z dohledu.

Rada:
Všechno, co se děje v rámci rodiny, by mělo probíhat v rovině citů, ne kvůli penězům. Je to buňka, kde se máte mít rádi a společně sdílet radost i trápení. Bohužel někdy se tento úžasný záměr nezdaří. Pak si člověk připadá jako při stavění domečku z karet, který se pokaždé stejně sesype na zem.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 3, 10, 17, 28, 36, 48

Práce:
Slova jsou někdy zbytečná. Přestože ještě nedávno vypadala jako sliby, které se nikdy nedají porušit, najednou zůstala jen mizející pára nad vodní hladinou. Té se nedá chytit, ani kdybyste se hodně snažili. Tento týden není pracovně dobrý. Termíny, které měly platit, neplatí, telefonní čísla nikdy nefungují.

Zdraví:
Cesta ke zdraví není dlážděna zlatem, ani nevede přes lékárnu. Nerozumíte informaci, že léky a masti jsou prostředkem dočasným. Problém je vždycky uvnitř vás, na duši. Každá nemoc je výkřik duše. Pochopte už tuhle novou cestu, která je možná složitější, ale vede k cíli.

Vztah:
Postupně se objevují první lístky na nádherné květině, která vyrůstá mezi vámi a partnerem. Ale oba z ní máte trochu strach, nevíte, jak o ni pečovat, jak často se zalévá a jestli by měla být na slunci nebo ve stínu. Budete se s ní muset naučit žít, poslouchat, co vám říká, i když její slova nejsou slyšet.

Volný čas:
Nesmíte jezdit rychleji, než se jezdit smí. Ale i v úsecích, kde si jste jisti, raději zpomalte. V autě platí jiná pravidla, není nad vámi v těchto dnech vyšší ochrana. Opatrní buďte ale také ve vlacích a městské hromadné dopravě. Nejbezpečnější jsou pro vás vlastní nohy, i když všude vás nedonesou.

Rada:
Jste raněni. Ani byste u sebe nečekali takovou reakci. Smrt blízké osoby je pro vás vždy citovou ztrátou, přišli jste o hodnoty, které měly přetrvávat. Připadáte si jako v bublině, jste znejistěni a nedostávají se k vám bezprostředně informace z reálného světa. Tento stav chvíli potrvá. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 18, 22, 33, 42, 48

Práce:
Ideální doba k odpočinku. Naplánujte si dovolenou, potřebujete už změnu, stačí jen několik dní nepracovat. Bylo by dobré, kdybyste si hlavu trochu pročistili. Vraťte se alespoň obrazně do svého dětství. Hrajte si jako malé děti, smějte se a sportujte, a vůbec dělejte jenom to, co vás bude bavit.

Zdraví:
Není to boj s osudem, který věčně svádíte. Máte jen to, co chcete. Jste už konečně zklidnění, tiší, proto mohou odcházet veškeré bolesti. Najednou se vám krásně dýchá. Měli byste se do budoucna dívat s nadějí, že nic komplikovaného už se konat nebude. Věřte si. Zapomeňte na odborné lékařské knihy.

Vztah:
Občas je dobré ohlédnout se, zjistit třeba, v jakém manželství žili vaši prarodiče. Ano, byla tehdy jiná doba, ostatně všechno bylo jiné. Snad dříve platily jisté hodnoty. Možná je ta změna v nás. Je obtížné udržet vztah. Nechte se unášet proudem svého života a moc o tom nepřemýšlejte.

Volný čas:
Máte trápení, které zatím nemá řešení. Neptejte se kamarádek ani kolegů, ti by vás jen pozlobili. Raději otevřete svou mysl a nechte si napovědět ve snech. Ideální doba je v noci z pátku na sobotu. Přijde vám krásný obraz, z kterého hned pochopíte, co máte udělat, abyste se posunuli k řešení.

Rada:
Když se objeví v životě krize, určitě byste neměli zůstávat sami. Člověka totiž v takových chvílích napadají krizové myšlenky. Ideální je udělat si vlastní program, takový, který vás bude bavit, a samozřejmě s lidmi, s kterými nemáte problém. Skrz ně nepřímo pochopíte, že jste docela fajn.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  11, 16, 23, 35, 41, 46

Práce:
Ve firmě se vám zase začalo dařit. Krize je překonána, nemusíte se nijak stresovat. To, co ke své práci potřebujete, už dávno umíte. Nejsou to jenom suché znalosti naučené ze škol nebo odborných kurzů. Pracujete samostatně, řešíte své projekty na vyšší úrovni. Nadřízení o vašich schopnostech vědí.

Zdraví:
Stále ještě jste v ohrožení zdraví a majetku. Hlídejte se, jak jen to bude možné. Nechoďte raději nikam sami a už vůbec ne do neznámých míst po setmění. Pořádně zamykejte svůj domov, nikomu nedávejte peníze. Opatrní buďte i v dopravních prostředcích. Ve větším ohrožení jsou ženy.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se snažte zachovat jiskření a touhu. Přijmete-li fakt, že vedle vás někdo je, za samozřejmost, připravíte se najednou o spoustu radostí. Nezalézejte nikam do soukromí, ale mluvte s partnerem o jeho trápeních a plánech, co si kdy přál a co se mu nikdy nesplnilo.

Volný čas:
Voda je pro vás úžasně ozdravující a očisťující. Měli byste si dopřát plavání v moři nebo u nás v čistých vodách. Vyhovovat by mohl i bazén na zahradě. Nemáte-li bazén, často se sprchujte. Voda odplaví negativní energii, která se na vás za poslední týdny usadila. Po koupeli jen tak oschněte.

Rada:
Život v pasti jste si už užili, teď byste měli prožívat svůj partnerský vztah jinak. Nesvazujte svého nejbližšího člověka do pevně daných mantinelů, nestavte kolem něho zeď. Mnohem lepší v tomto směru jsou křídla, která mu darujete. Je-li mezi vámi opravdová čistá láska, bude se rád vracet.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 5, 23, 32, 46, 47

Práce:
Přiblíží se k vám člověk, snad kolega, s kterým zjistíte, jak se úžasně doplňujete. Vytváříte tvůrčí tým, práce vám jde výborně od ruky, přeladila se do kategorie zábavy. Všechny dosavadní problémy, které vypadaly neřešitelně, teď ve dvojici zvládáte naprosto v pohodě. Práce je vám radostí.

Zdraví:
Pilulky a nejrůznější masti z rukou lékařů jsou sice pro danou chvíli docela dobré, hned se vám uleví a vypadáte najednou zdravě. Ale je to krátkodobé řešení. Potřebujete se nejprve pročistit a potom už své tělo nezatěžovat žádnými složitými jídly, ale ani žádnými starostmi. Všechno se usazuje uvnitř.

Vztah:
Dobrodružství s někým jen tak ze zvědavosti vám nemůže vydržet dlouho. Nelžete si, víte dobře, co za tím je. Važte si stálého partnera a to, co byste neodpustili jemu, nedělejte. Je to zážitek na chvilku, nemůže vás uspokojit trvale. Najděte si v životě jiné hodnoty, nebo zůstanete úplně sami.

Volný čas:
Při procházkách přírodou občas zvedněte oči k mrakům. Někdy jsou tam úžasné scenérie, obrazy anebo písmena, z kterých můžete vyčíst mnohé, jako by to bylo právě pro vás. Nemusíte ani pokládat otázku a najednou se vám v těchto neuvěřitelných obrazech objeví jasně čitelná odpověď.

Rada:
Kdykoli se necítíte dobře, nasazujete masku. Je neviditelná, okolní svět ji nemusí zaznamenat, ale vy o ní víte dobře. Zkuste ji někdy sundat a být upřímní. Nebude to možná v první chvíli úplně jednoduché, budete se totiž cítit nazí a znejistěni, ale časem se vám takto bude mnohem lépe dýchat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 10, 14, 31, 41, 46

Práce:
Dostali jste se do důležitého bodu, vývoj se na chvíli zastavuje. Budete muset měco komplikovaného řešit. Nabalují se na vás další úkoly, jsou náročné. Sáhnete nejspíš po literatuře, musíte najít důležitá fakta ke své práci. Naštěstí tato fáze nemá dlouho trvat. Máte možnost dostat se dál.

Zdraví:
Objeví se naléhavý problém kolem vaší matky. Možná vám to změní plány, které jste měli na tyto dny, všechno, co jste chtěli dělat, se najednou stane nedůležité. Potíže mohou souviset s dýcháním nebo se srdcem, jako by najednou měla pocit neodstatku vzduchu. Jeďte za ní, hlavně ale buďte s ní.

Vztah:
Nikdy nemáte v rukou opratě od vlastního života, i když byste si to moc přáli. Neochočíte si ani partnerovy myšlenky. O tohle se snažit by bylo opravdu marné. Otevřete své srdce a další už se děje skoro samo. Nevnášejte mezi vás dva žádné bariéry, mlhu ani dusno. Tady má místo volnost a čistota.

Volný čas:
Připadáte si pořád jako v zakletém zámku, z kterého se nemůžete vzdálit. Jsou kolem vás samí spící hrdinové, vy jediní jste vzhůru, ale nemáte sílu nechat je tady a jít tam, kam vás volá srdce. Proto zůstáváte na místě, proto se kolem vás pomalu vytvářejí pavučiny, pomalu se váš obraz ztrácí.

Rada:
Žádná setkání v lidském životě nejsou náhodná. Všichni, s kým se potkáte a promluvíte třeba jen pár slov, se s vámi měli potkat podle jistých vyšších plánů. Při neplánovaných rozhovorech se můžete dostat k informaci, která vám najednou otevře oči. Pochopíte to, co se zdálo nepochopitelné. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 11, 12, 14, 25, 26

Práce:
Budete-li neustále pálit mosty za minulostí, která vás navíc dost zajímala, ocitnete se v pasti. Nikdy nový kolega nemůže být lepší než ten starý, který ví o všech vašich neduzích, o tom, jak si píšete poznámky, abyste něco nezapomněli. Nelikvidujte pouta k lidem, s kterými si stále máte co říct.

Zdraví:
Uvažovat o budoucím potomkovi může být předčasné. Zaměřte se na sbližování s partnerem, dítě by váš vztah mohlo zkomplikovat. Není to hračka, kterou si můžete koupit a za pár dní odložit. Nejprve se naučte poslouchat své tělo. Jednotlivé signály, které k vám vysílá, nejsou pro nic za nic.

Vztah:
Opatrně při společné jízdě s partnerem. Nejste naladěni na nejlepší vlnu, mohli byste rozpoutat nepříjemnou debatu o kompetencích. Jde o vaše nekonečné povinnosti. Chtěli byste být upřímní, ale partner přijde s argumenty, jak náročnou má práci. Domluva nebude jednoznačná.

Volný čas:
Divadlo je krásné umění, ale měli byste ho přenechat hercům. V životě by člověk měl hrát za sebe, bez masky a složitých kostýmů. Každá stylizace, hraní si na něco, co ve skutečnosti nejste, se otočí proti vám. Najděte sami sebe, často je třeba odloupnout několik slupek, než se to podaří.

Rada:
Někdo v sobě nosí celá desetiletí zradu. Sžírá se vnitřně a připravuje protiútok. Ideální by bylo, kdyby každý dokázal svůj konflikt hned vyřešit a pro sebe zpracovat. I zrada je pozitivní zkušenost, která vás posunuje dál. Přijměte ji, poděkujte za ni a žijte bez problémů klidně dál. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  2, 26, 29, 30, 33, 48

Práce:
Vaše šťastná hvězda už nezáří tak jasně. Bylo toho na vás hodně, museli jste ubrat na aktivitě, což se projevilo i v hodnocení nadřízených. Zase budete muset začít s každodenní mravenčí rutinou. Pozor, abyste nepřehlédli důležitý termín v diáři. Jste nesoustředění. Soukromé telefonáty si vyřizujte mimo kancelář.

Zdraví:
Hlídejte si, co v těchto dnech sníte. Mohli byste si přivodit komplikace žaludku. Vyhněte se exotickým jídlům a většímu množství alkoholu. Dobře vám udělá tradiční kuchyně, kterou vařily naše babičky. Neměli byste se vyhýbat tradičním polévkám, například s pohankou, kroupami nebo zelím.

Vztah:
Pokud budete neustále jenom řešit své problémy, nikam se nedostanete. Jste součástí celku, v kterém jsou vaše děti, dospělí, ale i mnoho lidí, které jste ještě do svého světa nezačlenili. Zkuste s každým, koho potkáte, najít společné téma, společný program, nevydělujte se do izolace.

Volný čas:
Nestavte si bariéru mezi sebe a děti. Nejste jejich nadřízení. Máte se snažit o porozumění jejich světu. Je škoda uzavřít se do sebe a děti k sobě pouštět jen, když se vám to hodí. Přibližte se jim během her anebo společné přípravy večeře. Nechte, aby ony v rukou kouzelný proutek, kdo má co dělat.

Rada:
Stejně jako budete obtížně hledat na vrcholku nejvyšší hory studánku, tak budete mít problém najít kladného hrdinu, když jsou všichni herci ukryti ve svých maskách. Až život vám ukáže, kdo z nich je dobrý a kdo zlý. Člověk to sice pochopí, ale musí se na své cestě mnohokrát bolestně spálit.

 

© Wahlgrenis   29.6.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.